امتیازات Gears of War 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
250px-Gears_of_War_3_box_artwork.png

Official Xbox Magazine 10/10
Planet Xbox 360 10/10
Guardian 10/10
EGM 10/10
The Koalition 10/10
Gameblog.fr 10/10
Digital Spy 10/10
Joystiq 10/10
Giant Bomb 10/10
Neocrisis 10/10
Ready Up 10/10
GodisaGeek.com 10/10
STN 10/10
Giantbomb 10/10
Gamertag Radio 10/10
DualShockers 10/10
GamerFitNation 10/10
MSXBOX World 10/10
FZ.se 10/10
ShopTo 10/10
GamingBolt 10/10
GamerFuzion 10/10

BeingNerdy 9.8/10
Xbox360Achievements 9.7/10
NowGamer 9.6/10
Xboxliveaddicts 9.6/10
Game Informer 9.5/10
Spong 9.5/10
GamingExcellence 9.5/10
GameSpot 9.5/10
GameZone 9.5/10
Vandal Online 9.5/10
3DJuegos 9.5/10
Viciojuegos.com (Spasnih) 9.4/10
GameTrailers 9.4/10
gamrReview 9.3/10
GamingXP 9.2/10
1UP 9.1/10
Electronic Theatre 9.1/10
Gameswelt 9.1/10
GamingTrend 9.1/10
EDGE 9/10
Gamer.nl 9/10
IncGamers 9/10
TheSixthAxis 9/10
Gamer365 (Hungary) 9/10
Eurogamer Spain 9/10
Gamer.no 9/10
Gamers Globe 9/10
GameArena 9/10
Gamereactor Sweden 9/10
Gamereactor Denmark 9/10
Cheat Code Central 9/10
IGN 9/10
VideoGamer 9/10
Computer and Video Games 9/10
Official Xbox Magazine UK 9/10
GamePro 9/10
Everyeye.it 9/10
JPS 9/10
Everybody Plays 9/10
Games(TM) 9/10
GamesRadar 9/10

576KByte – 8.8/10
Strategy Informer 8.5/10
GameFront 8.5/10
Eurogamer Sweden 8.5/10
The Escapist 8/10
Eurogamer 8/10
Destructoid 8/10

آخرین ویرایش:
خیلی سعی نکن که عقیده ی کسیو عوض کنی... نظر شخصیم اینه که یه کمپانی بزرگ جدا از تبلیغات عظیمی که برای بازیش میکنه ( مخصوصا میکرو سافت) نمیاد به سایت ها بی خودی اعتماد کنه و فروش بازیشو بسپره به امتیاز ها پس مطمئنم این وسط یه کار هایی میشه برای امتیاز دهی... بحث یه میلیون یا دو میلیون دلار نیست که بحث خیلی بیشتر از این حرفاست پس اینجور موقع ها مافیا وسط میاد و نه فقط در مورد گیم خیلی محصولات دیگه هم همینه خیلی از وسائل الکترونیک که تو سی نت ریویو میخوره اصلا در حد امتیازی که بهش میدن نیست... من نمیگم این نسخه از گیرز بده ولی فکر میکنم هایپ هم باید قاطی این ماجرا دونست با اینکه میدونم خودمم از بازی خیلی لذت خواهم برد فقط میگم این احتمال هم در نظر بگیرید... البته من بیشتر بحثم سر محصولات میکرو سافته که فراوون به خاطر تبلیغات و هایپ فروش میکنه...

اونوقت حتمی سونی هم از این مافیا مصنونه و هیچ ارتباطی با اون نداره.واقعا متاسفم که بعضی ها برای فروش و امتیازاته کمه انحصاری های سونی این چنین تصوراتی رو برای خودشون ایجاد میکنن.

خیلی سعی نکن که عقیده ی کسیو عوض کنی... نظر شخصیم اینه که یه کمپانی بزرگ جدا از تبلیغات عظیمی که برای بازیش میکنه ( مخصوصا میکرو سافت) نمیاد به سایت ها بی خودی اعتماد کنه و فروش بازیشو بسپره به امتیاز ها پس مطمئنم این وسط یه کار هایی میشه برای امتیاز دهی... بحث یه میلیون یا دو میلیون دلار نیست که بحث خیلی بیشتر از این حرفاست پس اینجور موقع ها مافیا وسط میاد و نه فقط در مورد گیم خیلی محصولات دیگه هم همینه خیلی از وسائل الکترونیک که تو سی نت ریویو میخوره اصلا در حد امتیازی که بهش میدن نیست... من نمیگم این نسخه از گیرز بده ولی فکر میکنم هایپ هم باید قاطی این ماجرا دونست با اینکه میدونم خودمم از بازی خیلی لذت خواهم برد فقط میگم این احتمال هم در نظر بگیرید... البته من بیشتر بحثم سر محصولات میکرو سافته که فراوون به خاطر تبلیغات و هایپ فروش میکنه...

