امتیازات Heavy Rain

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام.
این بازی هم اولین امتیازش (9/10 ) رو از OPM گرفت.
منتظر بقیه سایت ها و مجلات میمونیم.
Certainly there’s nothing quite like it on PS3, or indeed any other system. Put gaming conventions aside, go in with no expectations other than this is something new and massively good-looking, and you’ll be rewarded with a unique experience that lurches between genius and madness, manages to be genuinely emotional, and that you’ll be bursting to talk about with your friends
Source

آخرین ویرایش:
معمولآ وقتی توضیح شفافی باقی نمیمونه , کار به سفسطه میکشه.
نظر بنده در مورد Lair رو میتونی اینجا مطالعه کنی.
در مورد همین Lair و Haze , خیلی از کسانی که بیجا از این بازیها تعریف میکردن و کار به جاهای باریک کشیده شد , برای همیشه بن شدن. ولی نمیدونم شما یا اون موقع توی سایت نبودی , یا تاپیکها رو ندیدی.
این تاپیک Forza 3 , چند تا نظر مثل نظرات شما توش بود ؟ همون صفحه اول هم تعدادی از نظرات پاک شد و حتی اخطار گرفتن. ولی شما اصولآ دوست داری مظلوم نمایی کنی و چشمات رو روی حقایق (برخورد با همونایی که توی تاپیک Forza اسپم داده بودن) ببندی.
این تاپیک Mass Effect 2 , چند تا ساز مخالف توش زده شد ؟ در صورتی که برای Uncharted 2 توی هر قسمتی از سایت هرچی خواستن به بازی گفتن در حالی که میانگین امتیازاشون فرق خاصی نداره.
اینها رو مثال زدم چون دو تا بازی انحصاری اخیر مایکروسافت بودن.
متآسفانه یکی دو روز نیستم تا جواب سفسطه های بعدی رو بدم.
موفق باشی

سفسطه شماها دارین میکنین.خیلی به خدا زرنگین.جنابعالی میای و این پست رو میدی.
هر سلیقه ای نسبت به دیدگاهش یه امتیاز میده
از دیدگاه بنده هم این بازی با این عظمتش برام این امتیازها عجیب هست.:-"
مظلوم نمایی هم نکردم و خیلی محکم جواب دادم.اگر پاسخی دارید میتونید بدید.
تو این سایت هرموقع کار به بازیهای ps3 میکشه یه عده میپرن وسط و میگن این بازی شبیه نداره-این بازی رو هرکسی درک نمیکنه-برای درک این بازی متوسط iq باید بین 200 تا 250 باشه-
برای درک این بازی تحصیلات جامعه شناسی و روانشاسی ضروری هست-و یه سری حرفای بی ارزش دیگه.و بعد هم تمام منتقدان و مجلات و سایتها میشن یک خر تمام عیار با گوشهای بسیار دراز که فاقد هرگونه درک و شعور ممکن هستن و تنها کسانی که صلاحیت نظر دادن دارن و حرفشون وحی منزل هست افراد بازی سنتر هستن.مخصوصا مدیران.
بنده همین الان 80 تومن پس انداز کردم و بازم دارم پس انداز میکنم که تا بازی بیاد برم بخرمش چون نمیتونم بیش از این صبر کنم.

اما یک چیزی رو قبل از این امتیاز دادنها مطمئن بودم.اونم اینکه QTE بیش از حد خسته کننده خواهد شد.در نهایت باید عرض کنم که یه اطلاعی بالا سر هر تاپیک بزنید و بگید هرکس نظر مخالف داره وارد تاپیک نشه چون اول از همه با بی ادبی کاربران مواجه میشه که حمایت مدیران هم پشتشون هست.

