خب گیریم یوزر اسکور پشم باشهاون پست که نقل کردی چه ربطی داشت به ریمستر ابر داغون ، یوزر اسکور شده محفل عقده گشایی و کمپین زدن
داداش باهامون شوخی نکن من نصف بازیهایی که نسل پیش زدم ریمستر بودن و باز نسل هفت هم گاد اف وار کالکشن و کالکشن متال گیر و شادو اف کلوسوس و... ریمسترای خوب بخوای بدونی چندتان باید یه صفر حداقل جلوی اون ۶ و ۷ بذاریکلا چند تا ریمستر خوب تا حالا داشتیم؟شاید در بهترین حالت ۶ ۷ تا.اکثر ریمستر ها همینن
اونایی که بازی کردی چند تاشون تغییرات بنیادین داشتن؟ دیگه خودتو گول نزن.نود درصد یه رزولوشن افزایش دادن و دو سه تا تغییر جزیی دادن.من دفاعی از ریمستر راک استار نکردم افتضاست شکیم نیست ولی کلا این ریمستر سازی به ضرر گیمراست.با کمترین هزینه فقط ناشرا رو به سودهی میرسونه.خب گیریم یوزر اسکور پشم باشه
الان یه سوال سوای این چیزا برای من پیش اومده اونم این که روی کنسول که جفتمونم کنسول گیمر هستیم خبری از ماد نیست این بازیم ریشه ای ایراد داره الان دلمونو به چیش خوش کنیم و سزاوار همون متای ۶ لاقل بدونیمش؟
شما یکی از کسایی بودی تاپیک DS زدی بازیشو با خاک کوچه یکی کردی که لایق همین یوزر اسکور GTA Trilogy ه... البته هیت اینا نبود جریان خدای نکرده ما هم میگیم باشه. اما اینجا ما به درستی میگیم راک استار کار خرابی کرده و آبم قطعه حسابی میگید نه و یوزر اسکور فلانه و بازی درست میشه و... لاقل بگید چطور با اینهمه مشکل ریشه ای میخواد درست شه البته اون دوستمون میگفت ماد میسازن خب این به چه درد مایی که کنسول داریم میخوره
داداش باهامون شوخی نکن من نصف بازیهایی که نسل پیش زدم ریمستر بودن و باز نسل هفت هم گاد اف وار کالکشن و کالکشن متال گیر و شادو اف کلوسوس و... ریمسترای خوب بخوای بدونی چندتان باید یه صفر حداقل جلوی اون ۶ و ۷ بذاری
اینطوریشو دیگه ندیده بودیم یه لشکر ریمستر درست و حسابیم زیر سوال بردن این تاپیک
ریمستر که اصلا قرار نیست تغییرات بنیادین داشته باشه صرفا یه دستی میکشن به سر و روی گرافیک بازی، رزولوشن رو بالا میبرن، فریم ریت رو بهبود میدن و...اونایی که بازی کردی چند تاشون تغییرات بنیادین داشتن؟ دیگه خودتو گول نزن.نود درصد یه رزولوشن افزایش دادن و دو سه تا تغییر جزیی دادن.من دفاعی از ریمستر راک استار نکردم افتضاست شکیم نیست ولی کلا این ریمستر سازی به ضرر گیمراست.با کمترین هزینه فقط ناشرا رو به سودهی میرسونه.
گند بتسدا چه ربطی به پست من داره ؟اگر گندی که بتسدا به اسکای ریم به مناسبت دهمین سال انتشار بازی زده
دامان شما رو هم گرفته بود، هرگز چنین آرزویی نمیکردی !
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
گند بتسدا چه ربطی به پست من داره ؟![]()