امتیازات Metal Gear Solid V Ground Zeroes

Schürrle

کاربر سایت
14271801599141996045.png

سازنده: Kojima Productions
ناشر: Konami
تاریخ انتشار:Mar 18, 2014
پلتفرم:PS4,PS3,XBOX ONE,XBOX360

[38/40] Famitsu(PS4/PS3/360): 10/9/9/10
EuroGamer: 9/10
God Is A Geek: 9/10
PSU: 8.5/10
GameTrailers: 8.5/10
8.5/10 :3Djuegos
VideoGamer France: 8.5/10
Vandal-Online: 8/10
VideoGamer: 8/10

Playstation Official Magazine UK: 8/10
GameSpot: 8/10
IGN: 8/10
Destructoid: 8/10
Joystiq: 7/10
GameInformer: 7/10
GamesRadar: 7/10
ComputerVideoGames: 7/10
USGamer: 7/10
Metro GC: 7/10
6/10 :Thesixthaxis
Push Square: 6/10
Polygon: 5.5/10
GamesBeat: 5.5/10
Examiner: 2/10

Kotaku

53412943869276146534.png

GameInformer

80282279899696132428.jpg

GameSpot

08844641526564941720.jpg

51570350690628972287.jpg

آخرین ویرایش:
باورم نمیشه :|
4 و 2 ؟! :|
من خودم این بازی رو تجربه کردم . خداییش از 9 پایینتر حقش نیست ...

بازی کوتاه هست درست ولی خب نمیشه که کل بازی رو بخاطر زمانش زیر سوال ببری :|

تا اینجا تو دوتا نقد بیشتر روی قیمت بازی گیر دادن! مثلا همین سایت فرانسوی Gamekyo گفته، بازی که بیشتر شبیه به دموست چرا باید 30 یورو قیمتش باشه

اگه به خاطر کوتاه بودنش نمراتش پایین باشه . به درک بزار باشه . مهم اینه که خود بازی نقصی نداشته باشه . البته مطمئنا این منتقدا برای توجیه نمرشون الکی ایرادایی خواهند گرفت که مهم نیست :دی

اینقدر به یقه کوجیما نچسبید :d اینکه GZ جدا عرضه شده بخاطر اینه که بازی اصلی یعنی TPP خیلی گسترده بوده و وقت زیادی داشته تا کامل بشه، برای همین تیم Marketing شرکت Konami تصمیم گرفته تا این Prologue رو عرضه کنه :| (کوجیما تو این قضیه هیچ کاره بوده)

بعد از 25 سال سرافرازی چقدر بده حالا این اتفاق بد بیاد سر این فرنچایز :|
TPP هرچقدر هم بزرگ و وقت گیر باشه نمیتونه توجیحی واسه این کارشون باشه! این مقدمه توی نسخه های قبل هم بود! مگه توی MGS2 نبود؟ توی MGS3 نبود؟ اون موقع هم میتونستند بازی رو نصفه بدن ولی ندادن ولی این نسل دارند این کارو میکنند و احتمال داره بقیه سازنده ها هم دست به همچین کاری بزنند! توی نسلِ قبلی اضافات توی بازی ها رو در قالبِ DLC میدادن که توی نسل های قبل این چیزا وجود نداشت و با داخل خود بازی قرار داشت. از نسل پیش این برنامه اومد حالا این نسل دارند گسترده ترش میکنند خود بازی رو هم نصف میکنند! یادمه شبیه همچین کاری رو توی نسلِ قبلی انجام داده بودند اونم مافیا 2 بود و با اعتراضات خیلی مواجه شد. امیدوارم حدسم اشتباه باشه و شاهدِ گسترش چنین برنامه هایی تو آینده نباشیم! :|

همیشه اینطوری بوده، 99% ملت دارن کپی بازی می کنن، اما در اعتراضات حقوق بشر و کپی رایت (!) در صف اول حمله به ستمگران و ظالمانی هستند که 5 دقیقه گیم پلی میدن و کلی پول می گیرن ..
جالب اینه مطمئنم خیلی ها اصلاً بازی نکردن فقط رو حساب حرف این که بازی 2 ساعته میان و برای خودشون اعتراض می کنن :دی

