امتیازات Gears of War 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
250px-Gears_of_War_3_box_artwork.png

Official Xbox Magazine 10/10
Planet Xbox 360 10/10
Guardian 10/10
EGM 10/10
The Koalition 10/10
Gameblog.fr 10/10
Digital Spy 10/10
Joystiq 10/10
Giant Bomb 10/10
Neocrisis 10/10
Ready Up 10/10
GodisaGeek.com 10/10
STN 10/10
Giantbomb 10/10
Gamertag Radio 10/10
DualShockers 10/10
GamerFitNation 10/10
MSXBOX World 10/10
FZ.se 10/10
ShopTo 10/10
GamingBolt 10/10
GamerFuzion 10/10

BeingNerdy 9.8/10
Xbox360Achievements 9.7/10
NowGamer 9.6/10
Xboxliveaddicts 9.6/10
Game Informer 9.5/10
Spong 9.5/10
GamingExcellence 9.5/10
GameSpot 9.5/10
GameZone 9.5/10
Vandal Online 9.5/10
3DJuegos 9.5/10
Viciojuegos.com (Spasnih) 9.4/10
GameTrailers 9.4/10
gamrReview 9.3/10
GamingXP 9.2/10
1UP 9.1/10
Electronic Theatre 9.1/10
Gameswelt 9.1/10
GamingTrend 9.1/10
EDGE 9/10
Gamer.nl 9/10
IncGamers 9/10
TheSixthAxis 9/10
Gamer365 (Hungary) 9/10
Eurogamer Spain 9/10
Gamer.no 9/10
Gamers Globe 9/10
GameArena 9/10
Gamereactor Sweden 9/10
Gamereactor Denmark 9/10
Cheat Code Central 9/10
IGN 9/10
VideoGamer 9/10
Computer and Video Games 9/10
Official Xbox Magazine UK 9/10
GamePro 9/10
Everyeye.it 9/10
JPS 9/10
Everybody Plays 9/10
Games(TM) 9/10
GamesRadar 9/10

576KByte – 8.8/10
Strategy Informer 8.5/10
GameFront 8.5/10
Eurogamer Sweden 8.5/10
The Escapist 8/10
Eurogamer 8/10
Destructoid 8/10

آخرین ویرایش:
دوستان قصد تخریب یا چیزی ندارم چون من خودم این بازی رو خیلی دوست دارم و اولین بازی بود که تو این نسل انجام دادم اما دیگه یکجوری هایپ نکنید که خودتون تابلو بشید. اگه این بازی 100 تا امتیاز بالای 9 گرفته چیز عجیبی نیست اما مهم تر اینه که تو متا چند تا امتیاز بالا 9 گرفته نه اینکه کل سایت های دنیا روهم میانگینشون چقدر میشه یا چند تا بالای 9 گرفته چون اگه این طور باشه و بخوایم جمع بزنیم بعضی بازیها شاید نزدیک 150-160 تا امتیاز بالای 9 گرفتن و به تعداد انگشت های دست هم امتیاز زیر 9 نداشتن.
به عقیده من استثناهای این نسل به جز برخی بازی های خاص مثل Orange box یا MGS بازی هایی مثل Mass Effect 2 که از 98 تا نقد ثبت شده یک دونه زیر 90 داشت یا Uncharted 2 که از 105 نقد ثبت شده 2 تا زیر 90 داشت یا حتی Gears of war که از 88 تا نقد 5 یا 6 زیر 90 داشت هستند. این نسخه هم عالی هست اما وقتی از 60 و چند تا نقد 12-13 تاش زیر 90 هست بنظرم نمیشه گفت استثنایی. حالا این نظر من هست و هرکی ممکنه یک نظری داشته باشه و محترمه.

پ.ن: دوستان جنگ و دعوا هم راه نندازید که خودم برخورد می کنم! اگه حرفی هست بیاید منطقی بگید نه اینکه بگید تو فنی تو فلانی تو هیتر و .......(جمله اولم رو یک بار دیگه بخونید اگه از این حرف ها می خواید بهم بزنید) چون بعضی ها دست به روش های جدیدی برای هایپ زدن.

