امتیازات God of War

میانگین امتیازات God of War

• مجموع رای دهنده‌ها
    190
  • نظرسنجی بسته شده است .
podcast جدید gamecritics رو شنیدم واقعا نمیدونم چی بگم :| به شکل عحیبی فقط نیم ساعت کوبوند بازی رو و فن هاشو ! می گفت هر کس کلا از این فرنچایز خوشش میاد asshol هست و کلا آخرش گفت fuck this fucking game :)) به نظرم شدیدا به یه روان پزشک احتیاج داره ایشون ! حالا کار ندارم چه چرندیاتی راجب بازی گفت چون هر کس بشنوه میفهمه ایشون کلا از بیخ و بن تعطیله ! شاکی بود که چرا این بازی متاش بالاست و کلی 10 داره شاکی بود که چرا خیلی طرفدار داره و خیلی ها خوششون میاد ! میگه از هفته پیش تا حالا در توییتر و فیس بوک کلی کامنت هیت گرفته و فحش داد به همشون :D حتی اشاره کرد که metacritic بهش در توییتر مسیج داده و گفته خیلی ها از ما میخوان که شماها رو پاک کنیم از سایت متا و میگن هیتر هستید , خلاصه نمیدونم چه نمره ای میده در کل فحش داد کلی به بازی و گفت هر طوری دلم بخواد نقد میکنم بازی بدیه ولی نه به بدیه بایوشاک اینفینیت :))
این لینک podcast : GameCritics Radio: So… Videogames! Ep. 79 – GameCritics.com
توییتر metacritic : metacritic (@metacritic) | Twitter گزارش کنید شاید لااقل در بازی های آینده تاثیری داشت
به نظرم خیلی مشخصه هیتر وحشتناکیه حتی بدتر از این یوزر خودمون که اینجا فعاله :D

آخرین ویرایش:
podcast جدید gamecritics رو شنیدم واقعا نمیدونم چی بگم :| به شکل عحیبی فقط نیم ساعت کوبوند بازی رو و فن هاشو ! می گفت هر کس کلا از این فرنجایز خوشش میاد ashol هست و کلا آخرش گفت fuck this fucking game :)) به نظرم شدیدا به یه روان پزشک احتیاج داره ایشون ! حالا کار ندارم چه چرندیاتی راجب بازی گفت چون هر کس بشنوه میفهمه ایشون کلا از بیخ و بن تعطیله ! شاکی بود که چرا این بازی متاش بالاست و کلی 10 داره شاکی بود که چرا خیلی طرفدار داره و خیلی ها خوششون میاد ! میگه از هفته پیش تا حالا در توییتر و فیس بوک کلی کامنت هیت گرفته و فحش داد به همشون :D حتی اشاره کرد که metacritic بهش در توییتر مسیج داده و گفته خیلی ها از ما میخوان که شماها رو پاک کنیم از سایت متا و میگن هیتر هستید , خلاصه نمیدونم چه نمره ای میده در کل فحش داد کلی به بازی و گفت هر طوری دلم بخواد نقد میکنم بازی بدیه و نه به بدیه بایوشاک اینفینیت :))
توییتر metacritic : metacritic (@metacritic) | Twitter
به bioshock چند داد؟
حداقل اينطوري ميشه تخمين بزنيم حداقل نمرش چنده

Ps: چقدر هم كه gow و bioshock شبيه هستن به هم

به bioshock چند داد؟
حداقل اينطوري ميشه تخمين بزنيم حداقل نمرش چنده

Ps: چقدر هم كه gow و bioshock شبيه هستن به هم
۷۰
خودشو و تام چیک روانی تنها نمرات زرد بازی رو دادن ! که چون متا فقط روی یه پلتفرم ثبتشون کرد ! افکتی نداشتن روی نمره اصلی

۷۰
خودشو و تام چیک روانی تنها نمرات زرد بازی رو دادن ! که چون متا فقط روی یه پلتفرم ثبتشون کرد ! افکتی نداشتن روی نمره اصلی
البته اینی که من دیدم بایوشاک رو نقد نکرده بوده گویا یه منتقد دیگشون بوده (البته کلا خیلی فرقی با هم ندارند :D) ولی ایشون از بقیشون انگار یه درجه مشکلش حادتره :D

