امتیازات Gears of War 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
250px-Gears_of_War_3_box_artwork.png

Official Xbox Magazine 10/10
Planet Xbox 360 10/10
Guardian 10/10
EGM 10/10
The Koalition 10/10
Gameblog.fr 10/10
Digital Spy 10/10
Joystiq 10/10
Giant Bomb 10/10
Neocrisis 10/10
Ready Up 10/10
GodisaGeek.com 10/10
STN 10/10
Giantbomb 10/10
Gamertag Radio 10/10
DualShockers 10/10
GamerFitNation 10/10
MSXBOX World 10/10
FZ.se 10/10
ShopTo 10/10
GamingBolt 10/10
GamerFuzion 10/10

BeingNerdy 9.8/10
Xbox360Achievements 9.7/10
NowGamer 9.6/10
Xboxliveaddicts 9.6/10
Game Informer 9.5/10
Spong 9.5/10
GamingExcellence 9.5/10
GameSpot 9.5/10
GameZone 9.5/10
Vandal Online 9.5/10
3DJuegos 9.5/10
Viciojuegos.com (Spasnih) 9.4/10
GameTrailers 9.4/10
gamrReview 9.3/10
GamingXP 9.2/10
1UP 9.1/10
Electronic Theatre 9.1/10
Gameswelt 9.1/10
GamingTrend 9.1/10
EDGE 9/10
Gamer.nl 9/10
IncGamers 9/10
TheSixthAxis 9/10
Gamer365 (Hungary) 9/10
Eurogamer Spain 9/10
Gamer.no 9/10
Gamers Globe 9/10
GameArena 9/10
Gamereactor Sweden 9/10
Gamereactor Denmark 9/10
Cheat Code Central 9/10
IGN 9/10
VideoGamer 9/10
Computer and Video Games 9/10
Official Xbox Magazine UK 9/10
GamePro 9/10
Everyeye.it 9/10
JPS 9/10
Everybody Plays 9/10
Games(TM) 9/10
GamesRadar 9/10

576KByte – 8.8/10
Strategy Informer 8.5/10
GameFront 8.5/10
Eurogamer Sweden 8.5/10
The Escapist 8/10
Eurogamer 8/10
Destructoid 8/10

آخرین ویرایش:
فنهای خوشحال که از امتیازات این سایت دفاع میکنند بخونند چرا ؟ چونکه
صنعت بازی کلا به سایت GameShark افتخار میکنه .
امتیاز های جالبی که این سایت به برخی بازیها داده ( به نسبت امتیازی گیرز 3 ) نشون میده اینا به جای منتقد از هویج استفاده میکنند .
[TABLE="class: body"]
[TR]
[TD="class: left"][/TD]
[TD="class: centre"]Dead Island امتیاز B
gears of war 3 امتیاز
-B
Warhammer 40,000 امتیاز
B
Captain America امتیاز
B
FEAR 3 امتیاز A
inFamous 2 امتیاز B
L.A. Noire امتیاز B
Mortal Kombat امتیاز A
Outland امتیاز A
Portal 2 امتیاز +B[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بمیرم که گیرز 3 در حد هیچ کدوم از این بازیها هم نبوده :-&
در ضمن همین سایت به بازی گرشاسب امتیاز D رو داده و اینقدر به گرافیک بازی گیر نداده که به گرافیک گیرز 3 گیر داد.
نقد هویج گونه به این میگن .
----------------------------------------------------------------------------
طبق نقدهای این سایت خوشحال gears of war در هر شماره پسرفتی عجیب کرده .
1 gears of war امتیاز+A
gears of war 2 امتیاز -A
gears of war 3 امتیاز -B
فکر کنم جلب توجه هم دیگه خز شد .
واقعا دستش درد نکنه ! حرف دل من یکی رو که زدن تو این سایت ! به نظر من یکیم GOW2 بسیار ضعیف تر از شماره ی یک بود چون در واقع همون شماره ی 1 با چند تا مد جدید بود ...
هیچ مشکلی نداره یه سایت بیاد بازی رو اینجوری بررسی کنه ! به دل منتقدا ننشسته , زوری که نباید بیان بهش 10 یا A++++ بدن ! من دموی بازی تو E3 , دموهای مختلف بازی و ... رو دیدم . تو E3 که گرافیک بازی هیچ فرقی با شماره ی قبل نداشت , عکس هم میتونم بذارم . تو بقیه ی دموها هم که دیدم واقعا تغییر تو انجین و گرافیک رو احساس نکردم ! حالا همه اومدن گیر دادن چرا B- یا C+ داده ! نظرشون اینه , کسی مشکلی داره بره به صندوق انتقادات و پیشنهاد سایتشون مراجعه کنه ! :d
اینا همش کلک پوله . 6 ماه دیگه که کسی دیگه نگاه این بازیم نکرد اونوقت معلوم میشه چه خبره . اونهمه پیش فروش و تبلیغات بسیار بسیار زیاد و ... خب معلومه اگه این نمره ها رو نگیره چی میشه ! بازی حتما خوبه اما من با توجه به ویدئوهای بازی و اسکرین شاتای نسخه ی نهایی و تجربه ی GOW2 میتونم بگم همون یورو گیمر عدالت رو رعایت کرده ...

