امتیازات Gears of War 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
250px-Gears_of_War_3_box_artwork.png

Official Xbox Magazine 10/10
Planet Xbox 360 10/10
Guardian 10/10
EGM 10/10
The Koalition 10/10
Gameblog.fr 10/10
Digital Spy 10/10
Joystiq 10/10
Giant Bomb 10/10
Neocrisis 10/10
Ready Up 10/10
GodisaGeek.com 10/10
STN 10/10
Giantbomb 10/10
Gamertag Radio 10/10
DualShockers 10/10
GamerFitNation 10/10
MSXBOX World 10/10
FZ.se 10/10
ShopTo 10/10
GamingBolt 10/10
GamerFuzion 10/10

BeingNerdy 9.8/10
Xbox360Achievements 9.7/10
NowGamer 9.6/10
Xboxliveaddicts 9.6/10
Game Informer 9.5/10
Spong 9.5/10
GamingExcellence 9.5/10
GameSpot 9.5/10
GameZone 9.5/10
Vandal Online 9.5/10
3DJuegos 9.5/10
Viciojuegos.com (Spasnih) 9.4/10
GameTrailers 9.4/10
gamrReview 9.3/10
GamingXP 9.2/10
1UP 9.1/10
Electronic Theatre 9.1/10
Gameswelt 9.1/10
GamingTrend 9.1/10
EDGE 9/10
Gamer.nl 9/10
IncGamers 9/10
TheSixthAxis 9/10
Gamer365 (Hungary) 9/10
Eurogamer Spain 9/10
Gamer.no 9/10
Gamers Globe 9/10
GameArena 9/10
Gamereactor Sweden 9/10
Gamereactor Denmark 9/10
Cheat Code Central 9/10
IGN 9/10
VideoGamer 9/10
Computer and Video Games 9/10
Official Xbox Magazine UK 9/10
GamePro 9/10
Everyeye.it 9/10
JPS 9/10
Everybody Plays 9/10
Games(TM) 9/10
GamesRadar 9/10

576KByte – 8.8/10
Strategy Informer 8.5/10
GameFront 8.5/10
Eurogamer Sweden 8.5/10
The Escapist 8/10
Eurogamer 8/10
Destructoid 8/10

آخرین ویرایش:
29b0x2bjfvqjgly6y7ml.jpg

جالبه بدونید این سایت یعنی گیم شارک به بازی امتیاز -B رو داده بود که در تازه ترین ویرایش امتیاز بازی رو به +C تقلیل داد و از این اشتباهشون عذر خواهی کرده . اینم متنشون :
Editor's Note: The original score for Gears of War 3 was listed as a B- and was improperly labled. The intent of the writer was to grade Gears of War 3 as as "C+".We regret the error
طبق این متن نمره اصلی بازی که که -B ذکر شده بوده نادرسته و اینکه قصد نویسنده برای عنوان gears 3 امتیاز +C بوده و آخرش هم تاسف خورده برای خطاش .
طبق این امتیاز gears of war 3 از بازیهای متوسط رو به پایین حساب میشه .
دیگه مطمئن شدم این سایته یه موردی داره!!!
حالا از 10 یعنی چند؟

گند زدن دوباره به امتیاز gears of war 3 توسط سایت gameshark ( تبدیل -B به +C )

29b0x2bjfvqjgly6y7ml.jpg

جالبه بدونید این سایت یعنی گیم شارک به بازی امتیاز -B رو داده بود که در تازه ترین ویرایش امتیاز بازی رو به +C تقلیل داد و از این اشتباهشون عذر خواهی کرده . اینم متنشون :
Editor's Note: The original score for Gears of War 3 was listed as a B- and was improperly labled. The intent of the writer was to grade Gears of War 3 as as "C+
".We regret the error
طبق این متن نمره اصلی بازی که که -B ذکر شده بوده نادرسته و اینکه قصد نویسنده برای عنوان gears 3 امتیاز +C بوده و آخرش هم تاسف خورده برای خطاش .

