امتیازات NeverDead

منتقد کسی ئه که تونسته برای خودش و یا تیمی که باهاش کار میکنه به یک معیار مشخص برای لذت بردن از یک بازی دست پیدا کنه. تنها تفاوت منتقد با گیمرهای عادی اینه، و داشتن قلمی برای نوشتن. اگه به گیمرهای عادی بگی چرا از این بازی خوشت نیومد، من من میکنه و میگه فلان چیزش بد بود. اگه از یه منتقد بپرسی که چرا از یه بازی خوشت نیومد، میگه به دلیل اینکه مثلا سیستم گیم‌پلی بازی خیلی کُند طراحی شده بود در صورتی که وقایع محیط خیلی تُند بودند‌ بازیکن نمیتونه خودش رو مچ کنه با محیط. همین. تفاوت همینه صرفا. جهت روشن کردن عزیزان.

خب ظاهرا این بازی اگه میانگینش 3 هم بشه باز از نظر دوستان چیزی از ارزش هاش کم نمیشه.
فقط اینجا 2 تا احتمال داره:
1. همه ی منتقد ها بنا به دلیلی نا معلوم با هم دست به یکی کردن که این بازی رو یه حال اساسی بهش بدن.
2. از بخت بد سازنده ـش همه ی منتقد های درب و داغون سایت ها اومدن نقدش کنن اینجوری گند خورده بهش.
نکته: هیچ حالت دیگه ای وجود نداره چون این بازی شاهکار هست و اصلا امکان نداره از نظر فنی ضعیف بود باشه که این امتیازات رو گرفته.
L:lol:L
آقا جان آنچارتد3 هم نمره 5 از 10 داشت پس بازی بدی هست؟
صبر کنید میانگین نمره ها رو ببینید بعد در موردش نظر بدید
بابک جان همون آنچارد یدونه نمره ی 5 داشت عوضش از حدود 90 تا نقدی که شد 70-80 تاش بالای 9 بوده !!! حالا یه احمقی اومده به بازی 5 داده حماقت خودش رو به اثبات رسونده ولی این تا اینجا چهار تا 6 داره ، دو تا 5 ، یدونه 3 و کلا نمره ی بالای 8 هم نداره!! مطمئن باش در بهترین شرایط میانگینش از 6 و خورده ای تجاوز نمیکنه.
----------------------------------------------------------------------------
حالا همین دوستانی که انقد از بازی طرفداری میکنن آخر سر 2 ساعت هم بازیش نمیکننا ، ولی اینجا باید مخالفت خودشون رو اعلام کنن...

نمی گم بازی فاجعه است ولی از تریلر ها معلوم بود که با چه مدل بازی و در چه سطحی روبرو هستیم
نمره هاش هم دقیقا همون چیزی هست که باید باشه

آقا جان آنچارتد3 هم نمره 5 از 10 داشت پس بازی بدی هست؟
صبر کنید میانگین نمره ها رو ببینید بعد در موردش نظر بدید

حالا انچارتد یه منتقد نوخاله بهش پنج داد ولی این همه برو بچ زیر هفت دادن جز چنتا نوخاله که بهش بالا هفت دادن:دی

ولی در کل با این سبک حال میکنم و میخوام بازیش کنم

GamingXP 8.0/10

OXM – 7.5/10
OPM UK – 7/10
Metro – 7/10
PALGN – 7/10
Eurogamer – 7/10
Strategy Informer – 7/10
Ausgamers – 6.3/10
Joystiq – 3/5
IncGamers – 5/10
Game Informer – 4/10
OXM UK – 4/10
Videogamer – 3/10

50295606603494361648.jpg

34417494273097950964.jpg

===
خواهشا اسپم پراكنی نكنيد.

خوب نمره‌ها برای این بازی کاملاً مناسبه، این بازی همه جوره ضعیف ظاهر شد! توقع بیشتر از این هم ازش نبود. یک بازی بدون محتوا صرفاً جهت وقت پرکنی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or