اما یک چیزی رو قبل از این امتیاز دادنها مطمئن بودم.اونم اینکه QTE بیش از حد خسته کننده خواهد شد.
حیف سر صبح هست و نمی خوام حال خودم رو با کل کل با تو بد کنم ولی این یک تیکه رو نتونستم جواب ندم. ببین شما که حتی دمو رو بازی نکردی چطوری این حرف رو میزنی؟ خیلی کنجکاو هستم بدونم از کجا با این قاطعیت میگی که خسته کننده میشه. من خودم به شخصه وقتی دمو رو بازی کردم بیشترین چیزی که برام جلب توجه کرد و باعث شد از بازی بیشتر از پیش خوشم بیاد همین بود. تو صحنه مبارزه تو بازی قشنگ اگه روی Hard میرفتین آدرنالین اضافه رو احساس می کردین. این قدر هیجان داشت که نمی تونم توضیح بدم چون اگه توی بازی و مکالمه ها برید مطمئنا تو جو بازی قرار می گرفتین و بعدش هم که مبارزه. اما تو قسمت دیگه بازی به نظر من حتی از این تیکه مبارزه هم QTE قشنگ تری داشت. شما باید از یک صخره بالا میرفتی و به زیبایی و به صورت پیاپی باید یک سری دکمه ها رو میزدی که وقتی میزدی دقیقا احساس می کردی که نحوه زدن دکمه ها مثل این هست که صخره رو گرفتی داری میری بالا. پس تا بازی نکرد حرف بی ربط نزن که من مطمئن هست از اینکه QTE بازی خسته کننده خواهد شد. آره ممکنه برای تو خسته کننده بشه ولی یک سر بری تو تاپیک HR همه این قسمت بازی رو نقطه قوتش می دونستند.

سفسطه شماها دارین میکنین.خیلی به خدا زرنگین.جنابعالی میای و این پست رو میدی.

از دیدگاه بنده هم این بازی با این عظمتش برام این امتیازها عجیب هست.:-"
مظلوم نمایی هم نکردم و خیلی محکم جواب دادم.اگر پاسخی دارید میتونید بدید.
تو این سایت هرموقع کار به بازیهای ps3 میکشه یه عده میپرن وسط و میگن این بازی شبیه نداره-این بازی رو هرکسی درک نمیکنه-برای درک این بازی متوسط iq باید بین 200 تا 250 باشه-
برای درک این بازی تحصیلات جامعه شناسی و روانشاسی ضروری هست-و یه سری حرفای بی ارزش دیگه.و بعد هم تمام منتقدان و مجلات و سایتها میشن یک خر تمام عیار با گوشهای بسیار دراز که فاقد هرگونه درک و شعور ممکن هستن و تنها کسانی که صلاحیت نظر دادن دارن و حرفشون وحی منزل هست افراد بازی سنتر هستن.مخصوصا مدیران.
بنده همین الان 80 تومن پس انداز کردم و بازم دارم پس انداز میکنم که تا بازی بیاد برم بخرمش چون نمیتونم بیش از این صبر کنم.

اما یک چیزی رو قبل از این امتیاز دادنها مطمئن بودم.اونم اینکه QTE بیش از حد خسته کننده خواهد شد.در نهایت باید عرض کنم که یه اطلاعی بالا سر هر تاپیک بزنید و بگید هرکس نظر مخالف داره وارد تاپیک نشه چون اول از همه با بی ادبی کاربران مواجه میشه که حمایت مدیران هم پشتشون هست.

وقتی نمی تونی دلیل درست و حسابی بیاری میشه سفسطه.
شما میگی توی تاپیک های PS3 نمیشه نظرمخالف داد، در صورتی آریا برخلافش رو بهتون نشون داد، شما خودت از همون روزی که این تاپیک زده شده هرچی دلت خواسته گفتی!

نظر مخالف رو آدم یکبار میگه نه اینکه با هر دونه امتیاز بیاد تاپیک رو پر از اسپم کنه.
واضح و روشن گفتم؟ در صورت تکرار این رویه شرمنتون میشیم.

فکر نکنم تاپیک امتیازاتی به این حد(از نظر تعداد صفحه)رسیده باشه.هنوز بازی رلیز نشده 10صفحه رفته جلو:biggrin1:
آقا شما میگی که این بازی ناقصه؟بعد میشه بگی شما همچین چیزی رو چطوری کشف کردی؟تنهایی یا با کمک دوستان؟
به نظر شما همه سایت ها باید بیان 100 بهش بدن؟همچین چیزی به صورت اجتناب ناپذیری غیرممکنه.اگر حال و حوصله فکر کردن داری یه ذره به نخود لوبیاهای سرت فشار بیار ببین امتیاز بالای 8 بده؟شما گیر دادی به Haze و Lair عزیز من خب تو هر پلت فرمی بازی های ضعیف هم دیده میشه.در صورتی که من هیچکدوم از این 2تا رو بازی نکردم نمیتونم نظری بدم

وقتی نمی تونی دلیل درست و حسابی بیاری میشه سفسطه.
شما میگی توی تاپیک های PS3 نمیشه نظرمخالف داد، در صورتی آریا برخلافش رو بهتون نشون داد، شما خودت از همون روزی که این تاپیک زده شده هرچی دلت خواسته گفتی!

