امتیازات Kingdoms of Amalur

Skyrim رو نمیدونم ولی اونهای که بازی کردن میگن یه سری از بخشآ به شدت از Fable گرفته. میشه گفت یه Fable خیلی عظیم و پیشرفته ست تا مقایسه ش با Skyrim.

Fable ؟ Fable جلو این آفتابه هم نیست:d combat system بازی کاملا یه چیز جدیده تو RPG یعنی skyrim هم تو این زمینه باید جلوش لنگ بندازه.

اول: Skyrim و Diablo 3
دوم: Kingdom of Amalur
لیست حقیقی به ترتیب بالا هست!!!:d
کلا تیم سازنده بازیش از 500 نفر از اعضای استودیو های مختلف تشکیل شده!!!
اشپز که دوتا شد وانگهی دریا شود!!!
combat system بازی کاملا یه چیز جدیده تو RPG یعنی skyrim هم تو این زمینه باید جلوش لنگ بندازه
یه چیز جدیده؟ یا همون جور که خودشون گفتن المان های جنگیدن GOW توشه؟

آخرین ویرایش:
یه چیز جدیده؟ یا همون جور که خودشون گفتن المتن های جنگیدن GOW توشه؟
برای RPG جدیده . من که خیلی حال می کنم Combat System بازی عالی باشه در عین حال به همه نکات اصلی یه بازی RPG توجه وحشتناکی کرده باشه :دی خیلی دوست دارم امتحانش کنم سریع تر !

---

حسین IGN کجا امتیاز داده ؟ لینکت درست نیست .

آخرین ویرایش:
من پیش بینی میانگین 8.5 رو دارم واسش. گیم اسپات رو هم 8.5 پیش بینی میکنم.

Fable ؟ Fable جلو این آفتابه هم نیست:d combat system بازی کاملا یه چیز جدیده تو RPG یعنی skyrim هم تو این زمینه باید جلوش لنگ بندازه.

مطمئنی جدیده؟ :دی من که بازی میکنم یاد RPGهای قبلی میوفتم که بازیشون کردم :دی

من پیش بینی میانگین 8.5 رو دارم واسش. گیم اسپات رو هم 8.5 پیش بینی میکنم.

مطمئنی جدیده؟ :دی من که بازی میکنم یاد RPGهای قبلی میوفتم که بازیشون کردم :دی

دقیقا شبیه کدوم RPG هست این بازی ؟:d ببین من طی این چند ماه گذشته اونقدر ازش دمو دیدم که مطمئنم combat system بازی به شدت شبیه بازیهای H&S هست و به مراتب با RPG تو این زمینه تفاوت داره. مگر اینکه همه دمو هایی که دیدم FAKE بوده باشه:d !

فقط Fable نیست قروقاطیه :دی
دیگران بازی کردن و Fable دیدن :دی. هیچ اشکالی درش نیست. هرکسی اجازه داره از هربازی که دلش میخواد الهام بگیره. درهرحال از روز آنونس تا الان منتظرش هستم. ازهرچیزی الگو گرفته باشه برام مهم نیست :دی.

از قبل بازی هم چنین امتیازاتی پیش‌بینی میشد، حتی توی بعضی زمینه‌ها بهتر از Skyrim هم هست؛ جالبه که سازنده ها فقط از یه چیزی اظهار نگرانی کرده بودن، اونم این بود که هنوز هم که هنوزه ملت دارن Skyrim بازی میکنن ! (:دی)

دیگران بازی کردن و Fable دیدن :دی. هیچ اشکالی درش نیست. هرکسی اجازه داره از هربازی که دلش میخواد الهام بگیره. درهرحال از روز آنونس تا الان منتظرش هستم. ازهرچیزی الگو گرفته باشه برام مهم نیست :دی.

اشکال که نیست. فقط محض اطلاع گفتم که بازی فقط شبیه Fable نیست :دی

دقیقا شبیه کدوم RPG هست این بازی ؟:d ببین من طی این چند ماه گذشته اونقدر ازش دمو دیدم که مطمئنم combat system بازی به شدت شبیه بازیهای H&S هست و به مراتب با RPG تو این زمینه تفاوت داره. مگر اینکه همه دمو هایی که دیدم FAKE بوده باشه:d !

کلا از هر چی RPG بازی کردم رو توی این بازی چپوندن :دی از هر بازی یه تیکش اینجا هسات :دی اون H&S هم که گفتی توی Dragon Age II بود :دی

quote_icon.png
نوشته شده توسط shefer
گیم‌پلی بازی تک دکمه‌ی هست. درنگارش 360 فقط با فشار دادن × مبارزه میکنید (شمشیر زنی). مخفی‌کاری هم داره :دی.

اونا هستند که از Bethesda جدا شدند 38 تشکیل دادند الانم بازی رو ساختند

نه اونا نیستن ! اینا از اعضای خود EA و Sony و Blizzard بودن بیشترشون که بعد Ken Rolston هم چند وقت بعدش بهشون اضافه میشه و پروژه اینو با Big Hug Games شروع میکنن
از قبل 2006 وجود داشتن و اسمشون عوض شده ! ربطی به Oblivion و Bethesda نداره
اعضای Bethesda نیستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or