امتیازات Hitman: Absolution

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
20120829_hitman_absolution_hr_2.jpg

Hitman: Absolution اولین امتیاز خودش رو از OPM UK دریافت کرد, 9/10 .
“Here [Hitman has] finally been perfected in what is probably a peak for the series so far. It takes the ideas that made the original games so great and presents them in a modern context of checkpoints, hints and forgiveness but without sacrificing any of the challenge, excitement or shivery-skinned thrill of pulling off some impossibly and beautifully planned hit.”
Hitman: Absolution review gets 9/10 in Official PlayStation Magazine, "a peak for the series" | PS3 Reviews | Official PlayStation Magazine

OXM - 9/10
"triumph of stealth and sandbox design that retains everything that fans have ever loved about the series".

PSX Extreme - 9/10

GameInformer - 8.75/10

OPM AU - 9/10

GameSpot - 7.5/10

X360 Magazine - 10/10

Games Master - 90/100

PSM3 - 9/10

OPM US - 8/10

EDGE - 7/10

آخرین ویرایش:
نسخه ی pc sniper که مثل: اسب فریم می داد تا نقد سایت های معتبر نیاد نمی شه نظر داد در ضمن نسخه ی قبلی این انجین هم روی pc عالی بود

دعوا سر چیه من با کامپیوتر 3 سال پیشم Hitman Sniper Challenge رو بدون هیچ افت فریمی بازی کردم و دارم میکنم! واقعا انقدر این نقد الان جدی شده!
(Hitman Sniper Challenge دقیقا با همون انجین ساخته شده)

PC performance was awful, they tried out on 3 different PCs - two can run Skyrim smoothly yet get 15fps in Hitman on minimal settings, with occasional freezes of over a second, and load times of over a minute
ظاهرا همون بلای GTA IV (پورت افتضاح)،سر این هم اومده.
PS3 لید پلتفرم این بازی بود و همچین دور از انتظار هم نبود که این اتفاق بیفته.(البته اگه گفته های این سایت درست باشه)

ظاهرا یه جای کار میلنگه!!!
امیدهامون نابود شد.

آهنگای بازی انتظاراتو برآورده کرده یا نه؟ آهنگسازش دیگه جسپر کید نیست.:(

کلا آهنگای سری خیلی تاثیر گذار بودن... Main title تو silent assassin یا آهنگ تشییع جنازه تو Blood Money (که البته مال شوبرت بود)

German Play3 Magazine 88/100
Pros:
brilliant mission design, extremely motivating game mechanics

Cons:
no big story surprises, checkpoint system

Verdict:
Good looking game with very well designed missions.

Graphics 85/100

Sound 91/100

Entertainment 91/100
15 hours Campaign

Attachments

• hitman-225x300.jpg
    hitman-225x300.jpg
    20 KB · مشاهده: 13
آخرین ویرایش:
آهنگای بازی انتظاراتو برآورده کرده یا نه؟ آهنگسازش دیگه جسپر کید نیست.:(

کلا آهنگای سری خیلی تاثیر گذار بودن... Main title تو silent assassin یا آهنگ تشییع جنازه تو Blood Money (که البته مال شوبرت بود)

اسم آهنگساز جدید پیتر کید هست که حتما یا پسره جسپر کید هست یا داداشش :d

مجله PC Gamer در شماره جدید خود، نقد بازی Hitman: Absolution را نوشته، خواستم این نقد را ترجمه کنم که واقعا کوبنده هست!

فرانسیس نویسنده ی این نقد بوده و درباره این بازی می گوید:" Hitman: Absolution یک عنوان افتضاح است و برخلاف Blood Money اصلاً هوش مصنوعی بالایی ندارد، همینطور داستان این بازی هم بسیار ضعیف و سطحی کار شده است."

وی در ادامه مقاله خود افزود:" دیگر از حالت مخفی کاری در Hitman: Absolution خبری نیست که بیشتر قتل های مامور 47 یک میان پرده می باشد که بی معنی است."

جالب تر از همه این است که پورت این بازی برای نسخه PC بسیار ضعیف است و با نرخ 15 فریم در ثانیه اجرا می شه که واقعا تاسف بار است.

