امتیازات Metal Gear Solid V Ground Zeroes

Schürrle

کاربر سایت
14271801599141996045.png

سازنده: Kojima Productions
ناشر: Konami
تاریخ انتشار:Mar 18, 2014
پلتفرم:PS4,PS3,XBOX ONE,XBOX360

[38/40] Famitsu(PS4/PS3/360): 10/9/9/10
EuroGamer: 9/10
God Is A Geek: 9/10
PSU: 8.5/10
GameTrailers: 8.5/10
8.5/10 :3Djuegos
VideoGamer France: 8.5/10
Vandal-Online: 8/10
VideoGamer: 8/10

Playstation Official Magazine UK: 8/10
GameSpot: 8/10
IGN: 8/10
Destructoid: 8/10
Joystiq: 7/10
GameInformer: 7/10
GamesRadar: 7/10
ComputerVideoGames: 7/10
USGamer: 7/10
Metro GC: 7/10
6/10 :Thesixthaxis
Push Square: 6/10
Polygon: 5.5/10
GamesBeat: 5.5/10
Examiner: 2/10

Kotaku

53412943869276146534.png

GameInformer

80282279899696132428.jpg

GameSpot

08844641526564941720.jpg

51570350690628972287.jpg

آخرین ویرایش:
heh...

هر سایتی که قبل از Embargo ریویوش رو بذاره و پاکش هم نکنه، هیچ فرقی با یه ریویوی فیک نداره. و کاملا مطمئنم این دوتا سایت ریویو کپی ندارند و جزو Media list ناشر نیستند.

پ.ن: راستی MGS چه قدر دشمن داره ها! /:) :d

نام کاربریم خودش گویا هست که این فرنچایز مورد علاقمه، ولی من با گیم پلی نسبتاً خشک ــه نسخه های قبلی مشکل داشتم که دیگه این مشکل برطرف شده. حرکات که سریع تر شدن و Snake هم سریع تر شده، HUD رو برداشتن بازی سینمایی تر شده و دیگه وقتی یکی می خواد بات حرف بزنه بازی Stop نمیشه، چون این 3 تا نکات اضافه شده بازی شده Call of Duty؟ ( :|:|:|:|)
در ضمن به نظر خودم این تغییرات برای جلوگیری از تکراری شدن بازی نیاز بود.
منم از نام کاربریت فهمیدم که گفتم عینک فن بازی رو بردار
تغییر درسته باید صورت بگیره ولی نه اینکه ما برداریم بازی رو سینماتیک کنیم هرچی نکته خوب داره ... توش مگه هر بازیی سینماتیک بشه خوبه؟ فردا قارچ خور رو سینماتیک میکنن بعد میگن خب دیگه تغییره
داداش گل نظر شما محترمه ولی این بازی mgs نیست نوار سلامتی یکی از نکته های کلیدیه مخفی کاریه(نمونه بارزش تو تلو نوار سلامتی رو حذف کن بازی کلا میشه یهTPS واقعی) واسه همین میگم کال آف شده
اینکه شخصیت الد اسنیک نیست خیلی ناراحتم میکنه بیگ باس ماشاالله شده پارکور باز از در دیوار بالا میره مثه پلنگ اینو اونو میزنه(مخلوطی از کریتوس و نیتن:)) شوخی)
اصلا کله لذت mgs به اون گیمپلی خشک بود به اون شخصیت کند که حس میکردی در برابر دشمنان خیلی هم سریع نیستی و اسنیک هیرو نیست
اما تو این mgs چیز دیگه ای میبینیم...

منم اصلاً نگفتم بهتر بود GZ رو جدا می دادن، بهتر هم بود با TPP یکی می کردن، من فقط دلیل جدا کردن GZ رو از بازی اصلی گفتم و این که این مورد به کوجیما ربطی نداشته!

خوب عزیز من کجاش تو پست هام اسمی از کوجیما آوردم؟ :دی شما یکی را به من نیشان بده :دی

جدا از شوخی هیچ جا نگفتم تقصیرِ کوجیما هست. نمیدونم چجوری از پستم اینجوری برداشت کردی. به هر حال ناشر کونامی هست مطمئنا کوجیما هم با نظرِ کونامی تصمیم گرفت که اینو جدا منتشر کنه...

اتفاقا اصلا جای تحسین و ... نداره ، براحتی میشه این اتفاق بیفته :d من بار اول که تازه با مپ هم آشنا نبودم و بدون آلرت و بدون کیل رفتم و هر دشمنی هم سر راهم بود Interrogate کردم در نهایت 69 دقیقه طول کشید . واقعا این فقط یک دمو هست که اصلا نباید بابتش پولی بگیرن ، نهایتا میشه به عنوان یه DLC به قیمت 10 دلار حسابش کرد .

