امتیازات Hatred

• Thread starter Thread starter Durance
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Durance

کاربر سایت
Hatred

qXiMC.png

Platform : PC
Genre : Isometric Shooter
Developer : Destructive Creations
Publisher : Destructive Creations

Softpedia : 70
GRYOnline.pl : 65
Destructoid : 55​
Zvgcj.png

خب خداروشکر منتقدا هم زیاد تحویلش نگرفتن
همین امتیازها هم از سرش زیاد هست (2)

اگر بنا به هردلیلی از بازی خوشتون نمیاد لطفا بازی نکنید و الکی فاز منفی ندین :d کسی اگر گرفته بی زحمت بیاد بگه بازی از نظر سطح کیفی در چه حدی هست :)

از نمرات معلوم هست در چه سطح کیفی قرار دارد

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

اوه اوه این همون یارو عقده ای نبود که پیر و جوون, زن و مرد رو قلع و ملع میکرد? سازندهاش از تیمارستان فرار کرده بودن:d

بازی رو گرفتم ، ماشالله تا رفتیم توی بازی برق لطف کرد و قطع شد، اینقدری که بازی کردم خیلی بازی معمولی هست ، بدون هیچ حسی جلو مانیتور نشستم . فقط فضا و تخریب پذیری خوبی داره!
یه سری عکس هم با استیم گرفتم ، نمی دونم چرا اینقدر کیفیت عکس ها بد شده!!

اگر بنا به هردلیلی از بازی خوشتون نمیاد لطفا بازی نکنید و الکی فاز منفی ندین :d کسی اگر گرفته بی زحمت بیاد بگه بازی از نظر سطح کیفی در چه حدی هست :)
جتما بازی رو بگیر و بازی کن چون سبک خاص خودشو داره یعنی بر عکس روند قهرمان سازی و کلیشه عمل کرده کات سین و اعدام هاش عالیه هوش مصنوعی پلیس ها عالیه صدا گذاری عالیه و کلا اینکه من سه ساعت پیش تا الان داشتم بازی میکردم و لذت بردم

مثل اینکه نیت سازنده بازی که می خواستند نفرت ( Hatred ) را گسترش بدند, اول بر علیه بازی که منتشر کردند, تاثیر کرده . این بازی از اولین روزی که قرار بود بر روی Steam عرضه شود, هم مورد انتقاد فراوان یا حتی بن از سیستم Steam قرار داشت, ولی همچنین اعمال منفی موجب مشهوریت بیشتر بازی شد, و جذب طرفدارای بیشتری ( مِن جمله خودِ من :d ) در کل دنیا کرد .
منتظر MetaScore زیر 65 هستیم . :d

تو استیم 92% رأی مثبت داره
ظاهراً گیمپلی خیلی‌ فانی داره و مردم کشتار رو دوست دارن.:دی

امیدوارم نمرات بر اساس خوب بودن بازی باشه نه بر اساس ao بودن اون.
کانسپت بازیش عالیه هر کی دوست نداره میتونه دو تا کار انجام بده:
1-بازی نکنه
2-از تاپیک بره بیرون
تموم شد رفت
حداقل کسی نظر بده که یه بار بازی رو رفته نه کسی که ریتینگ بازی رو دیده خوف کرده.....

