البته AJ به بازیها عدد کامل میده یعنی مثلا 9.5 نمیده یا 9 میده یا 10. برای GOW گفت که بالاترین 9 ممکنه هست یعنی خیلی خیلی کم با 10 فاصله داره اونم بخاطر چن تا ایراد خیلی ریز در Pacing بازی
به bioshock چند داد؟podcast جدید gamecritics رو شنیدم واقعا نمیدونم چی بگم به شکل عحیبی فقط نیم ساعت کوبوند بازی رو و فن هاشو ! می گفت هر کس کلا از این فرنجایز خوشش میاد ashol هست و کلا آخرش گفت fuck this fucking game به نظرم شدیدا به یه روان پزشک احتیاج داره ایشون ! حالا کار ندارم چه چرندیاتی راجب بازی گفت چون هر کس بشنوه میفهمه ایشون کلا از بیخ و بن تعطیله ! شاکی بود که چرا این بازی متاش بالاست و کلی 10 داره شاکی بود که چرا خیلی طرفدار داره و خیلی ها خوششون میاد ! میگه از هفته پیش تا حالا در توییتر و فیس بوک کلی کامنت هیت گرفته و فحش داد به همشون حتی اشاره کرد که metacritic بهش در توییتر مسیج داده و گفته خیلی ها از ما میخوان که شماها رو پاک کنیم از سایت متا و میگن هیتر هستید , خلاصه نمیدونم چه نمره ای میده در کل فحش داد کلی به بازی و گفت هر طوری دلم بخواد نقد میکنم بازی بدیه و نه به بدیه بایوشاک اینفینیت
این لینک podcast : GameCritics Radio: So… Videogames! Ep. 79 – GameCritics.com
توییتر metacritic : metacritic (@metacritic) | Twitter
به نظرم خیلی مشخصه هیتر وحشتناکیه حتی بدتر از این یوزر خودمون که اینجا فعاله
۷۰به bioshock چند داد؟
حداقل اينطوري ميشه تخمين بزنيم حداقل نمرش چنده
Ps: چقدر هم كه gow و bioshock شبيه هستن به هم
البته اینی که من دیدم بایوشاک رو نقد نکرده بوده گویا یه منتقد دیگشون بوده (البته کلا خیلی فرقی با هم ندارند ) ولی ایشون از بقیشون انگار یه درجه مشکلش حادتره۷۰
خودشو و تام چیک روانی تنها نمرات زرد بازی رو دادن ! که چون متا فقط روی یه پلتفرم ثبتشون کرد ! افکتی نداشتن روی نمره اصلی
باید به متا فشار اورد حذفشون کنه خدایی بخوادم ۷۰ بده خودشو ضایع کرده فقط مگر ۸۰ بده رد کنهالبته اینی که من دیدم بایوشاک رو نقد نکرده بوده گویا یه منتقد دیگشون بوده (البته کلا خیلی فرقی با هم ندارند ) ولی ایشون از بقیشون انگار یه درجه مشکلش حادتره
البته اینی که من دیدم اگر نقد کنه 5.5 یا 6 بالاتر خیلی بعیده بده ! ولی داخل اون podcast مسخرشون شنیدم اشاره کرد که نقد دوم رو مینویسه و نمره و نقد اصلی رو یه استاد دیگشون مینویسه که بازم بعیده بیشتر از 6.5 نهایت 7 (در حالت خیلی خوشبینانه) بدهباید به متا فشار اورد حذفشون کنه خدایی بخوادم ۷۰ بده خودشو ضایع کرده فقط مگر ۸۰ بده رد کنه
بازدیداش منو کشته بود ! اینا هم راه جذب مخاطب رو یاد گرفتن
یه جوری داج کردن رو نکته تقلیدی بازی،در نظر گرفته بود انگار که کریتوس تو سه گانه غیب و ظاهر میشد ! یا وای می ایستاد ضربه ها بیاد فرق سرش
آزادی بیان ، سلیقه یا نظر خیلی فرق میکنه با یک حرف کاملا بی منطق و اشتباه که در جهت تخریب زده میشه . شما و یا هر کسی که یک سابقه معقول در زمینه Video Gaming داشته باشه اگه GOW رو بازی کنه متوجه این فکت غیر قابل انکار در مورد Gameplay میشه . شک نکن در این مورد .
ایشون خودش که بازی نکرده هیچ ، حتی به خودش زحمت نداده 2 تا نقد بخونه ، حتی اونایی که امتیاز زیر 9 دادن . وگرنه حداقل در جهت تخریب بازی روی موردی غیر از Gameplay تلاش میکرد ...
شما تصورت اینه که من کُل گیمپلی رو میگم. نه اما وقتی وسط باس فایت چندین بار به صحنه های اسکریپت شده و سینمایی کات میخوره این هم بقول شما یه فکته دیگه! این بحث گیمپلی گاو هم چیز جدید نیست. من یادمه گیمپلی GOW3 دربرابر بایونتتا زیر انتقاد بود. حالا که شبیه دارک سولز شده، با اون بازی مقایسه میشه. اونم نه از طرف من که از طرف مجلات معتبری مثل Edge.