یعنی گیرز 3 بازی 58/100ـی هست از نظر GameShark ! خب البته حق دارن این نمره رو بدن گیرز 3 یه بازی خاص و سلیقه ای هست و ممکنه به مذاق یه عده خوش نیاد ! ولی این دلیل نمیشه نظراتشون رو زیر سؤال ببریم ! :-b

اون بنده خدایی هم که این حرف رو زده خودش رو زیر سوال برده
اقا بخدا به پير به پيغمبر به قران من منظورم 10 سايتاي در پيت بود شماها چرا اينطوري هستين بخدا خسته شدم اينقدر جفنگيات شنيدم اخه خودتون بگين 10 اين سايتا ارزش دارن
RipTen 10/10
E-mpire 10/10
Tailgate365.com 10/10
اينم بگم قبل از اينكه شماها براي من ادم بشين و فن اين بازي بشين من فن دو اتيشش بودم ولي از شماره 2 اصلا راضي نبودم حالا اين يكي با توجه به نقدا و ويدئو هايي كه ديدم ارزشمنده خواهشا براي من چرت و پرت و اراجيف سرهم نكنيد صبر منم حد و مرزي داره

• Like
Reactions: shefer
مگه قبلا ثبت میشده؟ من دقیق یادم نیست و شاید دارم اشتباه میکنم اما یادم نمیاد تو متا امتیازش ثبت شده باشه!
امتیازاش تا سال 2006 تو Meta ثبت میشد.
از اون موقع، دیگه....:d

دیگه مطمئن شدم این سایته یه موردی داره!!!
حالا از 10 یعنی چند؟
تو Gamerankings میشه 7
تو Meta میشه 5.8

پس چرا سلیقه اینا فقط با گیرز3 جور نیست و با گیرز 1 و گیرز 2 جور بوده ؟
طبق این نمره gears of war 3 زیر 100 ها بازی از جمله اینا قرار میگیره :

Dead Island امتیاز B
gears of war 3 امتیاز
-B
Warhammer 40,000 امتیاز
B
Captain America امتیاز
B
FEAR 3 امتیاز
A
inFamous 2 امتیاز
B
L.A. Noire امتیاز
B
Mortal Kombat امتیاز
A
Outland امتیاز
A
Portal 2 امتیاز +B
resistance 3 امتیاز +B

خب آخه گیرز 3 مسیر خودش رو نسبت به دو نسخه اول عوض کرده و بیشتر یه بازی هنری به حساب میاد تا یه TPS ! هنر هم که خب سلیقه ای هست ! مثلاً ممکنه من ببینم از گرافیکش خوشم نیاد ( هنریش ضعیف باشه بنظرم ) شما ببینی خوشت بیاد ! اینجوری میشه که این تفاوت ها در امتیاز مشاهده میشه ! یا مثلاً ممکنه سبک یه بازی خیلی خاص باشه و ذهن منتقد با اون سبک سازگاری نداشته باشه و در نتیجه نتونه نظری بده که بین اکثریت جامعه گیمر قابل قبول باشه ! اینجا دیگه منتقد مقصر نیست ! تقصیر شرکت سازنده هست که نتونسته بازیی رو بسازه که ذهن منتقد رو با خودش درگیر کنه !

البته گیرز هم بازی بدی نیست ولی خب 58/100 هم نمره بدی نیست ! اگر شما نیمه پر لیوان رو ببینی متوجه میشی که گیرز 0.8 نمره از یه بازی عادی و متوسط بالاتر هست ! و این خودش یک موفقیت بشمار میره ! :-b

همین آقای Tom Chick از gameshark به fear 3 داده A
یعنی از خر هم خر تر هست ایشون:|

گند زدن دوباره به امتیاز gears of war 3 توسط سایت gameshark ( تبدیل -B به +C )

29b0x2bjfvqjgly6y7ml.jpg

Editor's Note: The original score for Gears of War 3 was listed as a B- and was improperly labled. The intent of the writer was to grade Gears of War 3 as as "C+
".We regret the error

فقط میتونم بگم LOL !!!:|

آدم تو نقد که نباید سلیقه ای برخورد کنه )x , البته اینجور مواقع عقل و اعتبار سایتشون جلوه پیدا می کنه ...

