مشکلی که من دارم اینه که وقتی بازی رو بخوام با فایل exe اصلی اجرا کنم کیبورد و کنترلر عمل نمیکنن. فقط از طریق لانچر میتونم بازی رو اجرا کنم (نسخه کرکی) و که اونم تاثیری روی اجرای بازی از نظر DX11 یا DX12 نداره.pc بازها ته شورتکات dx12- اضافه کنید فریم دهی خیلی بهتر می شه
یه فیکس اومدهمشکلی که من دارم اینه که وقتی بازی رو بخوام با فایل exe اصلی اجرا کنم کیبورد و کنترلر عمل نمیکنن. فقط از طریق لانچر میتونم بازی رو اجرا کنم (نسخه کرکی) و که اونم تاثیری روی اجرای بازی از نظر DX11 یا DX12 نداره.
آخه چرا باید کسی نسبت به راکستار عقدهای داشته باشه؟الحمدلله که این بازی ریمستر شد. چه عقده هایی توی دل یه عده طی چند نسل مونده بود که باعث شد ریخته شه بیرون.
الله اعلمآخه چرا باید کسی نسبت به راکستار عقدهای داشته باشه؟
جدا نمیتونم درک کنم چطوری بازی ۲۰ سال پیش رو کنسول های نسل ۹ مود های جداگانه واسه فریمریت و جزئیات گرافیکی داره!
من این مشکل ندارم کرک وایت کلا بهتره نسخه رلیز جدید با کرک جدیدش بگیرید حلهمشکلی که من دارم اینه که وقتی بازی رو بخوام با فایل exe اصلی اجرا کنم کیبورد و کنترلر عمل نمیکنن. فقط از طریق لانچر میتونم بازی رو اجرا کنم (نسخه کرکی) و که اونم تاثیری روی اجرای بازی از نظر DX11 یا DX12 نداره.
جدا انتظار فیزیک از این ریمستر داشتید.فقط اینا نیست چیزی که راکستار بهش معروفه و با مقایسه شونه به شونه باهاش سایبرپاک رو زمین میزدن تو یوتوب، الان سر بازی خودش اومده.
تو وایس سیتی با هلکوپتر که از کنار درختا رد میشی برا زمان پی اس 2 درختا تکون میخوردن، حتی اگر تو پایین بودی و هلیپوکتر پلیس دنبالت بود باز درختا تکون میخوردن. اما الان نه.
با ماشین تو نسخه اورج میپریدی تو اپ اب اول میپاشید بالا و بعد امواج دایره ای. تو این نسخه این جزییات هم انگار نه انگار.
مدل نابودی ماشین ها فاجعه است. با چوب بیسبال به در حمله ور میشی یهو سپر جلو پرت میشه به فضایی پشت ماشین.
یه سری مراحل رو که در داخل فضای بسته ساختمونا میگذره رو دیدم به لطف این رنگ بندی و مدل هاشون اتمسفر شده فورتنایت.
سایبرپانک و اینا بازی معرفی شده بودن زیر فشار برا رلیس بودن.
اما این ریمستر رو کی فشار اورد مثلا؟ کی فشار معرفی اورد و کی فشار تاریخ رلیس اورد؟ مگه مجبور بودن اینطوری رلیسش کنن؟ زیر فشار سنگین فن ها و اهل رسانه بودن مگه؟
خودشون با دستای خودشون فرزندانشون رو بردن قتلگاه.
راکستار بازی رو نساخته اما کدوم مادری بچه اش رو میسپاره دست ادم بی لیاقت. تقصیر مستقیم گردن مادره.
مگر فشاری چیزی از تیک تو باشه که من فعلنه خبر ندارم.
وقتی که خبر ریمستر این بازی ها رو شنیدم بهترین خبر عمرم بود.
[=""][/ATTACH]
ai واقعا اپ اسکیل و ریمستر کرده. تمام جزییات و رفلکس ها رو حذف کرده. این ریمستر، ریمستر انسانی مثل اینکه نبوده.
منتظر آپدیت که کل این مشکلاتو درست کنه نباشید به نظرم نهایتش خیلی لطف کنن بذارن ماد برای نسخه کنسول دانلود کنیم
کاش بشهاین پاساژ تو VC رو خیلی دوست دارم بخاطر همین جزئیاتش
کاش این لوکیشن و جزئیاتش رو با آپدیت درست کنن حداقل
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
مگه فقط نینتندوئه؟؟؟ ریمسترهای سونی یا بکوارد مایکرو محض رضای خداست؟رسما فکر کنم اتاق فکر take-two یه اتصال شدیدی به اتاق فکر نینتندو داره
یعنی دقیقا حس میکنم پشت تصمیم گیری عرضه این ریمستر همچین افرادی بودن
حالا باز نینتندو این کارایی که با پول پرستی اینجوری کرد قابل بازی بودن و توهین به مخاطب نبودن از نظر کیفیت
امیدوارم این اتفاق یه درس درست حسابی باشه واسه take two و راکستار که حداقل پول پرستم میخوان باشن اون کف حداقل کیفیت رو رعایت کنند اگر بودجه واسه remake ندارن
جدی تو این زمینه از نینتندو طرفداری نکنمگه فقط نینتندوئه؟؟؟ ریمسترهای سونی یا بکوارد مایکرو محض رضای خداست؟![]()