امتیازات Hitman: Absolution

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
20120829_hitman_absolution_hr_2.jpg

Hitman: Absolution اولین امتیاز خودش رو از OPM UK دریافت کرد, 9/10 .
“Here [Hitman has] finally been perfected in what is probably a peak for the series so far. It takes the ideas that made the original games so great and presents them in a modern context of checkpoints, hints and forgiveness but without sacrificing any of the challenge, excitement or shivery-skinned thrill of pulling off some impossibly and beautifully planned hit.”
Hitman: Absolution review gets 9/10 in Official PlayStation Magazine, "a peak for the series" | PS3 Reviews | Official PlayStation Magazine

OXM - 9/10
"triumph of stealth and sandbox design that retains everything that fans have ever loved about the series".

PSX Extreme - 9/10

GameInformer - 8.75/10

OPM AU - 9/10

GameSpot - 7.5/10

X360 Magazine - 10/10

Games Master - 90/100

PSM3 - 9/10

OPM US - 8/10

EDGE - 7/10

آخرین ویرایش:
مهم گیم پلی و جذابیت بازی است. نمره 8 به بالا باید بگیره hitman

---------- نوشته در 12:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:32 AM ارسال شده بود ----------

شیطونه میگه پای MGS رو هم من به تاپیک باز کنم بعد نوید بیاد هممونو بفرسته مرخصیا :|:دی

منحرف نکنید تاپیک رو. بیخیال :دی

راست میگه اقا بهنام سریع میخوان با بازیهای انحصاری سونی مقایسته کنند هر وقت بازی انحصاری جذاب دیدن مانند انحصاریهای سونی در کنسول های دیگر مارو خبر کنید زنده باد سونی

این بحث SC و Hitman رو بیخیال شید !!! عاقبت خوشی نداره هااااااااا !!! هر دو تا Ip قد یه لشکر فن و هوادار دارن پس صلاح نیست کار به جاهای باریک بکشه!!!:d

جفتشون هم عالین و مجبور نیستیم ،یکیشونو انتخاب کنیم .از طرفی باید Black List بیاد ببینیم قد Chaos Theory ،خوب هست یا نه !!! همین طور Absolution که چقدر به قدیمیا پایبنده!!!

در ضمن اگه MGS بیاد وسط که همشونو جارو میکنه میره پی کارش . :d

آخرین ویرایش:
شماره اول هیتمن به نظر من تو زمان خودش واقعا یک شاهکار به تمام معنا بود و سختی بی رحمی داشت و واقعا در نوع خودش این بازی یکتا بود.
مخفیانه کشتن با لباس مبدل و جاسوسی و ...
واقعا نمی دونم چرا همش از شماره 4 تعریف می کنید. اخه به نظرم وسعت مراحل خیلی توی شماره 4 کمتر شده بود و از لحاظ open world بودن هم نسخه Contracts یه چیز دیگه بود.
نسخه silent assassin هم که به نظر من شاهکار اصلی سری به حساب میاد به خاطر موسیقی بی نظیرش، تنوع مراحل فوق العاده و گرافیک بالا در زمان خودش، دوباره موسیقی بی نظیرش :d
حالا فقط امیدوارم این شماره، خاطره های بسیار خوبی که با این سری داشتیم رو خراب نکنه. اهنگ سازش هم که جسپر کید نیست یه کمی می ترسم اهنگاش به دل نچسبه. شخصا انتظار گرافیک بالا ازش ندارم ولی تو رو خدا مراحلش خطی نشه و سختیش در حد شماره 1 باشه.
اولین امتیاز هم واقعا امیدوارکننده ست. هر چند هر چقدر هم که امتیازهای پایین بدن به این بازی ، باز هم این بازی رو بازی میکنیم و لذت می بریم. ;)

اول اینکه هیتمن اصلا در حدی نیست که من بخوام با SC کنار هم قرارشون بدم.
دوم، همین بازی که اسمش رو نمیشد گذاشت Stealth، یه دوجین المانش الان داره تو Absolution بهم چشمک میزنه. اون سبک کاور گیری، H2H Takedown با اسلحه، Mark and Execute، انواع Screen Hintها و ...
پس لطفا با هم قد خودتون شوخی کنین.

