امتیازات Metal Gear Solid V Ground Zeroes

Schürrle

کاربر سایت
14271801599141996045.png

سازنده: Kojima Productions
ناشر: Konami
تاریخ انتشار:Mar 18, 2014
پلتفرم:PS4,PS3,XBOX ONE,XBOX360

[38/40] Famitsu(PS4/PS3/360): 10/9/9/10
EuroGamer: 9/10
God Is A Geek: 9/10
PSU: 8.5/10
GameTrailers: 8.5/10
8.5/10 :3Djuegos
VideoGamer France: 8.5/10
Vandal-Online: 8/10
VideoGamer: 8/10

Playstation Official Magazine UK: 8/10
GameSpot: 8/10
IGN: 8/10
Destructoid: 8/10
Joystiq: 7/10
GameInformer: 7/10
GamesRadar: 7/10
ComputerVideoGames: 7/10
USGamer: 7/10
Metro GC: 7/10
6/10 :Thesixthaxis
Push Square: 6/10
Polygon: 5.5/10
GamesBeat: 5.5/10
Examiner: 2/10

Kotaku

53412943869276146534.png

GameInformer

80282279899696132428.jpg

GameSpot

08844641526564941720.jpg

51570350690628972287.jpg

آخرین ویرایش:
با احترام به عمو کوجیما و فن های بازی، DLC ـی که قبل از انتشار نسخه اصلی میاد و با قیمت بالایی هم به فروش میرسه حقش هست یه حال اساسی بهش بدن :دی البته احتمالا نمرات خوبی می گیره ولی خب یه سری هم نمرات پایین بدن بلکه بقیه درس عبرت بگیرن :دی

آخرین ویرایش:
منم بازی رو 30-25 دقیقه تموم کردم!
پسرخالم 2-3 شب پیش زنگ زده میگه من بازی رو خریدم..ولی ناقصه!:|بنده خدا اصلا از داستان خبر نداشته!
تو اخبار هم گفته شده بود خاط داستانی بازی 4 ساعت هست...این نیم ساعت هم نبود!در واقع دمویی که قبلا ریلیز میشد رو الان با قیمت خونشون انداختن به ملت!
از همین الان نگران بازی شدم:-sچون معمولا کیفیت یه بازی با نمره ای که فامیتسو میده رابطه ی عکس دارن هرچی نمره ی فامیتسو بیشتر کیفیت بازی پایین تر آخریشم که FF:LR بود که از این مجله نمره ی خوب گرفت و متاش اونقدر بد شد
خودمم متای بازیرو تو بدترین حالت بین 75 تا 80 تو بهترین حالت بین 80 تا 85 پیش بینی میکنم
How about that!you were right:-o..

با احترام به عمو کوجیما و فن های بازی، DLC ـی که قبل از انتشار نسخه اصلی میاد و با قیمت بالایی هم به فروش میرسه حقش هست یه حال اساسی بهش بدن :دی البته احتمالا نمرات خوبی می گیره ولی خب یه سری هم نمرات پایین بدن بلکه بقیه درست عبرت بگیرن :دی
به عنوان یک فن :دی اصلا با این حرکت از اولشم مشکل داشتم، 1 سال بیشتر صبر می کردیم ولی بازی رو کامل دریافت می کردیم خیلی بهتر بود...ولی خوب شده دیگه :دی

اینقدر به یقه کوجیما نچسبید :d اینکه GZ جدا عرضه شده بخاطر اینه که بازی اصلی یعنی TPP خیلی گسترده بوده و وقت زیادی داشته تا کامل بشه، برای همین تیم Marketing شرکت Konami تصمیم گرفته تا این Prologue رو عرضه کنه :| (کوجیما تو این قضیه هیچ کاره بوده)

بعد از 25 سال سرافرازی چقدر بده حالا این اتفاق بد بیاد سر این فرنچایز :|
بازی اصلی گسترده بوده قبول ولی یا باید مدت گیم پلیش رو افزایش می‌دادند یا اینکه قیمت بازی رو کم می‌کردند.