آها ! که این طور ! پس شما لطف کن یه مقیاس ببند ببین ناشری که بازیش 96/100 میگیره چند میلیون باید رشوه داده باشه به سایتها ؟ لامصب یکی دو تا هم نیستن خیلین ! MGS,GT,RDR,GTA,Zelda,SMG,HL اوه خدای من چقدر سرمایه جابجا شده تو دنیای بازیها، بیشترین رشوه رو هم Valve داده ! 8-|

• Like
Reactions: Hamidreza
ما به امتیاز هزاران هزار سایت چه بد چه خوب کاری نداریم . نظر شخصی من اینه که امتیاز هایپ هم میشه ! چرا که نه ! فن های بازی که بیشترشون همون منتقدینی هستند که در مجلات و سایت های معتبر هم مشغول کار هستن روی این امتیازدهی تاثیر میزارن ! مهم اینه که امتیازها رو از بعد ی سایت یا مجله یا ادم بی طرف نگاه کنیم . شخصا فکر می کنم این بازی دیگه خیلی تکراری شده . بدیهیست کسی که ۶۰ دلار پول بازی میده حتی اگر هم بازی مورد علاقه اش نباشه و متوجه بشه که اونی نبوده که انتظارشو داشته هیچ وقت نمیاد بگه بازی بد بود .

حداقل بزارید 3 قسمت بشه بعد بگین تکراری!خوشبختانه 20 تا ریمیک و کالکشنم که نداشته:d

• Like
Reactions: Karchect
ما به امتیاز هزاران هزار سایت چه بد چه خوب کاری نداریم . نظر شخصی من اینه که امتیاز هایپ هم میشه ! چرا که نه ! فن های بازی که بیشترشون همون منتقدینی هستند که در مجلات و سایت های معتبر هم مشغول کار هستن روی این امتیازدهی تاثیر میزارن ! مهم اینه که امتیازها رو از بعد ی سایت یا مجله یا ادم بی طرف نگاه کنیم . شخصا فکر می کنم این بازی دیگه خیلی تکراری شده . بدیهیست کسی که ۶۰ دلار پول بازی میده حتی اگر هم بازی مورد علاقه اش نباشه و متوجه بشه که اونی نبوده که انتظارشو داشته هیچ وقت نمیاد بگه بازی بد بود .

امتیاز Portal 2 رو هم فنهاش بهش دادن امتیاز HL رو هم فنهاش بهش دادن امتیاز GoW رو هم فنهاش بهش دادن ( اصلاً هم تکراری نشده هنوز 50 تا قسمت دیگه جا داره ) امتیاز MGS هم فنهاش بهش دادن هنوز هم جا داره 50 قسمت دیگه و ... لااقل وقتی یه دلیلی میارین سعی کنید جوری نباشه که بشه به عالم و آدم نسبتش داد !

فکر کنم دیگه تمام امتیازات داده شده امیدوارم تاپیک بسته بشه که به بن بن کشی و گند کشیده نشه ما میایم ببینم امتیازات چی شد میایم می بینیم بحث و جدله

آها ! که این طور ! پس شما لطف کن یه مقیاس ببند ببین ناشری که بازیش 96/100 میگیره چند میلیون باید رشوه داده باشه به سایتها ؟ لامصب یکی دو تا هم نیستن خیلین ! MGS,GT,RDR,GTA,Zelda,SMG,HL اوه خدای من چقدر سرمایه جابجا شده تو دنیای بازیها، بیشترین رشوه رو هم Valve داده ! 8-|
من نه فن پی اس 3 ام نه اکس باکس فقط دارم میگم یه درصد کوچیک هم گوشه ذهنتون برای این موضوع باشه اگه هم جایی براش نبود مشکلی نیست... من از هردو گیرز ها تا حالا خوشم اومده و بازی کردم ولی این امتیاز ها براش زیاده چون برای من چیز خاصی ندارن همین... خیلی جا ها دیدم که میگن گیرز توی گیم پلی نوآور بوده کاور گیری رو اون آورد در حالی که اینطور نیست قبل از اون کاور گیری بود توی بازی کیل سوئیچ... هر کسی سلیقه ای داره من هم مستثنا نیستم ولی اینجور تصور نشه که من فن چیزی هستم نه منم از گیرز لذت میبرم مثل خیلی از بازی های دیگه...

