جالبه که DA2 که به معنای واقعی افتضاح بود از گیم اسپات 8 گرفته.فکر کنم یکخورده کم نمره داده.
کجای بازی تکراریه مرد مومن نواوری داره. همه چی داره سیاه چال تکراری نداره فقط گرافیکش یکم بدهالبته بیشتر واسه اینکه تکراری هست و چیز جدید خاصی نداره امتیازش در حد خیلی بالا نیستا،وگرنه خود بازی شدیدا سرگرم کنند هست.
بازی که همه چیزش از بازیهای دیگه الهام گرفته شده،ولی کاملا خوب الهام گرفتن،هر چه قدر بازی میکنم سیر نمیشم.:dکجای بازی تکراریه مرد مومن نواوری داره. همه چی داره سیاه چال تکراری نداره فقط گرافیکش یکم بده
الهامی در کار نیست طراحان اصلی دو عنوان قبلی Skyrim بازی رو ساختند ، سازنده های هیچی از استدیو های دیگه کم ندارنبازی که همه چیزش از بازیهای دیگه الهام گرفته شده،ولی کاملا خوب الهام گرفتن،هر چه قدر بازی میکنم سیر نمیشم.:d
مگه من گفتم کم دارن؟ از خیلیا هم بهتر هستن.فقط المانهایی از بازیهای دیگه تو بازی هست. حالا قبول کن یا نکنالهامی در کار نیست طراحان اصلی دو عنوان قبلی Skyrim بازی رو ساختند ، سازنده های هیچی از استدیو های دیگه کم ندارن
یکی از طراحان اصلی Star wars force unlashed یکی از طراحان بازیهای hitman و tomb rider که طراح سیستم مبارزات legacy of kain defiance تو این گروه هست نویسنده داستان های D&D و دنیای amalur هم جزو سازندهای بازی هستند و...مگه من گفتم کم دارن؟ از خیلیا هم بهتر هستن.فقط المانهایی از بازیهای دیگه تو بازی هست. حالا قبول کن یا نکنهست دیگه
فقط یکی دو نفر از سازندههایOblivion هست که این همه بزرگ کردی![]()
یکی از طراحان اصلی Star wars force unlashed یکی از طراحان بازیهای hitman و tomb rider که طراح سیستم مبارزات legacy of kain defiance تو این گروه هست نویسنده داستان های D&D و دنیای amalur هم جزو سازندهای بازی هستند و...
من کاری با بقیه ندارم،حرفم سر سازندههای Oblivionهستطراحان اصلی دو عنوان قبلی Skyrim بازی رو ساختند