امتیازات Killzone 3

Dreadlord

کاربر سایت
killzone3-box-cover-art.jpg

مجله لهستانی CD Action اولین نقد و امتیاز از Killzone 3 را منتشر کرد.

Ads:
+ one of the most beautiful games in the world
+ well-balanced, varied campaign
+ high difficulty level
+ Move and Sharp Shooter play

Cons:
- series deserved deeper and better protagonists
- minor technical difficulties

9/10

• Like
Reactions: M0HAMAD and SHePArd
من تا خودم بازی نکنم درباره چیزی نظر قطعی نمیدم، ولی این طور که یکی دو تا نقد رو خوندم از همین داستان و نبود Co-op آنلاین شدیدا گله کردن:دی این نبود بخش Co-op آنلاین ایراد خیلی خیلی بزرگیه، چند برابر بزرگتر از داستان! یعنی واسه یه بازی سال 2011 خیلی زشته همچین چیزی:دی گیم اسپات هم دیدم گفته تمام تغییرات مولتی پلیر خوب نبوده، حالا دیگه نمیدونم منظورشون اینه که مولتی پلیر زیاد پیشرفت نداشته یا تغییراتش به تجربه بازی صدمه میزنه و اینا ! IGN هم گفته بخش Single Player قابلیت تکرار بالایی نداره.
البته به نظر من نمره هاش اصلا بد نیست:دی اونایی که ناامید شدن حتما دچار خودهایپی شده بودند...:دی
خوب پس همونایی بود که خودم هم تو اون پست گفتم دیگه:دی فکر کردم به جز اونا چیز دیگه ای هم بوده. کلا من تنها چیزی که ازش واقعا ناراحت شدم ضعیف عمل کردن داستان هست که حتی الان این آخرین عکس های تو تاپیک عکس ها رو دیدم بازم متوجه نمیشم چطوری داستانش بد هست و جالبه هنوز بهش امید دارم:دی البته منم برای نظر نهایی ترجیح میدم خودم بازی رو تست کنم. راستی تو فهمیدی دقیقا IGN چرا به گیم پلی 8.5 داده بود؟ چون من هرجای نقد رو خوندم از این بخش تعریف کرده بود. اون موقع که سنگین بود میگفتن چرا این طوری. حالا که استاندارد شده ایراد نمیگیرن باز 8.5 میدن:دی نمیدونم قضیه چی هست. در مورد امتیازات هم که من توقعم یکم بیشتر بود اما میانگین 88 هم اصلا بد نیست و به قول تو اونایی که انتظار خیلی بالایی داشتند دچار خودهایپی بودند:دی

• Like
Reactions: u.s.a
کلا چیزی که شدیدا باعث تعجب من شده-این هست که چرا ریکو تو این شماره هست؟چرا روی ساخت شخصیت ها هیچ گونه وسواس و نظارتی وجود نداشته؟من بعد از کیلزون 2 مطمئن بودم تو شماره سوم ریکو حذف میشه،ولی در نهایت تعجب بازهم حضور داره.کیلزون پتانسیل وحشتناک بالایی داره که با یه شخصیت سازی خوب و در خور شان بازی میتونن این بازی رو بین همه fps ها تک کنن.از همین حالا امیدوارم که شماره 4 ساخته بشه و رو این نکته اساسی کار کنن

من از تنها چیزی که می ترسیدم این بود که بخش چند نفره بازی رو خراب نکنن چون به شدت روی این بخش وسواس و تعصب دارم طوری که با وجود گذشت دو سال از عرضه Killzone 2 من هنوز تمومش نکردم و فقط Online بازی کردم ولی الان که پیج بازی رو توی Metacritic دیدم، اکثر نقد ها با تمجید از بخش چند نفره بازی نقد رو شروع کردند و حتی یه سری اون رو Multiplayer FPS خطاب کردند و واقعا از Guerrilla Games ممنونم ...

اگر چه GG می تونست روی داستان هم بیشتر کار کنه ولی خوب نکرد و با تریر آخر دروغ بزرگی هم گفت ولی خوب به قول های خودش عمل کرد که بهبود گیم پلی و تزریق محیط های متنوع به بازی بود. یه نکته دیگه که تو اکثر نقد ها دیده میشه یکی جلوه های بصری خارق العاده بازیه طوری که ممکن ِ بازی کن برای چند ثانیه مبهوت فضای بازی بشه و بعدی هم جو زیبا و اتمسفر گیرای بازیه که تو نقد ها بهش اشاره شده و البته داستان و پرداخت ضعیف داستان که به اضافه نبود Coop Online تنها نقطه ضعف بازیه .

