امتیازات Gears of War 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
250px-Gears_of_War_3_box_artwork.png

Official Xbox Magazine 10/10
Planet Xbox 360 10/10
Guardian 10/10
EGM 10/10
The Koalition 10/10
Gameblog.fr 10/10
Digital Spy 10/10
Joystiq 10/10
Giant Bomb 10/10
Neocrisis 10/10
Ready Up 10/10
GodisaGeek.com 10/10
STN 10/10
Giantbomb 10/10
Gamertag Radio 10/10
DualShockers 10/10
GamerFitNation 10/10
MSXBOX World 10/10
FZ.se 10/10
ShopTo 10/10
GamingBolt 10/10
GamerFuzion 10/10

BeingNerdy 9.8/10
Xbox360Achievements 9.7/10
NowGamer 9.6/10
Xboxliveaddicts 9.6/10
Game Informer 9.5/10
Spong 9.5/10
GamingExcellence 9.5/10
GameSpot 9.5/10
GameZone 9.5/10
Vandal Online 9.5/10
3DJuegos 9.5/10
Viciojuegos.com (Spasnih) 9.4/10
GameTrailers 9.4/10
gamrReview 9.3/10
GamingXP 9.2/10
1UP 9.1/10
Electronic Theatre 9.1/10
Gameswelt 9.1/10
GamingTrend 9.1/10
EDGE 9/10
Gamer.nl 9/10
IncGamers 9/10
TheSixthAxis 9/10
Gamer365 (Hungary) 9/10
Eurogamer Spain 9/10
Gamer.no 9/10
Gamers Globe 9/10
GameArena 9/10
Gamereactor Sweden 9/10
Gamereactor Denmark 9/10
Cheat Code Central 9/10
IGN 9/10
VideoGamer 9/10
Computer and Video Games 9/10
Official Xbox Magazine UK 9/10
GamePro 9/10
Everyeye.it 9/10
JPS 9/10
Everybody Plays 9/10
Games(TM) 9/10
GamesRadar 9/10

576KByte – 8.8/10
Strategy Informer 8.5/10
GameFront 8.5/10
Eurogamer Sweden 8.5/10
The Escapist 8/10
Eurogamer 8/10
Destructoid 8/10

آخرین ویرایش:
منظورم اینه یک بازی هر چقدر هم 9 - 10 جمع کنه از سایت های درپیت هیچ ارزشی نداره و تاثیری توی متای بازی اعمال نمیکنه !

آقا یه ناظم هم بیاد طرف بچه های گرز فن رو بگیره همه چیز برابر شه :d

بابا رضا که چیزی نمیگه انقد بهش نپرین.حرفهاش هم کاملا منطقیه.ولی همین که سایتهای معتبر امتیازات فوق العاده دادن همین برای من کافیه.

نويد جان بخدا از تو بعيده نه من نه رضا منظورمون اون چيزي نيست كه تو فكر ميكني خودت ميدوني من نسخه اورجينالشو تهيه كردم مريض نيستم هيتر يه بازي باشم بعد برم اينقدر پول بالاش بدم
یکی میتونه بگه چرا امتیاز Famitsu تو متا ثبت نمیشه ؟
فرخ جان قدري تحمل كن ثبت ميشه

آخرین ویرایش:
فکر کنم تابلو باشه که من فن Geow هستم :دی به نظرم یه سری از دوستان دیگه زیادی دارن زیاده روی میکنن، MetaCritic و Game Rankings مهم ترین مرجع واسه ثبت امتیازات سایت ها و مجلات هستن و هر از چندی هم یه سری سایت جدید به لیستشون اضافه می کنند. اینکه بگیم 105 تا امتیاز بالای 9 داره اصلا درست نیست چون اعتبار یه سری از سایت ها اصلا در حدی نیست که بشه به امتیازشون استناد کرد. مسلما همین Game Shark اینقدر اعتبار داره که امتیازش داره تو متا و GR ثبت میشه و با اینکه خودم از این امتیازش خیلی تعجب کردم و چند تا فحش هم نثارش کردم (:دی) ولی بازم نمیشه خیلی راحت با یه امتیاز اعتبارش رو زیر سوال برد. البته تو این سایت هایی که امتیازشون تو متا محاسبه میشه، خداییش Game Critics خیلی مشکل داره و کلا حالش خوب نیست :دی

• Like
Reactions: x to the z
البته امتياز كامل در اكثر موارد به معني بي ايراد دونستن يك بازي نيست.چون همه ميدونن كه هيچ بازي تو تاريخ بي ايراد نبوده و نخواهد بود.اون بيشتر جنبه تحسين داره.يعني مثلا Edge بعد از بازي كردن Bayonetta گيم پلي سريع و انقلابي اون به قدري مجذوبش ميكنه كه ايرادات جزئي بازي رو در نظر نميگيره و نمره كامل ميده.

