امتیازات Heavy Rain

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام.
این بازی هم اولین امتیازش (9/10 ) رو از OPM گرفت.
منتظر بقیه سایت ها و مجلات میمونیم.
Certainly there’s nothing quite like it on PS3, or indeed any other system. Put gaming conventions aside, go in with no expectations other than this is something new and massively good-looking, and you’ll be rewarded with a unique experience that lurches between genius and madness, manages to be genuinely emotional, and that you’ll be bursting to talk about with your friends
Source

آخرین ویرایش:
مجله PSM3 به این بازی امتیاز 8.8/10 داده است!

البته درستش 88 از 100 هست : 88/100

مثل اینکه واقعا یه نقصهایی داره:confused:
جان هرکی دوس دارین نیای بگین امتیاز خوبیه:(این بازی باید در حد 9تا 9.5 باشه

از نظر من 88/100 نشونه نقص نیست

دوستان سلام !

یه چیزی رو اینجا لازم میدونم بگم اونم اینکه اونایی که خودشون رو معطل امتیازات این بازی کردن والمعطلن . (این حرفو کسایی که با Fahrenheit زندگی کردن کاملا درک میکنن.)

بعدم این بازی درسته که تو سبک Adventure دسته بندی میشه اما به نظر من خودش صاحب سبک هست و یه تجربه ی نابه که حتی اگه خوب هم نباشه نمیشه از دستش داد چون رقیب نداره ....... . (P.E.S نیست که اگه خوب درنیومد بری سراغ FiFA .)

البته درستش 88 از 100 هست : 88/100

از نظر من 88/100 نشونه نقص نیست

اول از همه بگم که حتی ign که برای من معتبر ترین سایت هست بهش امتیاز یک هم بده برام مهم نیست و بازم میخرمش.اما:
اگر 88 نشانه نقص نیست پس چی هست؟اگر نقص نداشت که باید 100 میشد.من انتظارم به شخصه از این بازی خیلی بالاست.و تنها سایتی هم که امتیازش زیاد برام مهم نیست gamespot هست.
فعلا نه وقت دارم نه حوصله.سر فرصت میرم reviewش رو میخونم ببینم ایراداتاش چی بوده؟

اول از همه بگم که حتی ign که برای من معتبر ترین سایت هست بهش امتیاز یک هم بده برام مهم نیست و بازم میخرمش.اما:
اگر 88 نشانه نقص نیست پس چی هست؟اگر نقص نداشت که باید 100 میشد.من انتظارم به شخصه از این بازی خیلی بالاست.و تنها سایتی هم که امتیازش زیاد برام مهم نیست gamespot هست.
فعلا نه وقت دارم نه حوصله.سر فرصت میرم reviewش رو میخونم ببینم ایراداتاش چی بوده؟

خوب داداشم شما fahrenheit رو 100% بازی کردی
اون امتیازهای مسخره رو هم یادته
به نظرت fahrenheit نقص داشت؟(جز داستان که در آخر ماورایی میشد)
ولی به نظرت اون امتیازها نشونه واقعی نقص تو بازی بود؟نه!
پس این امتیازها به گفته خودت اصلا هم مهم نیست و نمیتونه نشونه نقص باشه
اگه همون ign بیاد به بازی 5 بده شما اسم این بازی رو میذاری ناقص؟؟چون اون امتیاز نشونه نقص بوده؟؟؟

اگر 88 نشانه نقص نیست پس چی هست؟اگر نقص نداشت که باید 100 میشد
.

برادر من استدلالایی میکنیا شما !
منتقدا که هیچ گیمرها هم به یه بازی امتیاز یکسان نمیدن .
بعدم شما خیلی بخوای امتیاز رو ملاک قرار بدی باید میانگین امتیازا رو در نظر بگیری نه امتیاز یه سایت یا مجله ...... .

مثل اینکه واقعا یه نقصهایی داره:confused:
جان هرکی دوس دارین نیای بگین امتیاز خوبیه:(این بازی باید در حد 9تا 9.5 باشه

میشه شما بیخیال این ترد بشی؟ با هر دونه امتیازی که میاد شما باید پست بدی؟
فهمیدیم منظورت رو...