در کل حفظ این اکانت واسه من مهمه و علاقه ای به بن شدن ندارم. اگه شما بعنوان مدیر انجمن نظرت اینه که ادامه داده نشه این آخرین پست من تو این تاپیک هست.
به صحرای کربلا نمیخواد بزنی از GOW جدید پریدی رو Gow 3 و مقایسش با بایونتا کلا هر چی بگی یک حرف دیگه میزنی ببین از نظر من Ps4 لارمی سریع تهیه کن و از بازی لذت ببرشما تصورت اینه که من کُل گیمپلی رو میگم. نه اما وقتی وسط باس فایت چندین بار به صحنه های اسکریپت شده و سینمایی کات میخوره این هم بقول شما یه فکته دیگه! این بحث گیمپلی گاو هم چیز جدید نیست. من یادمه گیمپلی GOW3 دربرابر بایونتتا زیر انتقاد بود. حالا که شبیه دارک سولز شده، با اون بازی مقایسه میشه. اونم نه از طرف من که از طرف مجلات معتبری مثل Edge.
در کل حفظ این اکانت واسه من مهمه و علاقه ای به بن شدن ندارم. اگه شما بعنوان مدیر انجمن نظرت اینه که ادامه داده نشه این آخرین پست من تو این تاپیک هست.
فقط اونجاش که میگه هیچ نسخه ای رو من قبلا اصلا بازی نکردم .البته AJ به بازیها عدد کامل میده یعنی مثلا 9.5 نمیده یا 9 میده یا 10. برای GOW گفت که بالاترین 9 ممکنه هست یعنی خیلی خیلی کم با 10 فاصله داره اونم بخاطر چن تا ایراد خیلی ریز در Pacing بازی
هیتر که هست مشخصه بازی هایی که اونجوری سر و صدا نمیکنن معمولا نمره های خوب و بالاتر از میانگین حتی میدن ولی بازی هایی که شر و صدا میکنن اینجوری میخوان نمره بدن معروف تر بشن مثلا من دیدم به فارکرای ۸.۵ داده بودن به ریمستر Barount بالاتر از میانگین دادنالبته اینی که من دیدم اگر نقد کنه 5.5 یا 6 بالاتر خیلی بعیده بده ! ولی داخل اون podcast مسخرشون شنیدم اشاره کرد که نقد دوم رو مینویسه و نمره و نقد اصلی رو یه استاد دیگشون مینویسه که بازم بعیده بیشتر از 6.5 نهایت 7 (در حالت خیلی خوشبینانه) بده
میگه بازی خیلی طولانیه میگی فقط مرحله اصلی رو رفتم میگه بازی بیهدفهpodcast جدید gamecritics رو شنیدم واقعا نمیدونم چی بگم به شکل عحیبی فقط نیم ساعت کوبوند بازی رو و فن هاشو ! می گفت هر کس کلا از این فرنچایز خوشش میاد asshol هست و کلا آخرش گفت fuck this fucking game به نظرم شدیدا به یه روان پزشک احتیاج داره ایشون ! حالا کار ندارم چه چرندیاتی راجب بازی گفت چون هر کس بشنوه میفهمه ایشون کلا از بیخ و بن تعطیله ! شاکی بود که چرا این بازی متاش بالاست و کلی 10 داره شاکی بود که چرا خیلی طرفدار داره و خیلی ها خوششون میاد ! میگه از هفته پیش تا حالا در توییتر و فیس بوک کلی کامنت هیت گرفته و فحش داد به همشون حتی اشاره کرد که metacritic بهش در توییتر مسیج داده و گفته خیلی ها از ما میخوان که شماها رو پاک کنیم از سایت متا و میگن هیتر هستید , خلاصه نمیدونم چه نمره ای میده در کل فحش داد کلی به بازی و گفت هر طوری دلم بخواد نقد میکنم بازی بدیه ولی نه به بدیه بایوشاک اینفینیت
این لینک podcast : GameCritics Radio: So… Videogames! Ep. 79 – GameCritics.com
توییتر metacritic : metacritic (@metacritic) | Twitter گزارش کنید شاید لااقل در بازی های آینده تاثیری داشت
به نظرم خیلی مشخصه هیتر وحشتناکیه حتی بدتر از این یوزر خودمون که اینجا فعاله
بازی که کلی ازش تعریف و تمجید شد ، متای 92 گرفت و نامزد بازی سال بود دقیقا کجا مورد انتقاد قرار گرفت ؟ چی یادته که ما یادمون نی ؟شما تصورت اینه که من کُل گیمپلی رو میگم. نه اما وقتی وسط باس فایت چندین بار به صحنه های اسکریپت شده و سینمایی کات میخوره این هم بقول شما یه فکته دیگه! این بحث گیمپلی گاو هم چیز جدید نیست. من یادمه گیمپلی GOW3 دربرابر بایونتتا زیر انتقاد بود. حالا که شبیه دارک سولز شده، با اون بازی مقایسه میشه. اونم نه از طرف من که از طرف مجلات معتبری مثل Edge.