اون ک اره رفته رفته سختتر میشه چون احتمال اینکه نمره بعدی کمتر از متا باشه بیشتره ولی الان مثلا فرض کن بخای بدونی متای گاو ۲ چنده(نمیدونم چنده).اینکه ۹۳ بود یا ۹۴ چقد ب نظرت فرق داره.حالا من با این بازی و امتیازاتش کلا کاری ندارم
اما اتفاقا توی نمرات بالا، هر 1 نمره واقعا فرق می کنه
به دست آوردن هر 1 نمره واقعا سخته توی این رنج، 94 با 95 واقعا خیلی فرق می کنه(نه از لحاظ کیفیت گیم، از لحاظ نمره گرفتن)
اون ک اره رفته رفته سختتر میشه چون احتمال اینکه نمره بعدی کمتر از متا باشه بیشتره ولی الان مثلا فرض کن بخای بدونی متای گاو ۲ چنده(نمیدونم چنده).اینکه ۹۳ بود یا ۹۴ چقد ب نظرت فرق داره.
ولی با ۹۶ فرقش زیاده
اینم کارگردانش ماله همون گاد ۲ هست معلوم بود قراره چی بشه . هرچند من خودم نظرم منفی بود میگفتم تغییرات زیاد ممکنه خرابش کنهمتای God of War II تو سایت 93 ـه...
و هنوزم با توجّه با این که بازی سال 2007 عرضه شده و بعد از شروع نسل هفتم به بازار اومد برا من به شدّت خارق العاده است
10/Gamecritics : 7.5
ثبت شد
متا 94 شد ولی قابل برگشتهشانس اوردیم
نمره سبزه همچنان
خیلی افت نکرد خوشبختانه رتبه از 61 شد 66 با دوتا 10 نهایت 3تا میتونه 95 بشه . خدا بگم edge رو چیکار کنه 9 داده بود الان 95 بودامیدوارم این نهایت 10تا نقد باقی مونده سایتی شیرین بازی در نیاره
والا من هر بار که به این تاپیک سر زدم همین چیزایی که شما گفتی رو تو ذهنم مرور کردم و بابت اینکه کسی اصلا چیزی نمیگه به خودم شک کردم شاید واقعا مشکل ذهنیت منه!واقعا باید به خاطر وسواس بعضی شماها به خاطر متای 94 95...خون گریست
مهم اینه بازی خودشو ثابت کرده حالا متا بشه 93 اصلا چه فرقی میکنه اینقدر حرص میخورین؟! من تنها نکته ای که از این بازی ذهنمو مشغول کرده اینه که کی خیلی( خیلی) ارزون میشه که بتونم بخرماین 1 یا 2 نمره متای اینور اونور برام فرقی نداره!هر کیم بازی کرده ( آدم درستو حسابی) حداقل یه بار تو نقدش کلمه بی نظیرو گفته!برین آسوده زندگی کنین بابا
![]()
اکثرشون بازی های خوبی اند که و ارزش ده دارنددوستان اینجا برید نمرات gamecritics به بازی ها
به بینید به چه بازی هایی 100 دادهGameCritics Profile - Metacritic
![]()
کلا فقط با انحصاری های سونی انگار مشکل دارن
کلا فقط با انحصاری های سونی انگار مشکل دارناکثرشون بازی های خوبی اند که و ارزش ده دارند
با کدومشون مشکل داری (بازی های AAA ترجیحاً....)
احتمالا از این سایتاس که از اون وریا پول میگیرن نمره داغون بدهدوستان اینجا برید نمرات gamecritics به بازی ها
به بینید به چه بازی هایی 100 دادهGameCritics Profile - Metacritic
![]()
من فن سونی نیستم ولی نگاه کنی قشصنگ کلک میزنه حتی درباره نیتندو تو نقد هورایزون چون نمرات ۷ و ۶ داشت از خجالتش دراومد ولی اینجا دید اوضاع بر وقف مرتپاد نیست تو رودروایسی ایستاد اصلا ببینی به چه بازی هایی ۹ و ۱۰ داده قشنگ لج میکنه سر انحصاری ها بعد بری بخونی میگه هورایزون مولتی ملیر نداره نصفه بازی کردم !! ماریو که اصلا احتمالا دو ساعت رفتهاکثرشون بازی های خوبی اند که و ارزش ده دارند
با کدومشون مشکل داری (بازی های AAA ترجیحاً....)
خب اینو قبول دارم و حق بهتون میدم شاکی بشید.(یکی از پایین ترین نمره های ماریو اودیسه هم همین داد به بازی) ولی خب بقیه نمره هاش اکثراً نرمال میزنن...نمیگم منتقدهای خوبی اند و اتّفاقاً منم ازشون بدم میاد، (درحالی که در مورد EDGE که یه سری خیلی زیرپوستی می کوبونندش نظرم برعکسه و به نظرم منتقدهای فوق العاده ای اند ) ولی خب این قدر نقدها و نمره های نرمال و قابل قبول اش زیاده که نمیشه از متا به راحتی خارج اش کرد