خوب داداشم شما fahrenheit رو 100% بازی کردی
اون امتیازهای مسخره رو هم یادته
به نظرت fahrenheit نقص داشت؟(جز داستان که در آخر ماورایی میشد)
ولی به نظرت اون امتیازها نشونه واقعی نقص تو بازی بود؟نه!
پس این امتیازها به گفته خودت اصلا هم مهم نیست و نمیتونه نشونه نقص باشه
اگه همون ign بیاد به بازی 5 بده شما اسم این بازی رو میذاری ناقص؟؟چون اون امتیاز نشونه نقص بوده؟؟؟
شوربختانه باید بگم من فارنهایتو بازی نکردم:biggrin1:پس نمیتونم نظری بدم.ولی حتما یه ایراداتی داشته که بیشتر سایتها یه نگاهی جدا از نگاه گیمرها داشتن.
برادر من استدلالایی میکنیا شما !
منتقدا که هیچ گیمرها هم به یه بازی امتیاز یکسان نمیدن .
بعدم شما خیلی بخوای امتیاز رو ملاک قرار بدی باید میانگین امتیازا رو در نظر بگیری نه امتیاز یه سایت یا مجله .
برادر من ما که از همون اول گفتیم نگاهمون به میانگین امتیازهاست.البته من اینم بگم که چون این امتیاز ماله مجله ps هست یه مقدار شوکه شدم چون قاعدتا امتیازهای این مجله به بازیهای سونی بالاست.

من میخوام یه چیزی بگم و اینکه چرا انقدر حساسیت نسبت به بازیهای سونی زیاده؟.یادمه وقتی یه بازی از 360 میخواد بیاد اگه فقط یه سایت امتیاز زیر9 به بازی بده انبوه دوستان شروع میکنن به ایرادگیری ولی مثل اینکه اینجا باید حتی فکر اینم نکرد که یه بازی از ps کوچکترین ایرادی داره.یادمه حتی برای lair و haze که جزو ناامیدکننده ترین بازیهای ps بود همین جو متعصبانه بود ولی وقتی بازیی از 360بهترین امتیازات ممکن میگرفت خیلی از دوستان شروع به تمسخر میکردن.

میشه شما بیخیال این ترد بشی؟ با هر دونه امتیازی که میاد شما باید پست بدی؟
فهمیدیم منظورت رو...

میشه بگی منظورم چیه؟:biggrin1:شما دوستان چرا اصلا تحمل هیچ حرف مخالفی رو در برابر بازیهای PS3 ندارید.خوب حتما یه جای کار ایراد داره که یه سری از امتیازات انقدر داغون هستن.
بابا جون تو رو خدا یکم تحمل خودتون رو در مقابل حرفای مخالف بالا ببرید.

خوب حتما یه جای کار ایراد داره که یه سری از امتیازات انقدر داغون هستن.
.
اگه 88/100 داغون پس با این حساب 6/10 چی حساب میشه .از اون اول همه ی طرفدار های واقعی این بازی (نه اون های فیلم بازی میکنن) می دونستن این بازی به مزاق هر کسی جور نمیاد پس منتظر امتیازات بدتری هم هستن و با 5/10 نه تنها تاراحت نمیشن بلکه مطتمئن میشن بایه بازی متفاوت طرفن:laughing: در ضمن همیشه گیمر ها نظرشون از سایتهای بازی درست تر هستش خیلی جالبه میگی نظر سایتها نسبت به گیمر ها ارجحتر هستش یک نگاه به backlash که برای gta 4 ,mgs4 ,codmw2 بندازی و یه نگاه به امتیازات شاهکار هائی مثل 1,2 diablo و neverwinter و morrowind,silent hill 2 ,devil may cry 3 max payne 1,2 بندازی میبینی reviewer همیشه درست فکر نمیکنن

آخرین ویرایش:
میشه بگی منظورم چیه؟:biggrin1:شما دوستان چرا اصلا تحمل هیچ حرف مخالفی رو در برابر بازیهای PS3 ندارید.خوب حتما یه جای کار ایراد داره که یه سری از امتیازات انقدر داغون هستن.
بابا جون تو رو خدا یکم تحمل خودتون رو در مقابل حرفای مخالف بالا ببرید.
منظور کاملآ مشخصه. یه تاپیک امتیازات هست و با هر امتیاز شاهد یه پست زیبا از شما هستیم. بیشترین تعداد پستهای تاپیک (که تقریبآ هیچ کدوم هم مفید نیست) رو شما ارسال کردی. به امتیازی مثل 88 میگی داغون و بعد میگی تحمل کنین ! خیلی جالبه ...
اولین پست شما :

