واقعا مشکلتون با این
بازی چیه؟ (بله بازی:d)
اگر مشکلتون هدف بازی و به طور کلی ایده کشتن آدم ها و ایجاد حس تنفر در شما هست، که خب سوال برای آدم پیش میاره. هممون توی خیلی از بازیا آدم میکشیم. توی GTA میکشیم و برامون فان هست (و ایضا خیلی کارهای دیگه)، توی MK طرف رو از 2تا پا خوشگل جر میدیم و سگ ذوق میشیم (و نکته اینجاست به شدت هم محبوبیت داره این نوع کشتن ها و هر چی خشن تر باشه، محبوبیتش بالاتر هم میره)، توی Manhunt سر طرف رو با قمه و ساطور قطع میکنیم و حس لذت بخش انتقام رو توی وجودمون حس میکنیم و ...
اگر واقعا مشکل هست، باید اونجا هم مشکل وجود داشته باشه و اونجا هم حس تنفر درتون ایجاد کنه. .منظورم اینه که کشتن قرار نیست برای آدمای بیگناه بد و برای دشمن، خوب باشه. کشتن، کشتنه. و همه این قضایا توی یه
بازی داره اتفاق میوفته:d در واقع مردم از خشونت بالا توی بازی لذت میبرن، اما اگه توی واقعیت رخ بده، مخالفت میکنن (که این خودش یه نوع تناقض توی رفتارشون هست:d). البته من درک میکنم بعضیا چه حسی دارن:d من اون زمان که 13-14 سال داشتم، توی Counter Strike وقتی برای اولین بار با تیم تروریست، یکی از افراد واحد ضد تروریست رو کشتم، یه حس گناه درم ایجاد شد و به شدت احساس پشیمونی کردم
![21 :)) :))](/styles/default/xenforo/smilies/meep/21.gif)
:d ولی خب در نهایت اون یه بازی بود و واقعیت نداشت:d