ساختن بازیهای جدید با ایده های نو به شجاعت نیاز داره که توی این نسل خیلی کم دیدیم. باید منتظر امتیازهای بعدی باشیم. امیدی به فروشش نیست، حداقل خوب نمره بیاره انشاللهفکر نکنم بیشتر تر از این امتیاز بگیرهکلا بازی عجیبیه بعید می دونم موفق باشه:-o
والا تجربه نشون داده بازی های با میانگین 7 اکثرا بازی های ضعیفی هستن بازی های با میانگین حدود 8 هم متوسط یا متوسط زو به بالا. وگرنه به خودی خود نمرات 7 از 10 یا 8 از 10 "عالی" هستن ولی این مسئله در مورد نمرات بازی ها صدق نمیکنه ظاهرا...یعنی 7 و 8 برای خیلی ها نمره کمی هستش؟ یا خدا![]()
منتظر نمره های بعدی هستیم
KZ3 پس بازی متوسطیه دیگه؟ چون تجربه نشون داده.والا تجربه نشون داده بازی های با میانگین 7 اکثرا بازی های ضعیفی هستن بازی های با میانگین حدود 8 هم متوسط یا متوسط زو به بالا. وگرنه به خودی خود نمرات 7 از 10 یا 8 از 10 "عالی" هستن ولی این مسئله در مورد نمرات بازی ها صدق نمیکنه ظاهرا...
تازه این اولین نمراتی هست که گرفته و انتظار میره پایین تر از اینا هم بگیره.
خیر ، یک بازی "خوب" هست.گفتم که میانگین 80 یعنی متوسط رو به بالا ؛ بنا براین متای 84 میشه "خوب"KZ3 پس بازی متوسطیه دیگه؟ چون تجربه نشون داده.
بله پس با این حساب این نمرات بدرد سطل آشغال میخوره و هرکسی هم که متاکریتیک یا گیم رنکینگ رو ساخته و سایت هایی هم که نمره میدن هیچ کدوم هیچی نمیفهمن...تجربه نشون داده هیچ دلیل قانع کننده ای نیست که بتونه بگه چون یک بازی 8 گرفته بازی متوسط و ضعیفی هست و یک بازی که 10 گرفته بازی عالی و خوبی هست.
خب این نظر شخصی شماست. دلیلی وجود نداره که به عنوان یه فکت قبولش کنیم. برعکس من حاضرم ضعیف ترین نسخه ی COD رو 10 ها بار تموم کنم ولی K&L رو یک بار ؛ اون هم به زور و تا حدودی با اکراه تموم کردم.من ترجیح میدم روزی صد بار K&L بزنم که میانگیش زیر 70 بود اگر اشتباه نکنم تا هر سال یه عدد COD بزنم که میانگینش همیشه بالای 85 هست ولی همش تکراره . . .
باز هم نظر شخصی!! از نظر شما فان هست ، از نظر شما جذابه ، از نظر شما قشنگه. از نظر من اصلا جالب نیست ، از نظر من داغونه ، از نظر من ارزش خرید نسخه ی کپی هم نداره!این بازی هم از اون دسته بازی های فان و جذاب و قشنگه که بازی میکنی. یه عده گیرشون روی چیه نمیدونم؟ قاعدتا اگر الان انحصاری یه کنسول بود خدا میدونه بعضیا سر همین نمره ها چیکار نمیکردن!.