واقعا دستش درد نکنه ! حرف دل من یکی رو که زدن تو این سایت ! به نظر من یکیم GOW2 بسیار ضعیف تر از شماره ی یک بود چون در واقع همون شماره ی 1 با چند تا مد جدید بود ...
هیچ مشکلی نداره یه سایت بیاد بازی رو اینجوری بررسی کنه ! به دل منتقدا ننشسته , زوری که نباید بیان بهش 10 یا A++++ بدن ! من دموی بازی تو E3 , دموهای مختلف بازی و ... رو دیدم . تو E3 که گرافیک بازی هیچ فرقی با شماره ی قبل نداشت , عکس هم میتونم بذارم . تو بقیه ی دموها هم که دیدم واقعا تغییر تو انجین و گرافیک رو احساس نکردم ! حالا همه اومدن گیر دادن چرا B- یا C+ داده ! نظرشون اینه , کسی مشکلی داره بره به صندوق انتقادات و پیشنهاد سایتشون مراجعه کنه ! :d
اینا همش کلک پوله . 6 ماه دیگه که کسی دیگه نگاه این بازیم نکرد اونوقت معلوم میشه چه خبره . اونهمه پیش فروش و تبلیغات بسیار بسیار زیاد و ... خب معلومه اگه این نمره ها رو نگیره چی میشه ! بازی حتما خوبه اما من با توجه به ویدئوهای بازی و اسکرین شاتای نسخه ی نهایی و تجربه ی GOW2 میتونم بگم همون یورو گیمر عدالت رو رعایت کرده ...
البته میانگین نمرات بازی هم این صحبت های شمارو تایید می کنه . چون هر نسخه میانگینش کمتر از نسخه قبل بوده تا حالا و پیشرفتی دیده نشده در امتیازاتش !
تفاوتش اینه که هیچ سایت بزرگی به گیرز 3 امتیاز 5.8 نداده بود
چه ربطی به حرف من داشت الان !؟ من می گم این اتفاق واسه هر سایتی ممکنه بیفته و چیز عجیبی نیست . کما اینکه واسه گیم اسپات هم افتاد این اتفاق ، کسی بحث امتیاز نکرد من دارم نوع عمل رو می گم ! یه خورده فکر کنید بعد کامنت بدید جای دوری نمی ره !

واقعا یک عده یک حرفهای میزنن که آدم تعجب میکنه که تو ذهنشون چی میگزره..! یعنی واقعا اینها به چی فکر میکنن..؟ آیا در شرایط عادی هستن..؟

پس اعضای خوشحال Gameshark هم توی سایت خودمون داشتیم و خبر نداشتیم !=))چرا نمیرید منتقد و رویور شید ! بسی خوشـــــــــــــــحال شدیم !!

البته میانگین نمرات بازی هم این صحبت های شمارو تایید می کنه . چون هر نسخه میانگینش کمتر از نسخه قبل بوده تا حالا و پیشرفتی دیده نشده در امتیازاتش !
چه ربطی داره! اگر اینجوری باشه که شما میگی میانگین بازی ها باید به 100 هم برسه و یا بالاتر :دی! مثلاً طبق نظریه شما اگر U3 با بیشتر از دو سال اختلاف از نسخه قبلی میانگینش 90 تا 95 بشه پسرفت داشته !

