امتیازات Hatred

• Thread starter Thread starter Durance
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Durance

کاربر سایت
Hatred

qXiMC.png

Platform : PC
Genre : Isometric Shooter
Developer : Destructive Creations
Publisher : Destructive Creations

Softpedia : 70
GRYOnline.pl : 65
Destructoid : 55​
Zvgcj.png

من دقیقا مشکلم با این بازی دقیقا همون مشکلی هست که با Manhunt مذخرف داشتم و البته با این بازی حادتر هست.
مشکل این بازی دقیقا خشنوت بیش از حد هست که با اون خشونتی که در بازیهای دیگه دیدیم خیلی خیلی فرق داره.

نمی دونم علاقه به این بازی خیلی خیلی احساس بزرگی و روشنفکری میده که اونایی رو که از این بازی خوششون نیومده بچه 13-14 ساله خطاب میکنی؟
آره خو. توی GOW هم شمشیر میزنی اول و آخر طرف رو یکی میکنی و اسمش میشه نوازش. یا مثلا کله طرف رو میذاری لای در و 7 بار با تمام قدرت در رو باز و بست میکنی جوری که سر یارو اندازه سر حلب روغن نباتی میشه و اسمش رو میذارن گل و سنبل. یا توی GeOW هم با Lancer میزنی یه شقه اندازه گاو از طرف جدا میکنی و اسمش رو میذاریم محبت.

قسمت دوم حرف هم ارجاعت میدم به خوندن دوباره پستم و تجزیه و تحلیل اون توسط ابزاری به اسم مغز و ارسال پیام از طریق اعصاب به انگشتان دعا گو و نوشتن و در نهایت پست دادن.

پ.ن: مشکل دارین؟ OK. مشکل شماست و مطمئنا کسی نمیخواد با شما توی مشکلاتتون شریک بشه. فعلا که بازی مثل اسب داره میفروشه و فردا هم بیشتر میفروشه و پس فردا و ... . شما سعی کن کمپین 1000 امضا راه بندازی برای جلوگیری از همچین بازی هایی بلکه شاید اسمتون رو ببینن و لبخند بیاد به لبشون که عه! هنوزم پیدا میشن کسایی که فرق بین بازی و واقعیت رو نمیدونن.

• Like
Reactions: z2s sas
این پستو برادر Dreamy نوشته بود درباره ی این بازی که همین جا صدق میکنه :

من فاتحه اون صنعت گیمی رو خوندم که همچین بازی مساوی با هنر بشه توش، بدون تعارف میگم

خشونت هم یه حس مثل بقیه حس های آدمیزاد ـه داشتنش هم ضروروی ـه و آدمی که کلاً هیچ ردّی از غضب و خشونت نداشته باشه آدم غیرنرمال ـه و هیچ حرفی درش نیست منتها بحث درباره دلیل و پشتوانه اون خشونت ـه، اگه دو نفر وسط خیابون جلوی شما رو بگیرن برای خفت گیری و شما تو این حالت وقتی چاره ای نمیبینی یه سنگ هم کنارت باشه برداری بزنی فرق سر یکیشون، تا فرصت پیش بیاد و بتونی فرار کنی، بعد از اون هر جایی این قصه رو تعریف کنی کسی نمیگه چقدر آدم خشنی هستی تو باو! چطوری دلت اومد فرق سر یه انسان رو بشکافی، اونم با سنگ!؟ و... همه میگن چه جرأتی، چه شجاعتی چون خشونتت عقلانی بوده، ولی کسی که همینطوری بی خود و بی دلیل حتی یه سیلی ساده بزنه به یه آدم دیگه یا حتی یه حیوون رو لگدمال کنه مشکل داره حالا اگه از اینکار لذت هم ببره که به مراتب مشکل روانی ـش بیشتره و این آدم در مجموع آنرمال ـه، هر آدم عاقلی هم حکم به افراطش تو خشونت میده.

