نه اینکه ازین بازی بخوام دفاع کنما. نه. قبلا هم گفتم اینا برای جلب توجه و به خاطر اینکه تقریبا چیز خاصی برای ارائه نداشتن بدست به اینکار زدن. اصولا حرف زدن درباره ی این بازی خدمت به سازنده ها وعدم خلاقیتشونه ! :d
نکته ی دوم. انقدر خشونت داریم دور و برمون میبینیم، انقدر فیلمهایی که وحشیگری شبه انسانها رو داره نشون میده(و راستش رو بخواین آدم به شک میفته که نکنه اینها انسان واقعین) که دیگه تجربه ی این بازی اونچنان هم جدا از زندگی واقعیمون نیست.
نکته ی سوم. اینکه صرفا یک دلیل بتراشی و بگی من به این دلیل آدمها رو-یا هر موجود جانداری رو میکشم که کافی نیست-. یعنی تو همون Halo یا RE... بازی داره
دیگری سازی میکنه. خیلی ساده به شما میگه هر چه که هرچی شبیه شما بود دوسته هر چی که شبیه شما نبود باید کشته بشه. خیلی از بازیهای دیگه این دیگری رو سازی رو با چهره نشون میدن یا لباس یا خیلی چیزای دیگه
نکته ی چهارم. این رو هم قبلا گفتم. خشونتی که توی GTA هست هیچ دلیل موجهی نداره. شما احتیاج به یه ماشین دارین تا از نقطه A برین به نقطه B. خیلی ساده یه NPC رو از ماشینش پرت میکنین بیرون و سوار میشین :d (اصولا اسم بازی هم یه جورایی به همین موضوع اشاره داره) نگین که تاکسی میگیرین چون باور نمیکنم. یا اینکه پول کافی ندارین تا یه آیتم بخرین، یه بدبخت رو میکشین یا یه بانک رو میزنین و پول به دست میاد. تا مثلا یه عینک دودی بخرین
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
!! اصولا از ابتدا تا انتها کار خلاف میکنین، آدم میکشین، منفجر میکنین و... تا دو تا آیتم بخرین یا دلتون خنک شه! دقت کردین که کل اون دنیا ساخته شده برای شما؟ به نظرتون این نهایت خودخواهی نو خودمحوری نیست؟ خب حالا من یه چیزی رو بهتون میگم. کلا بازیهای رایانه ای بیشتر بر مبنای همین خودمحوری پیش رفتن. جز عده ی معدودی که خواستن حداقل یک تلاشی بکنن که شما به فکر بقیه هم باشین اصولا بازیهای رایانه ای- مخصوصا تکنفره- تلاششون اینه که به شما القا کنن که این جهان برای شماست. هر کاری رو مختارین انجام بدین. با مجازات خاصی هم در قبال کاراتون مواجه نمیشین. فوقش دو تا پلیس میریزن سرتون شما هم یا میکشین یا در میرین و ازین رفتار قهرمانانه لذت میبرین. اگر هم مردین اتفاقی نیفتاده که! از "save" میاین!!! البته من جلوش گارد خاصی نمیگیرم. به هر حال منطق بازی همینه. اصولا بازی کامپیوتری همینه.
دوستمون مثال خیلی خوبی زد. سالهاست سازنده های MK دارن از همین طریق پول در میارن. خشونت بیدلیل. شما حریفت رو شکست دادی. دیگه این رفتار ها چه توجیهی داره؟ دل و روده و مغز و ... دیگه وصفش انقدر حال به همزنه که مشخصه. از همون ابتدا هم شهرتش به خاطر همین ها بود. حالا به نظرتون اون چون MK هست نباید چیزی بهش گفت و این عنوان چون جدیده باید اعتراض کرد؟
GoW همین الان هم یه شاهکار محسوب میشه. رفتارهای کریتوس در قبال مثلا یه سرباز ساده که اصلا کاری هم به کارش نداره رو چطور توجیه میکنین؟ دلش از زئوس پره به اون بیچاره ها چه مربوط؟
بازی رایانه ای قرار نیست از قوانین دنیای واقعی تبعیت کنه. و الا اسمش بازی نبود. به شدت اعتقاد دارم مسئله ی سن و شعور مهمه. یعنی والدین نباید بزارن یه بچه ی پنج شش ساله بشینه پای بازیهایی که اصلا و ابدا مناسبش نیست. ولی اینجا فروم تخصصی گیمه. همه دیگه میدونن که قرار نیست رفتارهایی که توی GTA انجام میدن رو توی دنیای واقعی هم تکرار کنن. شخصی که بالغ باشه و بخواد اینطوری تاثیر بپذیره کلا مشکل داره. بازی نباشه یه چیز دیگه. الان مگه اعضای داعش گیمر بودن همشون؟ :d نخیر. عوامل دیگه ای دخیل بوده که اگه بخوایم بهشون بپردازیم هم از حوصله ی بحث خارجه و هم برای فروم با این شرایط مشکل ساز.
خشونت توی بازی های رایانه ای قدمتش خیلی زیاده. شاید به اندازه عمرش. میشه گفت خیلی وقتها اصلا جدایی پذیر هم نیست. اگه مشکلی هم هست صرفا مشکل Hatred نیست. منظورم اینه که استاندارد دوگانه نباید داشت. من توی این بازی جذابیتی نمیبینم. نوش جان طرفداراش.