اول اینکه هیتمن اصلا در حدی نیست که من بخوام با SC کنار هم قرارشون بدم.
دوم، همین بازی که اسمش رو نمیشد گذاشت Stealth، یه دوجین المانش الان داره تو Absolution بهم چشمک میزنه. اون سبک کاور گیری، H2H Takedown با اسلحه، Mark and Execute، انواع Screen Hintها و ...
پس لطفا با هم قد خودتون شوخی کنین.
پ.ن: من اصلا علاقه ای ندارم تو تاپیکی که ربطی به SC نداره، در مورد این بازی بحث کنم ولی متاسفانه خودتون شروع کردین. مطمئن باشین اصلا به نفعتون نیست این بحث ادامه پیدا کنه.
(سینا جان چون این پستت مستقیما با من بود منم جوابش رو میدم قبلش یه چیزی، من در صفحه اول شوخی کردم کلا مگه شکلک:d:d رو ندیدی! ولی با این شوخی تو نظر اصلیت رو در مورد بازی بیان کردی ! اونم با توهین!)
اولا من بر خلاف شما!!!! قصدم توهین به بازی مورد علاقتون نبود چون منم طرفدار SP کلاسیک هستم و این بازی به اسم شما در UBI به ثبت نرسیده که انقدر با آب و تاب در موردش در فشانی میکنید!! من فقط در مورد شماره آخر این بازی که به نظرم اصلا ربطی به سری نداشت صحبت میکنم (Convection)
اگر یه طرفدار واقعی سری باشی با دیدن اولین تریلر جدید بازی متوجه شدی با چه عنوانی طرف هستی! (Blacklist!)
----------------------
1.کاورگیری رو که الان همه ی بازیها دارن! میخوای بگی بنیان گذار کاورگیری SP هستش! انقدر از سر فن بازی با کلمات بازی نکن الان تو بازی نام ببر که کاور گیری نداشته باشه حتی ACIII هم کاور گرفتن گوشه ی دیوارها اضافه شده! یا کشتن دشمنان با سلاح از پشت! الان تو هیتمن جدید با همه چیز میتونی دشمنان رو بکشی! از هر وسیله ای میتونی استفاده بکنی اگر اینجور حساب کنیم از همه ی بازیها این بازی تقلید کرده خدایی نکرده!
2. خوب دیگه Mark and Execute رو من با تو هم عقیدم بله این ویژگی از این بازی برداشت شده ولی یه مسئله خیلی مهمه، اینکه اینجا شما نمیتونی تو کل بازی از اول تا آخر از این استفاده کنی تو بازی تولباری به نام Instinct وجود داره که اگر از این سرویس ها و راهنمایی ها استفاده کنی از اون کم میشه بعد بسته به درجه سختیت این تولبار شاید اصلا دیگه پر نشه یا اگر این تولبار رو دوست نداری میتونی کلا از طریق منوی بازی غیر فعالش بکنی... این بخش اصلا جزء اصلی بازی نیست که شما داری روش مانور میدی! بله این امکانات رو گذاشته تا همه از بازی طبق توانایی هاشون لذت ببرن ... ولی اگر فقط یه Mark and Execute داشته باشی که فقط با یک بار مخفیانه کشتن یکی هر بار تو بالاترین درجه سختی بازی فعال بشه و بینهایت بار بشه ازش استفاده کرد منم به شما حق میدادم این بازی را با Convection مقایسش کنید!
3.دوستانه میگم بزار بازی منتشر بشه با اون چیزهایی که من از بازی دیدم و شنیدم حداقل طرفدارای قدیمی این سری ازش استفاده خواهند کرد. من به عنوان کوچک ترین طرفدار بازی مخفیانه هیتمن رو هیچ وقت کنار MGS یا SP های کلاسیک نمیزارم چون اصلا سبکشون با هم یکی نیست ولی از هر دو بازی دیگه بیشتر بهم بازی کردن هیتمن چسبیده ...چون توش احتیاج نیست همیشه مخفی باشی تو دقیقا تو یک موقعیت خاصی هستی که تمام دشمنان دارن تو رو میبینن ولی مخفی هستی! این بزرگترین ویژگی هیتمن هستش که طوی هیچ بازی نمیتونی گیر بیاری ... البته این فقط یه ویژگیه ولی اون حسی که آدم اون لحظه پیدا میکنه فوق العادست.
(در ضمن انجمن یعنی بحث کردن من زیاد تو این چند سال تو بازیسنتر پست ندادم ولی اینبار به نظرم این بحث جالب رو ادامه بدم!)
موفق باشی
ماموریت Cargo Ship یا Bank شماره Chaos Theory به کل سری هیتمن با تمام احترامی که براش قائلم میارزه!
ببخشید برای off--topic :d!
در اینکه این دو تا مراحل فوق العاده هستن هیچ کس شک ندارم ولی...
مراحل افغانستان هیتمن 2 رو بازی کردی!!!
مرحله ی بیمارستان هیتمن2 طوی هند رو که از کولر باید بری سر وقت تارگت تجربه کردی...!!
مرحله ی هتل هیتمن 1 رو تجربه کردی (یا هیتمن3 جفتش یکیه!)
مرحله ی جنگلی هیتمن1 رو تجربه کردی!!!
مرحله ی دوم هیتمن 2 تو روسیه رو تجربه کردی!!!
و...
کلا این دو تا بازی با هم کلی فرق دارن اون دو تا مرحله فوق العادا ولی گفتی به کل هیتمن می ارزن! مطمئنی! اصلا حسی که تو بازی هیتمن داری رو میتونی تو کل SP تجربه کنی! کلا این دو تا بازی تجربه ی متفاوتی تو دنیای گیم هستن و هیتمن رو میشه اسمش رو گذاشت "آقای خاص!" هر کسی نمیتونست بازیش کنه و هر کسی هم نمیتونه درکش کنه! موفق باشی
(اگر انگلیسیت خوبه برو از این بحث ها تو انجمن هیتمن فروم راه بنداز منم اونجا عضوم بیایم بحث کنیم :d)
Hitman: Absolution General Discussion Forum - Hitmanforum
funboy
اول اینکه من خودم از هیتمن خوشم میاد، خیلی هم خوشم میاد. خیلی کم امضا از بازی های دیگه میزارم ولی زمان معرفی هیتمن، حتی امضام رو هم عوض کردم. اون حرفی هم که زدم، صرفا در جواب پست کاملا بی ربط شما، چه در قبال حرف من و چه در قبال خود تاپیک بود.
اینجا هم جای مقایسه این دو تا بازی نیست و ادامه نمیدم.
پ.ن:
لحن حرف زدنتون هم دفعه بعد اینجوری باشه، یه طور دیگه جواب میدم.
ممنون که منطقی هستی شرمنده اگر حرفی زدم که ناراحت شدی
اون چند خط اول فقط در این مورد بود که شما بی مورد به بازی توهین کردی (احتیاجیم نداره یه بحث ساده جور دیگه ای ادامه پیدا کنه!)
ممنون موفق باشی