پ.ن: من اصلا علاقه ای ندارم تو تاپیکی که ربطی به SC نداره، در مورد این بازی بحث کنم ولی متاسفانه خودتون شروع کردین. مطمئن باشین اصلا به نفعتون نیست این بحث ادامه پیدا کنه.:)
(سینا جان چون این پستت مستقیما با من بود منم جوابش رو میدم قبلش یه چیزی، من در صفحه اول شوخی کردم کلا مگه شکلک:d:d رو ندیدی! ولی با این شوخی تو نظر اصلیت رو در مورد بازی بیان کردی ! اونم با توهین!)

اولا من بر خلاف شما!!!! قصدم توهین به بازی مورد علاقتون نبود چون منم طرفدار SP کلاسیک هستم و این بازی به اسم شما در UBI به ثبت نرسیده که انقدر با آب و تاب در موردش در فشانی میکنید!! من فقط در مورد شماره آخر این بازی که به نظرم اصلا ربطی به سری نداشت صحبت میکنم (Convection)
اگر یه طرفدار واقعی سری باشی با دیدن اولین تریلر جدید بازی متوجه شدی با چه عنوانی طرف هستی! (Blacklist!)
----------------------
1.کاورگیری رو که الان همه ی بازیها دارن! میخوای بگی بنیان گذار کاورگیری SP هستش! انقدر از سر فن بازی با کلمات بازی نکن الان تو بازی نام ببر که کاور گیری نداشته باشه حتی ACIII هم کاور گرفتن گوشه ی دیوارها اضافه شده! یا کشتن دشمنان با سلاح از پشت! الان تو هیتمن جدید با همه چیز میتونی دشمنان رو بکشی! از هر وسیله ای میتونی استفاده بکنی اگر اینجور حساب کنیم از همه ی بازیها این بازی تقلید کرده خدایی نکرده!

2. خوب دیگه Mark and Execute رو من با تو هم عقیدم بله این ویژگی از این بازی برداشت شده ولی یه مسئله خیلی مهمه، اینکه اینجا شما نمیتونی تو کل بازی از اول تا آخر از این استفاده کنی تو بازی تولباری به نام Instinct وجود داره که اگر از این سرویس ها و راهنمایی ها استفاده کنی از اون کم میشه بعد بسته به درجه سختیت این تولبار شاید اصلا دیگه پر نشه یا اگر این تولبار رو دوست نداری میتونی کلا از طریق منوی بازی غیر فعالش بکنی... این بخش اصلا جزء اصلی بازی نیست که شما داری روش مانور میدی! بله این امکانات رو گذاشته تا همه از بازی طبق توانایی هاشون لذت ببرن ... ولی اگر فقط یه Mark and Execute داشته باشی که فقط با یک بار مخفیانه کشتن یکی هر بار تو بالاترین درجه سختی بازی فعال بشه و بینهایت بار بشه ازش استفاده کرد منم به شما حق میدادم این بازی را با Convection مقایسش کنید!

3.دوستانه میگم بزار بازی منتشر بشه با اون چیزهایی که من از بازی دیدم و شنیدم حداقل طرفدارای قدیمی این سری ازش استفاده خواهند کرد. من به عنوان کوچک ترین طرفدار بازی مخفیانه هیتمن رو هیچ وقت کنار MGS یا SP های کلاسیک نمیزارم چون اصلا سبکشون با هم یکی نیست ولی از هر دو بازی دیگه بیشتر بهم بازی کردن هیتمن چسبیده ...چون توش احتیاج نیست همیشه مخفی باشی تو دقیقا تو یک موقعیت خاصی هستی که تمام دشمنان دارن تو رو میبینن ولی مخفی هستی! این بزرگترین ویژگی هیتمن هستش که طوی هیچ بازی نمیتونی گیر بیاری ... البته این فقط یه ویژگیه ولی اون حسی که آدم اون لحظه پیدا میکنه فوق العادست.

