امتیازات Gears of War 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
250px-Gears_of_War_3_box_artwork.png

Official Xbox Magazine 10/10
Planet Xbox 360 10/10
Guardian 10/10
EGM 10/10
The Koalition 10/10
Gameblog.fr 10/10
Digital Spy 10/10
Joystiq 10/10
Giant Bomb 10/10
Neocrisis 10/10
Ready Up 10/10
GodisaGeek.com 10/10
STN 10/10
Giantbomb 10/10
Gamertag Radio 10/10
DualShockers 10/10
GamerFitNation 10/10
MSXBOX World 10/10
FZ.se 10/10
ShopTo 10/10
GamingBolt 10/10
GamerFuzion 10/10

BeingNerdy 9.8/10
Xbox360Achievements 9.7/10
NowGamer 9.6/10
Xboxliveaddicts 9.6/10
Game Informer 9.5/10
Spong 9.5/10
GamingExcellence 9.5/10
GameSpot 9.5/10
GameZone 9.5/10
Vandal Online 9.5/10
3DJuegos 9.5/10
Viciojuegos.com (Spasnih) 9.4/10
GameTrailers 9.4/10
gamrReview 9.3/10
GamingXP 9.2/10
1UP 9.1/10
Electronic Theatre 9.1/10
Gameswelt 9.1/10
GamingTrend 9.1/10
EDGE 9/10
Gamer.nl 9/10
IncGamers 9/10
TheSixthAxis 9/10
Gamer365 (Hungary) 9/10
Eurogamer Spain 9/10
Gamer.no 9/10
Gamers Globe 9/10
GameArena 9/10
Gamereactor Sweden 9/10
Gamereactor Denmark 9/10
Cheat Code Central 9/10
IGN 9/10
VideoGamer 9/10
Computer and Video Games 9/10
Official Xbox Magazine UK 9/10
GamePro 9/10
Everyeye.it 9/10
JPS 9/10
Everybody Plays 9/10
Games(TM) 9/10
GamesRadar 9/10

576KByte – 8.8/10
Strategy Informer 8.5/10
GameFront 8.5/10
Eurogamer Sweden 8.5/10
The Escapist 8/10
Eurogamer 8/10
Destructoid 8/10

آخرین ویرایش:
اخه این جمله چی بود:
What's Not: horrible story, overly familiar gameplay, disappointing beast mode, underwhelming graphics

نگفتم بقیه سایتا واسه خودنمایی امتیاز پایین میدن....

یعنی واقعا تاسف برانگیزه واقعا واژه ای برای بیان حاله روز این سایت ندارم ! دقیقا همه نکات مثبت بازی شدند منفی ؟! اگر کلمه ای اختراع شده که بتونم شرحش بدم لطفا بگید تا اضافه کنم .
فقط یکم مقایسه بین گیم اسپات و این سایت . گیم اسپات مدال گیم پلی داده این گذاشته نکته منفی ! گیم اسپات مدال داستان داده این گذاشته نکته منفی ! گیم اسپات دوتا مدال گرافیکی داده این گذاشته نکته منفی !
هدف این سایت چی بوده ؟ خودش را نشون بده ؟ متای امتیاز را بیاره پایین ؟ یک فنبوی نشسته نقدش کرده ؟! که چی ؟
فرخ اون gif خدااااااااا بود.یعنی دقیقا به مضمون میخورد:))
واقعا منم مخم سوت کشید.وقتی امتیاز رو دیدم،گفتم بزار نقدش رو بخونم شاید ایراداتش درست باشه.ولی وقتی نقد رو خوندم دیوانه شدم.آخه نمیفهمم همچین گوساله ایی چرا باید بازی به این بزرگی رو نقد کنه؟چرا همچین سایت آشغالی باید نمرش ثبت بشه؟واقعا مسخره و احمقانس.تازه من باقیش رو نزاشتم.برو همش رو بخون تا مثل من سر به بیابون بزاری
:d

اخه این جمله چی بود:
What's Not: horrible story, overly familiar gameplay, disappointing beast mode, underwhelming graphics

نگفتم بقیه سایتا واسه خودنمایی امتیاز پایین میدن....