روی هارد 1000 تا بازی ریختن و فکت صادر کردن کار ساده ایه ..
گذاشتن این کامنت برای من 35 دقیقه طول کشیده نمی دونم دوستان چطوری تو این تایم بازی رو تموم کردن :دی اما در کل واقعاً کارشون جای تحسین داره.
کلاً همه عالم هم به این بازی 0 بدن واسه من مهم نیست. مهم اینه که من راضی ام ازش و کپی هم خریدم برای همین فکتی در این مورد که گرون ِ صادر نمی کنم و خودم رو جای کس دیگه ای قرار نمیدم. نمی دونم شایدم من اشتباه می کنم گرون ِ اما خب من که کپی می خرم ؟!

اتفاقا اگه نمرات خوب بگیره بده اون شرکت ای دیگه از خدا خواسته میان این کار میکنن
در مورد مقدمه این حرفا بگم مگه TT نیست که wolf among us یا واکینگ دد شما سیزن پس میگیری خلاص حالا شاید تا کل اپیزودا بیاد 6-9 ماه طول بکشه پس توجیه نکنید اینا هم میتونست سیزن پس دوتاشو با هم بفروشن منتها دندون گردی کردن

اقا من کاری به گرون بودنش ندارم.
ولی واقعا نمیشد تا 2016 بی متال گیر سر کرد.:d
کسایی هم که بازی کردن گفتن بازی بیشتر از 2 ساعت و 3 ساعت و حتی 10 ساعت طول میکشه.مخصوصا برا طرفدارا که دوست دارن بازی رو بجون:d
این نسخه هم بیشتر برا این بوده که فیدبک ملت رو ببینن تا نقاط ضعف احتمالی Phantom Pain بیشتر دستشون بیاد:d پس وجودش یه جورایی واجب بوده.

البته قیمت بالاس. کسی منکر این قضیه نمیشه.
ولی به اون منتقدا پیشنهاد میکنم یه سر برن توپخونه ببینن بازی 30 دلاری رو در کمال وقاحت و حروم خوری 200 هزار میفروشن تا دیگه از قیمت بالا گله نکنن8-|

امیدوارم منتقدها یه حال اساسی به بازی بدن تا مد نشه توی این نسل یک ساعت بازی رو با این قیمتا بکنن توی پاچه ی ملت!

دقیقا با حرفت موافقم خودم همه زندگیم رو با MGS سپری کردم ولی دلیل نمیشه 100 دقیقه گیم پلی رو بدن بیرون یه پوله مشتی بگیرن..!!از فردا مد میشه باید یه بازی رو 100$ بخری تا برسی به چپتر آخر:dنسله پیش یا collection بود یا مثله capcom و ubisoft که ادا اطفار درمیاوردن واسه 20 دقیقه بازی این نسل که از همین اول شروع شده..!!بهترین متا واسه بازیه 100 دقیقه ای همین 1 یا 2 هست..!!که مد نشه..!!!

What's wrong is wrong

موضوع خیلی ساده است. حالا میخواد کوجیما باشه، یا کپکام یا EA یا هر شخص یا ناشر دیگه ای، فروختن مقدمه یه بازی با قیمت 30 دلار اشتباهه.

حالا فرقی نمیکنه ما داریم کپی بازی میکنیم یا نه، مهم اینه که یه ناشر بزرگ مثل کونامی داره سعی میکنه به صورت بی شرمانه ای از یه مقدمه 30 دقیقه ای پول در بیاره و همه هم میدونیم که این حرکت اشتباه و موفقتیش به ضرر صنعته.

درسته که بشخصه خیلی با سری MGS خاطره دارم و بی صبرانه منتظر تجربه کردن MGS V هستم، ولی این موضوع این حقیقت که Konami داره ملت رو میچاپه و GZ به این صورت فعلیش نباید وجود داشته باشه، رو تغییر نمیده.

