امتیازات Knack

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
KnackBoxart.png

امتیازات این عنوان هم اومد:

IGN 5.9 /10
90134625212384550282.png

gameinformer:8.25/10
PS Nation 8/10
Destructoid 7.0

Review: Knack - Destructoid
Polygon 6/10
InsideGamer.nl 4.5
4/10:gamespot
Eurogamer:4
Joystiq - 3/10

87060311293551115253.png

متا:
36956573754785642654.gif

آخرین ویرایش:
اون صحبتهای که IGN کرده بود و حرف از PS3 زده بود مشخص بود نتیجه چی میشه و من گفتم

مارک سرنی توی مراسم معرفی PS4 در مورد Knack می گفت که من توی این بازی که دارم می سازم روی Joy of Play (لذت بازی) متمرکز هستم، که این لذت رو از روزهای اولی که پلی استیشن خلق شد به خوبی یادمه! من ذهنم رفته بود سمت Crash و Pepsiman و امثالهم که اون موقع ها انقدر همه گیم پلی شون رو دوز داشتند و گفتم این هم یه چیزی مثل اونا میشه، ولی ظاهرا انگار انتقاداتی که به گیم پلی بازی شده هم جدی هستش!

نشد که بشه دیگه...
sigh.gif

حالا فاجعه ای هم نشده. تا بوده از این نمره ها. استودیوی ژاپن سونی هم معمولا بعد هر ده تا دری وری یه شاهکار میده.:d این بازی هم از لحاظ بصری چیزی کم نداره. حالا بماند که این اصلا یه آی پی جدیده و برخلاف این حرفایی هم که میگن اصلا قرار نبود جای کراش رو بگیره

دوستان گرامي طوري نكنيد كه پس فردا Ryse ريليز شد بدجوري از خجالتتون در بيايم!!

دوستان یکی لطف میکنه به طور خلاصه بگه کلا ایراد بازی چی بود؟ منتقدها بیشتر از چی شاکی بودن؟

البته این طور که پیداست داستان و گیم پلی هر دو با هم خراب کردن

من ویدئوهای نقد این بازی رو دیدم. بازیش دراین حد امتیازات هم بد نیست.
منو یاد بازی های سوم شخص روی Play Station انداخت. بازی جکی چان، Toy Story، کراش.
هرچی نسل ها بالاتر میره بازی ها از حالت بازی بودن خودشون دور میشن :( لذتی که در بازی های PS بود هرگز تکرار نشده برام :(

من همش میترسیدم برم سمت این بازی ، به خاطر نقدهای منفی و نمرات پایین.
بلخره ولی گرفتم ببینم چی میشه...گرفتنش هم داستان شد اول کد خریدم که کار نکرد بعد نسخه فیزیکی با کلی دنگ و فنگ...
اما واقعا ارزشش رو داشت.یاد و خاطره کنسول خانگی و ریشه هاشون رو برام زنده کرد.
یک بازی خوشدست برای رفع خستگی بعد از کار ، موجودی که مثل ماریو کوچیک و بزگ میشه ، مثل هالک هیولا میشه و اتومبیلها و تانکها رو پرتاب میکنه و ساختمونها رو خراب میکنه و مثل سونیک میدوه و گرد میشه و رو سر حریف فرود میاد و مثل اسپایدرمن از در و دیوار بالا میره و مثل کینگ کونگ پر زوره و نوک برج میره و مثل شورش در شهر کمبوهای دم دست و راحت و قدرتی داره و دشمنان رو لت و پار میکنه و گیم پلی لذت بخش کرش رو داره.متریال های مختلف رو جمع میکنه و قدرتهای خاص میگیره ، گرافیک عمیق اما فانتزی داره.
به نظر من یه بازی خوش ساخت و خوب بود و دوستش دارم و بازی هستش که خاطره میشه.افسوس که با روی خوش منتقدان و بازی باز ها رو به رو نشد.
دوستمون حق داره دیگه همش دنبال گرافیک بالا و قطع سر و دست و پاشیده شدن خون هستیم و بازی فانتزی و لذت بازی برامون بی معنی شده.
اگر بازی انحصاری WiiU بود کلی نظرات رو جلب میکرد ولی از PS انتظار یه ماشین خشونت و مرگ و خون رو داریم.
حتی تو همین انجمن تاپیکشو پیدا نکردم یا رفته پایین پایین یا کلا نداره.
من ازش لذت بردم و اگر نبود خلاش حس میشد...مرسی سونی
:x

من همش میترسیدم برم سمت این بازی ، به خاطر نقدهای منفی و نمرات پایین.
بلخره ولی گرفتم ببینم چی میشه...گرفتنش هم داستان شد اول کد خریدم که کار نکرد بعد نسخه فیزیکی با کلی دنگ و فنگ...
اما واقعا ارزشش رو داشت.یاد و خاطره کنسول خانگی و ریشه هاشون رو برام زنده کرد.
یک بازی خوشدست برای رفع خستگی بعد از کار ، موجودی که مثل ماریو کوچیک و بزگ میشه ، مثل هالک هیولا میشه و اتومبیلها و تانکها رو پرتاب میکنه و ساختمونها رو خراب میکنه و مثل سونیک میدوه و گرد میشه و رو سر حریف فرود میاد و مثل اسپایدرمن از در و دیوار بالا میره و مثل کینگ کونگ پر زوره و نوک برج میره و مثل شورش در شهر کمبوهای دم دست و راحت و قدرتی داره و دشمنان رو لت و پار میکنه و گیم پلی لذت بخش کرش رو داره.متریال های مختلف رو جمع میکنه و قدرتهای خاص میگیره ، گرافیک عمیق اما فانتزی داره.
به نظر من یه بازی خوش ساخت و خوب بود و دوستش دارم و بازی هستش که خاطره میشه.افسوس که با روی خوش منتقدان و بازی باز ها رو به رو نشد.
دوستمون حق داره دیگه همش دنبال گرافیک بالا و قطع سر و دست و پاشیده شدن خون هستیم و بازی فانتزی و لذت بازی برامون بی معنی شده.
اگر بازی انحصاری WiiU بود کلی نظرات رو جلب میکرد ولی از PS انتظار یه ماشین خشونت و مرگ و خون رو داریم.
حتی تو همین انجمن تاپیکشو پیدا نکردم یا رفته پایین پایین یا کلا نداره.
من ازش لذت بردم و اگر نبود خلاش حس میشد...مرسی سونی
:x
این کامنت جاش اینجا نیست، اینجا هست!
http://forum.bazicenter.com/thread74852/page10/

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or