امتيازات هم به نظرم من بيشتر جنبه سليقه اي داره.اكثر سابتها همينجور هستند.مثلا من هم اكثر موارد با امتيازات Edge موافقم و مي بينم كه به سليقه ي من نزديكه.يعني من هم اگه به جاي اون منتقد بودم حتما همون امتياز رو ميدادم.اما اين دليل بر فن كنسول بودن من نيست.

اما مورد Gameshark يكم عجيبه.فرقش اينه كه من ميام مثلا مثل Edge بازي رو نقد ميكنم.خوبي هاي بازي رو هم ميگم ولي شايد برخلاف سايتهاي ديگه از يك نقطه بازي تو گيم پليش خوشم نياد و آخر سر بيام مطرح كنم و بگم با وجود نكات مثبت ، اين نكته ي منفي از نظر ما قابل گذشت نيست و كل بازي رو تحت الشعاع قرار داده و درنتيجه امتياز ما مثلا 6 هست.نه اين كه از اول نقد تا آخر هرچي نكته مثبت بازي داشته رو برعكس جلوه بدي كه يك سريشون ديگه واقعا سليقه اي نيست.مثل گرافيك Geow 3 كه هركي يك تريلر ببينه ميفهمه كه گرفيك بازي عالي هست و نبايد تو متن از كلمه گرفيك افتضاح استفاده كرد كه اصلا قابل هضم نيست.
الان این حرف ها چه ربطی به صحبت های من داشت ؟ شما به عنوان کسی که سلیقت با امتیاز های Edge جوره به من بگو این مجله مورد علاقتون که باهاش هم سلیقه هستید ! چه ایراد بزرگی در MGS 4 دیده که 2 امتیاز از بازی کم کرده و بهش داده 8 !؟ در حالی که اون ایراد رو سایت های معتبری مثل Gamespot ، IGN ، 1up و یه عالمه دیگه ندیدن !؟ و به قدری ایراد ها رو جزئی دونستن که امتیاز کامل برای بازی در نظر گرفتن ! کسی هم بر روی ذوق و شوق بازی نقد نمی کنه که جو گیر گیم پلی سریع بایونتا بشه و بهش امتیاز کامل بده !! این تناقض در امتیاز دهی کاملا خوشحال بودن Edge رو می رسونه . اگه نه شما دلیل بیار برای ما علت اون امتیاز به mgs 4 چی بوده که اینهمه سایت معتبر نفهمیدن ولی مجله Edge فهمید !

Famitsu 9.75/10

از کی تا حالا فامیتسو اینجوری امتیاز میده ؟!!! امتیازی که این مجله به بازی داده 39 هستش .

10.10.10.9

دلایل :
1 : این بازی سردمدار بهترین گرافیک کنسول 360 هست .
2 : قسمت داستانی بازی دارای صحنهای دراماتیک و تاثیر گزار خوبی هست .
3:بخش multiplayer بازی بسیار قوی و خوب هستش .

فامیتسو همچنین تو شایعه ای گفته برای به پایان رساندن بازی شما نیازمند به 15 الی 20 ساعت زمان هستید .

So many months, so many thousands of man hours of work, so many millions of dollars, such an extravagant marketing campaign, and this is what Epic has produced? The shooter equivalent of a roster update in a sports game?
من هنوز تو کف این نقد پر بار گیم شارک گیر کردم یکی بیاد منو توجیه کنه :d

گیم شارک امتیاز بازی رو به +C تغییر داد و گفته اشتباه شده بوده و غذر خواهی کرد .
پر روووووو اینا دیگه شورش رو در آوردن .