نظر مخالف رو آدم یکبار میگه نه اینکه با هر دونه امتیاز بیاد تاپیک رو پر از اسپم کنه.
واضح و روشن گفتم؟ در صورت تکرار این رویه شرمنتون میشیم.
عضو تحریریه
این درجه نشان دهنده عضویت فرد در هیئت تحریریه سایت می باشد. وظیفه این گروه بسته‌ به زمینه‌ی فعالیتشان نوشتن نقد و بررسی ها، پیش نمایش ها، مقالات و اخبار در صفحات اصلی سایت می باشد. مطالب این افراد در سایت و انجمن اعتبار بالایی دارد. اعضای این گروه با موافقت مدیران سایت به این درجه می رسند. عضو تحریریه هیچ گونه دسترسی به بخش های مدیریتی سایت و اداره کردن انجمن ها را ندارد.

فکر کنم روشن باشه

عضو تحریریه
این درجه نشان دهنده عضویت فرد در هیئت تحریریه سایت می باشد. وظیفه این گروه بسته‌ به زمینه‌ی فعالیتشان نوشتن نقد و بررسی ها، پیش نمایش ها، مقالات و اخبار در صفحات اصلی سایت می باشد. مطالب این افراد در سایت و انجمن اعتبار بالایی دارد. اعضای این گروه با موافقت مدیران سایت به این درجه می رسند. عضو تحریریه هیچ گونه دسترسی به بخش های مدیریتی سایت و اداره کردن انجمن ها را ندارد.

فکر کنم روشن باشه
خوب وقتی تو هنوز افراد سایت رو نمیشناسی دیگه کاری نمیشه کرد و فقط میشه به حالت تاسف خورد. اگه بری ببینی می بینی که کیوان مدیر بخش اخبار هم هستش. و مایش هم اینه که اگه بخوای ادامه بدی یک PM به آریا داده بشه و تمام

عضو تحریریه

فکر کنم روشن باشه
می خوای امتحان کنی؟
-----------
دوستان لطفاً این بحث رو ادامه ندید، بعد از این پست هر پست بی ربطی زده بشه پاک میشه...

دوستان بزارید یه چیزیو واضح بگم و این پستمو همین الان سیو کنید تا بعدن اگه خواستید بزنید تو دهنم.

بنده اگر بازیه مثل alan wake هم امتیاز زیر 9 بگیره همین حرفا و شایدم بدترشو بگم.پس فکر نکنید با بازیهای سونی مشکل دارم.من نمیگم دیوید کیج یا سونی داره بزرگنمایی میکنه ولی باید تحمل اینم داشته باشه که وقتی یه بازیو با این تبلیغات وسیع میخواد عرضه کنه پس حساسیت من بازیباز هم بالا میره و بطور مثال هیچکس انتظار همچین امتیازاتی از mass effect 2 نداشت و به شخصه اگه این بازی امتیازات کمتری هم میگرفت مشکلی نداشتم ولی اینجور بازیها یه حس عجیبی به وجود میاره.

همون اولم گفتم که چون مجله سونی بود شوکه شدم و قبول دارم نباید میگفتم امتیازات داغون.

من مقداری با حرفهای تکراری مشکل دارم از این جمله که هرکسی خوشش نمیاد یا اگه عاشق این بازی باشی اینچیزا برات مهم نیست یا میگن این یارو اصلا ps نداره یا داره میسوزه و از این حرفهای بچه گانه.
در مورqteهم قبول دارم که زود قضاوت کردم ولی به خدا فقط به خاطر عشقم و حساسیتم به این بازیه که مقداری تند قضاوت کردم.

نمیخوام جو دوستانمون بهم بخوره
خوب وقتی تو هنوز افراد سایت رو نمیشناسی دیگه کاری نمیشه کرد و فقط میشه به حالت تاسف خورد
فکر نمیکنم تاسفی لازم باشه.تاسف رو باید به حال اونایی خورد که به مردم کشور خودشون شلیک میکنن.

