امتیازات Metal Gear Solid V Ground Zeroes

Schürrle

کاربر سایت
14271801599141996045.png

سازنده: Kojima Productions
ناشر: Konami
تاریخ انتشار:Mar 18, 2014
پلتفرم:PS4,PS3,XBOX ONE,XBOX360

[38/40] Famitsu(PS4/PS3/360): 10/9/9/10
EuroGamer: 9/10
God Is A Geek: 9/10
PSU: 8.5/10
GameTrailers: 8.5/10
8.5/10 :3Djuegos
VideoGamer France: 8.5/10
Vandal-Online: 8/10
VideoGamer: 8/10

Playstation Official Magazine UK: 8/10
GameSpot: 8/10
IGN: 8/10
Destructoid: 8/10
Joystiq: 7/10
GameInformer: 7/10
GamesRadar: 7/10
ComputerVideoGames: 7/10
USGamer: 7/10
Metro GC: 7/10
6/10 :Thesixthaxis
Push Square: 6/10
Polygon: 5.5/10
GamesBeat: 5.5/10
Examiner: 2/10

Kotaku

53412943869276146534.png

GameInformer

80282279899696132428.jpg

GameSpot

08844641526564941720.jpg

51570350690628972287.jpg

آخرین ویرایش:
تا اینا باشن از اعتماد مردم سو استفاده نکنن و طمع ورشون نداره که بازی به این بزرگی رو نصفه ندن بگن فعلا این باشه تا یه یک ساعتی سرگرمتون کنه تا ساله بعد کاملشو بدیم بیرون حالا بمونه چند سر این بازی به جیب میزنن.

همیشه اینطوری بوده، 99% ملت دارن کپی بازی می کنن، اما در اعتراضات حقوق بشر و کپی رایت (!) در صف اول حمله به ستمگران و ظالمانی هستند که 5 دقیقه گیم پلی میدن و کلی پول می گیرن ..
جالب اینه مطمئنم خیلی ها اصلاً بازی نکردن فقط رو حساب حرف این که بازی 2 ساعته میان و برای خودشون اعتراض می کنن :biggrin1:
من به عنوان یکی از مخالفان (!) اصلا این رو بازی نمی کنم چون فعلا کنسول ندارم :دی ولی این دلیل نمیشه در مورد دزدی تو روز روشن کونامی (حالا نمیگم کوجیما که دوستان بهشون برنخوره!) نظر ندم. از فردا بقیه هم یاد میگیرن و قبل از عرضه بازی DLC میدن نصف قیمت یه بازی کامل.

نمرات اینچنینی اصلا ناراحت کننده نیست!
اگه این ایده ی کونامی و عرضه ی چنین مقدمه های کوتاهی که اصلا لزومی نداره از بازی اصلی جدا باشه بگیره و هم منتقدا تحویل بگیرن و هم فروش خوبی داشته باشه نسل هشتم رو زهرمار میکنه و اصلا برا این صنعت خوب نیست!
در واقع میشه این رو یک نوع دی ال سی قبل از عنوان اصلی دونست !
ان شالله که متاش از 70 بیشتر نشه و تو بازار هم توفیقی کسب نکنه تا کسی جزئت چنین کاری رو نداشته باشه!

مگه GZ یه بازی ناقص و نصفه هست؟ یعنی هر بازی گیم پلیش کوتاه هست باید بهش گفت نصفه؟ درسته که باید همین GZ رو با TPP یکی می کردن، اما اون پستم برای کسایی بود که به کوجیما گیر میدادن :d ولی تیم Marketing کونامی بهشون گفته بود GZ رو به عنوان یه مقدمه بدین.
در ضمن بازی که موفق نشده، پس دیگه چرا سازنده ای بیاد از این حرکت تقلید کنه؟
نگرفتی چی گفتم؟ کلِ حرف من اینه... GZ خودش مقدمه ای هست برای TPP ... تو نسخه های قبلی هم همیچن چیزی بود ولی با بازی اصلی همزمان میومد.

تو اصلا برگرد به زمانِ عرضه نسخه دوم ... اون قسمت اولِ بازی که با اسنیک میری رو از بازیِ اصلی جدا میکردن بهتر بود؟ یا اینکه کامل بیرونش دادن.

کلِ صحبت من اینکه کاشکی رو نسخه پنجم هم مثل نسخه های پیشین این کارو میکردن. این همه سال صبر کردیم یک سال هم روش.. در عوض شاهدِ یه بازیِ کامل بودیم ولی الان داریم اون مقدمه رو جدا بازی میکنیم ! اگر باز گیم پلیش طولانی تر بود مشکلی نبود ولی 25 دقیقه ... ؟! حتی نسخه های قبلی هم مقدمشون اینقدر کوتاه نبود ...!