فن بوی های تاپیک مشخص هستن.کاری نداریم! یعنی اگه هایپ نباشه ولی بجاش زیر سوال بردن امتیازات باشه خوبه دیگه ؟ اره؟ همینو میخوای بگی وقتی یکی برمیگرده میگه یوروگیمر 8 داده پس کل امتیازات 10 این بازی زیر سوال رفته بنظرت منطقی میاد بهت نمیگم فن بوی بگو آره یا نه ؟

ضمنا،اینجا هر کی هر چی دلش خواست گفت فقط ببینم کجای صحبت های من به هایپ شبیه ؟! یکی اینجا توی توهم خودش سیر کرده به هر طریق میخواد امتیازات رو زیر سوال ببره چون 30 صفحه رفته جلو فعالیت هم داشته اگه جوابشو دادی میشه هایپ !! واقا جالبه ...
آره این که هی بیا بگی 100 تا امتیاز بالای 9 داره در حالی که امتیاز 30-40تاشون اصلا ارزشی نداره هایپ کاذب هست و میبینی که فقط من هم این حرف رو نزدم و حتی محمد که فن دوآتیشه بازی هم هست داره این رو میگه. پس سعی کن با واقعیت هایی که هست کنار بیای.
اون بنده خدایی هم که این حرف رو زده خودش رو زیر سوال برده. مگه اینجا دبستان یا مهدکودک هست که بگیم چون فلانی این کار رو با من کرد پس من هم اینجوری جوابش رو میدم که بسوزه یا فلان بشه. یکم منطقی فکر کنید، جواب بعضی از صحبت رو اصلا نباید داد کسی که امتیازات 10ـی که تو متا ثبت شده که فکر کنم 10تایی میشه رو زیر سوال ببره دیگه تکلیفش با خودش مشخصه که اوضاعش چی هست.

بمیر بابا حال نداری:دی من همیشه طرف حق هستم و هیچ فرقی هم برام نداشته، سر Uncharted 3 هم کسی بخواد از این کارا بکنه و بگه مثلا 200 تا امتیاز بالای 9 گرفته همین حرف رو بهش میزنم. تا امروز من تو هیچ تاپیکی ندیده بودم این بساط رو که یکی بیاد بگه بازی 100 تا امتیاز بالای 9 داره و میانگین از این 100 تا مثلا 98 هست در حالی که تو متا 50 تا اینا ثبت شده و میانگین 90 هست(اعداد رو مثال زدم).

فکر کنم تابلو باشه که من فن Geow هستم :دی به نظرم یه سری از دوستان دیگه زیادی دارن زیاده روی میکنن، MetaCritic و Game Rankings مهم ترین مرجع واسه ثبت امتیازات سایت ها و مجلات هستن و هر از چندی هم یه سری سایت جدید به لیستشون اضافه می کنند. اینکه بگیم 105 تا امتیاز بالای 9 داره اصلا درست نیست چون اعتبار یه سری از سایت ها اصلا در حدی نیست که بشه به امتیازشون استناد کرد. مسلما همین Game Shark اینقدر اعتبار داره که امتیازش داره تو متا و GR ثبت میشه و با اینکه خودم از این امتیازش خیلی تعجب کردم و چند تا فحش هم نثارش کردم (:دی) ولی بازم نمیشه خیلی راحت با یه امتیاز اعتبارش رو زیر سوال برد. البته تو این سایت هایی که امتیازشون تو متا محاسبه میشه، خداییش Game Critics خیلی مشکل داره و کلا حالش خوب نیست :دی
دقیقا حرف های ممد تایید میشه!

یکی میتونه بگه چرا امتیاز Famitsu تو متا ثبت نمیشه ؟
مگه قبلا ثبت میشده؟ من دقیق یادم نیست و شاید دارم اشتباه میکنم اما یادم نمیاد تو متا امتیازش ثبت شده باشه!

گند زدن دوباره به امتیاز gears of war 3 توسط سایت gameshark ( تبدیل -B به +C )

29b0x2bjfvqjgly6y7ml.jpg

جالبه بدونید این سایت یعنی گیم شارک به بازی امتیاز -B رو داده بود که در تازه ترین ویرایش امتیاز بازی رو به +C تقلیل داد و از این اشتباهشون عذر خواهی کرده . اینم متنشون :
Editor's Note: The original score for Gears of War 3 was listed as a B- and was improperly labled. The intent of the writer was to grade Gears of War 3 as as "C+
".We regret the error
طبق این متن نمره اصلی بازی که که -B ذکر شده بوده نادرسته و اینکه قصد نویسنده برای عنوان gears 3 امتیاز +C بوده و آخرش هم تاسف خورده برای خطاش .
طبق این امتیاز gears of war 3 از بازیهای متوسط رو به پایین حساب میشه .

گیم شارک امتیاز بازی رو به +C تغییر داد و گفته اشتباه شده بوده و عذر خواهی کرد .
پر روووووو اینا دیگه شورش رو در آوردن .
Oops
دیگه همچین کاری جای هیچ بحثی نمیزاره ! :-&

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or