امتیازات Half-Life Alyx

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی نمرات بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    80
  • نظرسنجی بسته شده است .

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
133027

Half-Life Alyx

ناشر: Valve
سازنده: Valve
سبک: FPS - VR
پلتفرم: Microsoft Windows
تاریخ عرضه: 23 مارس 2020

متاکریتیک | اوپن کریتیک
94 | 93

screenshot-www-metacritic-com-2020-03-gif.134524

آخرین ویرایش:
اون دموئه اینجوری که فهمیدم فقط محیط بازیه که توی Unity واسه تست درست کردن. تبدیل کردن HL:Alyx به یه بازی معمولی به نظر من غیر ممکنه (به خاطر پازل هایی که داره. خیلی از فضای 3 بعدی استفاده می کنن)، ولی اگه بخواد ممکن باشه هم خیلی خیلی سخت خواهد بود. بعد اینکه کلا دیزاین بازی بهم می خوره اگه VR نباشه. تعداد دشمن ها خیلی کمتره چون Aim کردن خیلی سخت تره، یه سری کار ها رو واقعا با دستت انجام می دی و کلا به نظر من اگه بخواد با موس و کیبورد بازی بشه اینقدر خوب نمی شه.
به نظر من بعید نیست. حداقل میتونن.از فضای محیط استفاده کنن. قبلا اینکار رو کم نکردن. نمیگم مکانیسمهای vr پیاده بشه ولی میتونن یه شبیه سازی از بازی بدن.
در مجموع برگشتن والو بعد از مدتهای مدید به صورت جدی ،به دنیای بازیسازی خبر فوق العاده ای هست. برای من سلطان برگشته،کاری ندارم بقیه چی میگن ،ولی تنها دلیلی که از استیم متنفرم ،اینه که والو رو از بازیسازی جدا کرد. کاری که به کمیسیونش ندارم که خود گیبن اخیرا گفته رقابت رو دوسست دارم و رقابت باعث پیشرفت میشه تو استورها.این vr اارزونتر بود. میگرفتم یه دست دو ،گیر بیارم میگیرمم.

• Like
Reactions: IMANOKA and saphire
تا وقتی گیب زنده اس، هیچوقت به ساخت HL3 به صورت عادی و غیر VR (یا بدون گیمیک جدید دیگه‌ای) رضایت نمیده.
Half-Life 1: برای اولین بار یک تجربه ی داستانی منسجم رو با شوتر اول شخص ترکیب کرد.
Half-Life 2: برای اولین بار Physics رو بصورت واقع گرایانه و در خدمت روایت داستان پیاده سازی کرد.
Half-Life 2 Episodes: برای اولین بار انتشار یک بازی شوتر داستانی رو به صورت اپیزودیک (امتحان کرد) انجام داد.
Half-Life Alyx: برای اولین بار همه ی ویژگی های مهم VR رو در قالب یک بازی AAA ارائه داد.

گیب همیشه میخواد این فرنچایز تو چیزی که انجام میده "اولین" باشه.

Half-Life 3 هیچوقت ساخته نخواهد شد....مگر اینکه گیمیکی در کار باشه.

تا وقتی گیب زنده اس، هیچوقت به ساخت HL3 به صورت عادی و غیر VR (یا بدون گیمیک جدید دیگه‌ای) رضایت نمیده.
Half-Life 1: برای اولین بار یک تجربه ی داستانی منسجم رو با شوتر اول شخص ترکیب کرد.
Half-Life 2: برای اولین بار Physics رو بصورت واقع گرایانه و در خدمت روایت داستان پیاده سازی کرد.
Half-Life 2 Episodes: برای اولین بار انتشار یک بازی شوتر داستانی رو به صورت اپیزودیک (امتحان کرد) انجام داد.
Half-Life Alyx: برای اولین بار همه ی ویژگی های مهم VR رو در قالب یک بازی AAA ارائه داد.

گیب همیشه میخواد این فرنچایز تو چیزی که انجام میده "اولین" باشه.