در آخر این مقاله،منتقد از مخفی کاری این بازی کمی تعریف کرده است ولی گفت:" Absolution یک خیانت بزرگ به سری Hitman می باشد."

نمره: 62/100

خب pc gamer دیگه معتبره و اینطور میشه گفت که واسه pc کمکاری کردن "امیدوارم اینطور نباشه البته:("

همونطور هم که قبلا میگفتم این بازی با جنگولک بازیایی که اضافه کرده و اکشن کردن بازی برای جذب گیمرهای تازه بازی رو خراب میکنه ، با جمله آخر این سایت آدم یه طوریش میشه :|

چند قسمت از نقد pc gamer:

• Art style is bad and bloom is overused
  • Story is terrible
  • Levels are, for the most part, very small
  • Objectives are usually to open a door, not to kill someone
  • PC port is bad with controls that tell you to "gently" press LMB. Performance is 15~fps on 2/3 review machines
  • No saving discourages exploration
  • Weapons do not carry over across missions
  • AI is bad
  • Game encourages you to kill guards, unlike other Hitman games
  • Most assassinations are cutscenes and in a lot of them 47 fails to kill the target, rendering all of your work pointless
  • Contracts mode is pretty decent

بستگی داری شعبه اصلی PC Gamer این نمره رو داده باشه یا UK!!!!
UK که کلا دیوونه هست و این نمرات ازش بعید نیست,Max Payne 3 با این عالی اجرا شدنش رو PC هم 55 داده بود بهش و کلی ازش خرده گرفته بود!!!

ویرایش: مثل اینکه دقیق همون دیوونه ای که به مکس 55 داده این یکی هم نقد کرده /:)Tom Francis!!!

آخرین ویرایش:
من نسخه 360 رو گرفتم و حداقل نسخه کنسولی که افت فریم نداشته تا حالا:دی
موسیقی خوبه و کلا بازی خوبه ولی مشکل اصلیش فیزیک ـش هست که زیاد جالب نیست و نورپردازی هم بعضی جاها دیگه زیادی توش اغراق می‌شه!
در کل به نظرم نمره 8.5 تا 9 مناسب ـش هست:x

بستگی داری شعبه اصلی PC Gamer این نمره رو داده باشه یا UK!!!!
UK که کلا دیوونه هست و این نمرات ازش بعید نیست,Max Payne 3 با این عالی اجرا شدنش رو PC هم 55 داده بود بهش و کلی ازش خرده گرفته بود!!!

ویرایش: مثل اینکه دقیق همون دیوونه ای که به مکس 55 داده این یکی هم نقد کرده /:)Tom Francis!!!

به هر حال پورت pc رو متاسفانه خراب کردن !
PC port is bad with controls that tell you to "gently" press LMB. Performance is 15~fps on 2/3 review machines

واقعا از این استودیو دیگه بعید بود که 4 نسخه اول بازی رو pc هیچ مشکلی نداشتن ولی الان یه پورت بد زدن براش .
این طور پیش بره نمرات این نسخه بین میانگین کنسول با pc خیلی فاصله می افته

دوستان یه نقد را بیخیال بشید.

درسته این بابا رو PC خیلی انتقاد کرده اما همین آقا اومده از هوش مصنوعی هم ایراد گرفته. مگه تمام بقیه سایت ها ازش تعریف نکردن؟ هوش مصنوعی که دیگه ربطی به پورت کردن نداره
مگه از کوتاهی مراحل و بازی نگفته؟ دیدم که سایت های دیگه حدود 15 ساعت گیم پیلی برای این عنوان اعلام کردن و بزرگی مراحلش هم تو تریلیرها دیدیم. زمان مراحل که ربطی به پورت کردن نداره

من فکر کنم این نقد را فعلا باید فاکتور بگیریم چون 4تا نقد عالی داریم از سورس های واقعا معتبر. بیخیال این بشیم و خودمونو ناراحت نکنیم تا نقدهای بعدی بیاد.

+ مگه میشه اسکوئر با این سابقه خوب و حمایت از بازیهای مختلفش رو PC مثل Deus Ex و Sleeping Dogs بیخیال این یکی که اتفاقا از مورد انتظارترین و مهم ترین عناوینش هست شده باشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or