امتیازات Gears of War 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
250px-Gears_of_War_3_box_artwork.png

Official Xbox Magazine 10/10
Planet Xbox 360 10/10
Guardian 10/10
EGM 10/10
The Koalition 10/10
Gameblog.fr 10/10
Digital Spy 10/10
Joystiq 10/10
Giant Bomb 10/10
Neocrisis 10/10
Ready Up 10/10
GodisaGeek.com 10/10
STN 10/10
Giantbomb 10/10
Gamertag Radio 10/10
DualShockers 10/10
GamerFitNation 10/10
MSXBOX World 10/10
FZ.se 10/10
ShopTo 10/10
GamingBolt 10/10
GamerFuzion 10/10

BeingNerdy 9.8/10
Xbox360Achievements 9.7/10
NowGamer 9.6/10
Xboxliveaddicts 9.6/10
Game Informer 9.5/10
Spong 9.5/10
GamingExcellence 9.5/10
GameSpot 9.5/10
GameZone 9.5/10
Vandal Online 9.5/10
3DJuegos 9.5/10
Viciojuegos.com (Spasnih) 9.4/10
GameTrailers 9.4/10
gamrReview 9.3/10
GamingXP 9.2/10
1UP 9.1/10
Electronic Theatre 9.1/10
Gameswelt 9.1/10
GamingTrend 9.1/10
EDGE 9/10
Gamer.nl 9/10
IncGamers 9/10
TheSixthAxis 9/10
Gamer365 (Hungary) 9/10
Eurogamer Spain 9/10
Gamer.no 9/10
Gamers Globe 9/10
GameArena 9/10
Gamereactor Sweden 9/10
Gamereactor Denmark 9/10
Cheat Code Central 9/10
IGN 9/10
VideoGamer 9/10
Computer and Video Games 9/10
Official Xbox Magazine UK 9/10
GamePro 9/10
Everyeye.it 9/10
JPS 9/10
Everybody Plays 9/10
Games(TM) 9/10
GamesRadar 9/10

576KByte – 8.8/10
Strategy Informer 8.5/10
GameFront 8.5/10
Eurogamer Sweden 8.5/10
The Escapist 8/10
Eurogamer 8/10
Destructoid 8/10

آخرین ویرایش:
Gamereviews 9.1/10

منتقد با منتقد فرق میکنه مثلا فیفا رو بدی دست من نقد کنم 1 هم بهش نمیدم..:d
مثلا EDGE بازی ALEN WAKE رو داده بود یک زن نقد کرده بود..:-b و اون هم گویا کلی ترسیده بود و نمره خیلی کمی بهش داد..

در کل منتقد ها انسان هستن و خیلی مواقع سلیقه شخصیشون رو تو نمره دادن اعمال میکنن.
به نظر من درستشم همینه بازی باید توسط تمام اقشار تست بشه و سلیقه های مختلف هم به بازی نظر بدن تا نمره واقعی بدست بیاد
حالا بازی کی میاد کف کندیم؟؟؟

بابا بخدا همین EuroGamer به MGS4 که خیلی بهتر از GeOW3 امتیاز گرفت هم 8 داد ولی نه کوجیما اومد فحش کاریشون کرد نه اینهمه فنهای بازی ... حالا یه بار 2 بار 3 بار ... الان من 2 روزه دارم پست پاک میکنم باز یکی میاد به Eurogamer گیر میده ... حالا یه غلطی کرد ... من قول میدم از این به بعد همه 10 بدن !!!!!!!!!!!
همیشه واسه همه بازیها امتیازها و نظرهای مختلف بوده مهم میانگین که خدا رو شکر بالای 90 ه .

• Like
Reactions: shefer
بابا بخدا همین EuroGamer به MGS4 که خیلی بهتر از GeOW3 امتیاز گرفت هم 8 داد ولی نه کوجیما اومد فحش کاریشون کرد نه اینهمه فنهای بازی ... حالا یه بار 2 بار 3 بار ... الان من 2 روزه دارم پست پاک میکنم باز یکی میاد به Eurogamer گیر میده ... حالا یه غلطی کرد ... من قول میدم از این به بعد همه 10 بدن !!!!!!!!!!!
همیشه واسه همه بازیها امتیازها و نظرهای مختلف بوده مهم میانگین که خدا رو شکر بالای 90 ه .

