امتیازات NeverDead

نه عزیز سلیقه ای نمره میدن
درود
عزیز، منتقد بر اساس عشق و سلیقه و اینجور حرفها نمره نمیده! منتقد کسی هست که بر اساس معیارهای موجود در هر سبک، بازی رو نقد میکنه! که البته این معیارها و استانداردها برای منتقدین تفاوت داره و برای همینه که نظرات متنوع میبینیم.
اگر میبینید این بازی نمرات جالبی نداره مطمئن باشید نسبت به بازی‌های هم سبک خودش چیز جدیدی برای ارائه نداره، و اینکه ضعیف تر عمل کرده.

دوستان ميشه كساني كه امكانش رو دارند برند نقد ها رو بخونند تا ببنيد اشكالات بازي بيشتر چي بوده ؟؟؟

البه اين ناميرا بودن شخصيت اول بازي از همون اول يه خار بود تو چشم ولي خب نميدونم ديگه بقيه اشكالات چي بوده !!!

قابل توجه آقایون!
من این بازی رو گرفتم و الان از صبح تا الان حدود 8ساعتی هست دارم بازی میکنم!
من آدمی هستم که خیلی خیلی به بازیها حساسم و گیر میدم و چون چند ساله گیمرم و با انواع و اقسام بازیها سروکار داشتم خیلی به گرافیک و گیم پلی و صداگذاری و غیره تمرکز میکنم و ته توشو درمیارم!
چیزهایی که از این بازی دستگیرم شد اینها بودند:
1- این بازی گرافیکش خیلی خوبه ولی نسبت به یک بازی عرضه شده در سال 2012 فکر میکنم باید بیشتر از اینها می بود!
2- صداگذاری در این بازی خوب کار شده ولی کمی خشن و تند است
3- گیم پلی این بازی خیلی خشن و تند است(مانند نینجا گایدن) و باید دائم به این طرف و آن طرف حرکت کنید و همش راه بروید
4- در این بازی شما به فکر کردن و چاره اندیشیدن خیلی نیاز دارید
5- در کل ارزش خریدن رو داره,چون تا آمدن بازی Mass Efect و Ninga gaiden و Max pain که زمان زیادی به عرضشون نمونده سرگرمتون میکنه

ويديو ريويو گيم اسپات كه گذاشتم رو حتما ببينيد، اگه بدون صدا ببينيد فكر می كنيد ويديو طنزه!
بازيش از فاجعه هم يه قدم فراتره...گيم پليش فقط خلاصه می شه به شليك كردن و قطع شدن اعضای بدن شخصيت اصلی و دشمنا، دشمنا هم كه كلهم تكرارين، باس ها هم يه چيزی شبيه به جك هستن گرافيك هم در حد نسل قبله كه توش مشكلات گرافيكی بيداد می كنه... (متاسفانه گيم پليش بيش از هر چيز من رو ياد رايزينگ انداخت)
حقش متای 30 الی 40 ـه. اين استديو ريبليون هم بايد بسته شه يا اينكه بازی طنز بسازن فقط تا اينهمه استعدادشون برای كار تو سيرك و شو كمدی حروم نشه.
5- در کل ارزش خریدن رو داره,چون تا آمدن بازی Mass Efect و Ninga gaiden و Max pain که زمان زیادی به عرضشون نمونده سرگرمتون میکنه
سه چهار روز ديگه داركنس2 مياد.
خريد اين بازی مثل خريد لطفعلی خان زنده و شايدم بدتر!

آخرین ویرایش:
- در کل ارزش خریدن رو داره,چون تا آمدن بازی Mass Efect و Ninga gaiden و Max pain که زمان زیادی به عرضشون نمونده سرگرمتون میکنه
Max Payne 3 تا 15 ماه May تاخیر خورده . (تقریبا 4 ماه و نیم دیگه)

حالا من موندم از این همه بازی مهم و مطرح چرا چسبیدید به این بدبخت و انقدر گیر دادید! مگه فقط این بازی بوده که اینجوری امتیاز گرفته؟ یا مگه دفعه اولتون هست که اینجور امتیازایی رو برای یه بازی می بینید؟ یا ...؟ واقعا عجیبه برای من.

آخرین ویرایش:
حالا من موندم از این همه بازی مهم و مطرح چرا چسبیدید به این بدبخت و انقدر گیر دادید! مگه فقط این بازی بوده که اینجوری امتیاز گرفته؟ یا مگه دفعه اولتون هست که اینجور امتیازایی رو برای یه بازی می بینید؟ یا ...؟ واقعا عجیبه برای من.
نه ولی جزو معدود بازی های مزخرفی هست که دوستان به طرز عجیبی سعی دارن لغب "خوب" یا "نوآورانه" و "جالب و سرگرم کننده" بهش بچسبونن...

1- چون این بازی نسبت به تبلیغات قبلش واقعا افتضاحه و اینو هم تمام اونهایی که بازی رو خریدند تایید میکنند. 2- و چون این تاپیک رو فقط مال این بازی هست و مخصوص این بازی زدند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or