امتیازات Hatred

• Thread starter Thread starter Durance
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Durance

کاربر سایت
Hatred

qXiMC.png

Platform : PC
Genre : Isometric Shooter
Developer : Destructive Creations
Publisher : Destructive Creations

Softpedia : 70
GRYOnline.pl : 65
Destructoid : 55​
Zvgcj.png

به نظرم هر چقدر بحث کنیم فایده نداره
با یه نگاه به یوزر اسکور میشه فهمید که بازی طرفدارا و هیتر های خودشو داره
هیچکیم نمیتونه حرفشو به کرسی بنشونه: D
منطقی ترین راه اینه که هر کی خواست دان کنه هر کیم نخواست نکنه : D

شما انگار تا حالا MK رو بازی نکردی.

یه دونه مثال از این خیلی ها بزن واسه ما.

- - -ویرایش - - -
نه یادم نبود فقط شما بازی کردی. میخوای به Ed Boon بگو خشونت فعلی رو از MK حذف کنه یه BlazBlue بهت تحویل بده(گرچه اونهم میتونه خشن محسوب شه!) ببینم بازی میکنی یا نه! :d

اگه یه سرچ ساده توی گوگل بکنی راحت نوشته های زیادی در این مورد پیدا میکنی. نه فقط گیرز که خیلی از عناوین مهم. یه نمونه! با اولین سرچ توی گوگل! همچین میگه نشون بده انگار شق القمره که یه allegory ساده از توی گیرز در بیاریم:d
Gears Of War And Genocide - Howtonotsuckatgamedesign.com
مضاف بر این من ازین دیدگاه به هیچ وجه دفاع نمیکنم. یعنی دلیلی نمیبینم تو جایی که قراره ارزش گذاریمون بر مبنای گیم پلی و وحدت عناصر داستانی و... باشه بشینم اینطوری نقد کنم(نه اینکه غلط باشه ولی ارزش گذاری بازی تو مرحله ی اصلی نباید بر این مبنا باشه)

اتفاقا به نظرم هنوز برای همین هست بازی های ویدئویی هنوز به به تکامل سینما نرسیدن و فعلا توی فرم موندن و هنوز غالب مشخصی ندارن حالا هر چه قدر استادانه ساخته بشن و پرفروش بشن
والا اگه از من بپرسی که بهت میگم سینما هم وظیفش در درجه ی اول همون پرداختن به فرم هست. فرم خیلی مهمه. خیلی :d
-----------------------
به نظرم کلا تاپیک امتیازات جای این بحثا نیست. خوشحالم که مشخص شد بازی اگه هم مشکلی داره باید از دید یه بازی بهش نگاه بشه نه بیشتر!

نه یادم نبود فقط شما بازی کردی. میخوای به Ed Boon بگو خشونت فعلی رو از MK حذف کنه یه BlazBlue بهت تحویل بده(گرچه اونهم میتونه خشن محسوب شه!) ببینم بازی میکنی یا نه! :d

اگه یه سرچ ساده توی گوگل بکنی راحت نوشته های زیادی در این مورد پیدا میکنی. نه فقط گیرز که خیلی از عناوین مهم. یه نمونه! با اولین سرچ توی گوگل! همچین میگه نشون بده انگار شق القمره که یه allegory ساده از توی گیرز در بیاریم:d
Gears Of War And Genocide - Howtonotsuckatgamedesign.com
!

شما یه سرچ ساده کنی تو گوگل در مورد همه چیز پیدا می کنی یه مطلبی.
The Biggest Secret: Do Reptilian-Human Hybrids Run Our World? | Collective-Evolution
در مورد MK هم شما همه رو با خودت مقایسه نکن، من و دوستام که طرفدار سرسخت MK هستن هر هفته حداقل 2 3 روز جمع می شیم و بازی می کنیم، بعد از 1 هفته دیگه کسی Fatality نمی زد و واسش مهم نبود. کسانی مثل شما که اهل این بازی نیستید واستون Fatality خیلی مهمه.

شما یه سرچ ساده کنی تو گوگل در مورد همه چیز پیدا می کنی یه مطلبی.
The Biggest Secret: Do Reptilian-Human Hybrids Run Our World? | Collective-Evolution
در مورد MK هم شما همه رو با خودت مقایسه نکن، من و دوستام که طرفدار سرسخت MK هستن هر هفته حداقل 2 3 روز جمع می شیم و بازی می کنیم، بعد از 1 هفته دیگه کسی Fatality نمی زد و واسش مهم نبود. کسانی مثل شما که اهل این بازی نیستید واستون Fatality خیلی مهمه.

:x :x:x

من مشکلی با بازی ندارم. هر کی خواست بازی کنه هر کی نخواست، بازی نکنه. ولی مشکل با اون فردیِ که(و نه همه) صرفا جهت «Cool» نشون دادن خودش میره بازی میکنه و میگه فقط گیمر واقعی (!) اینجور بازی ها رو بازی میکنه و اونایی که علاقه ای به بازی ندارن رو میگه گیمر نیست و بچه ان و از این حرفا! که نمونش هم تو تاپیک بخش اخبار هست و کلا بحث هم بعد از اون پست اون آقا شروع شد. انتظار هم نداشته باشین بعد از اون حرف ها کسی (که حتی تا قبلش اصلا موضع خاصی نداشت) جبهه نگیره!

اینم متای جدید بازی با 15 نقد. همینجوری پیش بره متاش میاد زیر 30 :))

rdn_hatred2.png

بازی خیلی زیبا ساخته شده واقعا تخریب پذیری محیط تو حلق منتقدان
حس شلیک با کلاش بخوره تو کله سایت های خارجی
از همه بهتر حس آدم کشی
اصلا چرا امتیاز بازی پایین بوده من سر در نمیارم

کلا تو بازی 15 دقیقه تونستم دووم بیارم . بینهایت چرت بود . شیفت دیلیت !.

دیگه قانون "نمره اهمیت نداره و منتقدا نمیفهن و متا ارزش نداره " تموم شد ؟
Just Saying...

دیگه قانون "نمره اهمیت نداره و منتقدا نمیفهن و متا ارزش نداره " تموم شد ؟
Just Saying...
اینجا تاپیک امتیازات هست و من هم امتیازها که به روز میه رو میگذارم. فکر نکنم مشکلی باشه.
متا هم اهمیت داره و میتونه خوبی و بدی یه بازی رو تا حدی نشون بده. به هر حال هونطور که اگر برای یه بازی ممکن هست نظرم این باشه که متای بازی کم شده و باید بیشتر می‌شد در مورد یک سری بازی هم مثل این به نظرم متای بازی زیاد هست و باید کمتر از این می‌شد.(IMO)

دوستان لطفا برای دیدن بقیه نمرات به سایت Metacritic مراجعه کنید!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or