(در ضمن انجمن یعنی بحث کردن من زیاد تو این چند سال تو بازیسنتر پست ندادم ولی اینبار به نظرم این بحث جالب رو ادامه بدم!)

موفق باشی

ماموریت Cargo Ship یا Bank شماره Chaos Theory به کل سری هیتمن با تمام احترامی که براش قائلم میارزه!

ببخشید برای off--topic :d!

در اینکه این دو تا مراحل فوق العاده هستن هیچ کس شک ندارم ولی...
مراحل افغانستان هیتمن 2 رو بازی کردی!!!
مرحله ی بیمارستان هیتمن2 طوی هند رو که از کولر باید بری سر وقت تارگت تجربه کردی...!!
مرحله ی هتل هیتمن 1 رو تجربه کردی (یا هیتمن3 جفتش یکیه!)
مرحله ی جنگلی هیتمن1 رو تجربه کردی!!!
مرحله ی دوم هیتمن 2 تو روسیه رو تجربه کردی!!!
و...

کلا این دو تا بازی با هم کلی فرق دارن اون دو تا مرحله فوق العادا ولی گفتی به کل هیتمن می ارزن! مطمئنی! اصلا حسی که تو بازی هیتمن داری رو میتونی تو کل SP تجربه کنی! کلا این دو تا بازی تجربه ی متفاوتی تو دنیای گیم هستن و هیتمن رو میشه اسمش رو گذاشت "آقای خاص!" هر کسی نمیتونست بازیش کنه و هر کسی هم نمیتونه درکش کنه! موفق باشی

(اگر انگلیسیت خوبه برو از این بحث ها تو انجمن هیتمن فروم راه بنداز منم اونجا عضوم بیایم بحث کنیم :d)
Hitman: Absolution General Discussion Forum - Hitmanforum

funboy
اول اینکه من خودم از هیتمن خوشم میاد، خیلی هم خوشم میاد. خیلی کم امضا از بازی های دیگه میزارم ولی زمان معرفی هیتمن، حتی امضام رو هم عوض کردم. اون حرفی هم که زدم، صرفا در جواب پست کاملا بی ربط شما، چه در قبال حرف من و چه در قبال خود تاپیک بود.

اینجا هم جای مقایسه این دو تا بازی نیست و ادامه نمیدم.

پ.ن:

لحن حرف زدنتون هم دفعه بعد اینجوری باشه، یه طور دیگه جواب میدم.

ممنون که منطقی هستی شرمنده اگر حرفی زدم که ناراحت شدی

اون چند خط اول فقط در این مورد بود که شما بی مورد به بازی توهین کردی (احتیاجیم نداره یه بحث ساده جور دیگه ای ادامه پیدا کنه!)

ممنون موفق باشی

آخرین ویرایش:
از همه ی بازیها لذت ببرید و با این بحث های بیهوده ارزش بازیهای دیگه را کم نکنید ...
همه می دونیم که MGS و HITMAN و SC هر سه جزو بزرگترین و پرطرفدارترین بازیهای تاریخ هستند و راستش به نظر من زیاد هم دلیلی نداره که بخوایم با همدیگه مقایسشون کنیم چون هر کدوم حس و جو و سبک خاص خودشونو دارن که لذتبخش هم هست حالا یه نقطه ی مشترک مثل مخفی کاری دلیل نمیشه که بخوایم دائماً این عناوین را روبروی هم قرار بدیم ...

پ.ن : اگرهم قراره بحثها در تاپیک امتیازات باشه که ظاهراً اجتناب ناپذیره ! لااقل وقتی امتیازی میاد فوراً در پست اول تاپیک قرار بگیره ..

funboy
اول اینکه من خودم از هیتمن خوشم میاد، خیلی هم خوشم میاد. خیلی کم امضا از بازی های دیگه میزارم ولی زمان معرفی هیتمن، حتی امضام رو هم عوض کردم. اون حرفی هم که زدم، صرفا در جواب پست کاملا بی ربط شما، چه در قبال حرف من و چه در قبال خود تاپیک بود.

