با tape ها مشکل داری ولی با codec نداشتی؟ wat!
بخش اعظمی از شخصیت پردازی و روایت داستان تو سری MGS از طریق همین codec ها بود که تو Peace Walker و TTP جاش با tape عوض شد. الان هم من حس میکنم خیلی ها اصلا این نوارها رو گوش نمیدن بعد اعتراض میکنن که چرا داستان فلانه.
در مورد کم حرف بودن رییس بزرگ هم برداشت خودم رو دارم ولی هنوز بازی رو تموم نکردم که به طور 100% مطئمن باشم قصد کوجیما اون چیزی بوده که من فکر می کنم.
Its finest tactical espionage action yet.
Kojima Production’s have created their magnum opus. A gem that has truly evolved the design of open world action.
The real story is the one you make yourself as you play through each mission, making new decisions each time and writing an action thriller of your own making. That’s what makes Metal Gear Solid V brilliant, and that’s why people will still be talking about it years from now.
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain is the culmination of decades of an acclaimed series that repeatedly raised the bar with every entry. The storytelling may not please everyone, especially the initiated, but this is unquestionably the best gameplay in a Metal Gear game.
MGS +1+2+3+4 همشون طوفانی شروع میشن موسیقی هم کاری با ادم میکنه کارستون!. V انطوری نیست.
همشون دیالوگهای طولانی کات سینهای طولانی و فوق العاده جذاب داشتن. V اینطوری نیست (من %26 درصد رفتم حدود 20 ساعت، اسنیک 6 خط دیالوگ نداشته :biggrin1.
درمورد اون خط قرمز ماکان، از چه نظر واقعی شده؟ photorealistic شدن منظورته؟
من همینجا به خاطر پست هایی که در دفاع از داستان دادم، عذر خواهی می کنم. هر کسی راجب داستان بازی بد میگه، حق داره.
با تموم کردن بازی فهمیدم که چرندترین و شر و ورترین چیزی بود که کوجیما میتونست از خودش در بیاره. به عنوان یک فن 100 آتیشه MGS و Big Boss میگم به خاطر همین داستان چرتش به هیچ وجه استحقاق این نمره ها رو نداره. لعنت به کوجیما.
این پست جدیه دوستان، sarcasm نیست.
من همینجا به خاطر پست هایی که در دفاع از داستان دادم، عذر خواهی می کنم. هر کسی راجب داستان بازی بد میگه، حق داره.
با تموم کردن بازی فهمیدم که چرندترین و شر و ورترین چیزی بود که کوجیما میتونست از خودش در بیاره. به عنوان یک فن 100 آتیشه MGS و Big Boss میگم به خاطر همین داستان چرتش به هیچ وجه استحقاق این نمره ها رو نداره. لعنت به کوجیما.
این پست جدیه دوستان، sarcasm نیست.
بعضی منتقدام نظرشون مثل گیوانه. یعنی کاملا سلیقه ای میتونه باشه . فکرم میکنم فن های بیگ باس بیشتر شاکی باشن و کسایی که کلیت داستان و سری رو درنظر گرفتن راضی بودن.بعد از صدها ساعت مخفی کاری برروی خاک خفه کردن دشمن هادر خفا و دست انداخته شون توسط فردی که بدنبال پاک سازی جهان بود پایان The Phantom Pain پایانی درخور این سفر طولانی را بهمراه می آورد. حال شما را منقلب و اشک هایتان قلبتان را خالی میکند. میان پرده های پر کیفیت پر از تیراندازی های نفس گیر و دیالوگ های شور انگیز شما را تا انتها جلب خود میکند. جنگ در یک دنیای وسیع و زیبا و خطرناک به شما حس هدفمندی میدهد. داستان مانند لقمه ای برروی ظرف غذا وجود دارد ولی شما باید برای رسیدن به تمام آن کار کنید.
آخه مسئله اینه که TPP فقط یه داستان نداره،یه plot اصلی داره و چندتا subplot،ولی همه چسبیدن به قضیه اندینگ اصلی.قبول دارم شاید خیلی ها ازش خوششون نیاد ولی داستان اصلی ربطی اصن به این قضیه نداره!عضی منتقدام نظرشون مثل گیوانه. یعنی کاملا سلیقه ای میتونه باشه . فکرم میکنم فن های بیگ باس بیشتر شاکی باشن و کسایی که کلیت داستان و سری رو درنظر گرفتن راضی بودن.
حالا بازم میگم باید هرکی بازیو تموم کنه بعد نظر قطعی خودشو بده
دیگه از آخر MGS4 که بدتر نمیوته باشه؟ جرات نداشتن اسنیک در کشیدن ماشه؟ ظاهر شدن بی مورد و یک ساعت راجهع و 1 و 0 هرف زدن بیگباس، اینکه اوسلوت فیلم بازی میکرد و واقعا پوزس نشده بود و البته نانو ماشین در همه چیز
دیگه از آخر MGS4 که بدتر نمیوته باشه؟ جرات نداشتن اسنیک در کشیدن ماشه؟ ظاهر شدن بی مورد و یک ساعت راجع 1 و 0 حرف زدن بیگباس، اینکه اوسلوت فیلم بازی میکرد و واقعا پوزس نشده بود و البته نانو ماشین در همه چیز