سلام!
در مورد امتیازات هم که من توقعم یکم بیشتر بود اما میانگین 88 هم اصلا بد نیست
مشکلی که وجود داره اینه که الان میانگینش 87 هست، تازه اصل کاری ها موندند (منظورم اونهایی که 7 به پایین میدن هست :دی) یعنی GameCritics و Edge و پیاز :دی
==
GameZone 9.5 of 10

• Like
Reactions: Trunks
من از تنها چیزی که می ترسیدم این بود که بخش چند نفره بازی رو خراب نکنن چون به شدت روی این بخش وسواس و تعصب دارم طوری که با وجود گذشت دو سال از عرضه Killzone 2 من هنوز تمومش نکردم و فقط Online بازی کردم ولی الان که پیج بازی رو توی Metacritic دیدم، اکثر نقد ها با تمجید از بخش چند نفره بازی نقد رو شروع کردند و حتی یه سری اون رو Multiplayer FPS خطاب کردند و واقعا از Guerrilla Games ممنونم ...
خبر خوبی بود.چند وقتی هست که یه مولتی پلایر ناب بازی نکردم.واقعا خبر عالی ایی بود.
مرسی

• Like
Reactions: Fëanor
شنیده بودم GG بعد از KZ3 میخواد یه بازی دیگه بسازه امید وارم بلای که از KZ1 سر عنوان KZ اوردن رو دریگه سر این بازی جدیده نیارن .

برای خود من مهم ترین بخش بخش داستانی هستش درسته روایت KZ1,2 بد بود اما داستانش عالی بود امید وارم KZ3 هم روایتش بد باشه تا داستانش با این جوری که دیدم نمیدونم GG چیکار کرده اما امید وارم به شوری که این سایت ها امتیاز دادن نباشه .

به هر حال من که اولین بار که بازی دستم برسه بخش SP رو بازی میکنم . همیشه همین جوری هستم اول بخش SP بعد بقیه بخش ها .

خوب پس همونایی بود که خودم هم تو اون پست گفتم دیگه:دی فکر کردم به جز اونا چیز دیگه ای هم بوده. کلا من تنها چیزی که ازش واقعا ناراحت شدم ضعیف عمل کردن داستان هست که حتی الان این آخرین عکس های تو تاپیک عکس ها رو دیدم بازم متوجه نمیشم چطوری داستانش بد هست و جالبه هنوز بهش امید دارم:دی البته منم برای نظر نهایی ترجیح میدم خودم بازی رو تست کنم. راستی تو فهمیدی دقیقا IGN چرا به گیم پلی 8.5 داده بود؟ چون من هرجای نقد رو خوندم از این بخش تعریف کرده بود. اون موقع که سنگین بود میگفتن چرا این طوری. حالا که استاندارد شده ایراد نمیگیرن باز 8.5 میدن:دی نمیدونم قضیه چی هست. در مورد امتیازات هم که من توقعم یکم بیشتر بود اما میانگین 88 هم اصلا بد نیست و به قول تو اونایی که انتظار خیلی بالایی داشتند دچار خودهایپی بودند:دی

خب ممکنه همون coop آنلاین رو جزو همون گیم پلی حساب کرده باشند.این ضعف بزرگی هستش که به نظرم خیلی هم عجیبه!!!آخه مگه گذاشتن coop آنلاین برای شرکتی که coop آفلاین داره چقدر سخته؟؟؟

خب ممکنه همون coop آنلاین رو جزو همون گیم پلی حساب کرده باشند.این ضعف بزرگی هستش که به نظرم خیلی هم عجیبه!!!آخه مگه گذاشتن coop آنلاین برای شرکتی که coop آفلاین داره چقدر سخته؟؟؟
درسته ممکنه همین باشه. ولی عجیبه که تو نظرات کوتاه آخرش اصلا به این موضوع اشاره نکرده بود. برای خود من هم عجیب هست که نیست اما دلیلش رو دیگه نمیدونم. به نظر من حداقل می تونستند مثل U2 یک co'op online جداگونه طراحی کنند که بازیکنان قسمت های خاصی از بازی رو باهم دیگه برند. این جوری خیلی عالی میشد.

نداشتن online co-op درحالی که بازی افلاین co -op خیلی نا امید کننده هستش و هر چی امتیاز ازش سر این قضیه کم بشه حقشه ولی کم کردن امتیاز به خاطر نبود داستان تو یک fps نظامی خنده داره
میانگین 91برای reach و 88 برای black ops و حالا نمره های این بازی نشون میده خوشبختانه یک مقداری سایت ها دارن سختگیر تر میشن تو امتیاز دادن;) یادمه یک زمانی امتیاز 9/10 برای خودش عظمتی داشت و بازی که میانگین امتیازاش 9 به بالا می شد برای خودش شاخی بود ولی با شروع این نسل قربونش برم سایت ها و مجلات جو گیر شدن و فرت و فرت امتیازهای فضائی به بازیا دادن و باعث شدن کلی بازی با میانگین امتیاز 95 به بالا به لیست بهترین ها اضافه شه .من که از این رویه بشدت خوشحالم