توی گیم اسپات به تک تک اینا مدال داده

فکر کنم گیم شارک به halo هم 6 داده بود کلا شوت می زنه زیاد روش حساب نکنید دیگه نتونسته این نسل چیت خور کنه زده به بیابون

آخرین ویرایش:
توی گیم اسپات به تک تک اینا مدال داده
دقیقا منم از این دیوونه شدم.هرچی که سایتای دیگه ازش تعریف کردن،این اومده بد گفته.مشخصه که یا میخواسته متای بازی رو پائین بکشه،یا میخواسته خودشو نشون بده.دیگه همچین ایرادات مسخره ایی هیچ دلیل دیگه ایی نمیتونه داشته باشه.منم تا حالا به هیچ سایتی گیر ندادم.که مثلا این پول گرفته یا از این حرفا....ولی این سایت تابلو هست از روی عمد این کارو کرده.فقط میگم خاک بر سر اون متا که همچین سایتایی امتیازشون اونجا ثبت میشه.

اینم از gif فرخ.این دقیقا حالی هست که من شدم:dیعنی بهترین gif رو فرخ گذاشت>:d<
68699060553422969671.gif

فقط همینو کم داشتیم که فن بازی وارد عرصه نمره دهی به بازیها بشه که بدبختانه شد...
وقتی هر سایتی میزارن نمرش ثبت بشه اخرشم میشه این...
اصلا معیار واصولی هم وجود داره برا انتخاب سایتهایی که نمره میدن؟

الان رفتم تو متا،یه عقده ایی بدبخت تو user score اومده بهش 0 داده.بعدشم این رو نوشته
kinectimals was better. At least with kinectimals, you can see the animal, and when you pet it, it responds to your actions. When I play gears and I want to shoot something, it just keeps zooming in and out. When I climb a wall, it zooms in and out 5 times. When I run, the camera looks at my feet? That's stupid When I play kinectimals I have a perfect camera view and when the lion runs off to play, it doesn't zoom in and out 5 times, it focuses on the lion like it should. Kinectimals is so much better.
مطمئنم ار این گونه افراد تو سایتای مختلف هم هستن که اگر با یه بازی مشکل داشته باشن سرش رو ببرن.

يه مسئله اي كه واقعا جالبه اينه وقتي من از 6 دادن EDGE به شاهكاري مثله Resistance 2 شكايت ميكردم همه بهم ميپريدن كه اين مجله تخصصيه و فلانه تو حق نداري زير سوال ببري ولي الان سرتاپاي يوروگيمر رو شستن گذاشتن كنار اصلا هم مهم نيست به مقاله DF كه از زير مجموعه هاي يوروگيمر هست استناد ميشه حرف كليه من اينه شماها اگه بازي از نظرتون شاهكاره پس نبايد يه نمره 6 يا 8 ناراختتون كنه اين نشون ميده كه اعتماد به نفس نداريد حتما بايد يه چيزيو تاييد كنن تا شماها بهش ايمان بيارين خيلي ساده و ريلكس ميتونيد از كنار اين نمره يا نقد بگذرين:d
اولا که edge قضیش فرق میکنه.بعدشم آدم میره نقد رو میخونه ببینه دلیل این نمره چی بوده.وقتی یه سایت شوت و مزخرفی میاد به گیرز 3 میده 6 بعدشم اون ایرادات احمقانه رو میگیره،طبیعتا اعتراض بهش وارده.البته اینم بگم که دوستان سر امتیاز یورو گیمر زیادی سخت گرفتن.8 یعنی عالی.حالا به هر دلیلی اون منتقد به نظر بازی کامل نبوده که بهش 10 بده.ولی دیگه 6 اونم با اون ایرادات مسخره میشه حماقت.در ضمن edge رو قاطی قضیه نکنید،چون اگر الان edge بیاد به گیرز 1 هم بده من قبولش میکنم.همونطور که وقتی به گیرز 1 نمره 8 رو داد،من گفتم حقش بوده.کلا edge اعتبارش انقدر بالا هست که قابل مقایسه با این سایت نیست.
خير به هيچ عنوان هيچ فرقي نداره اگه شما منتقد edge رو به عنوان منتقد حرفه اي ميدونيد بايد منتقد Gameshark رو هم قبول داشته باشين edge تو چندين مورد سوتي كلفت داده نمونش 6 دادن به The Witcher 2 كه واقعا از منتقد معلوم الحال edge بر مياد من تا حالا چندين بار اسكن هاي اين مجله رو مطالعه كردم چيزي كه كاملا مشخصه اين مجله هم تعصبي نقد ميكنه و به بعضي از بازيا طوري نمره پايين ميده كه انگار پدر كشتگي ديرينه داره باهاشون بهر حال بحث تاپيك تا همين جاشم منحرف شد كله حرفام اينه همونطور كه edge برام اصلا مهم نيست(چه 10 بده چه 6) اينجور نمرات براي شماها هم نبايد اهميت داشته باشه

