یکی از دلایل جذابیت و خاص بودن متال گیر به دیدگاه من صدای خسته و خش دار و جذاب دیوید هایتر بود.
دوستانی که بازی میکنن، آیا نبودن دیوید هایتر لطمه ای به تجربه بازی زده یا نه ؟
کلا شما صدایی نمیشنوی که به این قضاوت کنی! یه good dog رو خودشون میگفتن دیگه نیازی به ساترلند نبودیکی از دلایل جذابیت و خاص بودن متال گیر به دیدگاه من صدای خسته و خش دار و جذاب دیوید هایتر بود.
دوستانی که بازی میکنن، آیا نبودن دیوید هایتر لطمه ای به تجربه بازی زده یا نه ؟
ماكان حرف هات 100% درسته. سال 2015 نسل 8 صنعت بازي مدرن شده mgs هم مدرن شده, كوجيما يك mgs به روز ساخته, ولي ادامه ip? من مي ترسم بلايي كه capcom سر re اورد كونامي هم سر mgs بياره, re4 بازي فوق العاده با كيفيتي بود همجنان كم و بيش رزيدنت اويل هم بود, ولي ميكامي با re4 بستري را به وجود اورد كه در نبودش capcom بتونه بازي را خراب كنه, من احساس مي كنم همين داستان براي mgs و konami اتفاق ميفته, اونوقت فكر مي كنم خودت هم جز كساني باشي كه اعتقاد دارند mgs ديكه mgs نيست, شكي نيست كه mgsv شاهكار, ولي ايا تغييرات mgsv به نفع ip?MGS نیست دیگه چه صیغه ایه؟
نسل عوض شده، تکنولوژی پیشرفت کرده، محدودیت ها تا حد زیادی از بین رفتن، خوب طبیعیه سازنده ها بتونن کارهای بیشتری بکنن و ایده هاشون رو چند قدم جلو ببرن. پس باید گیم پلی بازی عوض بشه و از این امکانات بهره ببره. جز این بود باید تعجب میکردیم!
والا به نظر من که پای صفر تا صده بازی امضای کوجیما زده شده و حتی از عکس هاش میشه فهمید MGS ـه! فقط اینکه الان خیلی خیلی واقعی تر شده. یعنی تغییرات MGSV رو میشه در یک کلمه خلاصه کرد؛ تکامل! MGS تو این شماره به بلوغ رسیده و برعکس خیلی از عنوان هایی که تو گذر زمان محو شدن و بین بازی ها و سبک های جدید گم و گور شدن تونسته خودشو به بهترین شکل ممکن با استانداردها و تعارف جدید بازی های ویدیویی وفق بده و مدرن بشه. مسلما MGSV دیگه MGS1 نیست. زمین تا آسمون فرق کرده و همین مدرن شدنش باعث میشه تا نسل های بعد به حیات خودش ادامه بده و حالا حالاها ادامه بده! یادمون نره تو همین ژانر یه بازی معروفی بود که چون نتونست همگام با صنعت جلو بره و تغییرات درست داشته باشه از عرش به فرش رسید و حالا دیگه حرفی برای گفتن نداره!
بدترین و کج سلیقه ترین تعبیر برای این رویه همین جمله صدرا هست. "دیگه MGS نیست!" یعنی حمله به بازی از بهترین و پرقوت ترین بخشش! انگار فن های بازی یه مشت فسیلن که هنوز تو 20 سال پیش گیر کردن و انتظار دارن همون بازی با یه گرافیک بهتر عرضه بشه. که این واقعا درست نیست! اتفاقا برعکس من بیشتر فن های بازی رو که میبینم کاملا رضایت دارن! نمونش همین امید!
بازم میگم. به نظر من کوجیما با MGSV هوشمندانه تغییر نسل داد و این IP و حتی این ژانر رو به سطح جدیدی از استانداردها ارتقا داد. MGSV به قول صدرا یه بازی دیگه نیست، یه MGS جدیده! نسل بعد MGS. میشه حتی به عنوان آخرین رسالت کوجیما در قبال این IP تعبیرش کرد. خیلی ها تونستن خیلی زود با این همه تغییر کنار بیان و بپذیرنش. باقی هم به مرور زمان عادت میکنن. به هر صورت این چیزیه که همه گیمرها باید به عنوان یه MGS نسل هشتمی بپذیرن.
MGS نیست دیگه چه صیغه ایه؟
نسل عوض شده، تکنولوژی پیشرفت کرده، محدودیت ها تا حد زیادی از بین رفتن، خوب طبیعیه سازنده ها بتونن کارهای بیشتری بکنن و ایده هاشون رو چند قدم جلو ببرن. پس باید گیم پلی بازی عوض بشه و از این امکانات بهره ببره. جز این بود باید تعجب میکردیم!