• Like
Reactions: Dreadlord
فوق العاده خنده دار و مسخرست این نحوه امتیاز دهی سایت ها ! هیچ تعریف مشخصی برای امتیاز دادن ندارن ! و کارشون کاملا سلیقه ای هست . سوال اصلی اینجاست که وقتی یه بازی مثل سوپر ماریو گالکسی میاد امتیازات بالا در هر بخشی می گیره و بخش داستانی بازی هم نمرات بالای 9 می گیره ( از همین سایت های به اصطلاح حرفه ای مثل گیم اسپات و ... ) چرا خرده ای به داستان تکراری بازی _ دزدیده شدن پرنسس پیچ و اقدام ماریو برای نجات پرنسس _ گرفته نمی شه و خیلی راحت 1 نمره از بازی کم نمی کنن!؟ و همینطور امتیازات کامل و 10 از 10 برای این بازی ردیف می شه ؟ خوب یه سری می گن علتش اینه که بازی هایی که در ژانر پلتفرمینگ عرضه می شن خیلی داستان جدی نداره و خیلی هم در مورد داستان بازی ها تو این سبک سخت گیری نمی شه و از بازی ها امتیاز کسر نمی شه . اما ایا این قانون و تعریف در مورد بازی های ژانر اکشن fps هم نباید وجود داشته باشه ؟ اینهمه بازی اکشن اول شخص که ما بازی کردیم همشون داستان و شخصیت پردازی خوب داشتن !!؟ و فقط به همین دلیل و نبود یک مود فرعی انلاین بازی 1.5 نمره ازش کسر می شه ؟ مسلما هیچ کدوم از این امتیاز ها برای گیمر های Hardcore ارزشی نداره . چون کاملا مشخصه که داره با شعور مخاطب بازی می شه! بحث رو بیشتر باز نمی کنم که تاپیک منحرف می شه !

موفق باشید

• Like
Reactions: Robin Hood
خوشبختانه یک مقداری سایت ها دارن سختگیر تر میشن تو امتیاز دادن یادمه یک زمانی امتیاز 9/10 برای خودش عظمتی داشت و بازی که میانگین امتیازاش 9 به بالا می شد برای خودش شاخی بود ولی با شروع این نسل قربونش برم سایت ها و مجلات جو گیر شدن و فرت و فرت امتیازهای فضائی به بازیا دادن و باعث شدن کلی بازی با میانگین امتیاز 95 به بالا به لیست بهترین ها اضافه شه .من که از این رویه بشدت خوشحالم
دقیقا
موضوعی که چند وقته دارم بهش فکر میکنم
یادمه یه زمانی بازیها 8 به بالا میگرفتن خریدش از نون شب واجب تر میشد{لبته برای من اینطوری بود}
الان gt5 با میانگین 84 به چشم بعضی ها بازی خوبی نیست چون با فورزایی مقایسه میکنن که میانگینش 93 {فکر کنم} شده
یا مثلا بلک اوپس با میانگین 88 از نظر بعضی ها افت داشته{از نظر نمره میگم}....یا حتی ریچ با میانگین 91 به نظر عده ای این نمره براش کمه
بابا قدیما اینطوری نمره نمیدادن{ خواهشا از این جمله به بعد رو نندازید توی امضاتون.....زشته:d}
الان HOT PERSUIT میانگینش حدود 89 هست. درسته بازی خوبی هست ولی دیگه خیلی دارن کیلویی نمره میدن
قدیما هر بازیی این افتخار نصیبش نمیشد 9 بگیره. درسته کیفیت بازی ها خیلی بالا رفته ولی9 و 10 رو نباید به هر بازیی بدن
این رو از اونجایی میگم که یه بازی که هایپ زیادی روش هست وقتی میانگین امتیازاتش بین 85 تا 90 بشه طرفدارانش به چشم یه مشکل و معضل به قضیه نگاه میکنند

خب از سطح انتظارات همه پایین تره امتیازا ... من خودم فکر میکردم از هر لحاظ نسبت به KZ2 پیشرفت داشته که خب ظاهرا اصلا اینطور نیست و تنها چیزی توی همه نقدها مشترک ه تمجید از گرافیک و کلیت Multiplayer ه .
یه چیزه خیلی جالب امتیاز GT ه !! اصلا انتظار نداشتم بیاد به بازی ای که مثلا GameSpot و IGN بهش 8.5 دادن و میانگین امتیازاش هم حدود 87 ه 9.4 بده !!!

من که اصلا به نمرات کار ندارم و نخواهم داشت چه 10 بدن چه 1 بدن مهم اینه که خودت با بازی حال کنی همین و بس حالا بیان الکی نمره زیاد بدن نمره کم بدن - و چون من با killzone 2 خیلی حال کردم و میشه گفت بهترین بازی تو سبک خودش برا من بود بدون شک میرم و نسخه 3 رو هم میگیرم ( نظر شخصی )

اين حرف gameTM خيلي نامردي نيست
From a single-player point of view at least, Killzone 3 is the biggest disappointment of the year so far
به نظرم حرف هاشون منصفانه نيست ..اينگاري قصد تخريب دارن......البته بايد تست كرد و ديد..شايد حرفاشون تو نقد ها خيلي كارشناسي باشه ..شايد7 هم زيادشه:d....فقط ميشه صبر كرد ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or