امیدوارم منتقدها یه حال اساسی به بازی بدن تا مد نشه توی این نسل یک ساعت بازی رو با این قیمتا بکنن توی پاچه ی ملت!
اخه متاسفانه اينجور چيزا به امتياز نيس به فروش(مثه dlc كه اكثرا كم امتياز مي گيرن ولي بخاطر فروش بالا رايج شدن)

بعضي طرفداراي متال گير هم كه بازي رو ٣٠٠ دلار بدنم مي خرن:d در نتيجه فكر نكنم كونامي ناراضي باشه

اولا سلام خدمت همگی این اولین پست من توی سایت بازیسنتر هستش. :d
امیدوارم منتقدها یه حال اساسی به بازی بدن تا مد نشه توی این نسل یک ساعت بازی رو با این قیمتا بکنن توی پاچه ی ملت!
چند تا نکته هست :
یک این که خود کوجیما قبل از عرضه گفته بود که گیم پلی بازی در حد 1-2 ساعت هست ، پس قصد نداشته تو پاچه کسی بکنه.
دو این که این بازی با Phantom pain یک بازی هستن و در واقع مثل 2 اپیزود هستن و احتمالا قصد داره که Phantom pain رو هم با قیمت 30 دلار عرضه کنهکه خودش گفته 200 برابر Ground Zero هستش .(یعنی منطقیش اینجوری چون EA هم بازی 1-2 ساعتی رو با این قیمت نمیده بیرون:d چه برسه به کوجیما)
سه این که من خودم بازی رو تا حدی بازی کردم(نتونستم کامل برم چون wolf of wallstreet دانلود شد:d) توی این 1 ساعت بازی واقعا فوق العاده است گرافیک شاهکاره ، گیم پلی با حفظ یک سری از خصوصیات خیلی تغییر کرده و جذاب و سینمایی تر شده (حتی سینمایی تر از MW2 و Uncharted)گرافیک و صدا گذاری و انیمیشن هم از تمام نسخه های قبلی بهتره ..... تنها نکته منفی بازی اینه که عادت کردن به صدای جدید اسنیک یکم سخته.(یکم که نه خیلی سخته)(David Hayter=(()
در کل میگم که به این نمره ها نگاه نکنید اگه پس فردا کونامی بیاد Phantom pain رو هم با 30 دلار عرضه کنه رو سیاهیش میمونه برای این سایتا:d
اگر کپی بازی میکنید که حتما بازی رو بگیرید ، اگه اورجینال بازی میکنید به نظرم طرف یازی نرود و فوقش تا عرضه phantom pain صبر کنید و اگه خواستید با قیمت مفت تر بازی رو بگیرید.

به جرات میگم الان تنها موقعی هست که خدا رو شکر میکنم بازیامون کپیه! و خدا رو شکرتر میکنم که این آشغال ژاپنی رو، دانلود کردم و فقط یه DVD9 ازم حروم شد.
این تنها متالگیری بود که تا حالا گرفته بودم. از قبلیاش اصلاً خوشم نمیومد. این یکی دیدم سبکش عوض شده گفتم بگیرم که حسابی تو زرد از اب در اومد:|

من نسخه ی PS4ـش رو بازی کردم ، به عنوان کسی که از MGS2 به اینور همه ی نسخه هاشو بازی کردم و اونقدر طرفدار این سری هستم که MGS4 و MGS3 رو واسه PS3 پلات کردم ( اینارو گفتم که نگید طرف هیتره اومده ترول کنه ) ولی پیشنهاد میکنم اصلاً به فکر پول نسخه ی اوریج دادن این بازی نباشید چون هرجور که فکر میکنم نمی ارزه !!! قسمت داستانی بازی کلاً اگه متال گیر باز باشی نیم ساعت بیشتر طول نمیکشه + 3 تا مرحله ی جانبی که اصلاً جالب نیست. ضمن اینکه اصلاً حال و هوای متال گیر بازی کردن نداشت. درکل تحربه ی بدی نبود ولی 170تومن نمی ارزید!