البته ناگفته نماند مجله Edge که برخی دوستان الان دارن سنگشو به سینه می زنن و خیلی مجله معتبری می دوننش ! به ابر عنوانی مثل Mgs 4 که از 3 سایت معتبر Gamespot ، IGN ، 1UP امتیاز کامل و 10 از 10 گرفت و کلا میانگین امتیازاش هم 94 شد. امتیاز 8 تعلق داد !! حالا سوال اینجاست که اگه این مجله سخت گیره پس چرا به بازی مثل بایونتا ( که خیلی هم قابل احترامه ) امتیاز کامل می ده و اونجا سخت گیر نیست و بایونتا رو بدون ایراد می دونه ؟ جواب اینو فقط تعصب بیش از حدی که در برخی دوستان می بینیم می ده و بس !! الان هم eurogamer شده خوشحال و مورد تمسخر قرار می گیره !!

p.s : میانگین بازی همون چیزی که فکر می کردم می شه . بین 91 و 92 انتظار می رفت از مهمترین و بهترین IP این نسل مایکروسافت !!!!! ( در واقع زور اخر ! ) کمتر از این بود تعجب می کردیم !

البته امتياز كامل در اكثر موارد به معني بي ايراد دونستن يك بازي نيست.چون همه ميدونن كه هيچ بازي تو تاريخ بي ايراد نبوده و نخواهد بود.اون بيشتر جنبه تحسين داره.يعني مثلا Edge بعد از بازي كردن Bayonetta گيم پلي سريع و انقلابي اون به قدري مجذوبش ميكنه كه ايرادات جزئي بازي رو در نظر نميگيره و نمره كامل ميده.

امتيازات هم به نظرم من بيشتر جنبه سليقه اي داره.اكثر سابتها همينجور هستند.مثلا من هم اكثر موارد با امتيازات Edge موافقم و مي بينم كه به سليقه ي من نزديكه.يعني من هم اگه به جاي اون منتقد بودم حتما همون امتياز رو ميدادم.اما اين دليل بر فن كنسول بودن من نيست.

اما مورد Gameshark يكم عجيبه.فرقش اينه كه من ميام مثلا مثل Edge بازي رو نقد ميكنم.خوبي هاي بازي رو هم ميگم ولي شايد برخلاف سايتهاي ديگه از يك نقطه بازي تو گيم پليش خوشم نياد و آخر سر بيام مطرح كنم و بگم با وجود نكات مثبت ، اين نكته ي منفي از نظر ما قابل گذشت نيست و كل بازي رو تحت الشعاع قرار داده و درنتيجه امتياز ما مثلا 6 هست.نه اين كه از اول نقد تا آخر هرچي نكته مثبت بازي داشته رو برعكس جلوه بدي كه يك سريشون ديگه واقعا سليقه اي نيست.مثل گرافيك Geow 3 كه هركي يك تريلر ببينه ميفهمه كه گرفيك بازي عالي هست و نبايد تو متن از كلمه گرفيك افتضاح استفاده كرد كه اصلا قابل هضم نيست.

• Like
Reactions: LiviNG D3AD
فنهای خوشحال که از امتیازات این سایت دفاع میکنند بخونند چرا ؟ چونکه
صنعت بازی کلا به سایت GameShark افتخار میکنه .
امتیاز های جالبی که این سایت به برخی بازیها داده ( به نسبت امتیازی گیرز 3 ) نشون میده اینا به جای منتقد از هویج استفاده میکنند .
[TABLE="class: body"]
[TR]
[TD="class: left"][/TD]
[TD="class: centre"]Dead Island امتیاز B
gears of war 3 امتیاز
-B
Warhammer 40,000 امتیاز
B
Captain America امتیاز
B
FEAR 3 امتیاز A
inFamous 2 امتیاز B
L.A. Noire امتیاز B
Mortal Kombat امتیاز A
Outland امتیاز A
Portal 2 امتیاز +B
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بمیرم که گیرز 3 در حد هیچ کدوم از این بازیها هم نبوده :-&
در ضمن همین سایت به بازی گرشاسب امتیاز D رو داده و اینقدر به گرافیک بازی گیر نداده که به گرافیک گیرز 3 گیر داد.
نقد هویج گونه به این میگن .
----------------------------------------------------------------------------
طبق نقدهای این سایت خوشحال gears of war در هر شماره پسرفتی عجیب کرده .
1 gears of war امتیاز+A
gears of war 2 امتیاز -A
gears of war 3 امتیاز -B
فکر کنم جلب توجه هم دیگه خز شد .