---
آپدیت : طبق دستور از مقامات بالا و برای حمایت از ........... صرف نظر شد و الان به یک عکس اکتفا میکنم .
گیم شارک یعنی این :

36vc7wq70o98cvazzyy.jpg
LOL
RACING?
آخه این چه سایته دیگه ؟ حالا باز بگید نمرش قابل احترام هست!!:d

یعنی دیگه کلامی واسه گفتن ندارم :lol:
دیگه این مدلیش را ندیده بودم !
مگه قبلا ثبت میشده؟ من دقیق یادم نیست و شاید دارم اشتباه میکنم اما یادم نمیاد تو متا امتیازش ثبت شده باشه!

منظورم اینه مجله معتبری هست ! چرا نمراتش ثبت نمیشه ؟

آخرین ویرایش:
یاد نمره 4 اون سایته به Heavy Rain افتادم!:d
اون از اولش به بازی 4 داد این یکی نمره ـش را عوض کرد و آورد پایین تر lol :دی

پ.ن: حمایتی که چند پست قبل تر از این سایت کردم رو پس می گیرم :دی اتفاق اینجوری فکر نکنم تا حالا پیش اومده باشه.

اقا بخدا به پير به پيغمبر به قران من منظورم 10 سايتاي در پيت بود شماها چرا اينطوري هستين بخدا خسته شدم اينقدر جفنگيات شنيدم اخه خودتون بگين 10 اين سايتا ارزش دارن
RipTen 10/10
E-mpire 10/10
Tailgate365.com 10/10
اينم بگم قبل از اينكه شماها براي من ادم بشين و فن اين بازي بشين من فن دو اتيشش بودم ولي از شماره 2 اصلا راضي نبودم حالا اين يكي با توجه به نقدا و ويدئو هايي كه ديدم ارزشمنده خواهشا براي من چرت و پرت و اراجيف سرهم نكنيد صبر منم حد و مرزي داره
اولین نکته اینکه من اصلا نمیدونم اون حرف رو کی زده و برام هم فرقی نداشت چون اینقدر بحث های بی مورد تو این تاپیک میشه که من همش رو نمیرسم بخونم اما وقتی اون دوستمون میاد میگه یه بنده خدایی میاد تمام نمره های 10 سایت ها رو زیر سوال میبره خوب اگه همچین کسی واقعا باشه، اول از همه خودش زیر سوال میره. اگه شما منظورت این 3-4 تا سایت گمنام بوده که بحثی نیست.

نکه دوم هم اینکه دفعه دیگه این طوری با من یا هرکسی دیگه تو انجمن صحبت کنی بدجور باهات برخورد می کنم! به کلمه هایی که bold کردم دقت کن چون اگه ناظم نبودم جور دیگه باهات برخورد می کردم! سعی کن درست صحبت کردن تو یک مکان عمومی رو یاد بگیری بعد توش قدم بزاری. اگر هم با رفتار من مشکلی داری می تونی دلیلش رو به یکی از ادمین ها یا مدیرها PM بزنی اگه موجه بود مطمئن باش رسیدگی می کنند. اینا رو هم برای این گفتم تا هم بدونی با بقیه چطوری صحبت کنی و هم این که پست من رو نقل قول کرده بودی پس دفعه آخرت باشه که اینجوری صحبت میکنی چون اینا از نظر من توهین تلقی میشه در حالی که من بهت توهینی نکرده بودم پس بیشتر مواظب رفتارت باش.

موفق باشی

منظورم اینه مجله معتبری هست ! چرا نمراتش ثبت نمیشه ؟
آره من هم امتیازاش رو قبول دارم اما همون طور که یکی از بچه ها گفت نمره هاش ثبت نمیشه دیگه!

• Like
Reactions: u.s.a
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or