فکر کنم دیگه تمام امتیازات داده شده امیدوارم تاپیک بسته بشه که به بن بن کشی و گند کشیده نشه ما میایم ببینم امتیازات چی شد میایم می بینیم بحث و جدله

هنوز 20 سایت دیگه مونده

اون کسی که از بازی خوشش نمیاد خوب سلیقه ی خودش و به کسی مربوط نمیشه اما اینکه بعضی دوستان میان و میگن به نظر من نمره های بازی زیاده چون به سلیقه ی من نمیخوره خوب این حرف اشتباهه و کاملا بچه گانه لطفا سلیقتونو برای خودتون نگه دارید و حداقل اگه از بازی خوشتون نمیاد نیاید بگید این بازی بازیه خوبی نیست چون به سلیقه ی من نمیخوره نکته ی جالب دیگه اینکه بزرگترین ایرادی که به گیرز میگیرن اینکه نو آوری نداره و کاور گیریشم تقلیدیه در حالی که همین کاور گیری که گیرز کاملش کرد به اصلی ترین ویژگی بازیای اکشن این نسل تبدیل شد و خیلی بازای معروف دیگه اومدن این قابلیتو به شکلی کاملا دقیق از گیرز تقلید کردن نه کیل سوئیچ حتی اکشنای اول شخص البته گیرز در زمانی که به بازار اومد نوآوریم داشت مثل زدن دکمه Y در لحظه ای که خود بازی میخواد برای دیدن یه نمای خاص که در حال حاضر تو خیلی از بازیا دیده میشه نمونش کرایسیس2 یا آزادی عمل در هنگام تعویض خشاب اسلحه که سه تا قدرت داشت شاید اینا نکات بزرگی نباشن اما تو بازی تاثیر گذار بودن و خیلی از بازیای دیگه همین نوآوریارم نداشتن البته گیرز بازی نیست که نیاز به دفاع کردن داشته چون فروش و کیفیت بالاش تو هر سه نسخه ثابت کرده چه قدر عنوان موفقیه اما خوب بعضیا حرفاشون خیلی اعصلب خورد کنه

متوسط امتیازات بازی به 92 رسید دوباره ولی احتمالا وقتی امتیاز دوست عزیزمون Bit-Gamer ثبت بشه باز بر می گرده رو 91 :دی

متوسط امتیازات بازی به 92 رسید دوباره ولی احتمالا وقتی امتیاز دوست عزیزمون Bit-Gamer ثبت بشه باز بر می گرده رو 91 :دی

چقدر بالا پایین میشه هِی :d
این 94 که امین میگفت چی بود پس ؟ خودشم امتیاز داده بود ؟ :d

حداقل بزارید 3 قسمت بشه بعد بگین تکراری!خوشبختانه 20 تا ریمیک و کالکشنم که نداشته:d
یه خروار پک و کالکشن داره توی گیم اسپات ره که بری همشون لیست شده :دی
متوسط امتیازات بازی به 92 رسید دوباره ولی احتمالا وقتی امتیاز دوست عزیزمون Bit-Gamer ثبت بشه باز بر می گرده رو 91 :biggrin1:
همیشه پای یه سایت با امتیازات تخیلی در میان است ! :دی

اینم یک سری نمره..

RipTen 10/10
E-mpire 10/10
Tailgate365.com 10/10
GAMINGtruth 9.5/10
Gaming-Age 9.5/10
GamerPops 9.5/10
Leggetron 9/10
IRBGamer 9/10
Kontraband 9/10
VoodooExtreme 9/10
The Gaming Vault] 9/10
Gametactics 9/10

این 94 که امین میگفت چی بود پس ؟ خودشم امتیاز داده بود ؟ :d

من کامل ترین بانک نمرات رو دارم باقی سایتها همه ناقص هستن..

من کامل ترین بانک نمرات رو دارم باقی سایتها همه ناقص هستن..

خیلی مَردی تو . گرز باز جماعت اینجوریه دیگه :d
ماشاالله چقدر 10 داره این بازی :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or