• Like
Reactions: z2s sas
واقعا مشکلتون با این بازی چیه؟ (بله بازی:d)
اگر مشکلتون هدف بازی و به طور کلی ایده کشتن آدم ها و ایجاد حس تنفر در شما هست، که خب سوال برای آدم پیش میاره. هممون توی خیلی از بازیا آدم میکشیم. توی GTA میکشیم و برامون فان هست (و ایضا خیلی کارهای دیگه)، توی MK طرف رو از 2تا پا خوشگل جر میدیم و سگ ذوق میشیم (و نکته اینجاست به شدت هم محبوبیت داره این نوع کشتن ها و هر چی خشن تر باشه، محبوبیتش بالاتر هم میره)، توی Manhunt سر طرف رو با قمه و ساطور قطع میکنیم و حس لذت بخش انتقام رو توی وجودمون حس میکنیم و ...
اگر واقعا مشکل هست، باید اونجا هم مشکل وجود داشته باشه و اونجا هم حس تنفر درتون ایجاد کنه. .منظورم اینه که کشتن قرار نیست برای آدمای بیگناه بد و برای دشمن، خوب باشه. کشتن، کشتنه. و همه این قضایا توی یه بازی داره اتفاق میوفته:d در واقع مردم از خشونت بالا توی بازی لذت میبرن، اما اگه توی واقعیت رخ بده، مخالفت میکنن (که این خودش یه نوع تناقض توی رفتارشون هست:d). البته من درک میکنم بعضیا چه حسی دارن:d من اون زمان که 13-14 سال داشتم، توی Counter Strike وقتی برای اولین بار با تیم تروریست، یکی از افراد واحد ضد تروریست رو کشتم، یه حس گناه درم ایجاد شد و به شدت احساس پشیمونی کردم:)):d ولی خب در نهایت اون یه بازی بود و واقعیت نداشت:d

واقعا مشکلتون با این بازی چیه؟ (بله بازی:d)
اگر مشکلتون هدف بازی و به طور کلی ایده کشتن آدم ها و ایجاد حس تنفر در شما هست، که خب سوال برای آدم پیش میاره. هممون توی خیلی از بازیا آدم میکشیم. توی GTA میکشیم و برامون فان هست (و ایضا خیلی کارهای دیگه)، توی MK طرف رو از 2تا پا خوشگل جر میدیم و سگ ذوق میشیم (و نکته اینجاست به شدت هم محبوبیت داره این نوع کشتن ها و هر چی خشن تر باشه، محبوبیتش بالاتر هم میره)، توی Manhunt سر طرف رو با قمه و ساطور قطع میکنیم و حس لذت بخش انتقام رو توی وجودمون حس میکنیم و ...
اگر واقعا مشکل هست، باید اونجا هم مشکل وجود داشته باشه و اونجا هم حس تنفر درتون ایجاد کنه. .منظورم اینه که کشتن قرار نیست برای آدمای بیگناه بد و برای دشمن، خوب باشه. کشتن، کشتنه. و همه این قضایا توی یه بازی داره اتفاق میوفته:d در واقع مردم از خشونت بالا توی بازی لذت میبرن، اما اگه توی واقعیت رخ بده، مخالفت میکنن (که این خودش یه نوع تناقض توی رفتارشون هست:d). البته من درک میکنم بعضیا چه حسی دارن:d من اون زمان که 13-14 سال داشتم، توی Counter Strike وقتی برای اولین بار با تیم تروریست، یکی از افراد واحد ضد تروریست رو کشتم، یه حس گناه درم ایجاد شد و به شدت احساس پشیمونی کردم:)):d ولی خب در نهایت اون یه بازی بود و واقعیت نداشت:d

من دقیقا مشکلم با این بازی دقیقا همون مشکلی هست که با Manhunt مذخرف داشتم و البته با این بازی حادتر هست.
مشکل این بازی دقیقا خشنوت بیش از حد هست که با اون خشونتی که در بازیهای دیگه دیدیم خیلی خیلی فرق داره.

نمی دونم علاقه به این بازی خیلی خیلی احساس بزرگی و روشنفکری میده که اونایی رو که از این بازی خوششون نیومده بچه 13-14 ساله خطاب میکنی؟

- - -ویرایش - - -

امیدوارم نمرات بر اساس خوب بودن بازی باشه نه بر اساس ao بودن اون.
کانسپت بازیش عالیه هر کی دوست نداره میتونه دو تا کار انجام بده:
1-بازی نکنه
2-از تاپیک بره بیرون
تموم شد رفت
حداقل کسی نظر بده که یه بار بازی رو رفته نه کسی که ریتینگ بازی رو دیده خوف کرده.....

کجا همچنین قانون من درآوردی تدوین شده که کسی حق نداره از بازی انتقاد کنه؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or