والا به نظر من که پای صفر تا صده بازی امضای کوجیما زده شده و حتی از عکس هاش میشه فهمید MGS ـه! فقط اینکه الان خیلی خیلی واقعی تر شده. یعنی تغییرات MGSV رو میشه در یک کلمه خلاصه کرد؛ تکامل! MGS تو این شماره به بلوغ رسیده و برعکس خیلی از عنوان هایی که تو گذر زمان محو شدن و بین بازی ها و سبک های جدید گم و گور شدن تونسته خودشو به بهترین شکل ممکن با استانداردها و تعارف جدید بازی های ویدیویی وفق بده و مدرن بشه. مسلما MGSV دیگه MGS1 نیست. زمین تا آسمون فرق کرده و همین مدرن شدنش باعث میشه تا نسل های بعد به حیات خودش ادامه بده و حالا حالاها ادامه بده! یادمون نره تو همین ژانر یه بازی معروفی بود که چون نتونست همگام با صنعت جلو بره و تغییرات درست داشته باشه از عرش به فرش رسید و حالا دیگه حرفی برای گفتن نداره!
بدترین و کج سلیقه ترین تعبیر برای این رویه همین جمله صدرا هست. "دیگه MGS نیست!" یعنی حمله به بازی از بهترین و پرقوت ترین بخشش! انگار فن های بازی یه مشت فسیلن که هنوز تو 20 سال پیش گیر کردن و انتظار دارن همون بازی با یه گرافیک بهتر عرضه بشه. که این واقعا درست نیست! اتفاقا برعکس من بیشتر فن های بازی رو که میبینم کاملا رضایت دارن! نمونش همین امید!
بازم میگم. به نظر من کوجیما با MGSV هوشمندانه تغییر نسل داد و این IP و حتی این ژانر رو به سطح جدیدی از استانداردها ارتقا داد. MGSV به قول صدرا یه بازی دیگه نیست، یه MGS جدیده! نسل بعد MGS. میشه حتی به عنوان آخرین رسالت کوجیما در قبال این IP تعبیرش کرد. خیلی ها تونستن خیلی زود با این همه تغییر کنار بیان و بپذیرنش. باقی هم به مرور زمان عادت میکنن. به هر صورت این چیزیه که همه گیمرها باید به عنوان یه MGS نسل هشتمی بپذیرن.
خوب من امروز کنسولمو پس گرفتم و بازی کردم
از نظر یکی مثل من که از نسخه 1 که زمان Ps1 اومد پیگیر این بازیه نسخه 4 یکم سبک بازی عوض شده بود ولی تغییر بسیار خوب و بجا بود ولی این نسخه اصلا یه بازی دیگه شده.
بازی واقعا خوبیه،همه چیز تو بالا ترین سطح قرار داره ولی اون چیزی که من و بقیه هوادارای بازی از این سری تو ذهنمونه نیست.
یجورایی میشه گفت بازی بسیار خوبیه ولی متال گیر نیست.
والسلام.
بخوام نمره شخصی بدم نسبت به متال گیر بودن باشه 8 یا 7 میدم ولی اگه با دید یه بازی بخوام نگاه کنم شاید نتونم ایرادی بگیرم و 10 باشه نمره بازی ولی چیزی نیست که من متال گیر فن بخوام.
بدترین و کج سلیقه ترین تعبیر برای این رویه همین جمله صدرا هست. "دیگه MGS نیست!"
شكي نيست كه mgsv شاهكار, ولي ايا تغييرات mgsv به نفع ip?
الان اینکه بخوایم با تعییرات نسلها بریم جلو درسته مثل کاری که تو نسخه چهارم شد ولی آخه متالگیر و اپن ورلد؟![]()
اگه بازی رو تموم کرده باشین و همین طور نسخه های قبلی رو بازی کرده باشین دقیقا متوجه می شین که گیم پلی بازی و OW شدنش دقیقا چیزی بود که بازی به عنوان نسخه اخر و روشن کننده نسخه های قبلی لازم داشت
ow شدنش یه ضربه هایی به بازی خصوصا روایت داستانش زد که باعث پراکندگی توی روایتش می شه ولی به حدی عظیم و سرگرم کنندس که به راحتی قابل چشم پوشی ـه .
الان من شخصا از بازی اپن ورلد بدم میاد![]()
منم داره حالم از اپن ورلد بهم میخوره کمکم .... نصف بیشتر بازیایی که اومده همش![]()