Half-Life Alyx
ناشر: Valve
سازنده: Valve
سبک: FPS - VR
پلتفرم: Microsoft Windows
تاریخ عرضه: 23 مارس 2020
متاکریتیک | اوپن کریتیک
94 | 93
آخرین ویرایش:
منو باید چند روز دیگه بفرستن تیمارستان خدایی دیوانه میشم !من چندتا از واکتروهارو دیدم فقط الان همش با خودم میگم یعنی چرا valve اینکارو داره با ما میکنه؟
یعنی میشه اینا نسخه شماره دار معرفی کنن بعد از این؟ الان بعد از دیدن ویدئوها دارم میرم نسخه 2 رو دوباره نصب کنم و بازی کنم، چقدر حال و هوای این بازی بی نظیره بخدا.
از چیزی که خیلی لذت میبرم اینه که خود valve هم به خوبی میدونه half life دقیقه کجای صنعت گیم ایستاده و دقیقا زمانی بازی رو از سایه میاره بیرون که ایده هاش پخته شده باشه و حرف جدیدی برای گفتن داشته باشه.
حالا شما فرض کنید نسخه 3 بازی چی میتونه از آب دربیاد:hearteyes::hearteyes::hearteyes:
اول اینکه خیلییی خوشحالم که بعد از مدت ها دوباره توی فروم میبینمت، یاد قدیما بخیر . و درباره حس و حالت باید بگم که من هم چون دقیقا همین حس رو راجب خودم دارم برای همین تمام واکتروهارو نگاه نکردم چون حس کردم بعدش احتمالا باید بستری بشم .منو باید چند روز دیگه بفرستن تیمارستان خدایی دیوانه میشم !
مرسی . تو چطوری ؟ واقعا یادش بخیر .اول اینکه خیلییی خوشحالم که بعد از مدت ها دوباره توی فروم میبینمت، یاد قدیما بخیر . و درباره حس و حالت باید بگم که من هم چون دقیقا همین حس رو راجب خودم دارم برای همین تمام واکتروهارو نگاه نکردم چون حس کردم بعدش احتمالا باید بستری بشم .
البت ،فکر کنم .چیزی که میخواستی رو دیدی.فعلا تونستن کاریکنن که بشه با موس و کیبورد تو محیط بازی گشت. امیدوارم بتونن مدرها کاری کنن که بشه با موس و کیبرد بازی کرد.خوب من یه مقدار از اون موضع قبلیم پایین اومدم و به جای "نمی شه انقلاب کرد" می گم "خیلی سخته انقلاب کرد"، ولی بایوشاک 2007 اومد
اون دموئه اینجوری که فهمیدم فقط محیط بازیه که توی Unity واسه تست درست کردن. تبدیل کردن HL:Alyx به یه بازی معمولی به نظر من غیر ممکنه (به خاطر پازل هایی که داره. خیلی از فضای 3 بعدی استفاده می کنن)، ولی اگه بخواد ممکن باشه هم خیلی خیلی سخت خواهد بود. بعد اینکه کلا دیزاین بازی بهم می خوره اگه VR نباشه. تعداد دشمن ها خیلی کمتره چون Aim کردن خیلی سخت تره، یه سری کار ها رو واقعا با دستت انجام می دی و کلا به نظر من اگه بخواد با موس و کیبورد بازی بشه اینقدر خوب نمی شه.البت ،فکر کنم .چیزی که میخواستی رو دیدی.فعلا تونستن کاریکنن که بشه با موس و کیبورد تو محیط بازی گشت. امیدوارم بتونن مدرها کاری کنن که بشه با موس و کیبرد بازی کرد.
قبلا برعکسشو انجام داده بودن .امیدوارم اینبار بتونن vr رو بکنن معمولی .چون خود سازنده هاش گفتن . سخته مکانیسم هاشو رو موس و کیبورد پیدا کرد.
دقیقا همینطوره ! کل لذت تجربه این بازی قطعا به استفاده از vr بر می گرده و اگرم بخواد با موس و کیبورد و روی صفحه معمولی مانیتور انجام بشه قطعا نمی تونه حق مطلب رو ادا کنه . کاری که والو کرده یه جورایی قدرت نمایی برای وسوسه و اجبار به خرید vr خودش بوده . 2۰۰۰ دلار و خورده ای اگه اشتباه نکنم یا حتی بیشتر باید پرداخت کنید واسه vr و متعلقاتش و خیلی ها حتی تو خارج از ایران هم همچین پولی نمی تونن بدن .فکر کنم ۶۰ تا ۷۰ درصد گیمر های دنیا باید فقط حسرت بخورن و ویدیو نگاه کنن ! این فیزیک ، این تعامل بی نظیر با محیط و نهایتا این تجربه خاص به پول ما هزینه ای نزدیک به ۳۵ میلیون تومان ! و به پول خودشون نزدیک به ۲۰۰۰ و خورده ای دلار میخواد که قطعا تجربش برای اکثریت گیمر ها امکان پذیر و منطقی نیست متاسفانه !اون دموئه اینجوری که فهمیدم فقط محیط بازیه که توی Unity واسه تست درست کردن. تبدیل کردن HL:Alyx به یه بازی معمولی به نظر من غیر ممکنه (به خاطر پازل هایی که داره. خیلی از فضای 3 بعدی استفاده می کنن)، ولی اگه بخواد ممکن باشه هم خیلی خیلی سخت خواهد بود. بعد اینکه کلا دیزاین بازی بهم می خوره اگه VR نباشه. تعداد دشمن ها خیلی کمتره چون Aim کردن خیلی سخت تره، یه سری کار ها رو واقعا با دستت انجام می دی و کلا به نظر من اگه بخواد با موس و کیبورد بازی بشه اینقدر خوب نمی شه.