آخرین ویرایش:
اوه اوه . این با warner چه قدر حال میکنه :d
در کل در حق این بازی داره اجهاف میشه o:-)
میانگین در gamerankings : 91.06

شما ها هم دیگه شورش رو در آوردین عجبا ! حالا یه نقد بد هم داشته باشه ! تأثیر این نقد آن چنان کمه که اصا قابل ملاحظه نیست ! اگه قرار بود همه امتیاز 10 و 9 بدن خو در متا و ... رو تعطیل کنین میانگین میخواین چیکار . تا خودتون بازی رو بازی نکردین نکات قوت و ضعفش رو نفهمیدین نیاین تو تاپیک امتیازات در مورد این منتقد اون منتقد صحبت کنین .

اصولا من در صحبت كردن با نادان و احمق تخصص ندارم ولي اينو صرفا جهت شفاف سازي ميگم من از Gameshark طرفداري نكردم من گفتم اين بازي اين همه نمرات عالي گرفته يه 6 يا 8 نبايد ناراحتتون كنه چون يه چيز طبيعيه واسه همه بازيا اتفاق افتاده اينكه قدرت درك يه عده از جلبك فراتر نميره تقصير من نيست قصدم از مقايسه edge با Gameshark هم اين بود كه بگم edge هم به چندتا بازي ناجوانمردانه نمره پايين داده ولي من هيچوقت نيومدم مثله بعضيا كلي بازي در بيارم بگم اي فلان اي بيسار حالا شماها هي خودتونو بكوبين به در ديوار من اينجا نشستم دارم ميخندم چون دركتون ميكنم دست خودتون نيست

آخرین ویرایش:
ببخشید اگه اسپمه:
این سایت متا رو یکی میشه لینکش رو بزاره؟

بازم میگم،امتیاز Eurogamer همینطور که ثبت شده شامل اعتبار میشه ولی نکته ی مهم اینکه به هیچ وجه وقتی از بین 105 سایت که امتیاز بالای 9 دادن،8 میده از اهمیت بالایی برخوردار نیست.
این سایت قبلا هم سر خیلی از بازیهایی که امتیازاتشون پایین بوده(زیر 7) 8 داده.
اين 10 ها همون قدر بي ارزشه كه نمره eurogamer بي ارزشه
یکی بیاد این تیکه نقل قول رو واسم شفافش کنه! یا من قدرت درکم خیلی پایینه یا این تیکه پست خیلی جهت "شفاف سازی" بوده از قول خودشون و یا میشه به عنوان یه منتقد حرفه ای در صنعت گیم ازش استفاده کرد !
اصولا من در صحبت كردن با نادان و احمق تخصص ندارم
ولی من در صحبت کردن با فن بوی و ترول فوق تخصص دارم

بازم میگم،امتیاز Eurogamer همینطور که ثبت شده شامل اعتبار میشه ولی نکته ی مهم اینکه به هیچ وجه وقتی از بین 105 سایت که امتیاز بالای 9 دادن،8 میده از اهمیت بالایی برخوردار نیست.
تا الآن 65 تا نقد توی متا ثبت شده که 10 تاش زیر 9 و دو تاش هم زیر 8 بوده. بزارید ببینیم کلاً نقد های MC به 100 میرسه, 105 تا بالای 9 پیش کش !