حالا تو یه بازی/فیلم/کتاب ... هم همین مسائل میتونه صادق باشه، فیلمی مثل Saw رو هر کسی نمی تونه ببینه، اگرم ببینه هر کسی نمی تونه ازش لذت ببره، اگرم صرفاً از دیدن همچین چیزایی تو قالب تصویر لذت ببره چون تازگی داره یا چون چیزایی که نمیتونه تو دنیای واقعی لمس کنه رو داره از نزدیک ببینه ازش لذت ببره، بازم نمی تونه با شخصیت اول داستان و به اصطلاح دلایلش همزاد پنداری کنه، کسی که هر سه تا این مرحله رو می گذرونه باید قبول کنه با بقیه فرق داره، این تعریف یه آدم نرمال و بالانس نیست. حالا تأثیر خشونت تو کتاب کمتره چون پای تصویر درمیون نیست، بعد از اون تو قالب یه فیلم به مراتب بیشتر ـه، و تو یه بازی به خاطر تعاملی که بین بازیکن و شخصیت داستان شکل میگیره از اون هم بیشتر. دلیل اینکه بیشترین بحثها با موضوع " ترویج خشونت" و امثالهم هم اکثر مواقع روانشناسهایی که باهاشون مصاحبه میشه سر اتهام رو طرف "بازیهای ویدئویی" میگیرن از نظر من همینه چون جای بیشتری واسه تأثیرگذاری داره و همینطور مخاطباش هم آدمای کم سن و سال تری هستن اکثراً.

الان خود من فقط واسه دیدن تریلر Hatred رفتم یوتیوب دیدم نزدیک 1 میلیون تریلرش رو دیدن که آمار انصافاً بالایی ـه و میشه همون بحثی که "احسان" چند صفحه پیش گفت که هر چی بود تونستن به اون سطح از شهرت لازم واسه فروش و تو چشم اومدن بازیشون برسن که تو نگاه یکی مثل من
بی هنرمندانه ترین نوع تو چشم اومدن و سر زبون انداختن یه اثر ـه حالا چطوری اثر همچین سازنده هایی میخواد بشه "هنر" خدا میدونه!:d همین که تیتر یه سایت خبری میشه Most Violent Game EVER نشون میده بلاخره اونا هم یه فرقی بین خشونت داخل این بازی با خشونت TLOU دیدن حتی با 2 دقیقه از بازی!

حداقلش اینه بازیکن تو بازی مثل TLOU موقع کوبیدن سر طرف روی لبه میز توجیهه چرا باید این بلا رو سرش بیاره:d داستان و شرایط دنیای خشن بازی - دقت کنین دنیای خشن نه دنیایی که مردم بدبخت دارن زندگی عادیشون رو می کنن - واسش تشریح شده، از قبل اینکه بخواد اون طرف رو هم له کنه با اسلحه می بینتش که میخواد قصد جونشو کنه و در کل یه بک گراند منطقی از دلایل کاراش داره و می دونه اگه دشمنش رو نکشه خودش کشته میشه ولی اینجا یه روانی از خونه می زنه بیرون ملت رو به تیر میبنده! اگه نکشتشون هیچی نمیشه اگرم بکشه هیچ نیتجه ای قرار نیست ازش حاصل بشه ولی باید کشت دیگه بیکاری ـه!

غیر از این، خشونت این بازی حتی با Mortal Kombat هم فرق داره، اصلاً اون بازی همش درباره Fight ـه، ژانر بازی اسمش روشه Fighting شما دو تا کرکتر رو انتخاب می کنی و می دونی که دشمن هم هستین شما دو نفر و قراره مبارزه کنین کلاً، مگرنه اصن وارد میدون نمیشدن این دو تا کرکتر که! یعنی فکر نکنم نیاز به توضیح باشه که حداقل بستر واضح تر و عقلانی تر پشت خشونت بین دو تا فایتر تعریف میشه تو ذهن آدم، ولی خشونتهایی از جنس Hatred واقعاً یه چیز کاملاً جداست!

