امتیازات Kingdoms of Amalur

نه اونا نیستن ! اینا از اعضای خود EA و Sony و Blizzard بودن بیشترشون که بعد Ken Rolston هم چند وقت بعدش بهشون اضافه میشه و پروژه اینو با Big Hug Games شروع میکنن
از قبل 2006 وجود داشتن و اسمشون عوض شده ! ربطی به Oblivion و Bethesda نداره
اعضای Bethesda نیستن
من که نگفتم اعضای Bethesda هستند گفتم ازش جدا شدند کلا سازنده هاش همه فن حریف هستند

من که نگفتم اعضای Bethesda هستند گفتم ازش جدا شدند کلا سازنده هاش همه فن حریف هستند

خب منم دارم میگم جدا نشدن ! یه Ken Rolston رو نمیشه بگی اعضای تیم Oblivion که 200 نفر روش کار کردن ! ادامش هم گفتم که از Bethesda جدا نشدن برن توش و استودیو رو هم اعضای Bethesda تاسیس نکردن ! فقط سال 2006 اسم استودیو عوض شده. اینا چیزایی بود که شما برعکسش رو گفتی

مهم اینکه میتونه با پای Skyrim برسه چون هم توانایی شو داره و هم نیروشو

الآن این چه ربطی به صحبت ما داشت ؟!

شما گفتی منم قبول کردم ربط نداشته باشه من دارم از بازی دفاع میکنم

خب مگه من چیزی به بازی گفتم ؟! :d

آخرین ویرایش:
مهم اینکه میتونه با پای Skyrim برسه چون هم توانایی شو داره و هم نیروشو
الآن این چه ربطی به صحبت ما داشت ؟!
شما گفتی منم قبول کردم ربط نداشته باشه من دارم از بازی دفاع میکنم
خب مگه من چیزی به بازی گفتم ؟!
yahoo_4.gif
نه ولی بحث من چیزی دیگه ای بود که میگفتن به پای skyrim نمیرسه

آخرین ویرایش:
اشکال که نیست. فقط محض اطلاع گفتم که بازی فقط شبیه Fable نیست :دی

کلا از هر چی RPG بازی کردم رو توی این بازی چپوندن :دی از هر بازی یه تیکش اینجا هسات :دی اون H&S هم که گفتی توی Dragon Age II بود :دی

Dragon Age II که اصالتا RPG بود که :dدستور میدادی به کاراکترات بعد ولشون میکردی به امان خدا:d این خیلی کمبوهای ترکیبی نازی داره:dیعنی عملا کسایی مثل من که با rpg میونه زیاد خوبی ندارن ولی در عوض H&S دوست دارن رو هدف گرفته.

Dragon Age II که اصالتا RPG بود که :dدستور میدادی به کاراکترات بعد ولشون میکردی به امان خدا:d این خیلی کمبوهای ترکیبی نازی داره:dیعنی عملا کسایی مثل من که با rpg میونه زیاد خوبی ندارن ولی در عوض H&S دوست دارن رو هدف گرفته.
ضربه هاش نرم هستن،یعنی‌ مثل RPG دیگه وقتی‌ ضربه میزنی‌ حس اینکه رباط هستی‌ بهت نمیاد،:d ولی‌ تو این دمو که بازی کردم فقط دو جور کمبو وجود داشت که نسبتا ساده بودن. امیدوارم تو نسخه نهایی بیشتر کرده باشن.
دمو که قشنگ پای بازی نگهت میداشت
yahoo_4.gif

تو این Launch Trailer ش تعداد کمبو هایی که نشون میداد خوب بود
مگه من گفتم نگاه نمیداشت :دی

تعداد کمبو‌ها کم بودن که اونم زیاد تر کردن پس o:-)

آخرین ویرایش:
ضربه هاش نرم هستن،یعنی‌ مثل RPG دیگه وقتی‌ ضربه میزنی‌ حس اینکه رباط هستی‌ بهت نمیاد،:d ولی‌ تو این دمو که بازی کردم فقط دو جور کمبو وجود داشت که نسبتا ساده بودن. امیدوارم تو نسخه نهایی بیشتر کرده باشن.

دمو که قشنگ پای بازی نگهت میداشت :d
تو این Launch Trailer ش تعداد کمبو هایی که نشون میداد خوب بود

خوب بازی‌ای که می‌خواد یه چیز متفاوت از‌RPG های دیگه تو بخش Combat ارایه بده باید این چیزارو هم داشته باشه دیگه. نه؟:biggrin1:
آخرین باری که این چشمه تفاوت عود کرد نتیجه اش رو تو Dragon Age 2 دیدیم.:دی

در کل نظر من اینه که بتونی تو بازی با بقیه صحبت بکنی و گیم پلی بازی 600 ساعت طول بکشه و غیره الزاما بازی رو تبدیل به RPG خوب و یا اصیل نمیکنه.اصولا Combo تو RPG چیز خنده داریه:دی به این نمیگن نوآوری.
الانم این بازی ممکنه یه Open World Action Adventure خوب باشه که به نظرم هست ولی قطعا با سیستم Combo و اینجوری چیزا نمیشه بهش گفت RPG.

در کل نظر من اینه که بتونی تو بازی با بقیه صحبت بکنی و گیم پلی بازی 600 ساعت طول بکشه و غیره الزاما بازی رو تبدیل به RPG خوب و یا اصیل نمیکنه.اصولا Combo تو RPG چیز خنده داریه:دی به این نمیگن نوآوری.
الانم این بازی ممکنه یه Open World Action Adventure خوب باشه که به نظرم هست ولی قطعا با سیستم Combo و اینجوری چیزا نمیشه بهش گفت RPG.

شما دمو رو بازی کردی؟
اتفاقا همون قدر که به قشنگی المان های اکشن رو توی بازی پیاده کردن همونطور هم سبک RPG اصیل حفظ شده. و با بازی کردن همون احساس بهت دست میده.

شما دمو رو بازی کردی؟
اتفاقا همون قدر که به قشنگی المان های اکشن رو توی بازی پیاده کردن همونطور هم سبک RPG اصیل حفظ شده. و با بازی کردن همون احساس بهت دست میده.
دقیقا.اصلا نیازی نیست که بازی به عنوان یک RPG نگاه کرد.به بازی با یک سبک جدید نگاه کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or