بازم میگم،امتیاز Eurogamer همینطور که ثبت شده شامل اعتبار میشه ولی نکته ی مهم اینکه به هیچ وجه وقتی از بین 105 سایت که امتیاز بالای 9 دادن،8 میده از اهمیت بالایی برخوردار نیست
شما مثل اینکه پست من رو نخوندید نه؟ خداییش من اصلا یادم نمیاد برای هیچ بازی دیگه ای اینجوری بگن فلان تا امتیاز بالا 9 گرفته(در حالی که نصفش تو متا ثبت نشده) و حتی بیان بگن از کل 100خورده ای امتیازی که به بازی دادن میانگین بازی شده فلان. همیشه به همون متا و گیم رنکینگ بسنده میکردند اما مثل اینکه بعضی ها علاقه زیادی به هایپ اضافه دارند و روش های جدید رو هم برای این کار خلق کردند.

در ضمن پست قبلی من رو اگه نخوندی بخون چون یک توضیحاتی توش دادم که امثال شما برنگردی به من بگی فن بوی و فلان و ...... امیدوارم اگه جواب منطقی داری بگی و اگر هم نداری سکوت کنی چون وقتی جواب منطقی نباشه بحث الکی و بیخوده کش پیدا می کنه.

تا الآن 65 تا نقد توی متا ثبت شده که 10 تاش زیر 9 و دو تاش هم زیر 8 بوده. بزارید ببینیم کلاً نقد های MC به 100 میرسه, 105 تا بالای 9 پیش کش !
این خودش یه رکورد حساب میشه حالا حتما که نباید توی متا ثبت شده باشه.سایت های بودن که بهرحال به بازی امتیاز دادن.
شما مثل اینکه پست من رو نخوندید نه؟ خداییش من اصلا یادم نمیاد برای هیچ بازی دیگه ای اینجوری بگن فلان تا امتیاز بالا 9 گرفته(در حالی که نصفش تو متا ثبت نشده) و حتی بیان بگن از کل 100خورده ای امتیازی که به بازی دادن میانگین بازی شده فلان. همیشه به همون متا و گیم رنکینگ بسنده میکردند اما مثل اینکه بعضی ها علاقه زیادی به هایپ اضافه دارند و روش های جدید رو هم برای این کار خلق کردند.
فن بوی های تاپیک مشخص هستن.کاری نداریم! یعنی اگه هایپ نباشه ولی بجاش زیر سوال بردن امتیازات باشه خوبه دیگه ؟ اره؟ همینو میخوای بگی وقتی یکی برمیگرده میگه یوروگیمر 8 داده پس کل امتیازات 10 این بازی زیر سوال رفته بنظرت منطقی میاد بهت نمیگم فن بوی بگو آره یا نه ؟

ضمنا،اینجا هر کی هر چی دلش خواست گفت فقط ببینم کجای صحبت های من به هایپ شبیه ؟! یکی اینجا توی توهم خودش سیر کرده به هر طریق میخواد امتیازات رو زیر سوال ببره چون 30 صفحه رفته جلو فعالیت هم داشته اگه جوابشو دادی میشه هایپ !! واقا جالبه ...

Last edited by a moderator:
این خودش یه رکورد حساب میشه حالا حتما که نباید توی متا ثبت شده باشه.سایت های بودن که بهرحال به بازی امتیاز دادن.
اگر اینجوری باشه که از این رکورد ها زیاد داریم, مثل GOW3 , ME2 یا U2 که بالای 180 تا امتیاز 100/100 داره !

آخرین ویرایش:
اگز اینجوری باشه که از این رکورد ها زیاد داریم, مثل GOW3 , ME2 یا U2 که بالای 180 تا امتیاز 100/100 داره !
باز که بحث بازیهای دیگه شد مگه کسی گفت وجود نداره؟ کسی هم فکر نمیکنم گفته باشه این بازی رکورد شکونده !

منظورم اینه یک بازی هر چقدر هم 9 - 10 جمع کنه از سایت های درپیت هیچ ارزشی نداره و تاثیری توی متای بازی اعمال نمیکنه !
اما مهمترین امتیازات بنظر من اینان :

Gamespot 9.5/10
IGN 9/10
EDGE 9/10
Famitsu 9.75/10
Game Informer 9.5/10

Last edited by a moderator:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or