امتیازات Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

pc بازها ته شورتکات dx12- اضافه کنید فریم دهی خیلی بهتر می شه
مشکلی که من دارم اینه که وقتی بازی رو بخوام با فایل exe اصلی اجرا کنم کیبورد و کنترلر عمل نمی‌کنن. فقط از طریق لانچر می‌تونم بازی رو اجرا کنم (نسخه کرکی) و که اونم تاثیری روی اجرای بازی از نظر DX11 یا DX12 نداره.

مشکلی که من دارم اینه که وقتی بازی رو بخوام با فایل exe اصلی اجرا کنم کیبورد و کنترلر عمل نمی‌کنن. فقط از طریق لانچر می‌تونم بازی رو اجرا کنم (نسخه کرکی) و که اونم تاثیری روی اجرای بازی از نظر DX11 یا DX12 نداره.
یه فیکس اومده

Deftones.Crackfix_V2​

اونو بریز . مشکلاتو رفهع میکنه.
قبلش باید یکم تغییرات تو فایلها بدی، و یه ریپک هم با استفاده از مودرها داده فیت گرل به نام
- Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive “Barbra Streisand” Edition v1.0.0.14296 + Essential Mods and Fixes
pc گیمرها اینو با کرکی که بالا گفتم بریزن. یکم بهتر میشه

آخه چرا باید کسی نسبت به راکستار عقده‌ای داشته باشه؟
الله اعلم
این جا یه سریا توهم زدن که راکستار ارث بابامون رو خورده و ما هم نسبت بهش عقده داریم
والا ماهم از خدامون بود این ریمستر خوب عمل کنه و همگی با خیال راحت بازی کنیم

کاش به سریا میفهمیدن که انتقاد کردن نشونه عقده و کینه یا هرچی دیگه که اسمش رو بزارید نیست...

جدا نمیتونم درک کنم چطوری بازی ۲۰ سال پیش رو کنسول های نسل ۹ مود های جداگانه واسه فریم‌ریت و جزئیات گرافیکی داره!

فقط اینا نیست چیزی که راکستار بهش معروفه و با مقایسه شونه به شونه باهاش سایبرپاک رو زمین میزدن تو یوتوب، الان سر بازی خودش اومده.
تو وایس سیتی با هلکوپتر که از کنار درختا رد میشی برا زمان پی اس 2 درختا تکون میخوردن، حتی اگر تو پایین بودی و هلیپوکتر پلیس دنبالت بود باز درختا تکون میخوردن. اما الان نه.
با ماشین تو نسخه اورج میپریدی تو اپ اب اول میپاشید بالا و بعد امواج دایره ای. تو این نسخه این جزییات هم انگار نه انگار.
مدل نابودی ماشین ها فاجعه است. با چوب بیسبال به در حمله ور میشی یهو سپر جلو پرت میشه به فضایی پشت ماشین.
یه سری مراحل رو که در داخل فضای بسته ساختمونا میگذره رو دیدم به لطف این رنگ بندی و مدل هاشون اتمسفر شده فورتنایت.

سایبرپانک و اینا بازی معرفی شده بودن زیر فشار برا رلیس بودن.
اما این ریمستر رو کی فشار اورد مثلا؟ کی فشار معرفی اورد و کی فشار تاریخ رلیس اورد؟ مگه مجبور بودن اینطوری رلیسش کنن؟ زیر فشار سنگین فن ها و اهل رسانه بودن مگه؟
خودشون با دستای خودشون فرزندانشون رو بردن قتلگاه.

راکستار بازی رو نساخته اما کدوم مادری بچه اش رو میسپاره دست ادم بی لیاقت. تقصیر مستقیم گردن مادره.
مگر فشاری چیزی از تیک تو باشه که من فعلنه خبر ندارم.

وقتی که خبر ریمستر این بازی ها رو شنیدم بهترین خبر عمرم بود.

من این مشکل ندارم کرک وایت کلا بهتره نسخه رلیز جدید با کرک جدیدش بگیرید حله
من فریم روی 60 قفل کردم 4k راحت بازی می کنم فقط گاهی لگ داره اما قابل بازی هست
اگر مشکل پرفورمنس دارید ریفلکشن بذارید screen سایه هم کلا اف کنید خیلی به فریم اضافه می شه
بهترین ریفلکشن هم cubemap هست

ای کاش نسخه 3 با همون فضا و ف یلتر زیبایی که توی بازی متال گیر 2 هم استفاده شده بود بازسازی می کردن
الان به لطف theflow توی psvita دقیقا همون ف یلتر وجود داره و حس و حال فضاش واقعا یک چیز دیگه س

• Like
Reactions: Sega_genesis
فقط اینا نیست چیزی که راکستار بهش معروفه و با مقایسه شونه به شونه باهاش سایبرپاک رو زمین میزدن تو یوتوب، الان سر بازی خودش اومده.
تو وایس سیتی با هلکوپتر که از کنار درختا رد میشی برا زمان پی اس 2 درختا تکون میخوردن، حتی اگر تو پایین بودی و هلیپوکتر پلیس دنبالت بود باز درختا تکون میخوردن. اما الان نه.
با ماشین تو نسخه اورج میپریدی تو اپ اب اول میپاشید بالا و بعد امواج دایره ای. تو این نسخه این جزییات هم انگار نه انگار.
مدل نابودی ماشین ها فاجعه است. با چوب بیسبال به در حمله ور میشی یهو سپر جلو پرت میشه به فضایی پشت ماشین.
یه سری مراحل رو که در داخل فضای بسته ساختمونا میگذره رو دیدم به لطف این رنگ بندی و مدل هاشون اتمسفر شده فورتنایت.

