امتیازات NeverDead

فکر نکنم بیشتر تر از این امتیاز بگیره:| کلا بازی عجیبیه بعید می دونم موفق باشه:-o
ساختن بازیهای جدید با ایده های نو به شجاعت نیاز داره که توی این نسل خیلی کم دیدیم. باید منتظر امتیازهای بعدی باشیم. امیدی به فروشش نیست، حداقل خوب نمره بیاره انشالله :دی.

اتفاقا از تریلرهاش معلومه که با یه بازی Fun و سرگرم کننده طرفیم در حد همین امتیاز 8-7 که کاملا راضی کننده هست و اصلا چیز بدی نیست.
البته اینجا مد شده زیر امتیاز 9 رو اصلا بازی حساب نمی کنن:|
فقط حیف که کونامی بلد نیست رو بازی هاش درست تبلیغ کنه(البته غیر از متال گیر!:d) ، این یکی هم فکر نکنم خیلی بفروشه

یعنی 7 و 8 برای خیلی ها نمره کمی هستش؟ یا خدا :|
منتظر نمره های بعدی هستیم
والا تجربه نشون داده بازی های با میانگین 7 اکثرا بازی های ضعیفی هستن بازی های با میانگین حدود 8 هم متوسط یا متوسط زو به بالا. وگرنه به خودی خود نمرات 7 از 10 یا 8 از 10 "عالی" هستن ولی این مسئله در مورد نمرات بازی ها صدق نمیکنه ظاهرا...
تازه این اولین نمراتی هست که گرفته و انتظار میره پایین تر از اینا هم بگیره.

والا تجربه نشون داده بازی های با میانگین 7 اکثرا بازی های ضعیفی هستن بازی های با میانگین حدود 8 هم متوسط یا متوسط زو به بالا. وگرنه به خودی خود نمرات 7 از 10 یا 8 از 10 "عالی" هستن ولی این مسئله در مورد نمرات بازی ها صدق نمیکنه ظاهرا...
تازه این اولین نمراتی هست که گرفته و انتظار میره پایین تر از اینا هم بگیره.
KZ3 پس بازی متوسطیه دیگه؟ چون تجربه نشون داده.
==========================
تجربه نشون داده هیچ دلیل قانع کننده ای نیست که بتونه بگه چون یک بازی 8 گرفته بازی متوسط و ضعیفی هست و یک بازی که 10 گرفته بازی عالی و خوبی هست.
من ترجیح میدم روزی صد بار K&L بزنم که میانگیش زیر 70 بود اگر اشتباه نکنم تا هر سال یه عدد COD بزنم که میانگینش همیشه بالای 85 هست ولی همش تکراره . . .

این بازی هم از اون دسته بازی های فان و جذاب و قشنگه که بازی میکنی. یه عده گیرشون روی چیه نمیدونم؟ قاعدتا اگر الان انحصاری یه کنسول بود خدا میدونه بعضیا سر همین نمره ها چیکار نمیکردن! :|.

KZ3 پس بازی متوسطیه دیگه؟ چون تجربه نشون داده.
خیر ، یک بازی "خوب" هست.گفتم که میانگین 80 یعنی متوسط رو به بالا ؛ بنا براین متای 84 میشه "خوب"
راستی چرا اون موقع که میان به کیلزون و Res 3 و... میگن لول زون و آشغال و مزخرف کسی پیداش نیست بعد حالا اینجور بازیا 100 تا پدر مادر پیدا میکنن؟!
تجربه نشون داده هیچ دلیل قانع کننده ای نیست که بتونه بگه چون یک بازی 8 گرفته بازی متوسط و ضعیفی هست و یک بازی که 10 گرفته بازی عالی و خوبی هست.
بله پس با این حساب این نمرات بدرد سطل آشغال میخوره و هرکسی هم که متاکریتیک یا گیم رنکینگ رو ساخته و سایت هایی هم که نمره میدن هیچ کدوم هیچی نمیفهمن...
من ترجیح میدم روزی صد بار K&L بزنم که میانگیش زیر 70 بود اگر اشتباه نکنم تا هر سال یه عدد COD بزنم که میانگینش همیشه بالای 85 هست ولی همش تکراره . . .
خب این نظر شخصی شماست. دلیلی وجود نداره که به عنوان یه فکت قبولش کنیم. برعکس من حاضرم ضعیف ترین نسخه ی COD رو 10 ها بار تموم کنم ولی K&L رو یک بار ؛ اون هم به زور و تا حدودی با اکراه تموم کردم.
این بازی هم از اون دسته بازی های فان و جذاب و قشنگه که بازی میکنی. یه عده گیرشون روی چیه نمیدونم؟ قاعدتا اگر الان انحصاری یه کنسول بود خدا میدونه بعضیا سر همین نمره ها چیکار نمیکردن! :|.
باز هم نظر شخصی!! از نظر شما فان هست ، از نظر شما جذابه ، از نظر شما قشنگه. از نظر من اصلا جالب نیست ، از نظر من داغونه ، از نظر من ارزش خرید نسخه ی کپی هم نداره!
ولی نه نظر من فکته ، نه مال شما.
اگر قرار باشه حرف و نظر کسی رو فکت بدونیم ترجیح میدم میانگین نظرات حدود 80 تا منتقد رو ملاک قرار بدم تا نظر خودم یا یک کاربر دیگه مثل خودم.

تکرار؟!:wow: یه عنوان مسخره رو با بهترین شوتر سال مقایسه میکنی؟!:)) یا خدا....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or