Half-Life 3 هیچوقت ساخته نخواهد شد....مگر اینکه گیمیکی در کار باشه.
با همین استدلال می شه گفت hl3 قطعیه
Half-life 3: اولین بار که در اسم یکی بازی valve از سه استفاده شده

Valve Explains Why Half-Life 2: Episode 3 Was Never Made - IGN

Valve on why they never made Episode 3
- episodic model didn't work well for them because they became too ambitious
- they wanted to avoid working on an engine (Source 2) and a game at the same time again
- HL games are meant to push tech forward

بعد این همه سال وقتی شفاف شدن تو این قضایا نشون میده عزمشون رو برا ساخت قسمت سوم جذب کردن جدای این همه تا حالا چند بار اشاره شده این قسمت صرفا یـ نسخه خشک و خالی نیست و داستانش تو سری اهمیت زیادی داره خلاصه از همین الان ساخت قسمت سوم رو شروع شده بدونید ولو اومده که بمونه
الان جناب عالی از کجا به این نتیجه در مورد HL3 رسیدی خدا میدونه!:-?
اتفاقا طبق همین جمله HL games are meant to push tech forward نتیجه میگیریم که HL3 به این زودی ها ساخته نخواهد شد! چون الان توی صنعت دیگه جای نوآوری برای یه FPS خطی و linear نمونده و هر کی ام میخواد توجه ها رو بخودش جلب کنه میره open-world با المان های rpg میسازه. ولو هم که در زمینه open-world کلا سابقه ای نداره و دستش کاملا خالی هست!...

این بازی فقط مخصوصه VR هستش ؟ برای کنسولا نمیاد؟
بله
توی همون VR هم خیلی ها نمیتونن بازیش کنن چون سیستم خیلی قوی میخواد...
شاید بتونن روی VR نسل بعد سونی بیارنش.
---
باید این کمپانی ها از والو یاد بگیرن...اگه میخواید تکنولوژی ایی، حالا چه استریم(گوگل احمق ) چه چیزای دیگه اینده باشه واقعا چیزی باید براش درست کرد که به معنای واقعی کلمه از اینده باشه...
با همین بازی بنظرم واقعا مسیر گیمینگ به سمتی میره که ‌VR بخش جداناپذیری از گیمینگ باشه!

و اینکه امیدوارم واقعا MEME
Half life 3 Confirmed
اینبار به واقعیت بپیونده:دی

بالاخره
بعد از سالها نسخه جدید بهترین بازی زندگیم که باهاش زندگی کردم و یکی از بهترین(شاید بهترین)بازی تاریخ هم اومد.

ولو با این نسخه هم نشون داد که هنوزم که هنوز از لحاظ بازیسازی تو یه لول دیگه هست

خیلی خوشحالم اتفاقا بازی رو با vr ساختن چون واقعا به همچین تحولی تو fps نیاز بود و امیدوارم شماره ۳ هم وقتی عرضه بشه که همچین تحول مشابهی رو ولو بکار گرفته باشه

برم walkthrough رو بازی رو ببینم

.

از پس فردا که بازی ها رو VR رفتن رو بورس یوبی شروع میکنه به گند میشکه اینجا رو هم:)):-?

جالبه همه ویدیو های بازی تو یوتیوب تو فاصله کمتر از یک روز تا اپلود به 3 میلیون تا یک میلیون بازدید رسیدن

• Like
Reactions: IMANOKA
من یادمه زمانی که این موج واقعیت مجازی داشت وارد صنعت بازی میشد، همین چند سال پیش یه مطلبی در موردش خوندم که می گفت بازی های واقعیت مجازی، دو بار پردازش میشن. دلیل اینکه از لحاظ گرافیکی پایین تر از بازی های عادی هستند هم همینه.
اما چیزایی که از Half-Life Alyx دیدم واقعا هوش از سرم برد. این بازی به خودی خود یه بنچمارکه. قدرت موتور سورس هست که چنین گرافیکی رو روی واقعیت مجازی پیاده کرده و این گرافیک رو برای سیستم های گیمینگ فعلی بهینه کرد، من فکر نمی کردم یه بازی VR بتونه چنین جزئیاتی ارائه بده.

به هر حال، اجرای این بازی قطعا سیستم به شدت قدرتمندی رو میطلبه، از طرف دیگه اصلا بعید میدونم چنین چیزی رو واقعیت مجازی، بخاطر بار پردازشی بالا، رو کنسول های نسل بعدی هم ممکن باشه.

• Like
Reactions: IMANOKA and x-x
حالا بزارید تحلیل DF میاد میبینید چه خبر هست از لحاظ تکنولوژی بازی تو سطح بسیار پیشرفته ای هست بازی وحشتناک جزئیات داره فیزیک بازی غیر قابل توصیف هست نه از این فیزیک های الکی که همه چی را تکون بدی بندازی اینو رو اوور . فیزیک این بازی بر حسب یه فیزیک واقعی طراحی شده تعاملش با محیط مثال زدی هست بعد اینکه انیمیشنهای بازی چه خود کارکتر چه دشمنها بینظیره به قدری تعداد انیمیشنها زیاده که نمیشه مثال زد . گرافیک بازی باید خیلی سنگین باشه اینطور که به نظر میاد ولی خب والو تو بهینه سازی استاد هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or