امتیازات Knack

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
KnackBoxart.png

امتیازات این عنوان هم اومد:

IGN 5.9 /10
90134625212384550282.png

gameinformer:8.25/10
PS Nation 8/10
Destructoid 7.0

Review: Knack - Destructoid
Polygon 6/10
InsideGamer.nl 4.5
4/10:gamespot
Eurogamer:4
Joystiq - 3/10

87060311293551115253.png

متا:
36956573754785642654.gif

آخرین ویرایش:
من دیگه هیچ نمیگم ، فقط بگم مایکروسافت راست میگفت بزارین کنسول ها بیان بعد نظر بدین ، من الان دنبال هر بازی میگردم که نمرش زیر 5 باشه پیدا نمیکنم! ولی توی انحصاری های PS4 پیدا میشه ،
این نسل از لحاظ انحصاری مال مایکروسافته
نه پس بیا چند تا سیلی بزن

آخه اون نمایش اولیه اش (20 فبریه) چیز خیلی یونیک و جالبی به نظر میومد :(
آره اون چیزی که روز اول نشون دادن خیلی خوب و دوست داشتنی بود
4yajuyo.gif

ولی بعد نشون داد که در چه حدیه و چقدر با اون بازی که اسم بردی فاصله داره ! :-" البته نه در حد متای 50-60 :| در حد همون 75 و این حدود !

من دیگه هیچ نمیگم ، فقط بگم مایکروسافت راست میگفت بزارین کنسول ها بیان بعد نظر بدین ، من الان دنبال هر بازی میگردم که نمرش زیر 5 باشه پیدا نمیکنم! ولی توی انحصاری های PS4 پیدا میشه ،
من خودم فن مایکرو هستم اما چطوری با 2 تا متا حکم پیروزی نسلی که تا 5-6 سال دیگه ادامه داره رو میپیچی؟ بزاریم یه 2-3 سال بگذره بعد میبینیم مایکرو تو نسل 8 بهتر عمل داره میکنه یا سونی! اگرچه ظاهرا ابتدای نسل مایکرو بهتر بوده اما سونی ناتی داگ و سانتا مونیکا رو داره، که بی شک جفتشون جزو 10 استودیوی بازی سازی برتر هستند، خود ناتی داگ یه پا خداست!

از دم تمام بازی های لانچ ناقصن شاید اگه 5-6 ماه دیرتر نسل جدید شروع میشد هم وضعیت بازی های انحصاری بهتر بود هم بازی های مولتی

يني شما فقط با دو تا بازيه انحصاريه ps4 به اين نتيجه رسيدي ؟؟!! و فاتحه انحصاري هاي ps4 رو تو كل نسل بعد خوندي؟!!

21246551658762693544.gif

اون دوستمون جنسش خوب نىست ولش کنىد.....
.....
منو باش مىخواستم دىجىتالى بخرمش:((

به واضحی مشخصه gi از سونی یه چیزی گرفته,اومده به همچین بازیه داغونی 8.2 داده!!!!!!اونوقت میاد در باره ی رایز همچین حرفایی میزنه:| بعد هی شما به پلیگان گیر بدید

واقعن کاری به این بازی ندارم ولی امتیاز های سخت گیرانه ای که منتقدا این روزها به بازیا میدن فقط یه نتیجه داره : پایین اومدن ریسک بین بازیسازها و از بین رفتن خلاقیت
بازیسازها به جای اینکه فرمول های پر ریسک جدید رو امتحان کنن اونم با هزینه سرسام آوری که ساخت بازی تو این نسل داره ، ترجیح میدن فرمول های موفق قدیمی رو امتحان کنن که سرمایشون در خطر نیفته
نتیجش هم میشه بازیهای سریالی هر ساله و بازیهای شبیه به همی که عنوانشون فقط فرق میکنه
من با امتیازای پایین این بازی بیشتر برای صنعت گیم نگران شدم تا خوداین بازی

به واضحی مشخصه gi از سونی یه چیزی گرفته,اومده به همچین بازیه داغونی 8.2 داده!!!!!!اونوقت میاد در باره ی رایز همچین حرفایی میزنه:| بعد هی شما به پلیگان گیر بدید

آهان:دی
اونوقت شما بازی رو بازی کردی؟چه طور بود؟حتمأ Ryse رو هم بازی کردی لابد:">

آهان:دی
اونوقت شما بازی رو بازی کردی؟چه طور بود؟حتمأ Ryse رو هم بازی کردی لابد:">
با این نمره هایی که من میبینم صد در صد مطمعنم ارزشش به اندازه ی 8.2 نیست دیگه هرجور که باشه...
در ضمن رایز رو با این piece of shit مقایسه نکنید;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or