آخرین ویرایش:
يه مسئله اي كه واقعا جالبه اينه وقتي من از 6 دادن EDGE به شاهكاري مثله Resistance 2 شكايت ميكردم همه بهم ميپريدن كه اين مجله تخصصيه و فلانه تو حق نداري زير سوال ببري ولي الان سرتاپاي يوروگيمر رو شستن گذاشتن كنار اصلا هم مهم نيست به مقاله DF كه از زير مجموعه هاي يوروگيمر هست استناد ميشه حرف كليه من اينه شماها اگه بازي از نظرتون شاهكاره پس نبايد يه نمره 6 يا 8 ناراختتون كنه اين نشون ميده كه اعتماد به نفس نداريد حتما بايد يه چيزيو تاييد كنن تا شماها بهش ايمان بيارين خيلي ساده و ريلكس ميتونيد از كنار اين نمره يا نقد بگذرين:d
اولا که edge قضیش فرق میکنه.بعدشم آدم میره نقد رو میخونه ببینه دلیل این نمره چی بوده.وقتی یه سایت شوت و مزخرفی میاد به گیرز 3 میده 6 بعدشم اون ایرادات احمقانه رو میگیره،طبیعتا اعتراض بهش وارده.البته اینم بگم که دوستان سر امتیاز یورو گیمر زیادی سخت گرفتن.8 یعنی عالی.حالا به هر دلیلی اون منتقد به نظر بازی کامل نبوده که بهش 10 بده.ولی دیگه 6 اونم با اون ایرادات مسخره میشه حماقت.در ضمن edge رو قاطی قضیه نکنید،چون اگر الان edge بیاد به گیرز 1 هم بده من قبولش میکنم.همونطور که وقتی به گیرز 1 نمره 8 رو داد،من گفتم حقش بوده.کلا edge اعتبارش انقدر بالا هست که قابل مقایسه با این سایت نیست.

GameKult هم به بازی 8 داد لعنتی !
http://www.gamekult.com/jeux/test-gears-of-war-3-J000102881t.html
فردا این سایت مفسد فی الارض معرفی میشه پس فردا هم حکم اعدامش اجرا میشه.
======
u.s.a و بقیه ی دوستان زیاد سخت نگیرید یه سایت هم به کیلزون 3 داده بود 5 !! نقدش رو نخوندم ولی اینو میدونم که این حقش نبود.
خیلی از سایت ها خیلی راحت به بازیهای نمره کامل میدن خیلی از سایت ها هم خیلی راحت نمره کم میدن.واسه همین میانگین در نظر گرفته میشه.

آخرین ویرایش:
خير به هيچ عنوان هيچ فرقي نداره اگه شما منتقد edge رو به عنوان منتقد حرفه اي ميدونيد بايد منتقد Gameshark رو هم قبول داشته باشين edge تو چندين مورد سوتي كلفت داده نمونش 6 دادن به The Witcher 2 كه واقعا از منتقد معلوم الحال edge بر مياد من تا حالا چندين بار اسكن هاي اين مجله رو مطالعه كردم چيزي كه كاملا مشخصه اين مجله هم تعصبي نقد ميكنه و به بعضي از بازيا طوري نمره پايين ميده كه انگار پدر كشتگي ديرينه داره باهاشون بهر حال بحث تاپيك تا همين جاشم منحرف شد كله حرفام اينه همونطور كه edge برام اصلا مهم نيست(چه 10 بده چه 6) اينجور نمرات براي شماها هم نبايد اهميت داشته باشه
شما داری سابقه edge رو با gameshark مقایسه میکنی؟بعدشم حضرت علی گفته اگر حرف راست رو دشمنت هم زد قبول کن.علت اینکه میگم برو نقد رو بخون همینه.اگر گیم اسپات هم همچین ایراداتی بگیره حقش فحش خوردنه.وقتی من دیدم edge به گیرز 1 داده 8،خیلیا بهش فحش دادن،ولی من دیدم این بدبخت داره راست میگه.چون اون زمان گیرز 1 یه بازی جدید و خاص بود،خیلی نمرات 10 بهش دادن.در حالیکه این بازی چیزی بنام داستان نداشت و طبیعتا حقش 10 نبود.ولی edge بدون جوگیری بهش 8 داد.حالا شاید سر بعضی بازیا کم لطفی کنه ولی نهایت 1 نمره بهش از حق خود بازی کم بده.در مورد بازیای دیگه هم بحث نمیکنم و شما هم لطف کن اینکارو نکن چون جوابی نمیدم،چون به هیچ وجه دوست ندارم تاپیک بازی محبوبم به میدون جنگ تبدیل بشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or