هر چند بنظر خود من که خشونت با دلیل/بی دلیل بلاخره تأثیری که باید بزاره رو میذاره حالا بسته به آدمش و شرایطی که توش بزرگ شده کم و زیاد داره و اینکه دلیل و توجیهی پشت اون خشونت باشه هم میتونه شدتش رو کمتر هم بکنه ولی در کل بازم اون نیمچه تأثیرش رو حتی رو ماهایی که بزرگسال بحساب میایم میذاره. غیر از این الان اینجا اکثراً فکر می کنم واجد الشرایط رده سنی این بازی باشیم ولی یخورده به کسایی که سن کمتری دارن هم فکر بشه، یه بار از دید اونا هم یه همچین بازی رو آنالیز بکنیم فکر کنم قابل درک تر بشه نگرانی هایی که درباره امثالHatred هست.

اینکه هر کسی عقل داره و حق انتخاب پس صورت مسئله پاک شد و دیگه جایی واسه نگرانی نیست هم تو کت من نمیره چون اولاً اگه همچین چیزی وجود خارجی نداشته باشه طبیعتاً تقاضایی هم واسش نیست - حالا نمیگم 100% با این دلیل موافقم چون بنظرم هر کسی خودش باید محدوده هاش رو تعیین کنه ولی بلاخره چیزیه که هست و دلیل اینکه بجای برخورد با خریدارای ـه اینطور بازیا هم به سازنده ها توپیده میشه همینه - دوماً همون بحث آدمای کم سن و سال تر یا کسایی که فقط دنبال تجربه چیزای جدیدن رو هم باید تو این مسائل در نظر گرفت، من خودم وقتی از چیزی منع میشدم بهش علاقه مندیم بیشتر می شد تا اینکه کمتر بخواد بشه و همه اونکارا رو هم نهایتاً انجام دادم:d پس بحث کشش هم سرجاشه، غیر از اینها حالا چون رده سنی ـش شد AO دلیل نمیشه دیگه هیچ رقمه کسی زیر بر فرض 18 سال نتونه بهش دسترسی داشته باشه که، گاهی کشورها واقعاً سخت گیری دارن و قوانینشون هم انصافاً اجرا میشه سر اینطور تخلفها تو خرید/فروش ولی همه جای دنیا بخواد همین وضع باشه، نه، Manhunt تو یکی دو تا کشور حتی فکر کنم ممنوع هم شد ولی این به اون معنی ـه که کلاً از تو اون کشورها هیچکی نتونست Manhunt رو بازی کنه؟بحث پایرت هم که در راس اینها تو خیلی کشورها برقراره و در نتیجه هر کسی ممکنه بتونه به امثال Hatred دسترسی داشته باشه.

بماند که هنوز که هنوزه تو همین فروم هم یه عده فکر می کنن تأثیرگذاری بازی رو خشونت یعنی اینکه، طرف بلند بشه عین به عین مثلاً بعد Manhunt بره با تبر رفیقش رو تیکه تیکه کنه، این نقل قول مستقیم یکی از مصاحبه های یه دکتر روانشناس درباره تأثیر خشونت:

This doesn't mean that your child will go out into the world and shoot someone! But they do use more aggressive language, they do use more aggressive images, they have less ability to control their anger and they externalize things in these violent ways

که من یکی باهاش موافقم، اون تأثیری هم که میگم بلاخره میذاره تو همین جنبه هاست چون درباره خودم و خیلی های دیگم حالا تو سالهای قبل تر منظورمه به صورت تجربی اثبات شده. حالا کسی میگه نه کلاً تأثیر نداره فقط فانه و بزاره تیکه تیکه کنیم دیگه خودش می دونه ولی منکر چیزی شدن که اینهمه حرف و دلیل منطقی پشتش خوابیده شدن یه بحث دیگه ـست نمی دونم چطوری از پسش برمیاین شما!:d یه روانشناسی میاد 2 سال پروسه تحقیقاتی میچینهنتیجش رو مفت تو 2 تا پاراگراف خلاصه می کنه و به ما میگه آخر دستم هم بهش میگیم ما خودمون بهتر میفهمیم:d این قضیه ـم مثل همونه.