خب هر طوری فکر می کنم واقعاً بعضی ها نظر شخصی اشونه و واقعاً هم قابل احترام ِ اما من مطئمنم نسبت به خرج موتور FOX و ساخت The Phantom Pain که مطمئتم خیلی بازی بزرگی و فکر می کنم از قیمتش خیلی ارزش بیشتری داره این مقدمه با مراجل فرعی که داره و می تونه ساعت ها فن های بازی رو سرگرم کنه ارزش این قیمتی که داره رو داره. ولی باز هم تاکید می کنم حرف من نسبت به کسانی که بازی رو به صورت کپی می گیرن و اینطوری دارن خودشون رو به آب و آتیش می زنن. وگرنه کسانی که اورج بازی می کنن حق دارن اعتراض کنن تو اون شکی نیست. :دی

من به بازی ۹ میدم چون بیشتر از چیزی که فکر میکردم کوتاه بود (ولی من تا الان هر مرحله رو 20 بار بازی کردم)
و توی نسل هفتم توقع داشتم گرافیکش در حد GTA V باشه که نبود
و اما 30 $ ارزشش رو واقعا داره - این پول یک روز کاری اوناست
(گیمپلی بازی خیلی بهتر شده و دیگه توی محیط باز و اصلا دور از ذهن نیست(البته روی hard میگم))

این همه هر سال بازی مزخرف میاد گیم پلی 10 ساعته هم دارن کسی صداش درنمیاد :d
اگه بنا رو مقایسه با اون عناوین بزاریم بنظرم کامل ارزش پول پرداختی رو داره ولی خب یه زمان ملاک مقایسه میشه یه بازی مثل دارک سولز و اون گیم پلی بنظر بی نهایت و محیط بزرگ و ... اره از نظر تایمی بنظر کم میاد و ارزش پول پرداختی رو نداره.
---------------
ولی بنظرم درست ترین مقایسه باید با خوده سری متال گیر انجام بشه و بنظرم به نست 4 بازی از نظر گرافیکی پیشرفت و از نظر گیم پلی(هویت) یه مقدار پسرفت داشت.

مهم نیست بازی 2 ساعت باشه یا 20 ساعت مهم این هست که با اون 2یا 20 ساعت چقدر خاطره داری
مهم نیست بازی را اورجینال بخری یا کپی مهم این هست که گیم جذاب داشته باشه

پ.ن: راستی MGS چه قدر دشمن داره ها! /:) :d

من که با MGS دشمنی ندارم، طرفدار خیلی خفنشم هستم، اما ترجیح می دم این 100 تومانی که باید برای بازی بدمو آتیش بزنم تا این که دوستان گرامی تو کونامی به صورت دسته جمعی از توی پاچم در بیارن :دی

مهم نیست بازی 2 ساعت باشه یا 20 ساعت مهم این هست که با اون 2یا 20 ساعت چقدر خاطره داری
مهم نیست بازی را اورجینال بخری یا کپی مهم این هست که گیم جذاب داشته باشه

مهم نیست اگه یه دمو 40 دلار به فروش برسه و گیمرها ripped off بشن.
مهم اینه که ما فن هستیم و هیچ جوره نمیتونیم اشتباهات فضاحت بار استودیو/ناشر بازی مورد علاقمون رو قبول کنیم.

مهم نیست اگه یه دمو 40 دلار به فروش برسه و گیمرها ripped off بشن.
مهم اینه که ما فن هستیم و هیچ جوره نمیتونیم اشتباهات فضاحت بار استودیو/ناشر بازی مورد علاقمون رو قبول کنیم.
خوب الان دیگه همه می دونن که زمان بازی چقدر هست هر کی دلش بخواد میره میخردش هر کی هم نخواد نمی خره دیگه
خودت چی کار می کنی شهاب :dنگو که بی خیالش می شی

من که بازیو با کمترین هزینه ی ممکن یعنی تقریبا هیچی بازی کردم :دی خیلی راحت دانلود کردم 1 قرونم ندادم بازی هم واقعا فوقالعاده است خیلی زیباست بازی به نظر من هم گرافیک هم گیم پلی بهتر شده ولی در اینکه 30 دلار برای بازی زیاده شکی نیست ولی این چیزیاز ارزش بازی کم نمیکنه

این همه هر سال بازی مزخرف میاد گیم پلی 10 ساعته هم دارن کسی صداش درنمیاد :d
اگه بنا رو مقایسه با اون عناوین بزاریم بنظرم کامل ارزش پول پرداختی رو داره ولی خب یه زمان ملاک مقایسه میشه یه بازی مثل دارک سولز و اون گیم پلی بنظر بی نهایت و محیط بزرگ و ... اره از نظر تایمی بنظر کم میاد و ارزش پول پرداختی رو نداره.
---------------
ولی بنظرم درست ترین مقایسه باید با خوده سری متال گیر انجام بشه و بنظرم به نست 4 بازی از نظر گرافیکی پیشرفت و از نظر گیم پلی(هویت) یه مقدار پسرفت داشت.

پ ن پ :d
میخواستی بعد از 5_6 سال بازی گرافیکش پسرفت کنه ?:d
کلا بنظرم ,چرتی بیش نبود !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or