بذار بگن عقده هاشون حداقل بخوابه:d

سر mgs هم کم فحش ندادن:d

مسئله اینجاست که خود آقای کلیف میاد منتقد یوروگیر رو "Hater" خطاب میکنه!:دی مشخصه که گیمرایی که میخوان بازیش رو تجربه کنند هم همون حرفا رو تکرار میکنند!

• Like
Reactions: Mr.Ok
یه مسئله هست که اینجا نمیشه عنوان کرد و باید اسپویل بشه و وقتی بازی رو تموم کنید یه وجه مشترک بین MGS و Gears 3 پیدا میکنید ظاهرا منتقدای یورو گیمر با این جور بازیا زیاد حال نمیکن.

[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]مه Naughty Dog گرم که اومد به رقیب خودش تبریک گفت. دمه کلیف هم گرم که تشکر کرده ازشون. واقعا سطحشون بالاست.. اونوقت ما با این کارا میخوایم پیشرفت کنیم؟!
امیدوارم این ذوستی هاشوم همیشه ادامه داشته باشه
[/FONT]
کلاً کلیفی بی ارادت خاصی نسبت به ناتی داگ داره، چند وقت پیش هم به اوان ولز گفته بود در مورد عملکرد بچه های ND و Uncharted 3 واقعاً شگفت زده هست یا بنوعی هابپ خورش کرده بود :biggrin1:, الان هم که ناتی داگ بخاطر نمرات گیرز تبریک گفته. خیلی خوبه .
منم بشدت لذت بردم از این کار ناتی داگ
از این دوستی هازیاد باشه ۱۰۰٪ صنعت گیم پیشرفت شگرفی میکنه

همینو بگو . یکیش GT5 بود که نظرات مختلف بود با اینکه خیلی ها خوششون نیمد . تازه اونجا کلی سایت و مجله بود اینجا یدونه یوروگیمر هستش !
حرف منطقی رو باید از مدیر شنید

نويد جان ميدوني با اين مثالي كه زدي تاپيك 60 70 صفحه ديگه ميره جلو اقايون بخدا Eurogamer به Red Dead Redemption هم 8 داد فناش اينقدر كلي بازي در اوردن؟

من که فقط یه بار به این یورو گیمر گیر دادم دیگه ولش کردم . البته حق با تو است . کلا به 8 علاقه داره بیخیال :d

آخرین ویرایش:
همینو بگو . یکیش GT5 بود که نظرات مختلف بود با اینکه خیلی ها خوششون نیمد . تازه اونجا کلی سایت و مجله بود اینجا یدونه یوروگیمر هستش !
حرف منطقی رو باید از مدیر شنید
نويد جان ميدوني با اين مثالي كه زدي تاپيك 60 70 صفحه ديگه ميره جلو اقايون بخدا Eurogamer به Red Dead Redemption هم 8 داد فناش اينقدر كلي بازي در اوردن؟

خدایی به red dead هم 8 داد اگه اینجوریه اینا کلا شعور ندارن بریم سایتشونو تخته کنیم:d داستان اونایی که به هر چیز خوبی گیر میدن بگن ما خفنیم:-&

جمیعا خفه کردید همه رو با این یوروگیمر!! به خدا قرآن خدا غلط نشد.به بازی مورد علاقتون گفته بالا چشمش ابروئه تا از رو کره ی زمین محوش نکنید دست وردار نیستید...
اینکه یوروگیمر به بازی های خفن8 میده لزوما معنیش این نیست که اونها رو بازی ضعیفی میدونه.میتونه معنیش این باشه که امتیاز 8 رو یه امتیاز عالی میدونه.که به نظر من کار درست هم همین سایت میکنه.
وقتی سایت های دیگه به بازی های آشغال نمره ی 5 که باید به بازی های متوسط داده بشه رو مییدن طبیعیه که گیمر ها هم بد عادت میشن و هر بازی که زیر 7 بگیره رو آشغال حساب میکنن.الان اکثر بازی هایی که متای زیر7 بگیرن ارزش بازی کردن ندارن..

یوروگیمر الان اَخه وایسید اگه یه بازیه دیگه بیاد همه نمره کم بدن همین یوروگیمر بالا بده میشه قدیس ...

من خودم فن Geow و Xbox هستم , اینکه EG به بازی 8 داده کمی عجیبه ولی نه اونقدر آدم بخواد بازی بکوبه . من خودم بازی در حد 8.5 می دونم ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or