سایبرپانک و اینا بازی معرفی شده بودن زیر فشار برا رلیس بودن.
اما این ریمستر رو کی فشار اورد مثلا؟ کی فشار معرفی اورد و کی فشار تاریخ رلیس اورد؟ مگه مجبور بودن اینطوری رلیسش کنن؟ زیر فشار سنگین فن ها و اهل رسانه بودن مگه؟
خودشون با دستای خودشون فرزندانشون رو بردن قتلگاه.

راکستار بازی رو نساخته اما کدوم مادری بچه اش رو میسپاره دست ادم بی لیاقت. تقصیر مستقیم گردن مادره.
مگر فشاری چیزی از تیک تو باشه که من فعلنه خبر ندارم.

وقتی که خبر ریمستر این بازی ها رو شنیدم بهترین خبر عمرم بود.
جدا انتظار فیزیک از این ریمستر داشتید.

2021-11-16_15.jpg

ai واقعا اپ اسکیل و ریمستر کرده. تمام جزییات و رفلکس ها رو حذف کرده. این ریمستر، ریمستر انسانی مثل اینکه نبوده.

[=""][/ATTACH]

ai واقعا اپ اسکیل و ریمستر کرده. تمام جزییات و رفلکس ها رو حذف کرده. این ریمستر، ریمستر انسانی مثل اینکه نبوده.

این پاساژ تو VC رو خیلی دوست دارم بخاطر همین جزئیاتش
کاش این لوکیشن و جزئیاتش رو با آپدیت درست کنن حداقل

منتظر آپدیت که کل این مشکلاتو درست کنه نباشید به نظرم نهایتش خیلی لطف کنن بذارن ماد برای نسخه کنسول دانلود کنیم

عمرن راکستار همچین مجوزی بده
فعلن با همون نسخه ی ps2 روی ps4 باید سر کرد

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

آخرین ویرایش:
این پاساژ تو VC رو خیلی دوست دارم بخاطر همین جزئیاتش
کاش این لوکیشن و جزئیاتش رو با آپدیت درست کنن حداقل

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
کاش بشه
اما آخه مگه فقط همین یه جا مشکل داره... مشکلاتش ریشه ایه کلا افکتها، طراحی کاراکترها، انیمیشنها، رفلکتها، مه و... یکی دو تا نیست کلیه
یه مورد کلی دیگه اینکه به قول اون دوستمون شبیه فورتینایت شده!! درصورتیکه گرافیک اصلی بازیا سعی شده بود شبیه واقعیت کار شه خصوصا سن اندریاس
منتظر آپدیت که کل این مشکلاتو درست کنه نباشید به نظرم نهایتش خیلی لطف کنن بذارن ماد برای نسخه کنسول دانلود کنیم

• Like
Reactions: Dead2021
رسما فکر کنم اتاق فکر take-two یه اتصال شدیدی به اتاق فکر نینتندو داره
یعنی دقیقا حس میکنم پشت تصمیم گیری عرضه این ریمستر همچین افرادی بودن

حالا باز نینتندو این کارایی که با پول پرستی اینجوری کرد قابل بازی بودن و توهین به مخاطب نبودن از نظر کیفیت
امیدوارم این اتفاق یه درس درست حسابی باشه واسه take two و راکستار که حداقل پول پرستم میخوان باشن اون کف حداقل کیفیت رو رعایت کنند اگر بودجه واسه remake ندارن

رسما فکر کنم اتاق فکر take-two یه اتصال شدیدی به اتاق فکر نینتندو داره
یعنی دقیقا حس میکنم پشت تصمیم گیری عرضه این ریمستر همچین افرادی بودن

حالا باز نینتندو این کارایی که با پول پرستی اینجوری کرد قابل بازی بودن و توهین به مخاطب نبودن از نظر کیفیت
امیدوارم این اتفاق یه درس درست حسابی باشه واسه take two و راکستار که حداقل پول پرستم میخوان باشن اون کف حداقل کیفیت رو رعایت کنند اگر بودجه واسه remake ندارن
مگه فقط نینتندوئه؟؟؟ ریمسترهای سونی یا بکوارد مایکرو محض رضای خداست؟ 🤔

مگه فقط نینتندوئه؟؟؟ ریمسترهای سونی یا بکوارد مایکرو محض رضای خداست؟ 🤔
جدی تو این زمینه از نینتندو طرفداری نکن
بکوارد ماکرو که اسمش روشه مجبور نمیکنه کسی رو دوباره برای بازی که خریده پول بده

و اما سونی، سونی باز تو زمینه ریمستر قیمت گذاری بهتری داشته
حرکت ضایع نینتندو سر سوییچ این بود که بازیهایی که تو شاپ wii u داشت ۴۰ دلار میفروخت صرفا تا واسه سوییچ ریلیز شد کردش 60 دلار
این خیلی مسخره است

الانم که حرکت اخر سرویس انلاینش یادت نرفته که

تو شرکتای بازیسازی همشون دنبال پولن
ولی این وسط اوضاع 2k و نینتندو و activision blizzad از بقیه خرابتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or