dunkey اصلا چنل نقد اینا نیست. یه چنل کمدیه تقریبا هر بازی که میاد اینجوری ویدیو میزاره با commentary کمدیبازدیداش منو کشته بود ! اینا هم راه جذب مخاطب رو یاد گرفتن
یه جوری داج کردن رو نکته تقلیدی بازی،در نظر گرفته بود انگار که کریتوس تو سه گانه غیب و ظاهر میشد ! یا وای می ایستاد ضربه ها بیاد فرق سرش
آزادی بیان ، سلیقه یا نظر خیلی فرق میکنه با یک حرف کاملا بی منطق و اشتباه که در جهت تخریب زده میشه . شما و یا هر کسی که یک سابقه معقول در زمینه Video Gaming داشته باشه اگه GOW رو بازی کنه متوجه این فکت غیر قابل انکار در مورد Gameplay میشه . شک نکن در این مورد .
ایشون خودش که بازی نکرده هیچ ، حتی به خودش زحمت نداده 2 تا نقد بخونه ، حتی اونایی که امتیاز زیر 9 دادن . وگرنه حداقل در جهت تخریب بازی روی موردی غیر از Gameplay تلاش میکرد ...
خدمت شما و باقی دوستانی که ریپلای زدن، تعریف آزادی بیان :
Freedom of speech is a principle that supports the freedom of an individual or a community to articulate their opinions and ideas without fear of retaliation, censorship, or sanction.
یعنی این که بتونی حرفتو بدون هیچ ترسی از سانسور یا تحریم (بن) بزنی، هیچ جای تعریف آزادی بیان توسط هیچ فیلسوف و صاحب نظری نیومده که "سلیقه تحت لوای آزادی بیان نیست" که اساسا ادعای شماست، آزادی بیان یعنی سلیقه! سلیقه قشنگ در تاروپود آزادی بیان نهفتس.
بعد بعضی از دوستان میگن نمیشه ک ادم هرچی دلش خواست بگه، چرا نشه؟ هدف همینه ...شما میتونی بدون بی احترامی حرفتو بزنی، و تو نظر اون فرد هم من بی احترامی ندیدم، محتواش مهم نیس، تاکید میکنم "نظر"ش هست و آزادِ ک بگه، شما هم آزادین هر واکنشی نشون بدین با رعایت جوانب احترام، نه این که تهدید کنید و فلان، اینجوری ترس رو تو این کمیونیتی نهادینه میکنین بعد طرف حرفی هم برا گفتن داشته باشه از رو ترس نمیگه و فضا میشه قطبی. حتی اگه طرف ترول باشه ... ترول ها تو هر فرومی هستن؛ تو هر فرومی، و اگه اذیتتون میکنه میتونین نادیده بگیرین؛ به همین راحتی.
حالا نمیخوام بیش از این تاپیک منحرف شه، ولی سعی کنیم فضا تا جایی ک میشه آزاد باشه تا هرکسی حرفشو بدون ترس از بن شدن بزنه. تو این شرایطی که فروم ها رسما آخرای عمرشون رو طی میکنن و پیامرسانا جاشونو میگیرن، میتونیم با ایجاد فضای بهتر ملت رو نگه داریم.
شما صرفا حرف اشتباهت رو الان تکرار کردی .خدمت شما و باقی دوستانی که ریپلای زدن، تعریف آزادی بیان :
Freedom of speech is a principle that supports the freedom of an individual or a community to articulate their opinions and ideas without fear of retaliation, censorship, or sanction.
یعنی این که بتونی حرفتو بدون هیچ ترسی از سانسور یا تحریم (بن) بزنی، هیچ جای تعریف آزادی بیان توسط هیچ فیلسوف و صاحب نظری نیومده که "سلیقه تحت لوای آزادی بیان نیست" که اساسا ادعای شماست، آزادی بیان یعنی سلیقه! سلیقه قشنگ در تاروپود آزادی بیان نهفتس.
بعد بعضی از دوستان میگن نمیشه ک ادم هرچی دلش خواست بگه، چرا نشه؟ هدف همینه ...شما میتونی بدون بی احترامی حرفتو بزنی، و تو نظر اون فرد هم من بی احترامی ندیدم، محتواش مهم نیس، تاکید میکنم "نظر"ش هست و آزادِ ک بگه، شما هم آزادین هر واکنشی نشون بدین با رعایت جوانب احترام، نه این که تهدید کنید و فلان، اینجوری ترس رو تو این کمیونیتی نهادینه میکنین بعد طرف حرفی هم برا گفتن داشته باشه از رو ترس نمیگه و فضا میشه قطبی. حتی اگه طرف ترول باشه ... ترول ها تو هر فرومی هستن؛ تو هر فرومی، و اگه اذیتتون میکنه میتونین نادیده بگیرین؛ به همین راحتی.
حالا نمیخوام بیش از این تاپیک منحرف شه، ولی سعی کنیم فضا تا جایی ک میشه آزاد باشه تا هرکسی حرفشو بدون ترس از بن شدن بزنه. تو این شرایطی که فروم ها رسما آخرای عمرشون رو طی میکنن و پیامرسانا جاشونو میگیرن، میتونیم با ایجاد فضای بهتر ملت رو نگه داریم.
From a technical standpoint, visually the game is top notch. There’s virtually no lag time between cinematic elements of the story and gameplay. From the open scene, the game hooks you in a way most fail. The controls are simple but have enough depth that you can take on enemies in multiple ways depending on your style of gameplay.
دمت گرم همون گفتی گفته از Bioshock بهتره گفتم بالای 7 ولی بازم نامردی نکرد 8 دلش نیومد بده !!10/Gamecritics : 7.5
ثبت شد
متا 94 شد ولی قابل برگشته شانس اوردیم
نمره سبزه همچنان
خیلی افت نکرد خوشبختانه رتبه از 61 شد 66 با دوتا 10 نهایت 3تا میتونه 95 بشه . خدا بگم edge رو چیکار کنه 9 داده بود الان 95 بود امیدوارم این نهایت 10تا نقد باقی مونده سایتی شیرین بازی در نیاره
نه ثبت نکرد آخر حالا یا ثبت نمیکنه کلا یا باید به اطلاعشون برسوننالان یادم افتاد متا هنوز ign japan رو ثبت نکرده ! کرده ؟
۹۴ و ۹۵ که فرقی ندارن خداروشکر ریسک همچین تغییرات بزرگی جواب داد .
ببینیم ماهم کی پول دستمون میرسه بگیریم
نگران نباش برمیگرده به 95حالا من با این بازی و امتیازاتش کلا کاری ندارم
اما اتفاقا توی نمرات بالا، هر 1 نمره واقعا فرق می کنه
به دست آوردن هر 1 نمره واقعا سخته توی این رنج، 94 با 95 واقعا خیلی فرق می کنه (نه از لحاظ کیفیت گیم، از لحاظ نمره گرفتن)