Half-Life Alyx
ناشر: Valve
سازنده: Valve
سبک: FPS - VR
پلتفرم: Microsoft Windows
تاریخ عرضه: 23 مارس 2020
متاکریتیک | اوپن کریتیک
94 | 93
آخرین ویرایش:
به نظر من بعید نیست. حداقل میتونن.از فضای محیط استفاده کنن. قبلا اینکار رو کم نکردن. نمیگم مکانیسمهای vr پیاده بشه ولی میتونن یه شبیه سازی از بازی بدن.اون دموئه اینجوری که فهمیدم فقط محیط بازیه که توی Unity واسه تست درست کردن. تبدیل کردن HL:Alyx به یه بازی معمولی به نظر من غیر ممکنه (به خاطر پازل هایی که داره. خیلی از فضای 3 بعدی استفاده می کنن)، ولی اگه بخواد ممکن باشه هم خیلی خیلی سخت خواهد بود. بعد اینکه کلا دیزاین بازی بهم می خوره اگه VR نباشه. تعداد دشمن ها خیلی کمتره چون Aim کردن خیلی سخت تره، یه سری کار ها رو واقعا با دستت انجام می دی و کلا به نظر من اگه بخواد با موس و کیبورد بازی بشه اینقدر خوب نمی شه.
با همین استدلال می شه گفت hl3 قطعیهتا وقتی گیب زنده اس، هیچوقت به ساخت HL3 به صورت عادی و غیر VR (یا بدون گیمیک جدید دیگهای) رضایت نمیده.
Half-Life 1: برای اولین بار یک تجربه ی داستانی منسجم رو با شوتر اول شخص ترکیب کرد.
Half-Life 2: برای اولین بار Physics رو بصورت واقع گرایانه و در خدمت روایت داستان پیاده سازی کرد.
Half-Life 2 Episodes: برای اولین بار انتشار یک بازی شوتر داستانی رو به صورت اپیزودیک (امتحان کرد) انجام داد.
Half-Life Alyx: برای اولین بار همه ی ویژگی های مهم VR رو در قالب یک بازی AAA ارائه داد.
گیب همیشه میخواد این فرنچایز تو چیزی که انجام میده "اولین" باشه.
Half-Life 3 هیچوقت ساخته نخواهد شد....مگر اینکه گیمیکی در کار باشه.
الان جناب عالی از کجا به این نتیجه در مورد HL3 رسیدی خدا میدونه!Valve Explains Why Half-Life 2: Episode 3 Was Never Made - IGN
Valve on why they never made Episode 3
- episodic model didn't work well for them because they became too ambitious
- they wanted to avoid working on an engine (Source 2) and a game at the same time again
- HL games are meant to push tech forward
بعد این همه سال وقتی شفاف شدن تو این قضایا نشون میده عزمشون رو برا ساخت قسمت سوم جذب کردن جدای این همه تا حالا چند بار اشاره شده این قسمت صرفا یـ نسخه خشک و خالی نیست و داستانش تو سری اهمیت زیادی داره خلاصه از همین الان ساخت قسمت سوم رو شروع شده بدونید ولو اومده که بمونه
ارهاین بازی فقط مخصوصه VR هستش ؟ برای کنسولا نمیاد؟
بلهاین بازی فقط مخصوصه VR هستش ؟ برای کنسولا نمیاد؟
دومی رو دیدم گفتم عکس مقایسه ایی چیزی با واقعیته و بعد عکسای دیدم متوجه شدم اونم ingameاهه!
من یادمه زمانی که این موج واقعیت مجازی داشت وارد صنعت بازی میشد، همین چند سال پیش یه مطلبی در موردش خوندم که می گفت بازی های واقعیت مجازی، دو بار پردازش میشن. دلیل اینکه از لحاظ گرافیکی پایین تر از بازی های عادی هستند هم همینه.