این خشونت داخل بازی خیلی داستان جالبی داره :)
هم مخالف های الکی زیادی داره (در صورتی که خیلی بدترش رو دیدیم قبلا) و هم اینکه بازی رو خیلی معروف کرده.
به نظر من همین همتیاز ها مناسب بازین،نه بخاطر اینکه خشونت بازی بالاست و blah blah blah...برای اینکه بازی به مقدار کافی content و محتویات نداره،یه run and gun خیلی ساده که زود خسته کننده میشه،تنها نکته مثبت گیم پلی میتونه تخریب پذیری خوب بازی یا execution ها باشه که به گفته اکثر افرادی که بازی کردن خیلی محدود هستن و بعد یه مدت خیلی کوتاهی مجبور میشید کلا خاموششون کنید...
شخصا مشکلم با بازی گیم پلیش هست،خودم بازی نکردم اما ویدئو های نقدی که ازش دیدم همه از این مورد که بازی خسته کننده و تکراری میشه گله کردن.
نمیدونم با totalbiscuit آشنا هستید یا نه،به نظرم الان یکی از منتقد های خیلی خوب بازی ها هستش و بخوام بازی جدید بخرم همیشه سعی میکنم ویدئو نقدش از اون بازی رو ببینم.
WTF is... - Hatred?!

پیشنهاد میکنم این ویدئو نقد بازی رو حتما ببینید،مهم نیست طرفدار بازی هستید یا اینکه مخالف خشونت زیادش هستید،این ویدئو خیلی خوب بازی رو نقد میکنه و الکی شبیه یه سری رسانه ها نمیچسبه به خشونت و 4 تا execution،در کل Hatred رو واقعا به عنوان یه "بازی" نقد میکنه.

وای اگه منتقدا تحویلش میگرفتن ، از فردا همه میفتادن دنبال هم تا همو بکشن :(( وای دم منتقدا گرم.واقعا خدا رو شکر.
# Human Rights
# Mantegh Dozari
الان چرا منی که مثلا از خشونت افراطی تو بازی ها بدم میاد باید اینطوری مسخره بشم و منظقم دوزاری باشه ؟:-/
من نظرم مخالف درباره ی بازی بگم باید مسخره بشم کسی که میخواد بازی کنه خیلی خوبه و منظق داره و گیمر واقعیه ؟ :-/

نمی دونم علاقه به این بازی خیلی خیلی احساس بزرگی و روشنفکری میده که اونایی رو که از این بازی خوششون نیومده بچه 13-14 ساله خطاب میکنی؟

من قصد دخالت تو بحث شما دو نفر رو ندارم ولی برام جالبه چرا شما که درمقابل ابراز عقیده یک نفر اینطور واکنش نشون میدی نام کاربریتو گذاشتی Democracy ؟؟

• Like
به همه کسایی که اینجا بحث میکنن به نظرم برن ویدئو angry joe top controversies 2014 ببینن که راجع به این بازی (بازی؟) هم حرف زده و کاملا هم حرفش درسته

واقعا مشکلتون با این بازی چیه؟ (بله بازی:d)
اگر مشکلتون هدف بازی و به طور کلی ایده کشتن آدم ها و ایجاد حس تنفر در شما هست، که خب سوال برای آدم پیش میاره. هممون توی خیلی از بازیا آدم میکشیم. توی GTA میکشیم و برامون فان هست (و ایضا خیلی کارهای دیگه)، توی MK طرف رو از 2تا پا خوشگل جر میدیم و سگ ذوق میشیم (و نکته اینجاست به شدت هم محبوبیت داره این نوع کشتن ها و هر چی خشن تر باشه، محبوبیتش بالاتر هم میره)، توی Manhunt سر طرف رو با قمه و ساطور قطع میکنیم و حس لذت بخش انتقام رو توی وجودمون حس میکنیم و ...
اگر واقعا مشکل هست، باید اونجا هم مشکل وجود داشته باشه و اونجا هم حس تنفر درتون ایجاد کنه. .منظورم اینه که کشتن قرار نیست برای آدمای بیگناه بد و برای دشمن، خوب باشه. کشتن، کشتنه. و همه این قضایا توی یه بازی داره اتفاق میوفته:d در واقع مردم از خشونت بالا توی بازی لذت میبرن، اما اگه توی واقعیت رخ بده، مخالفت میکنن (که این خودش یه نوع تناقض توی رفتارشون هست:d). البته من درک میکنم بعضیا چه حسی دارن:d من اون زمان که 13-14 سال داشتم، توی Counter Strike وقتی برای اولین بار با تیم تروریست، یکی از افراد واحد ضد تروریست رو کشتم، یه حس گناه درم ایجاد شد و به شدت احساس پشیمونی کردم:)):d ولی خب در نهایت اون یه بازی بود و واقعیت نداشت:d
GTA و Manhunt هدفشون کشتن ادم های بیگناه نیست یعنی پایه و بیس بازی بر این مبنا ساخته نشده . من خودم به شخصه عاشق سری manhunt هستم و از خشونت تو فیلم و بازی لذت میبرم ولی از همون لحظه ای که تریلر hatred رو دیدم اصلا خوشم نیومد مخصوصا اون دیالوگ های اولش خیلی سادیسمی بود :d