آخرین ویرایش:
آقا کی گفته بازیش بده ؟ من 93 دقیقه ای تمومش کردم و 2 تا فرعی هم رفتم هرکودومو 30 دقیقه برام طول کشید ! اون بابا ظاهرا دکمه اسپرینت رو از اول بازی گرفته رفته همه آبجکتیوا رو انجام داده بیرون اومده !
درسته من تمام تریلراشو دیدم ولی موقع بازی یه حس خاصی نسبت بهش داشتم ! الانم یه بخشی از کمپ امگا رو یاد گرفتم ولی هنوز سیستم گاردها رو یاد نگرفتم چون هردفعه ( روز یا شب ) پستشون عوض میشه و بازی تو روز به نهایت سختیش میرسه چون نور چراغ قوه ای نیست که شما متوجه بشید اونجا آدم وایساده .
در کل من بهش 8 میدم ( از 10 ) خیلی هم راضی هستم .

همیشه اینطوری بوده، 99% ملت دارن کپی بازی می کنن، اما در اعتراضات حقوق بشر و کپی رایت (!) در صف اول حمله به ستمگران و ظالمانی هستند که 5 دقیقه گیم پلی میدن و کلی پول می گیرن ..
جالب اینه مطمئنم خیلی ها اصلاً بازی نکردن فقط رو حساب حرف این که بازی 2 ساعته میان و برای خودشون اعتراض می کنن :دی

روی هارد 1000 تا بازی ریختن و فکت صادر کردن کار ساده ایه ..
گذاشتن این کامنت برای من 35 دقیقه طول کشیده نمی دونم دوستان چطوری تو این تایم بازی رو تموم کردن :دی اما در کل واقعاً کارشون جای تحسین داره.
کلاً همه عالم هم به این بازی 0 بدن واسه من مهم نیست. مهم اینه که من راضی ام ازش و کپی هم خریدم برای همین فکتی در این مورد که گرون ِ صادر نمی کنم و خودم رو جای کس دیگه ای قرار نمیدم. نمی دونم شایدم من اشتباه می کنم گرون ِ اما خب من که کپی می خرم ؟!

اتفاقا اصلا جای تحسین و ... نداره ، براحتی میشه این اتفاق بیفته :d من بار اول که تازه با مپ هم آشنا نبودم و بدون آلرت و بدون کیل رفتم و هر دشمنی هم سر راهم بود Interrogate کردم در نهایت 69 دقیقه طول کشید . واقعا این فقط یک دمو هست که اصلا نباید بابتش پولی بگیرن ، نهایتا میشه به عنوان یه DLC به قیمت 10 دلار حسابش کرد .

dlc تلو 4-3 ساعت بود ازش ایراد میگرفتن که کوتاهه کلی نمره کم میکردن یه سریا تایید میکردن اینکه دیگه بازی کامله
بهترین بازی زندگیم قبل از تلو mgs4 بود و از اولین حرکتش که بازی رو از انحصار در آورد تا دیوید هیتر و.... فهمیدم فاتحه این سری خوندس اصلا با گیمپلی جدیدش حال نمیکنم انگا کال آفه یه انچارتده نوار سلامتی نداره:|
یه سری ها الکی بلدن دفاع کنن آخه 35 دقیقه چیه؟ من با تمام علاقه ای که به استاد دارم دوست دارم با سر بخوره زمین که دیگه دست از سر این بازی و این سری برداره بکش بیرون آقا 25 ساله داری میسازی یه آی پی جدید بده:|
کلا با میلک کردن هر سری مخالفم مثلا اگه قرار باشه بعد از آنچارتد 4 چند وقت بعد 5 هم بدن جتی ناتی داگ کبیر هم باشه با مخ بخوره زمین خوشحال میشم
نمیدونم بازیسازا چرا شدن مثه فوتبالیستا ایرانی پول پرست شدن درسته به خاطر پول بازی میسازن اما دلیل نمیشه خون مردم رو تو شیشه کنن
به عنوان یه اورجینال بازی هیچوقت این بازی رو نمیخرم فوق العاده گرونه
و مهمتر اینکه mgs خیلی عوض شده و قبلی نیست tpp هم به این سرنوشت دچار بشه عجیب نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or