البته اینی که من دیدم بایوشاک رو نقد نکرده بوده گویا یه منتقد دیگشون بوده (البته کلا خیلی فرقی با هم ندارند :D) ولی ایشون از بقیشون انگار یه درجه مشکلش حادتره :D
باید به متا فشار اورد حذفشون کنه خدایی بخوادم ۷۰ بده خودشو ضایع کرده فقط مگر ۸۰ بده رد کنه

باید به متا فشار اورد حذفشون کنه خدایی بخوادم ۷۰ بده خودشو ضایع کرده فقط مگر ۸۰ بده رد کنه
البته اینی که من دیدم اگر نقد کنه 5.5 یا 6 بالاتر خیلی بعیده بده ! ولی داخل اون podcast مسخرشون شنیدم اشاره کرد که نقد دوم رو مینویسه و نمره و نقد اصلی رو یه استاد دیگشون مینویسه که بازم بعیده بیشتر از 6.5 نهایت 7 (در حالت خیلی خوشبینانه) بده

• Like
Reactions: only sony
بازدیداش منو کشته بود ! اینا هم راه جذب مخاطب رو یاد گرفتن
یه جوری داج کردن رو نکته تقلیدی بازی،در نظر گرفته بود انگار که کریتوس تو سه گانه غیب و ظاهر میشد ! یا وای می ایستاد ضربه ها بیاد فرق سرش

به خدا بده اینجوری که رفتار میکنید هرکی نمره میده پایین 10 میکوبینش

اول نقدارو ببینید

این دانکی هم داری بهش گیر میدی کافیه 2 تا ویدئو از کانالش ببینی یه کانال کمدیه که شدیدا هم دوست داشتنیه و ویدئو هاش فوق العادن و خودم همه ویدئو هاشو دیدم

به وضوح معلوم بود خیلی جاها داره شوخی میکنه و مسخره بازی در میاره حتی حرف آخرش Kanck 2 killer که به بازی گفت معلومه به خدا شوخیه

نمره هاشم خودش مسخره بازی تو در و دیوار میده ویدئو های نقدش رو ببینی که نقد نیست و بیشتر کمدیه کاملا معلومه

• Like
Reactions: Sepi_60 and Z-fan
آزادی بیان ، سلیقه یا نظر خیلی فرق میکنه با یک حرف کاملا بی منطق و اشتباه که در جهت تخریب زده میشه . شما و یا هر کسی که یک سابقه معقول در زمینه Video Gaming داشته باشه اگه GOW رو بازی کنه متوجه این فکت غیر قابل انکار در مورد Gameplay میشه . شک نکن در این مورد .
ایشون خودش که بازی نکرده هیچ ، حتی به خودش زحمت نداده 2 تا نقد بخونه ، حتی اونایی که امتیاز زیر 9 دادن . وگرنه حداقل در جهت تخریب بازی روی موردی غیر از Gameplay تلاش میکرد ...

شما تصورت اینه که من کُل گیمپلی رو میگم. نه اما وقتی وسط باس فایت چندین بار به صحنه های اسکریپت شده و سینمایی کات میخوره این هم بقول شما یه فکته دیگه! این بحث گیمپلی گاو هم چیز جدید نیست. من یادمه گیمپلی GOW3 دربرابر بایونتتا زیر انتقاد بود. حالا که شبیه دارک سولز شده، با اون بازی مقایسه میشه. اونم نه از طرف من که از طرف مجلات معتبری مثل Edge.

در کل حفظ این اکانت واسه من مهمه و علاقه ای به بن شدن ندارم. اگه شما بعنوان مدیر انجمن نظرت اینه که ادامه داده نشه این آخرین پست من تو این تاپیک هست.

شما تصورت اینه که من کُل گیمپلی رو میگم. نه اما وقتی وسط باس فایت چندین بار به صحنه های اسکریپت شده و سینمایی کات میخوره این هم بقول شما یه فکته دیگه! این بحث گیمپلی گاو هم چیز جدید نیست. من یادمه گیمپلی GOW3 دربرابر بایونتتا زیر انتقاد بود. حالا که شبیه دارک سولز شده، با اون بازی مقایسه میشه. اونم نه از طرف من که از طرف مجلات معتبری مثل Edge.

در کل حفظ این اکانت واسه من مهمه و علاقه ای به بن شدن ندارم. اگه شما بعنوان مدیر انجمن نظرت اینه که ادامه داده نشه این آخرین پست من تو این تاپیک هست.