اینجا هم جای مقایسه این دو تا بازی نیست و ادامه نمیدم.

پ.ن:
این بازی به اسم شما در UBI به ثبت نرسیده که انقدر با آب و تاب در موردش در فشانی میکنید!!
لحن حرف زدنتون هم دفعه بعد اینجوری باشه، یه طور دیگه جواب میدم.

من که کاملا ناامیدم! :(

قضیه ی اینم مثل "بازی خوببه اما مکس نیست" هستش.
جدا اصلا نمایش های بازی راضیم نکرده.

استفاده از چک پوینت؟
محیط های بازی احتمالا بیشترشون خطین اما آره بعضایشون مثل قبلی ها بزرگ و سند باکس اند اما با وجود چک پوینت هیجوره نمیتونه اون گیم پلی قبلی و آزادی رو بوجود بیاره.

چرا بازی اینقدر روی Stealth به سبک SC و MGS تمرکز داره؟ اصلا انگار disguise رو فراموش کردن. (فقط هفته ی قبل یه تریلر کوتاه از لباس مبدل نشون دادن).

Instinct mode و اینهمه hint و کمک تو بازی؟ really؟

من همون گیم پلی قدیمی و محیط بزرگ رو میخوام! :|
شما بنظرم درجه های سختی ندید از very easy شروع میشه واسه اینکه عوام هم بتونن تا یه جاهایی برن شایدم لذت ببرن چون نه شبیه call و نه شبیه sc تو درجات سختی بالاتر هیچ چک پوینی وجود نداره یکی از مهمترین خصلت های تیم سازنده اینه که رو سبک قبلی موندگارن و تغییرات در حدی نیست که یهو مثل بعضی بازی ها یه دوره کچل شه یه دوره بچه بسیجی یه دوره پاچه خار دولت..... یه دوره فکرکنه میتونه بیاد تو ایران ............

اول اینکه هیتمن اصلا در حدی نیست که من بخوام با SC کنار هم قرارشون بدم.
دوم، همین بازی که اسمش رو نمیشد گذاشت Stealth، یه دوجین المانش الان داره تو Absolution بهم چشمک میزنه. اون سبک کاور گیری، H2H Takedown با اسلحه، Mark and Execute، انواع Screen Hintها و ...
پس لطفا با هم قد خودتون شوخی کنین.

پ.ن: من اصلا علاقه ای ندارم تو تاپیکی که ربطی به SC نداره، در مورد این بازی بحث کنم ولی متاسفانه خودتون شروع کردین. مطمئن باشین اصلا به نفعتون نیست این بحث ادامه پیدا کنه.:)
کل سری sc حتی یه مرحله از HITMAN CODE NAME 47 نمیشه sc که فول تقلید HITMAN فکر کنم این شماره جدید SC میخواد با CALL رقابت کنه :))
واسه این نمیشه HITMAN :ABSOLUTION اسمش stealth گذاشت که چون داره استاندارد جدید معرفی میکنه تو این سبک همون کاری DEUX:hr کرد

آخــــیش، بلاخره تموم شد
پدرم در اومد از بس خوندم :d
در کل جالب بود :d
نمیدونم لازمه اینو بگم یا نه ولی میگم :
امتیاز خوبی گرفته و امیدوارم متای بالای 86 داشته باشه

متاش زیر نود چون خود سازنده ها گفتن بازی سخته و ممکنه همین به مذاق بعضی ها خوش نیاد..........
تنها ۲۰درصد بازی را تمام میکنند ولی این دلیل نمیشه بازی نمره پایین بگیره الان dsدر نظر بگیرید اوج سختی را به معنا میرساند ولی با امتیازات فوق العاده ای مواجه شد در ضمن موندم چه صیغه ای تو این سایت به محض اینکه دوتا امتیاز از یک بازی پر fanمیاد میگیرن زیر انتقاد بابا edge eurogamer gs بابا این opm uk داستان داره فقط یک چیزی این screenنگاه کنید معنای بافت به خصوص در بازو ها درک خواهید کرد
49.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or