امتیازات Hitman: Absolution

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
20120829_hitman_absolution_hr_2.jpg

Hitman: Absolution اولین امتیاز خودش رو از OPM UK دریافت کرد, 9/10 .
“Here [Hitman has] finally been perfected in what is probably a peak for the series so far. It takes the ideas that made the original games so great and presents them in a modern context of checkpoints, hints and forgiveness but without sacrificing any of the challenge, excitement or shivery-skinned thrill of pulling off some impossibly and beautifully planned hit.”
Hitman: Absolution review gets 9/10 in Official PlayStation Magazine, "a peak for the series" | PS3 Reviews | Official PlayStation Magazine

OXM - 9/10
"triumph of stealth and sandbox design that retains everything that fans have ever loved about the series".

PSX Extreme - 9/10

GameInformer - 8.75/10

OPM AU - 9/10

GameSpot - 7.5/10

X360 Magazine - 10/10

Games Master - 90/100

PSM3 - 9/10

OPM US - 8/10

EDGE - 7/10

آخرین ویرایش:
حالا بعد از بسیاری پست بی ربط (که البته خودمم تو درست شدنش مقصر بودم و شرمندم:d) یه نمره ی جدید از بازی اومده بیرون!
مجله ی Xbox official Magazine نیز به بازی نمره ی 9/10 رو داده
منبع:Xbox 360 News: World's first Hitman: Absolution Xbox 360 review - 9/10 in the new OXM - Xbox 360 - The Official Magazine
Agent 47 chalks up another skilled execution
(این نمره رو قبلا گذاشته بودم فقط این منبعش بود!)

آخرین ویرایش:
من Hitman رو همه نسخه هاش رو بازی کردم ولی SC رو فقط اون نسخه آخرش رو بازی کردم و باید بگم فقط با توجه به نسخه آخر خیلی پایین تر از هیتمن بود ولی شاید نسخه های دیگه اش بهتر باشه.کلا بستگی به سلیقه هر فرد داره.
در ضمن این قسمت از بازی به نظرم دقیقا برعکس تمام اصول Hitman هست و دقیقا راه نسخه آخر SC رو پیش گرفته که من خوشم نمیاد

RED DEAD
بیا خودمونو گول نزنیم! یه راهی رو چهار بار طی میکنی و حجمی از بهترین ایده ها ، محیطها و مراحل رو میسازی ولی بعدش می بینی منتقدین بهت کم لطفی میکنند! فروشت در حد اون چیزی نیست که روش زحمت کشیدی! با بازیت افراد محدودی ارتباط درست برقرار میکنند. بازیت سخت تر از اونه که هر گیمر ساده ای بتونه بازیش کنه. تو نمرات هیتمن1 رو ببین! خودت نگاه کن به نظرم 50% اونها نتونستن بازی رو تموم کنن و بازی رو همینطوری نقد کردن! به یکی از بهترین بازیهای اون دوران کم لطفی شد و فروشش اومد پایین. ( همین چند صفحه تاپیک رو ببین! ببین ارزش هیتمن کلاسیک نزد گیمرها چیه!!)

الان انتظار داری بعد از 6 سال نیان برای عموم گیمرها یه سری امتیاز قرار بدن تا اونها هم به نوبه ی خودشون از بازی لذت ببرن! من مخالف پنهان شدن تو سایه هستم! چون به شخصیت شماره 47 نمیخوره انقدر ترسو باشه که تو سایه ها قایم بشه! یا اینکه اون Mark and Execute ! برداشتن نقشه و اضافه کردن یه نقشه ی سه بعدی راحت تر! اینها چیزهایی که طرفدارای قدیمی بدشون میاد ولی همه ی اون چیزهای قبلی هم اینجاست بعلاوه ی خیلی چیزهای دیگه که سازنده ها هنوز رو نکردن ! نمیشه خرده گرفت به بازی چون این راهی بوده که گیمرها پیش روش گذاشتن ... به قول معروف وقتی فروش زیاد COD رو دیدن همه ی بازیها هم به سمت اون شکلی شدن داره میره ... حالا خدا رو شکر IO به خیلی از المان های دوران کلاسیک خودش پایبند بوده. حداقل وقتی بازی رو میبینی حس نمیکنی یه بازی دیگست! چون روح هیتمن توشه هنوز! من امیدوارم ، حتی اگه نمرش 1/10 بشه مطمئنم که برای من بهترین بازی ساله!(مثل تمام شماره های قبلیش)

