من که نگفتم اعضای Bethesda هستند گفتم ازش جدا شدند کلا سازنده هاش همه فن حریف هستندنه اونا نیستن ! اینا از اعضای خود EA و Sony و Blizzard بودن بیشترشون که بعد Ken Rolston هم چند وقت بعدش بهشون اضافه میشه و پروژه اینو با Big Hug Games شروع میکنن
از قبل 2006 وجود داشتن و اسمشون عوض شده ! ربطی به Oblivion و Bethesda نداره
اعضای Bethesda نیستن
من که نگفتم اعضای Bethesda هستند گفتم ازش جدا شدند کلا سازنده هاش همه فن حریف هستند
مهم اینکه میتونه با پای Skyrim برسه چون هم توانایی شو داره و هم نیروشو
شما گفتی منم قبول کردم ربط نداشته باشه من دارم از بازی دفاع میکنم
اشکال که نیست. فقط محض اطلاع گفتم که بازی فقط شبیه Fable نیست
کلا از هر چی RPG بازی کردم رو توی این بازی چپوندناز هر بازی یه تیکش اینجا هسات
اون H&S هم که گفتی توی Dragon Age II بود
![]()
ضربه هاش نرم هستن،یعنی مثل RPG دیگه وقتی ضربه میزنی حس اینکه رباط هستی بهت نمیاد،:d ولی تو این دمو که بازی کردم فقط دو جور کمبو وجود داشت که نسبتا ساده بودن. امیدوارم تو نسخه نهایی بیشتر کرده باشن.Dragon Age II که اصالتا RPG بود که :dدستور میدادی به کاراکترات بعد ولشون میکردی به امان خدا:d این خیلی کمبوهای ترکیبی نازی داره:dیعنی عملا کسایی مثل من که با rpg میونه زیاد خوبی ندارن ولی در عوض H&S دوست دارن رو هدف گرفته.
مگه من گفتم نگاه نمیداشتدمو که قشنگ پای بازی نگهت میداشت![]()
تو این Launch Trailer ش تعداد کمبو هایی که نشون میداد خوب بود
ضربه هاش نرم هستن،یعنی مثل RPG دیگه وقتی ضربه میزنی حس اینکه رباط هستی بهت نمیاد،:d ولی تو این دمو که بازی کردم فقط دو جور کمبو وجود داشت که نسبتا ساده بودن. امیدوارم تو نسخه نهایی بیشتر کرده باشن.
خوب بازیای که میخواد یه چیز متفاوت ازRPG های دیگه تو بخش Combat ارایه بده باید این چیزارو هم داشته باشه دیگه. نه؟Combo تو بازیِ RPG??!
بیخیال![]()
آخرین باری که این چشمه تفاوت عود کرد نتیجه اش رو تو Dragon Age 2 دیدیم.خوب بازیای که میخواد یه چیز متفاوت ازRPG های دیگه تو بخش Combat ارایه بده باید این چیزارو هم داشته باشه دیگه. نه؟:biggrin1:
آخرین باری که این چشمه تفاوت عود کرد نتیجه اش رو تو Dragon Age 2 دیدیم.![]()
در کل نظر من اینه که بتونی تو بازی با بقیه صحبت بکنی و گیم پلی بازی 600 ساعت طول بکشه و غیره الزاما بازی رو تبدیل به RPG خوب و یا اصیل نمیکنه.اصولا Combo تو RPG چیز خنده داریهبه این نمیگن نوآوری.
الانم این بازی ممکنه یه Open World Action Adventure خوب باشه که به نظرم هست ولی قطعا با سیستم Combo و اینجوری چیزا نمیشه بهش گفت RPG.
دقیقا.اصلا نیازی نیست که بازی به عنوان یک RPG نگاه کرد.به بازی با یک سبک جدید نگاه کنید.شما دمو رو بازی کردی؟
اتفاقا همون قدر که به قشنگی المان های اکشن رو توی بازی پیاده کردن همونطور هم سبک RPG اصیل حفظ شده. و با بازی کردن همون احساس بهت دست میده.