چه ربطی به حرف من داشت الان !؟ من می گم این اتفاق واسه هر سایتی ممکنه بیفته و چیز عجیبی نیست . کما اینکه واسه گیم اسپات هم افتاد این اتفاق ، کسی بحث امتیاز نکرد من دارم نوع عمل رو می گم ! یه خورده فکر کنید بعد کامنت بدید جای دوری نمی ره !

GT 1: 96
GT 2: 93
GT 3: 95
GT 4: 89
GT 5: 84
عجب فاجعه ای‌!!! یعنی نسبت به نسل قبل پیشرفت نکرده که هیچی پسرفت هم کرده=))

--------
Killzone 2: 91
Killzone 3: 84

InFamous: 85
InFamous 2: 82
و...

واقعا من نمیفهمم اینا چرا بدون یکم پیشرفت بازی میدن بیرون.:-/

• Like
Reactions: Fratos
نمونه ای از نمرات همین Game shark که شده بد ترین سایت بازی !
خیلی هم بد نمره نمیده . حالا یه بازی رو میپسنده یه بازی رو نه !
Heavy Rain : B
Crysis 2 : B
L.A Noire : B
Dragon Age 2 : B
Witcher 2 : -A
Homefront : C
Outland : A
Bulletstorm : B
Mass Effect 2 : A
Killzone 3 : +B
Dead space 2 : -A
Little big Planet 2 : A
Gran Turismo : -A
Fallout New Vegas : B
Medal Of Honor : -B
Singularity : -B
FFXIII : B
Alan Wake : -B
Metro 2033 : +B
Mafia 2 : -C
Mortal Kombat : A
Assassin's Creed Brotherhood : A
God Of War 3 : A
Modern Warfare 2 : A
COD : Black OPS : A
GTA IV : A

یعنی این سایت فقط با Gears Of War مشکل داره ؟! حالا اگه این بازی یه سبک خاصی داشت میگفتیم چون سبکش خاصه نپسندیدن ولی نقدشو که خوندم خیلی حال کردم !
" 3 تا دکمه فشار میدی و بعد 4 تا در باز میکنی و بعد با آسانسور میری و بعدش چند تا موجود که همه رو قبلا دیدی تیکه پاره میکنی و بعدش 4 تا والو رو میپیچونی و دوباره سوار آسانسور میشی و میری تو راهرو و بعدش راهرو و دوباره راهرو ... "
خداییش این گزیده ای که از نقدشون انتخاب کردم خیلی جالبه ...
راستی چطور در حق بازیایی که با قرمز مشخص کردم ظلم نکردن ؟!

ولی عاشق این امتیازشم فقط . همه ی سایتا 10 و 9 دادن ولی این حرف دلمو زد . Read Dead Redemption : B

آخرین ویرایش:
نمونه ای از نمرات همین Game shark که شده بد ترین سایت بازی !
خیلی هم بد نمره نمیده . حالا یه بازی رو میپسنده یه بازی رو نه !
Heavy Rain : B
Crysis 2 : B
L.A Noire : B
Dragon Age 2 : B
Witcher 2 : -A
Homefront : C
Outland : A
Bulletstorm : B
Mass Effect 2 : A
Killzone 3 : +B
Dead space 2 : -A
Little big Planet 2 : A
Gran Turismo : -A
Fallout New Vegas : B
Medal Of Honor : -B
Singularity : -B
FFXIII : B
Alan Wake : -B
Metro 2033 : +B
Mafia 2 : -C
Mortal Kombat : A
Assassin's Creed Brotherhood : A

یعنی این سایت فقط با Gears Of War مشکل داره ؟! حالا اگه این بازی یه سبک خاصی داشت میگفتیم چون سبکش خاصه نپسندیدن ولی نقدشو که خوندم خیلی حال کردم !
" 3 تا دکمه فشار میدی و بعد 4 تا در باز میکنی و بعد با آسانسور میری و بعدش چند تا موجود که همه رو قبلا دیدی تیکه پاره میکنی و بعدش 4 تا والو رو میپیچونی و دوباره سوار آسانسور میشی و میری تو راهرو و بعدش راهرو و دوباره راهرو ... "
خداییش این گزیده ای که از نقدشون انتخاب کردم خیلی جالبه ...
پ ن پ میری با کینکت همه رو تیکه پاره میکنی چون بادسته بازی میکنی خب کدمه داره...
این نظر شخصیه شماست که من با هیچیش موافق نیستم...
دوست دارم نظرتو راجع به COD بدونم؟؟؟