یکی لینک دانلود برای ما هم ارسال کنه
چرا بحث بیخودی
هرکسی دوس داره بازی میکنه هرکی دوس نداره بازی نکنه
بحث الکی چیه آخه

GTA و Manhunt هدفشون کشتن ادم های بیگناه نیست یعنی پایه و بیس بازی بر این مبنا ساخته نشده . من خودم به شخصه عاشق سری manhunt هستم و از خشونت تو فیلم و بازی لذت میبرم ولی از همون لحظه ای که تریلر hatred رو دیدم اصلا خوشم نیومد مخصوصا اون دیالوگ های اولش خیلی سادیسمی بود :d
یعنی خفه کردن یه نفر با کیسه پلاستیک (!) تو Manhunt اصلا سادیسمی نیست و بسیار محبت آمیز و عاشقانه است ؟ :-/
ممکنه بازی خسته کننده و یکنواخت باشه اما گذاشتم برای بعد امتحانات یه حال اساسی بکنم :d (نظر شخصی)

• Like
یعنی خفه کردن یه نفر با کیسه پلاستیک (!) تو Manhunt اصلا سادیسمی نیست و بسیار محبت آمیز و عاشقانه است ؟ :-/
ممکنه بازی خسته کننده و یکنواخت باشه اما گذاشتم برای بعد امتحانات یه حال اساسی بکنم :d (نظر شخصی)
هست.ولی اینو میدونی که حداقل اون بابایی که داری نفله میکنی یه روانی بدتر از خودته. نه یا ادم زن و بچه دار :d

من کلا درگیر مساعل مربوط به این بازی نیستم ولی این دلیل که این بازی خشونتش بی دلیله پس بده و فلان بازی برای کشتن آدم ها و له کردن سر و نصف کردنشون دلیل داره خوبه (یا یه همچنین چیزی) به نظرم تفکر خیلی خنده داری میاد، خوب مسلما تو دنیای واقعی کشتن، کشتن ــه، مگه غیر اینه؟ وقتی میشنویم یکی یه نفر رو کشته چه احساسی بهمون دست میده؟ اصلا دنبال دلیلش هستیم؟ نه، چون گفتم کشتن کشتنه!
از این موضوع بگذریم از نظر من Hatred یه بازیه، همونطور که GTA و GOW و MK بازی هستند، هر اتفاقی تو این بازی ها بیوفته آخرش باید از فیـ/لتر هایی مثل ESRB بگذرند، اگر کسی درگیر مساعل خشونت هست کافیه به رده سنی توجه کنه، این بازی هم که رده سنی ــش مشخصه پس مشکل چیه؟
بالاخره ایده جدیدی هست که به فکر سازنده ها رسیده و مسلما برای خیلی ها جذابیت داره، دلیل برای مخالفت ها از نظر من منطقی نیست ....

• Like
من الان بازی کردم ، بازی در حد یک بازی 20دلاری کامل قابل قبول و خوبه .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or