بچه بازی واقعا زیباست

سیاست پولکی بازی رو گردن زیبایی نندازین ! ۳۰ دلار ۳۰ دقیقه ! جراح مغز و اعصاب هم انقدر پولش ارزش نداره !

میذاشتن کلشو ۲۰۱۵ میدادن دیگه ، GZ رو هم قبل TPP به عنوان آموزش میذاشتن

من که با این که کلا مخالف کپی ام اما تو XBOX کپی زدم البته همون ۱۰ تومن واسه حجمم هم زورم اومد :d

کوجیما،نونت نبود،آبت نبود،جدا جدا عرضه کردنت واسه چی بود:d؟

تو کیفیت بازی که هیچ شکی نیست،همه چیز عالیه (و به نظر بنده) به هیچ عنوان هیچگونه پسرفتی نسبت به نسخه های قبل نداشته!فقط مشکل قیمته که باقی میمونه:dما که کپی دانلود کردیم،کپی رایت کردیم و کپی هم بازی کردیم حالشو بردیم:dدوستان اجنبی خودشون میدونن دیگه:d

پ.ن:بعضی ها هم دیگه خیلی پیازداغشو زیاد میکنن.25 دقیقه؟؟!! آشغال ژاپنی؟؟؟!!!:|
اوضاع بازی اونقدرها هم خراب نیست:d

از همین الان نگران بازی شدم:-sچون معمولا کیفیت یه بازی با نمره ای که فامیتسو میده رابطه ی عکس دارن هرچی نمره ی فامیتسو بیشتر کیفیت بازی پایین تر آخریشم که FF:LR بود که از این مجله نمره ی خوب گرفت و متاش اونقدر بد شد
خودمم متای بازیرو تو بدترین حالت بین 75 تا 80 تو بهترین حالت بین 80 تا 85 پیش بینی میکنم
:|
این فامیتسو دقیقا مثل خود بازیای ژاپنی که تقریبا همه از دم تو این نسل افت کرده بودن و ضعیف شده بودن افتضاح شده کیفیتش همونجور که گفتم اینا نمره بالا بدن بازی میره زیر سوال
در مورد خود بازیم اگه کوجیما بازیو با 10 دلار یا مفتی میداد دست مردم قطعا نمره هاش اینجوری نمیشد خود بازی خوبه و من ازش خوشم اومد یه MGS درست و حسابی که مکانیزمای گیم پلیش بهتر شده نسبت به قبل اما بیش ازحد کوتاهه و کلا یه سکانس مهم داره توش که اونم آخر بازیه کوجیما و کونامی طمع احمقانه و مسخره ای کردن و یجورایی ویروس کونامی و صنعت گیم ژاپن به کوجیما هم سرایت کرد راحت میتونستن این مقدمرو بچسبونن به TPP و مرحله ی ابتدایی و آموزشی اون بازی بشه این خیلیم اینجوری عالی میشد و کسی ایرادی نمیگرفت اما با این کار خیلی زشت و مسخرشون فقط آبروی کوجیما و سری MGS میره و این نمره ها قطعا تاثیر میذاره رو مردم وقتی اسم MGS V رو میشنون امیدوارم خود TPP اینقدر خوب باشه(که به احتمال 99 درصد هست)تا خاطره ی این گندی که کوجیما زده از یاد بره

باورم نمیشه :|
4 و 2 ؟! :|
من خودم این بازی رو تجربه کردم . خداییش از 9 پایینتر حقش نیست ...

بازی کوتاه هست درست ولی خب نمیشه که کل بازی رو بخاطر زمانش زیر سوال ببری :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or