چه ربطی داره! اگر اینجوری باشه که شما میگی میانگین بازی ها باید به 100 هم برسه و یا بالاتر :دی! مثلاً طبق نظریه شما اگر U3 با بیشتر از دو سال اختلاف از نسخه قبلی میانگینش 90 تا 95 بشه پسرفت داشته !
شما چرا با موهومات خودت حرف تو دهن من میذاری و بعدم نقدش می کنی !؟ من نگفتم گیرز 2 یا 3 از نسخه 1 ضعیفترند . من در تایید حرف های اون دوستمون گفتم که نسخه های بعدی این بازی بدون هیچ پیشرفت خاصی درجا زدن و با اضافه شدن چند تا مود یه بهبود سطحی اومدن بیرون . به همین دلیل دیگه منتقدی که نسخه 1 براش خیلی چیزا هیجان داشته . قبول نمی کنه که نسخه دوم و سوم هم به همون شکل و بدون تغییر محسوسی به خوردش داده بشه . واسه همین میبینیم که میانگین امتیازات هر نسخه از نسخه قبل کمتر بوده . این دلیلی بر این نیست که نسخه های بعدی پسرفت داشتن . این نشون دهنده اینه که بازی درجا زده و پیشرفت خاصی نداشته . ولی عکس این قضیه هم هست . انچارتد 2 نسبت به 1 چنان پیشرفتی کرد که تونست اونهمه میانگین امتیازش رو بیشتر کنه . حالا دیگه این توان ND رو نشون می ده که ببینیم می تونه نسخه سوم رو در حدی پیشرفت بده که واسه منتقد ها بازم نو اوری داشته باشه و یه میانگینی مثل GTA 4 کسب کنه یا نه . اگه کمتر کسب کرد بدون نتونسته پیشرفتی که 2 نسبت به 1 داشته رو این نسبت به 2 داشته باشه . اینا دیگه حساب خیلی ساده ای فکر نمی کنم نیازی به توضیح داشته باشه !

--------

و...

اقای باهوش ! توضیحی که بالا دادم جواب کامنت شما هم می شه !

• Like
Reactions: Shah!n

--------

و...

مهم کلاس کار هست ! این همه بازی بزرگ این سبکه امتیاز گیری رو در پیش گرفتن پس سازندگان GeoW3 هم مجبورن بازی رو طوری بسازن که 1-2 نمره از شماره قبلی کمتر بگیره ! در واقع این اصل همون " تکامل کلاسگرا " هست که الان در مراکز تحقیقاتی بزرگ جهان دارن روش تحقیق میکنن ! و فکر میکنم Epic جزو پیشگامان این سبک باشه که خب توسط سازندگان عناوین فوق ابداع شده ! این یکی از بزرگترین دست آوردهای دنیای گیم هست ! مثلاً شما ببینید بازیهایی که مثال میزنید چطور کاندیدای دریافت بهترین ریسینگ قرن، GoTY 2011 و بهترین شوتر که سبک FPS رو به خودش بدهکار کرده ( در واقع اوشون بستانکار هستن ؟! :-/ آها نه طلبکارن ! :> ) اینها همش از صدقه سر این سبک امتیاز گیری هست ! :-b

مهم کلاس کار هست ! این همه بازی بزرگ این سبکه امتیاز گیری رو در پیش گرفتن پس سازندگان GeoW3 هم مجبورن بازی رو طوری بسازن که 1-2 نمره از شماره قبلی کمتر بگیره ! در واقع این اصل همون " تکامل کلاسگرا " هست که الان در مراکز تحقیقاتی بزرگ جهان دارن روش تحقیق میکنن ! و فکر میکنم Epic جزو پیشگامان این سبک باشه که خب توسط سازندگان عناوین فوق ابداع شده ! این یکی از بزرگترین دست آوردهای دنیای گیم هست ! مثلاً شما ببینید بازیهایی که مثال میزنید چطور کاندیدای دریافت بهترین ریسینگ قرن، GoTY 2011 و بهترین شوتر که سبک FPS رو به خودش بدهکار کرده ( در واقع اوشون بستانکار هستن ؟! :-/ آها نه طلبکارن ! :> ) اینها همش از صدقه سر این سبک امتیاز گیری هست ! :-b
اینجا فقط یه سوال پیش میاد:
شما کار دیگه ای هم به غیر از لودگی بلدی یا نه؟ :-/ :|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or