علاقه شدید کوجیما به هالیوود باعث شده هر مرحله شبیه یه اپیزودهای سریال باشه. "Kojima KONAMI Kojima Production" دیدن این چهارتا لوگو واقعا عضاب اورد شده دیگهMGS نیست دیگه چه صیغه ایه؟
نسل عوض شده، تکنولوژی پیشرفت کرده، محدودیت ها تا حد زیادی از بین رفتن، خوب طبیعیه سازنده ها بتونن کارهای بیشتری بکنن و ایده هاشون رو چند قدم جلو ببرن. پس باید گیم پلی بازی عوض بشه و از این امکانات بهره ببره. جز این بود باید تعجب میکردیم!
والا به نظر من که پای صفر تا صده بازی امضای کوجیما زده شده و حتی از عکس هاش میشه فهمید MGS ـه! فقط اینکه الان خیلی خیلی واقعی تر شده. یعنی تغییرات MGSV رو میشه در یک کلمه خلاصه کرد؛ تکامل! MGS تو این شماره به بلوغ رسیده و برعکس خیلی از عنوان هایی که تو گذر زمان محو شدن و بین بازی ها و سبک های جدید گم و گور شدن تونسته خودشو به بهترین شکل ممکن با استانداردها و تعارف جدید بازی های ویدیویی وفق بده و مدرن بشه. مسلما MGSV دیگه MGS1 نیست. زمین تا آسمون فرق کرده و همین مدرن شدنش باعث میشه تا نسل های بعد به حیات خودش ادامه بده و حالا حالاها ادامه بده! یادمون نره تو همین ژانر یه بازی معروفی بود که چون نتونست همگام با صنعت جلو بره و تغییرات درست داشته باشه از عرش به فرش رسید و حالا دیگه حرفی برای گفتن نداره!
بدترین و کج سلیقه ترین تعبیر برای این رویه همین جمله صدرا هست. "دیگه MGS نیست!" یعنی حمله به بازی از بهترین و پرقوت ترین بخشش! انگار فن های بازی یه مشت فسیلن که هنوز تو 20 سال پیش گیر کردن و انتظار دارن همون بازی با یه گرافیک بهتر عرضه بشه. که این واقعا درست نیست! اتفاقا برعکس من بیشتر فن های بازی رو که میبینم کاملا رضایت دارن! نمونش همین امید!
بازم میگم. به نظر من کوجیما با MGSV هوشمندانه تغییر نسل داد و این IP و حتی این ژانر رو به سطح جدیدی از استانداردها ارتقا داد. MGSV به قول صدرا یه بازی دیگه نیست، یه MGS جدیده! نسل بعد MGS. میشه حتی به عنوان آخرین رسالت کوجیما در قبال این IP تعبیرش کرد. خیلی ها تونستن خیلی زود با این همه تغییر کنار بیان و بپذیرنش. باقی هم به مرور زمان عادت میکنن. به هر صورت این چیزیه که همه گیمرها باید به عنوان یه MGS نسل هشتمی بپذیرن.
یه سوال، اینایی که از داستان و نبود دیالوگ و codec انتقاد می کنن، انشاالله tape ها رو گوش میکنن یا نه؟
اساسا اینارو جز داستان به حساب نمیارن داستان یعنی تصویر انگار سینماس :d
یه سوال، اینایی که از داستان و نبود دیالوگ و codec انتقاد می کنن، انشاالله tape ها رو گوش میکنن یا نه؟
خداییش گوش دادن به کاست بهتر از دیدن 45 دقیقه کاتسین دیونه بازی های ocelot در آخر Act 3 بازی MGS4 نیست؟ یا اینکه 20 دقیقه بشینیم خواستگاری جانی از مریل رو ببینیم؟ خود کوجیما هم فهمیده story telling اون مدلی وقت تلف کردنهالان من شخصا با این مورد مشکل دارم :biggrin1:
کلا دقیقا همه عناصری که با گروه خونی من نمیخونه رو گزاشتن تو بازی ولی چه میشه کرد![]()
الان من شخصا با این مورد مشکل دارم
کلا دقیقا همه عناصری که با گروه خونی من نمیخونه رو گزاشتن تو بازی ولی چه میشه کرد![]()
من جزو کسایی هستم که هیچ وقت این سری رو از لحاظ نویسندگی در حد غول های این صنعت و حتی بازی های خوب نمیدونستم و عقیده دارم کوجیمای دیزاینر قابله مقایسه با کوجیمای نویسنده نیست، سر این قضیه هم با همه جنگ داشتم. دلیلش هم دیالوگ های نوشته شده توسط کوجیما بود مگر خود داستان و ایده ها خوب( البته غیر از MGS4 و Peace walker) بودند. ولی بعد از انجام این بازی به مدت چند ساعت بای بگم دیالوگ های رد بدل شده در کاست ها نسبت به بقیه کار های استاد خیلی بهترن
خداییش گوش دادن به کاست بهتر از دیدن 45 دقیقه کاتسین دیونه بازی های ocelot در آخر Act 3 بازی MGS4 نیست؟ یا اینکه 20 دقیقه بشینیم خواستگاری جانی از مریل رو ببینیم؟ خود کوجیما هم فهمیده story telling اون مدلی وقت تلف کردنه
منم داره حالم از اپن ورلد بهم میخوره کمکم .... نصف بیشتر بازیایی که اومده همش![]()
بله خوب بود ولی 5 دقیقه اصلا 10 دقیقه نه 40 دقیقه . فقط 5 دقیقه اسنیک داشت از اوسلوت کتک میخوردمراسم عروسی و حنابندون و ... رو باهات موافقم :d ولی خداییش اون کاتسین دیوونه بازی های آسلات از تدوینش گرفته تا دکوپاژ تا کارگردانیش جزو به یادماندنی ترین لحظات سری MGS واسه منه .
اساسا اینارو جز داستان به حساب نمیارن داستان یعنی تصویر انگار سینماس :d
watch?v=jbYcToMMLqI
اینم برای کسایی که اطلاع ندارم بگم که اپیزود 29 و 42، به هیچ عنوان از Quiet به عنوان بادی استفاده نکنید اما اگر این کارو کردید به هیچ عنوان Save نکنید، اگر این کارو بکنید تمامی Save ـهای بازی به طور کلی از روی پلتفرم شما ( همه پلتفرم ها را شامل می شود ) پاک خواهند شد و باید بازی را از ابتدا شروع کتید.