امتیازات Hitman: Absolution

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
20120829_hitman_absolution_hr_2.jpg

Hitman: Absolution اولین امتیاز خودش رو از OPM UK دریافت کرد, 9/10 .
“Here [Hitman has] finally been perfected in what is probably a peak for the series so far. It takes the ideas that made the original games so great and presents them in a modern context of checkpoints, hints and forgiveness but without sacrificing any of the challenge, excitement or shivery-skinned thrill of pulling off some impossibly and beautifully planned hit.”
Hitman: Absolution review gets 9/10 in Official PlayStation Magazine, "a peak for the series" | PS3 Reviews | Official PlayStation Magazine

OXM - 9/10
"triumph of stealth and sandbox design that retains everything that fans have ever loved about the series".

PSX Extreme - 9/10

GameInformer - 8.75/10

OPM AU - 9/10

GameSpot - 7.5/10

X360 Magazine - 10/10

Games Master - 90/100

PSM3 - 9/10

OPM US - 8/10

EDGE - 7/10

آخرین ویرایش:
به هر حال پورت pc رو متاسفانه خراب کردن !
PC port is bad with controls that tell you to "gently" press LMB. Performance is 15~fps on 2/3 review machines

واقعا از این استودیو دیگه بعید بود که 4 نسخه اول بازی رو pc هیچ مشکلی نداشتن ولی الان یه پورت بد زدن براش .
این طور پیش بره نمرات این نسخه بین میانگین کنسول با pc خیلی فاصله می افته

همونطور که گفتم خیلی بعیده که پورت بازی مشکل داشته باشه و به این نقد اعتمادی نیست!!
موتور بازی با همون Sniper Challenge یکی هست آخه!!
باید صبر کرد که نقدهای بیشتری بیاد!

همونطور که گفتم خیلی بعیده که پورت بازی مشکل داشته باشه و به این نقد اعتمادی نیست!!
موتور بازی با همون Sniper Challenge یکی هست آخه!!
باید صبر کرد که نقدهای بیشتری بیاد!

موافقم

منم اینو با توجه به شباهتش با نقد قبلی که اونم اینگار 6 داده بود بهش گفتم، چون اونم گفته بود که فریم بازی روی 15 هست و اینا.

دوستان یه نقد را بیخیال بشید.

درسته این بابا رو PC خیلی انتقاد کرده اما همین آقا اومده از هوش مصنوعی هم ایراد گرفته. مگه تمام بقیه سایت ها ازش تعریف نکردن؟ هوش مصنوعی که دیگه ربطی به پورت کردن نداره
مگه از کوتاهی مراحل و بازی نگفته؟ دیدم که سایت های دیگه حدود 15 ساعت گیم پیلی برای این عنوان اعلام کردن و بزرگی مراحلش هم تو تریلیرها دیدیم. زمان مراحل که ربطی به پورت کردن نداره

من فکر کنم این نقد را فعلا باید فاکتور بگیریم چون 4تا نقد عالی داریم از سورس های واقعا معتبر. بیخیال این بشیم و خودمونو ناراحت نکنیم تا نقدهای بعدی بیاد.

+ مگه میشه اسکوئر با این سابقه خوب و حمایت از بازیهای مختلفش رو PC مثل Deus Ex و Sleeping Dogs بیخیال این یکی که اتفاقا از مورد انتظارترین و مهم ترین عناوینش هست شده باشه؟

تنها ۲۰درصد گیمرها این بازی تمام خواهند کرد از وقتی که من شروع کردم بازی رو تا الان سختی که وعده داده بودند رو نمیبینم :|

شما 100% چلنجهاش را هم میری؟ رو حالت آخر سختی بازی میکنید؟ رنک Silent Assassin میگیرید؟ اگه اینطوره که دم شما گرم. اگرم اینطور نیست مطمئنا منظور سازنده ها هر تموم کردنی نیست. اینطوری تمومش کنید

شما 100% چلنجهاش را هم میری؟ رو حالت آخر سختی بازی میکنید؟ رنک Silent Assassin میگیرید؟ اگه اینطوره که دم شما گرم. اگرم اینطور نیست مطمئنا منظور سازنده ها هر تموم کردنی نیست. اینطوری تمومش کنید

کسی منو صدا کرد؟؟؟؟:d
----------------------------------------
PC Gamer به Call of هم 71 داد یه دلیل دیگه که نمرش به این بازی هم زیاد مهم نیست!!!:d

دوستان فقط یه چیزی:

اگه به دنبال یه تجربه نزدیک به بلاد مانی هستید،حتما حتما درجه سختی هارد و یا اکسپرت رو انتخاب کنید.از همون اول بازی.

همون طور که میدونید بازی 5 درجه سختی داره که به ترتیب:

Easy,Normal,Hard,Expert,Purist.

هر چی که بیشتر بریم به سمت درجه های سختی پایین تر،بازی آسون تر و راحت تر و...میشه.

پیشنهاد من اینه که روی اکسپرت شروع کنید،چون نه تنها دشمنان باهوش تر و سخت تر میشن بلکه میزان کمکی هم که از جانب بازی دریافت میکنیم کمتر و کمتر میشه.

احتمالا مجله پی سی گیمر هم همین اشتباه رو کرده و بازی رو روی هارد به پایین انجام داده...

یه مثال:

یه جا یه رادیو رو خاموش میکنیم،روی ایزی خود هدفی که دنبالشیم میاد رادیو رو وارسی میکنه و طبیعی هست که کار ما رو راحت تر میکنه اینکار،ولی روی اکسپرت مثلا،نوچه هاشو میفرسته به جای خودش،یا این که مثلا روی درجه های سختی بالا دشمنا رد خون رو دنبال میکنن و زود به آدم شک میکنن و از این قبیل چیزا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or