داداش یه لطف کن نقد EDGE رو بعداً به من نشون بده خودم خیلی دنبالشم...
ببینم چی از بازی گفته که بهش هشت داده

بعد هم نظر شخصی شما محترمه...ولی این قدر تکرارش می کنید دیگه سطح اش فراتر از نظر شخصی میره...

• Like
Reactions: Cait Sith

به صحرای کربلا نمیخواد بزنی از GOW جدید پریدی رو Gow 3 و مقایسش با بایونتا کلا هر چی بگی یک حرف دیگه میزنی ببین از نظر من Ps4 لارمی سریع تهیه کن و از بازی لذت ببر

البته AJ به بازیها عدد کامل میده یعنی مثلا 9.5 نمیده یا 9 میده یا 10. برای GOW گفت که بالاترین 9 ممکنه هست یعنی خیلی خیلی کم با 10 فاصله داره اونم بخاطر چن تا ایراد خیلی ریز در Pacing بازی
فقط اونجاش که میگه هیچ نسخه ای رو من قبلا اصلا بازی نکردم .
ایرادش هم الکیه مسخره کرده خودش اصلا ایراد نمیشه این موضوع که گفته چطور میشه یک دروازه ایراد باشه برای نمره کم کردن خدا میدونه .

البته اینی که من دیدم اگر نقد کنه 5.5 یا 6 بالاتر خیلی بعیده بده ! ولی داخل اون podcast مسخرشون شنیدم اشاره کرد که نقد دوم رو مینویسه و نمره و نقد اصلی رو یه استاد دیگشون مینویسه که بازم بعیده بیشتر از 6.5 نهایت 7 (در حالت خیلی خوشبینانه) بده
هیتر که هست مشخصه بازی هایی که اونجوری سر و صدا نمیکنن معمولا نمره های خوب و بالاتر از میانگین حتی میدن ولی بازی هایی که شر و صدا میکنن اینجوری میخوان نمره بدن معروف تر بشن مثلا من دیدم به فارکرای ۸.۵ داده بودن به ریمستر Barount بالاتر از میانگین دادن

podcast جدید gamecritics رو شنیدم واقعا نمیدونم چی بگم :| به شکل عحیبی فقط نیم ساعت کوبوند بازی رو و فن هاشو ! می گفت هر کس کلا از این فرنچایز خوشش میاد asshol هست و کلا آخرش گفت fuck this fucking game :)) به نظرم شدیدا به یه روان پزشک احتیاج داره ایشون ! حالا کار ندارم چه چرندیاتی راجب بازی گفت چون هر کس بشنوه میفهمه ایشون کلا از بیخ و بن تعطیله ! شاکی بود که چرا این بازی متاش بالاست و کلی 10 داره شاکی بود که چرا خیلی طرفدار داره و خیلی ها خوششون میاد ! میگه از هفته پیش تا حالا در توییتر و فیس بوک کلی کامنت هیت گرفته و فحش داد به همشون :D حتی اشاره کرد که metacritic بهش در توییتر مسیج داده و گفته خیلی ها از ما میخوان که شماها رو پاک کنیم از سایت متا و میگن هیتر هستید , خلاصه نمیدونم چه نمره ای میده در کل فحش داد کلی به بازی و گفت هر طوری دلم بخواد نقد میکنم بازی بدیه ولی نه به بدیه بایوشاک اینفینیت :))
توییتر metacritic : metacritic (@metacritic) | Twitter گزارش کنید شاید لااقل در بازی های آینده تاثیری داشت
میگه بازی خیلی طولانیه میگی فقط مرحله اصلی رو رفتم میگه بازی بیهدفه:-@:-@
تا حالا ندیده بودم کسی از زیاد بودن زمان بازی ایراد بگیره مرتیکه خر:laughing::laughing:

• Like
Reactions: voldmort

بازی که کلی ازش تعریف و تمجید شد ، متای 92 گرفت و نامزد بازی سال بود دقیقا کجا مورد انتقاد قرار گرفت ؟ چی یادته که ما یادمون نی ؟ :))
جالب تر اینکه بازی که همه میدونن هیچ گونه کاتی نداره رو میگی کات میخوره و اسکریپت شدس :)) بخدا بلد نیستی مجبور نیستی ترول کنی :D بعدا که یه بازی اومد خراب کرد بیا تلاش کن البته قبلش 2تا نقد بخون لااقل بدونی از کجا وارد شی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or