Skyrim رو نمیدونم ولی اونهای که بازی کردن میگن یه سری از بخشآ به شدت از Fable گرفته. میشه گفت یه Fable خیلی عظیم و پیشرفته ست تا مقایسه ش با Skyrim.
یه چیز جدیده؟ یا همون جور که خودشون گفتن المان های جنگیدن GOW توشه؟combat system بازی کاملا یه چیز جدیده تو RPG یعنی skyrim هم تو این زمینه باید جلوش لنگ بندازه
برای RPG جدیده . من که خیلی حال می کنم Combat System بازی عالی باشه در عین حال به همه نکات اصلی یه بازی RPG توجه وحشتناکی کرده باشهیه چیز جدیده؟ یا همون جور که خودشون گفتن المتن های جنگیدن GOW توشه؟
Fable ؟ Fable جلو این آفتابه هم نیست:d combat system بازی کاملا یه چیز جدیده تو RPG یعنی skyrim هم تو این زمینه باید جلوش لنگ بندازه.
Kingdoms of Amalur: Reckoning Review - PlayStation 3 Review at IGNبرای RPG جدیده . من که خیلی حال می کنم Combat System بازی عالی باشه در عین حال به همه نکات اصلی یه بازی RPG توجه وحشتناکی کرده باشهخیلی دوست دارم امتحانش کنم سریع تر !
---
حسین IGN کجا امتیاز داده ؟ لینکت درست نیست .
من پیش بینی میانگین 8.5 رو دارم واسش. گیم اسپات رو هم 8.5 پیش بینی میکنم.
مطمئنی جدیده؟من که بازی میکنم یاد RPGهای قبلی میوفتم که بازیشون کردم
![]()
دیگران بازی کردن و Fable دیدنفقط Fable نیست قروقاطیه![]()
دیگران بازی کردن و Fable دیدن. هیچ اشکالی درش نیست. هرکسی اجازه داره از هربازی که دلش میخواد الهام بگیره. درهرحال از روز آنونس تا الان منتظرش هستم. ازهرچیزی الگو گرفته باشه برام مهم نیست
.
دقیقا شبیه کدوم RPG هست این بازی ؟:d ببین من طی این چند ماه گذشته اونقدر ازش دمو دیدم که مطمئنم combat system بازی به شدت شبیه بازیهای H&S هست و به مراتب با RPG تو این زمینه تفاوت داره. مگر اینکه همه دمو هایی که دیدم FAKE بوده باشه:d !
گیمپلی بازی تک دکمهی هست. درنگارش 360 فقط با فشار دادن × مبارزه میکنید (شمشیر زنی). مخفیکاری هم داره
سازندگان دو نسخه قبل از the elder scrolls بازی رو ساختند پس از نمرات بالای بازی تعجب نکنید که باoblivion و morrowindسازها طرف هستید
اونا هستند که از Bethesda جدا شدند 38 تشکیل دادند الانم بازی رو ساختندنه اونا نیستن
Ken Rolstone هست که رفته 38
بقیه اصلی هاش از اعضای Bethesda نیستن
اونا هستند که از Bethesda جدا شدند 38 تشکیل دادند الانم بازی رو ساختند