یه چیزی رو اینجا لازم میدونم بگم اونم اینکه اونایی که خودشون رو معطل امتیازات این بازی کردن والمعطلن . (این حرفو کسایی که با Fahrenheit زندگی کردن کاملا درک میکنن.)
اقا این حرفت یه ایولای درست حسابی داره :biggrin1:
حرف دل ما رو زدی . کسی که با فارنهایت زندگی کرده باشه ، الان داره لحظه شماری میکنه تا HR رو بازی کنه ! امتیاز ها هم براش یه قرون اهمیت نداره !
میتونم بگم من کاملا درک میکنم اونایی که با فارنهایت زندگی کردن و الان منتظر HR هستن چی میکشن ! :love:

بطور مثال هیچکس انتظار همچین امتیازاتی از mass effect 2 نداشت و به شخصه اگه این بازی امتیازات کمتری هم میگرفت مشکلی نداشتم

292.gif

ما كه تركيديم اينقدر منتظر مونديم ! دمو هم كه اينقدر حجمش بالاس نميشه دان كرد !
4تا دونه امتياز اومده 9 صفحه رفتيم جلو اين ركورد فوق العادست :biggrin1:

مجله رسمی پلی استیشن انگلستان OPM UK امتیاز 9/10 رو داد

"one of the freshest, most exciting, and even important games on the PS3 so far," although they did acknowledge that, due to the game's unusual style, "a lot of people are going to hate it, or simply be baffled by it."

متاسفانه انگار داریم به امتیازهای ضد و نقیض که اول اشاره شد نزدیک میشویم!

سایت Jeuxvideo به بازی امتیاز 7.5/10 داد! (فکر میکنم این هم فرانسوی باشه)

اما از طرف دیگه PlayFrance به بازی 9/10 داده است.

سلام من الان نقد البته ترجمه شده به اینگلیسی این سایت فرانسوی را که یکم قاطی داشت را خوندم یک جورایی غیر منطقی نمره کم کرده مثلا یک ایراد از تکسچر باران بازی گرفته برداشته 5 نمره کم کرده ولی کلا این فرانسوی ها بازی واقعی حال نمیکنن حالا یک چیز میخوام بگم بدتر یک دسته دیگه از افراد میریزین ولی در کل این فرانسوی های بازی واقعی دوست ندارن

دوستانی که دلايل قشنگ ميآرن که QTE ها تکراری ميشه دمو رو بازی کنن اگه يکم عقل داشته باشند ميفهمن که QTE های اين بازی به شدت پر هيجان هستند چون شما بعد از يه چند دقيقه آرامش به يه جو اکشن ميريد و کنار اينا طراحی سينماتيک اين صحنه و چرخش سينمايی دوربين رو با يک موسيقی تند جمع کنيد بفهميد چی ميشه!!!!

بعضی از دوستان که ميدونی کيارو ميگم بدونن همه سابقه شمارو دارن و ميدونن چجور آدمايی هستيد

دوستانی که دلايل قشنگ ميآرن که QTE ها تکراری ميشه دمو رو بازی کنن اگه يکم عقل داشته باشند ميفهمن که QTE های اين بازی به شدت پر هيجان هستند چون شما بعد از يه چند دقيقه آرامش به يه جو اکشن ميريد و کنار اينا طراحی سينماتيک اين صحنه و چرخش سينمايی دوربين رو با يک موسيقی تند جمع کنيد بفهميد چی ميشه!!!!

بعضی از دوستان که ميدونی کيارو ميگم بدونن همه سابقه شمارو دارن و ميدونن چجور آدمايی هستيد

من خودم qte خیلی دوس دارم.یکی دوتا از سایتها به qte این بازی یه مقدار ایراد گرفته بودن.البته مهم نیست.باید ببینیم سایتهای مهمی مثل gs/ign/videogamer/ege/چه امتیازی میدن.

به زبان آدمی زاد گفتم دیگه ادامه ندید این بحث رو، دفعه بعد فقط پست ها پاک نمیشه... این تاپیک تا الا 66 تا پست پاک شده داره، یکم خجالت بکشید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or