اصلا انتظار نداشتم.چه ایرادی گرفته که 9 داده؟
یعنی مثلآ 9 انقدر ضعیفه که انتظار نداشتین.
دومین پست شما :
این سایت به بازیهای دیگه چه نمره ای داده؟خیلی برام جالبه بدونم چرا همچین نمره ای داده!درسته که امتیاز خوبیه ولی اگه بازیه کاملی بود بالاتر میگرفت.نمیدونید چه ایرادی گرفته؟
یه پست دیگه :
ای بابا:(چرا اینا اینجوری امتیاز میدن:confused:یکی بگه جریان چیه:((
این پست به خاطر امتیاز 8.5 بوده. در صورتی که مثلآ تحول قرن هم توی امتیازاتش 8 تا امتیاز زیر 8.5 داشته. یا فلان بازی که نماد فلان کنسول هست , 10 تا امتیاز زیر 8.5 داشته ولی جریانی هم توشون نبوده.
همه این امتیازات هم در صورتی هست که هرکسی دمو رو امتحان کرده (یا حتی گیم پلی ها رو دیده) میدونه این بازی حداقل توی این نسل و توی این چند سال نمونه نداشته. یه چیز استاندارد نبوده و برای همین هر سلیقه ای نسبت به دیدگاهش یه امتیاز میده. سبکی نیست که همه خوششون بیاد و توی همین بازیسنتر هم 100% خیلی ها بعد از یکی دو ساعت میندازنش کنار .
پس لطفآ به تلاش خودتون ادامه ندین چون سودی نداره.

واقعا وقتی یک مدیر همچین پستی میده من دیگه انتظاری ندارم.

آره بابا شماها راست میگید کل سایتها و متنقدانی که بازی رو نقد میکنن و کل آدمهای دنیا خر هستن و فقط بچه های بازی سنتر عقل کل هستن و همه چی تموم.

این صحبتهای بی محتوا در مورد lair , haze که جزء فضاحتهای تاریخ هستن هم بود.اونجا هم میگفتن این بازی امتیازش مهم نیست و هرکسی خوشش نمیاد.قشنگترین راه پیچوندن رو انتخاب کردید.کلا آدم برای اینکه بتونه بازیهای ps رو درک کنه باید شعوری در حد برنارد شاو رو داشته باشه.

برید بابا خوش باشید

آره بابا شماها راست میگید کل سایتها و متنقدانی که بازی رو نقد میکنن و کل آدمهای دنیا خر هستن و فقط بچه های بازی سنتر عقل کل هستن و همه چی تموم.

این صحبتهای بی محتوا در مورد lair , haze که جزء فضاحتهای تاریخ هستن هم بود.اونجا هم میگفتن این بازی امتیازش مهم نیست و هرکسی خوشش نمیاد.قشنگترین راه پیچوندن رو انتخاب کردید.کلا آدم برای اینکه بتونه بازیهای ps رو درک کنه باید شعوری در حد برنارد شاو رو داشته باشه.

برید بابا خوش باشید
http://www.imgplace.com/viewimg37/7771/19eiqtj7.gif

http://www.imgplace.com/viewimg37/421/60fyeg4p.gif

برید بابا خوش باشید
معمولآ وقتی توضیح شفافی باقی نمیمونه , کار به سفسطه میکشه.
نظر بنده در مورد Lair رو میتونی اینجا مطالعه کنی.
در مورد همین Lair و Haze , خیلی از کسانی که بیجا از این بازیها تعریف میکردن و کار به جاهای باریک کشیده شد , برای همیشه بن شدن. ولی نمیدونم شما یا اون موقع توی سایت نبودی , یا تاپیکها رو ندیدی.
این تاپیک Forza 3 , چند تا نظر مثل نظرات شما توش بود ؟ همون صفحه اول هم تعدادی از نظرات پاک شد و حتی اخطار گرفتن. ولی شما اصولآ دوست داری مظلوم نمایی کنی و چشمات رو روی حقایق (برخورد با همونایی که توی تاپیک Forza اسپم داده بودن) ببندی.
این تاپیک Mass Effect 2 , چند تا ساز مخالف توش زده شد ؟ در صورتی که برای Uncharted 2 توی هر قسمتی از سایت هرچی خواستن به بازی گفتن در حالی که میانگین امتیازاشون فرق خاصی نداره.
اینها رو مثال زدم چون دو تا بازی انحصاری اخیر مایکروسافت بودن.
متآسفانه یکی دو روز نیستم تا جواب سفسطه های بعدی رو بدم.
موفق باشی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or