امتیازات Hitman: Absolution

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
20120829_hitman_absolution_hr_2.jpg

Hitman: Absolution اولین امتیاز خودش رو از OPM UK دریافت کرد, 9/10 .
“Here [Hitman has] finally been perfected in what is probably a peak for the series so far. It takes the ideas that made the original games so great and presents them in a modern context of checkpoints, hints and forgiveness but without sacrificing any of the challenge, excitement or shivery-skinned thrill of pulling off some impossibly and beautifully planned hit.”
Hitman: Absolution review gets 9/10 in Official PlayStation Magazine, "a peak for the series" | PS3 Reviews | Official PlayStation Magazine

OXM - 9/10
"triumph of stealth and sandbox design that retains everything that fans have ever loved about the series".

PSX Extreme - 9/10

GameInformer - 8.75/10

OPM AU - 9/10

GameSpot - 7.5/10

X360 Magazine - 10/10

Games Master - 90/100

PSM3 - 9/10

OPM US - 8/10

EDGE - 7/10

آخرین ویرایش:
خب اینکه مد شده هر کی نمره ی پایین میگیره قابل توجه تره :d قابل فحش دادن تره :))

نسخه ی PC بازی هم توی Skidrow قرار گرفته به نوعی اینم لیک شده ؟ چون 3 روز مونده به عرضه ی اصلی بازی ؟

امتیاز Gamespot کمی عجیبه ولی این سایت سایتیه که بیش تر موارد نمرات به حقی میده و اشکلاتی که میگیره فقط
به کلیشه هایی که منو شما از معیار های نقد میشناسیم بر نمیگرده و به چیز های خاص مثل نوآوری و جذب بازیباز هم اهمیت میده.
هر چند تا انجام بازی نمیشه نظری قطعی در رابطه باهاش داد ولی احساس میکنم Hitman: Absolution بازیی بوده که اینبار
سلیقه ای کار کرده.

کلا امسال نمره کسی نمی ده دیگه وقتی halo 4 بهش 9.5 بده بایدم به هیتن 7.5 به epic mickey 5 بده

بزرگترین تعجبشم به قول دوستمون همون امتیاز مساوی بود که البته علتم داشت گیم اسپات به بازی تکراری نمره نمی ده هیتمن هم شاملش شد

یکم امتیاز‌ها از چیزی که می‌خواستم کم هست(انتظار ده بود :دی) ، ولی‌ حداقل در مورد این بازی امتیاز زیاد برام مهم نیست چون با توجه به چیزی که دیدم و شنیدم ازش مطمئن هستم. حیف شد امسال به VGA نرسید. :(

من هنوز این نسخه رو بازی نکردم ولی خیلی خوب به نظر می رسید. این که گیم اسپات 7.5 داده و اِج هم 7 داده یه مقدار عجیب به نظر میرسه. به هر حال باید تو اومدن باقی نمرات صبر کرد.
====
اما در هر صورت من با این قضیه ی متعادل سازی نمره ها که توسط بعضی سایت ها مثل گیم اسپات داره صورت میگیره کاملا موافقم. اینجوری ارزش واقعی بازی ها راحت تر معلوم میشه. خسته شدیم انقدر هر بازی ای اومد یه 8.5 یا 9 دادن بهش :دی

متا بازی برای Xbox 360 از 2 نقدی که توی Meta گذاشته شده ، چیزی ننوشتند :d

PS3 از 4 نقد 87

PC هم اصلا نقد نداره

عجیبیه این همه نمره اومده ولی هنوز توی متا ثبت نشده چرا ؟

به نظر من IGN و Gamespot در یک سطح قرار دارند و هردو بهترین هستند.
ولی این دلیل نمیشه که اگه بازی مورد علاقمون نمره ی کمی از سایتی مثل گیم اسپات گرفت , سایت به این مهمی را زیر سوال ببریم.

باید صبر کرد و دید که Gamespot از چه چیز بازی ایراد گرفته است بعد در موردش نظر بدهیم.

به نظر من IGN و Gamespot در یک سطح قرار دارند و هردو بهترین هستند.
ولی این دلیل نمیشه که اگه بازی مورد علاقمون نمره ی کمی از سایتی مثل گیم اسپات گرفت , سایت به این مهمی را زیر سوال ببریم.

باید صبر کرد و دید که Gamespot از چه چیز بازی ایراد گرفته است بعد در موردش نظر بدهیم.

این قدر همه زیر سوال بردنش حالا هم بذار یبار ما زیر سوال ببریم!!!(شوخی:d)
ولی جدی بحث سر اینه که تازگیها زیادی داره نمرات پایین به بازیها میده!!!
من خوشم نمیاد!!:d

Gamespot ویدیوی نقد بازی رو از رو سایتش برداشت!!
حالا دلیلش رو نمیدونم چیه!!
احتمالا پشیمون شده که 7.5 داده,میخواد بیشترش کنه,این کارا از Gamespot بعید نیست!!
yahoo_4.gif

اين سياست جديد نمره درست دادنو بايد IGN و GS از اول اين نسل پيش ميگرفتن،اينقدر به بازي هايي كه حق واقعيشون ٧ بود ٨ دادنو به ٨ها ٩ دادن كه خيلي ها نمره ي ٨ رو شكست ميدونستن!! برين بازي هايي كه تو نسل قبل نمره بالا ميگرفتنو با اين نسل مقايسه كنيد تا حساب كار دستتون بياد
مثلا GTA IV واقعا بازي خوبي بود ولي حقيقتا حقش ١٠ نبود، GTA sa نسل قبل از همين GS 9.6 گرفت و فكر كنم همه موافق اين مطلب باشن كه SA تو زمان خودش از GTA IV سر بود
بعد همين سايت مياد به يكي از بهترن بازي هاي H&S اين نسل ميده 7.5!!!!!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or