امتیازات Killzone 3

Dreadlord

کاربر سایت
killzone3-box-cover-art.jpg

مجله لهستانی CD Action اولین نقد و امتیاز از Killzone 3 را منتشر کرد.

Ads:
+ one of the most beautiful games in the world
+ well-balanced, varied campaign
+ high difficulty level
+ Move and Sharp Shooter play

Cons:
- series deserved deeper and better protagonists
- minor technical difficulties

9/10

• Like
Reactions: M0HAMAD and SHePArd
کاش این سونی1/10 پولی رو که برای توسعه ی گرافیک بازی خرج کرده برای داستان بازی خرج میکرد و 4تا نویسنده ی خوب استخدام میکرد تا برای بازی داستان بنویسن یه مقدار دنیای بازی رو گسترش بدن و به نظر من بزرگترین اشتباه Guerrilla Games این بود که باید sev رو توی این بازی به عنوان شخصیت اول نمی اورد یه شخصیت جدید معرفی میکرد.....حیف...

دوستان الان داشتم نقد ویدئویی سایت GT رو نگاه می کردم. جالبه به داستان ایراد خیلی خفنی مثل IGN و GS نگرفته بودش البته کم نمره داده بود:دی نمی دونم قضیه چی هست. از گرافیک و بخش مولتی پلیر هم به شدت تعریف کرده بود و اون رو عالی دونسته بود.

یک نکته جالبی هم که وجود داشت این بود که تو بخش داستانی اگر زخمی بشید و نمیرین هم تیمی شما میتونه شما رو دوباره زنده کنه. این قابلیت تو نسخه قبلی نبود. البته ممکنه یکم باعث آسون تر شدن بازی بشه اما من همیشه از این اعصابم خورد میشد که چرا تو همه بازی ما می تونیم هم تیم هامون رو نجات بدیم اما خودمون هیچ وقت زخمی نمیشیم و یک ضرب میمیریم:دی

ویرایش: اینم ریز نمراتش.
Story : 7.8
Design : 9.2
Gameplay : 9.4 که IGN به این بخش 8.5 داده بود.
Presentation : 9.7 که IGN به این بخش 7 داده بود.

آخرین ویرایش:
GamesRadar - 9/10
---

thathalodude.blogspot.com - 5.5/10
Graphics ---- 10/10
Gameplay --- 5/10
Sound -------- 5.5/10
Story --------- 3/10
Overall ------ 5.5/10

اینو گذاشتم یکم بخندیم :d

5 زيادي خنده داره...:rolleyes:
GG خودشه كشته يه گيم پلي باحال نو ايجاد كرده اينا رسما مورد عنابت خودشون قرار دادن بازيو با اين نمره دادنشون..اه اه:smoke1::smoke1:
این نمره پشیزی ارزش نداره ;)

آخرین ویرایش:
کی‌ همچین حرفی‌ زدن؟
نه خو همچین حرفی که نزدن اما میشه به نیتشون که یه همچین کاری بود پی برد.
در کل من از همون اول هم نظر مثبتی نسبت به این عنوان نداشتم و مطمئن بودم که نسخه سوم بهیچوجه نمیتونه موفقیت نسخه دوم رو تکرار کنه. امیدوارم بقیه انحصاری های PS3 به این حال و روز دچار نشن.

• Like
Reactions: hosein me
نه خو همچین حرفی که نزدن اما میشه به نیتشون که یه همچین کاری بود پی برد.
در کل من از همون اول هم نظر مثبتی نسبت به این عنوان نداشتم و مطمئن بودم که نسخه سوم بهیچوجه نمیتونه موفقیت نسخه دوم رو تکرار کنه. امیدوارم بقیه انحصاری های PS3 به این حال و روز دچار نشن.

می‌شه دقیقا برامون مشخص کنی‌ به کدوم حالو‌ روز دچار نشن؟

مثلا الان شما داری حرفایی که می خوای بزنی رو به صورت سوال مطرح می کنی که تاثیر گذاریش بیشتر بشه ... ؟!

پ . ن : الان اینم نقل قول کن بگو " کدوم تاثیر گذاری ؟ "

پ . ن 2 : منظور از حال و روز، پایین تر از حد انتظار ظاهر شدن بازی بوده و لاغیر .

• Like
Reactions: Fratos
خو مگه نمیبینی پشت هم 4-5 میگیره؟:دی
منظور حمیدرضا احتمالا اینه که بازی باید بالای 9 یا 9 میشد شایدم منظورشون همونی باشه که خودش گفته و K3 به بد حال و روزی دچار شده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or