همیشه اینطوری بوده، 99% ملت دارن کپی بازی می کنن، اما در اعتراضات حقوق بشر و کپی رایت (!) در صف اول حمله به ستمگران و ظالمانی هستند که 5 دقیقه گیم پلی میدن و کلی پول می گیرن ..
جالب اینه مطمئنم خیلی ها اصلاً بازی نکردن فقط رو حساب حرف این که بازی 2 ساعته میان و برای خودشون اعتراض می کنن :دی

روی هارد 1000 تا بازی ریختن و فکت صادر کردن کار ساده ایه ..
گذاشتن این کامنت برای من 35 دقیقه طول کشیده نمی دونم دوستان چطوری تو این تایم بازی رو تموم کردن :دی اما در کل واقعاً کارشون جای تحسین داره.
کلاً همه عالم هم به این بازی 0 بدن واسه من مهم نیست. مهم اینه که من راضی ام ازش و کپی هم خریدم برای همین فکتی در این مورد که گرون ِ صادر نمی کنم و خودم رو جای کس دیگه ای قرار نمیدم. نمی دونم شایدم من اشتباه می کنم گرون ِ اما خب من که کپی می خرم ؟!

عزیز اینایی که میگن 35 دقیقه است دروغ محضه

خوبه خود بازی خراب نکرده از نظر فنی هم هیچ مشکلی نداره یه سری عروسی گرفتن :دی

اون نگاهی که من بین دو نیمه ( :دی ) به اون 2 و 4 انداختم گیرشون پول و دزدی بوده نه خود بازی !

راستی من یه چیزی یادم رفت بگم :دی مثلا یه بازی مثل Sniper Ghost Warrior(حالا همین جوری مثال زدم) بیاد واسه شماره بعدیش همچین حرکتی بزنه نه برای من مهمه و نه برای کس دیگه ای :دی ولی اینجا بحث Metal Gear و کوجیما هست و اینکه یه بازی و سازنده عادی نیستن که بگیم حالا اشکالی نداره، به هر حال هم بازی و هم سازنده ـش تو این صنعت تاثیر مثبت خیلی زیادی گذاشتن و خواهند گذاشت و حرکتی که در قبال MGS: GZ شروع شده میتونه این بار به صورت منفی تاثیر خیلی زیادی رو این صنعت بزاره، واسه همین قضیه خیلی مهم جلوه میکنه.

من 10 20 دقیقه بازی کردم ، خیلی خوب بود
البته تو زمینه گرافیک فقط کیفیت کاراکتر ها منو جذب کرد ،
منتها یه چیزی که برام کمی ناخوشایند بود اینه که داستان بازی کاملا در راستای Peace walker نوشته شده
یعنی کسی که PW رو بازی نکرده باشه چیزه خاصی از داستان دست گیرش نمیشه

الان از انحصار سونی در اومده دلیلی برای بد بودن بازیه؟ :-/
HUD بازی برداشته شده چون اینطوری بازی سینمایی تر می شه. این قدر این نوار سلامتی بازی رو بد کرده؟
به نظرم بازی خیـــــــــــــــــــــــــــلی بهتر شده، با این که عاشق این سری هستم ولی همیشه تا حدودی با گیم پلی نسبتاً خشک و یه سری موارد اضافی که فقط بازی رو کند کرده بود متنفر بودم، ولی الان اونا عوض شده و به نظرم عالی شده. به هر حال بازی باید توش یه تغییر بزرگی به وجود می میومد.
خشک؟!!بهتره کال آف بازی کنی برات مناسب تره تا mgs;)
پستم رو دوباره بخون گفتم از اول فهمیدم....
نمرات گویاست حالا عینک فن بازی بزنید
در راستای پست پایین
نمیدونم فاز چیه همه توهم توطئه میگیرن بابا مغز که دارید؟چشمم که دارید؟یه نگاه به نام کاربریم بندازید و پست های قبلیم oldsnake و نام کاربریم:| نشان دهنده اینه چقدر عاشق این بازیم
اما اون بازی که من تو دمو ها دیدم معلوم نیست چه آشغالی بود(گیمپلی) هرچی بود متالگیر نبود
در ضمن 10-15 دلار قیمتش زیاده.1 نمره 2 نه اصلا تو بگو 5 نمره به خاطر قیمت نه دیگه 8 نمره:|

آخرین ویرایش:
نمرات گویاست حالا عینک فن بازی بزنید

کسی با گیمپلی کاری نداره، فعلا تنها مشکل قیمتشه. البته منم که هنوز بازیش نکردم، اما هرچی در مورد گیمپلی شنیدم مثبت بوده.

راستی من یه چیزی یادم رفت بگم :دی مثلا یه بازی مثل Sniper Ghost Warrior(حالا همین جوری مثال زدم) بیاد واسه شماره بعدیش همچین حرکتی بزنه نه برای من مهمه و نه برای کس دیگه ای :دی ولی اینجا بحث Metal Gear و کوجیما هست و اینکه یه بازی و سازنده عادی نیستن که بگیم حالا اشکالی نداره، به هر حال هم بازی و هم سازنده ـش تو این صنعت تاثیر مثبت خیلی زیادی گذاشتن و خواهند گذاشت و حرکتی که در قبال MGS: GZ شروع شده میتونه این بار به صورت منفی تاثیر خیلی زیادی رو این صنعت بزاره، واسه همین قضیه خیلی مهم جلوه میکنه.

اخه چه تاثیر منفی میتونه داشته باشه؟
وقتی PP بیاد همه اینو از یادشون میره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or