امتیازات NeverDead

یعنی 7 و 8 برای خیلی ها نمره کمی هستش؟ یا خدا
yahoo_22.gif

منتظر نمره های بعدی هستیم
اصلا شما بگو 10 بگیره.اون چیزی که ما از گیم پلی بازی دیدم عنوان زیاد جالبی نبودش.
برای وقت پُر کنی عنوان مناسبی هستش.

اصلا نیازی به بازی نیســــت چرا؟
خوب وقتی خیلی ها از جمله من نمره ی 3 .5 میبینه اون انگیزهه از بین میره انگیزه مهم برادر.(حسشم از بین میره حس این بازی نیست وقتت تلف شه کله بکنی دست بکنی ایده خوبه و لی پیاده سازی تو بازی کامپیوتری به صورت خوب مخصوصا این ایده ها هم هزینه بره هم ناقص در میاید)

گرفتی بازیش کردی؟ این قاطعیت که تو میگی حس میکنم سه بار بازی رو تموم کردی!
وقتی بازی از چندتا سایت امتیاز 5 و حتی 3 میگیره یعنی بالاخره یه مشکلی داشته که نتونسته امتیاز بالاتر بگیره!.... تجربه اینو ثابت کرده!! چندتا منتقد که خیلی بیشتر از من و شما از بازی سرشون میشه این امتیاز رو دادن. اولش فکر میکردم میانگین امتیازاتش بالای 7 باشه و بهش امید داشتم ولی الان با این وضع بعید به نظر میرسه...
تاپیک به بیراهه کشیده نشه ، من دیگه حرفی نمی زنم ..... بازی میاد خودتون می بینید...

آخرین ویرایش:
این منتقدین که میفرمائید بهتر از من و شما حالیشون میشه، میشه بگید مدرکشون چیه؟ یعنی مدارک نقد کردن بازی رو کسب کردند؟
قبلا هم گفتم نه یه بازی رو با چندتا تریلر و امتیاز هایپش کنید نه بزنید تو سرش.

بفرمائید بنده خوشم نمیاد از این سبک، بفرمائید بازی به نظر شخصی من بدرد نخوره. نفرمائید آشغاله، بدرد نخوره . . .
اون آقایی که نقد میکنه کاملا نظر شخصی اش رو بیان میکنه هیچ نظر کارشناسی شده و حرفه ای در کار نیست.
حالا یک نفر به دلیل سابقه و تجربه اش ممکنه بهتر نقد کنه یکی بدتر ولی کارشناسی در کار نیست.
وگرنه اگر نظر کارشناسی بود یکی به یک بازی 9 نمیداد دیگری 7 . . .

این منتقدین که میفرمائید بهتر از من و شما حالیشون میشه، میشه بگید مدرکشون چیه؟ یعنی مدارک نقد کردن بازی رو کسب کردند؟

بفرمائید بنده خوشم نمیاد از این سبک، بفرمائید بازی به نظر شخصی من بدرد نخوره. نفرمائید آشغاله، بدرد نخوره . . .
اون آقایی که نقد میکنه کاملا نظر شخصی اش رو بیان میکنه هیچ نظر کارشناسی شده و حرفه ای در کار نیست.
حالا یک نفر به دلیل سابقه و تجربه اش ممکنه بهتر نقد کنه یکی بدتر ولی کارشناسی در کار نیست.
منتقدین که از روی هوا به بازی نمره نمیدن که میثم.حالا چه نظر شخصی یا چه نظر غیر شخصی.از نمراتی که به بازی دادن میشه فهمید که با چه شاهکاری روبرو هستیم.من منتظرم که ببینم Gamespot چند میده به بازی.البته از الان هم میشه فهمید که قراره چه نمره ای به بازی بده.

این طور که شما می فرمایید کلا همه منتقدها باید دمشون رو بزارن رو کولشون،در مجله شون رو تخته کنن و از فردا برن بازار روز سبزی پاک کنن!:d خب اینکه نشد دلیل، اونجا که مثل ایران نیست....یارو حتما یه چیزی میفهمه که شده منتقد گیم...
شما یه بار دیگه پست منو بخون
eek.gif

آقا من حرفم رو پس می گیرم ؛ بازی خیلی آشغاله ..!..!.....!!!!!!!!
yahoo_4.gif
من هیچ چیزی رو به عنوان FACT نگفتم؛نظر کاملا شخصی منه..... از نظر من بازی آشغاله...:d
درسته که منتقد نظر شخصیش رو بیان می کنه و امتیازا بالا پایین دارن. من خودم اینو قبول دارم.اما من که گفتم کار با میانگین دارم....میانگین زیر 7 رو آشغال میدونم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or