امتیازات Killzone 3

Dreadlord

کاربر سایت
killzone3-box-cover-art.jpg

مجله لهستانی CD Action اولین نقد و امتیاز از Killzone 3 را منتشر کرد.

Ads:
+ one of the most beautiful games in the world
+ well-balanced, varied campaign
+ high difficulty level
+ Move and Sharp Shooter play

Cons:
- series deserved deeper and better protagonists
- minor technical difficulties

9/10

• Like
Reactions: M0HAMAD and SHePArd
بابا از یه لحاظه داستانی خیلی ضربه خورد. که فکر نمیکنم کسی‌ هم این بازی رو بخاطر داستانش بازی کنه. بقیه مورد که همونطور که انتظار داشتیم خوب بودن، نکنه میخواید اینم انکار کنید؟

فقط انتظار نداشتم داستانش در این حد بد باشه.

بابا از یه لحاظه داستانی خیلی ضربه خورد. که فکر نمیکنم کسی‌ هم این بازی رو بخاطر داستانش بازی کنه. بقیه مورد که همونطور که انتظار داشتیم خوب بودن، نکنه میخواید اینم انکار کنید؟

فقط انتظار نداشتم داستانش در این حد بد باشه.

ببخشید از لحاظ شما داستان مهم نیست ؟! اگر مهم نیست پس شما بشین کل عنوانهای FPS رو بدون در نظر گرفتن داستان، بازی کن و همینطور بُکُش برو جلو تا بازی تموم بشه ! داستان یکی از مهم ترین قسمت های یک بازی محسوب میشه که اصلآ انتظار نداشتم عنوانی مثل Killzone توی نسخه ی سومش، پایین بودن امتیازاتش فقط به خاطر داستان ِ ضعیفش باشه !

• Like
Reactions: .:Soheil:.
تا جایی که حافظه من یاری میکنه اون نسخه دوم بازی بود که همه میگفتن Halo killer هست. ولی این رو حتی یک بار هم تو این انجمن و نه از طرف سازندگان بازی من یکی نشنیدم. حالا اگه خودتون دچار توهم شدین یا جایی این رو از یک نفر شنیدین و دارین به کل تعمیمش میدین مشکل به خودتون بر میگرده.

در ضمن دوستان هم سعی کنند فن بازی در نیارند. داستان یکی از مهم ترین رکن های یک بازی اونم تو این نسل هست و بدون اون لطمه زیادی رو می بینه. این رو هم بد نیست اینجا بگم تا جایی که من متوجه شدم داستان بازی خیلی هم بد نیست و سورپرایزهایی توش هست اما مثل اینکه روایتش تا حدودی مشکل داره و همه چی خیلی سریع اتفاق میافته و نمیزاره که حس کاملی رو از هر بخش به دست بیارید.

ببخشید از لحاظ شما داستان مهم نیست ؟! اگر مهم نیست پس شما بشین کل عنوانهای FPS رو بدون در نظر گرفتن داستان، بازی کن و همینطور بُکُش برو جلو تا بازی تموم بشه ! داستان یکی از مهم ترین قسمت های یک بازی محسوب میشه که اصلآ انتظار نداشتم عنوانی مثل Killzone توی نسخه ی سومش، پایین بودن امتیازاتش فقط به خاطر داستان ِ ضعیفش باشه !

به نظر من داخل بازی مثلkz مهم هست ولی‌ نه مثل بقیه فاکتورهای، من از طرف دارا گیم پلی ، مولتی‌،گرافیک...بعدش هم داستان هستم، اگه بخوام برای داستان بازی کنم که بازی های بهتری هم هست از kz.

یک نکته ای واسه من مبهم مونده. توی نقد ها هیچ اشاره به پشتیبانی از MOVE و 3D نکردن؟ که مثلا با MOVE خوبه یا همچین چیزایی!
چرا تو نقد IGN و GT که من خوندم و دیدم اشاره شده بود. البته من فکر کنم 3D رو اصلا تست نکرده بودند چون IGN که 5 تا کلمه هم در این مورد نگفته بود و گفته سه بعدی، سه بعدی هست دیگه. در مورد move هم که جفتشون اشاره کردند خوبه اما یکم کار باهاش سخته که واقعا هم همین طوری چون نباید لرزش دست داشته باشی به خاطر این که دقتش بالاست. بهترین روش استفادش رو هم از همون تفنگ دونستن.

به نظر من داخل بازی مثلkz مهم هست ولی‌ نه مثل بقیه فاکتورهای، من از طرف دارا گیم پلی ، مولتی‌،گرافیک...بعدش هم داستان هستم، اگه بخوام برای داستان بازی کنم که بازی های بهتری هم هست از kz.
حرف شما متین.......:d

ولی دیگه تو این دور و زمونه بازی اگه بخواد تو سبک خودش جزو برترین ها باشه باید تو همه زمینه ها عالی عمل کنه......اینو نمیشه انکار کرد.

بازیهای fps ای که در طول تاریخ بازیها موندگار شدن و جزو بهترین ها بودن اکثرشون یا داستانشون عالی بوده یا روایت داستانشون و اون فراز و نشیب و کلا جو داستانیشون در سطح بالایی بوده......... .

این بازی از لحاظ داستان توش خیلی کم کاری شده و از نظر منتقدا هم اون یکی پارامتراشم در حدی خارق العاده نبودن که دهن منتقدا رو ببنده و بازی رو تا 90 یا بالاتر بیارن..... .(البته هیچ کس منکر گرافیک و گیم پلی بی نظیر بازی نیس)

البته شاید میانګین از سطح انتظارات خیلی ها پایین تر باشه اما بد نیست.
میانګین این بازی احتمالا حدود ۸۸ تا ۸۹ می مونه که به نظرم برای یه fps بد نیست.

حرف شما متین.......:d

ولی دیگه تو این دور و زمونه بازی اگه بخواد تو سبک خودش جزو برترین ها باشه باید تو همه زمینه ها عالی عمل کنه......اینو نمیشه انکار کرد.

بازیهای fps ای که در طول تاریخ بازیها موندگار شدن و جزو بهترین ها بودن اکثرشون یا داستانشون عالی بوده یا روایت داستانشون و اون فراز و نشیب و کلا جو داستانیشون در سطح بالایی بوده......... .

این بازی از لحاظ داستان توش خیلی کم کاری شده و از نظر منتقدا هم اون یکی پارامتراشم در حدی خارق العاده نبودن که دهن منتقدا رو ببنده و بازی رو تا 90 یا بالاتر بیارن..... .(البته هیچ کس منکر گرافیک و گیم پلی بی نظیر بازی نیس)
DOOM داستان خدایی داشت :دی؟ یا Call of Duty؟ یا Medal of Honor؟ یا Wolfenstein؟ یا ...! در واقع مهم ترین عنصر ِ موفقیت یه FPS گیم پلی ـش هست. داستان در آخرین رده قرار میگیره ولی مهمه. همونطور که بدترین ایرادی که اکثرا به MW2 گرفتن داستانش بود. ولی یه چیزی اونم اینکه از شوتر نظامی هیچ وقت انتظار داستان نداشته باشید. همونطور که همه یه FPS یا TPS یا مثلا Racing رو بخاطر گیم پلی میخوان، RPG و JRPG و اینا هم بخاطر داستان. یه FPS داستان نداشته باشه همه بازم بازی میکنن، ولی یه RPG داستان نداشته باشه کسی سمتش هم نمیره. در کل منظور من اینه که داستان توی موفقیت یه FPS خیلی تاثیرگذار نیست. مهم ِ ، ولی نه به اون شکل.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or