RED DEAD
بیا خودمونو گول نزنیم! یه راهی رو چهار بار طی میکنی و حجمی از بهترین ایده ها ، محیطها و مراحل رو میسازی ولی بعدش می بینی منتقدین بهت کم لطفی میکنند! فروشت در حد اون چیزی نیست که روش زحمت کشیدی! با بازیت افراد محدودی ارتباط درست برقرار میکنند. بازیت سخت تر از اونه که هر گیمر ساده ای بتونه بازیش کنه. تو نمرات هیتمن1 رو ببین! خودت نگاه کن به نظرم 50% اونها نتونستن بازی رو تموم کنن و بازی رو همینطوری نقد کردن! به یکی از بهترین بازیهای اون دوران کم لطفی شد و فروشش اومد پایین. ( همین چند صفحه تاپیک رو ببین! ببین ارزش هیتمن کلاسیک نزد گیمرها چیه!!)

الان انتظار داری بعد از 6 سال نیان برای عموم گیمرها یه سری امتیاز قرار بدن تا اونها هم به نوبه ی خودشون از بازی لذت ببرن! من مخالف پنهان شدن تو سایه هستم! چون به شخصیت شماره 47 نمیخوره انقدر ترسو باشه که تو سایه ها قایم بشه! یا اینکه اون Mark and Execute ! برداشتن نقشه و اضافه کردن یه نقشه ی سه بعدی راحت تر! اینها چیزهایی که طرفدارای قدیمی بدشون میاد ولی همه ی اون چیزهای قبلی هم اینجاست بعلاوه ی خیلی چیزهای دیگه که سازنده ها هنوز رو نکردن ! نمیشه خرده گرفت به بازی چون این راهی بوده که گیمرها پیش روش گذاشتن ... به قول معروف وقتی فروش زیاد COD رو دیدن همه ی بازیها هم به سمت اون شکلی شدن داره میره ... حالا خدا رو شکر IO به خیلی از المان های دوران کلاسیک خودش پایبند بوده. حداقل وقتی بازی رو میبینی حس نمیکنی یه بازی دیگست! چون روح هیتمن توشه هنوز! من امیدوارم ، حتی اگه نمرش 1/10 بشه مطمئنم که برای من بهترین بازی ساله!(مثل تمام شماره های قبلیش)
این دقیقا همون چیزی که من خیلی ازش بدم میاد،از فیلم تا بازی تا موسیقی همشون دارن مسخره و عامه پسند میشن.به شخصه من همون Hitman قبلی رو ترجیح میدم ولی 100 درصد این نسخه رو تا آخر میرم.تو این نسل فقط یک سری بازی محدود هنوز COD زده نشدن مثل Bioshock ولی بقیه بازی ها مجبورن برای فروش بیشتر خودشون رو همرنگ جماعت کنن

مجله آلمانی GamePro هم به بازی 88% داده (بازی در حدود 20 ساعت طول کشیده!!)

http://www.gamepro.d...Gamepro-12-2012
http://www.gamepro.d...872#post2839872

نکات منفی و مثبتی که تو نقد اومده:
+ Many details
+ Great cutscenes
+ Great lighting
+ Atmospheric soundtrack
+ "Full" weapon sounds
+ Very good German voices
+ Dense atmopshere
+ Nasty accidents
+ Varied solutions
+ Pleasantly demanding
+ Inventive Contracts mode
+ Great level design

- some cloned enemies (no pun intended)
- not lip-sync (dunno if it applies to the German version only or to all)
- small levels

آخرین ویرایش:
+ Dense atmopshere
+ Varied solutions
+ Great level design
به نظر میاد IO کارش رو خوب انجام داده.
بقیه نقدها هم به این مورد اشاره داشته باشن، میشه امیدوار بود بعد از Silent Assassin با یه Hitman درست و حسابی طرفیم.

Games Master UK - 90%

هم توي متا و هم توي GR ثبت ميشه.

Graphics - 82%
Gameplay - 87%
Accessibility - 80%
Lifespan - 92%
Innovation - 91%

من مجله رو دانلود كردم و يه نگاهي به عكساي نقد انداختم :d دو تا نكته برام جالب بود كه توي اسپويلر ميذارم به خاطر اونهايي كه خيلي حساسند:

يكي اينكه تو يكي از عكس ها دو تا سگ در حال سـkس بودند!
دومي هم در مورد يكي از ماموريت ها بود كه فكر كنم سالن كشتي كج بود و 47 هم با لباس كشتي‌كج كارها استتار كرده بود و مثل اينكه قراره خودش هم بره تو رينگ!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or