امتیازات Final Fantasy XIII

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
ffxiiifamitsu.jpg

درود .

مجله معروف ژاپنی Famitsu در جدیدترین نقد و بررسی به بازی معروف و زیبای شرکت SE یعنی FFXIII پرداخته است که میتوان گفت به این بازی امتیاز کاملی داده است 39/40 که البته این 39 چرا نشد ه است 40 جالب توجه است بازی در این ماه در ژاپن وارد میشود و در اروپا در ماه March .

source

خب پس Persfect نگرفت. البته منم تو گیم پلی هایی که ازش دیدم حس کردم اون مقدار Damage که وارد میکنی که بصورته عدد نوشته میشه و کلا Battle ها یکم شلوغ و درهم بنظر میومد. البته تا خوده آدم گیم پلی رو تجربه نکنه نمیشه دقیق گفت ولی امیدوارم بقوله معروف Live up to its hype !

Final Fantasy I - 35
Final Fantasy II - 35
Final Fantasy III - 36
Final Fantasy Ⅳ - 36
Final Fantasy V - 34
Final Fantasy VI - 37
Final Fantasy VII - 38
Final Fantasy VIII - 37
Final Fantasy IX - 38
Final Fantasy X - 39
Final Fantasy XI - 38
Final Fantasy XII- 40
Final Fantasy XIII - 39

تا حالا فقط 12 40 شده . امتیاز خوب بوده.اصلا امتیاز فامیتسو رو اصلا قبول ندارم last remnant به اون در پیتی 38 گرفتش که واقعا ارزش 30 هم نداشت بعد لاست ادیسه 34 گرفت یا بلو دراگون 37 که هر دو تاش بی نهایت بهتر بودن از last remnant

Final Fantasy I - 35
Final Fantasy II - 35
Final Fantasy III - 36
Final Fantasy Ⅳ - 36
Final Fantasy V - 34
Final Fantasy VI - 37
Final Fantasy VII - 38
Final Fantasy VIII - 37
Final Fantasy IX - 38
Final Fantasy X - 39
Final Fantasy XI - 38
Final Fantasy XII- 40
Final Fantasy XIII - 39

تا حالا فقط 12 40 شده . امتیاز خوب بوده.اصلا امتیاز فامیتسو رو اصلا قبول ندارم last remnant به اون در پیتی 38 گرفتش که واقعا ارزش 30 هم نداشت بعد لاست ادیسه 34 گرفت یا بلو دراگون 37 که هر دو تاش بی نهایت بهتر بودن از last remnant
کاملا موافقم ! بازی به اون مضخرفی 39 گرفت ! 20 هم حقش نبود !
چرا انقدر به VIII کم داده ؟!:دی
بلو دراگون و لاست ادیسه رو بازی کردم و جفتشون واقعا خوب بودن. لاست ادیسه که عالی بود. داستان و موزیکش واقعا شاهکار بود (چهار تا 9 هم گرفت). بلو دراگون هم خیلی خوب بود ولی از لحاظه داستانی به من زیاد نچسبید. last remnant رو هم وقت نکردم بازی کنم ولی میگن شدیدا مشکله فریم ریت داره، که من خیلی رو فریم ریت حساسم. گرافیک برام مهم نیست، حتی حاضرم 2D باشه ولی مشکله فریم ریت نداشته باشه.

اصلی ترین و رو اعصاب ترین مشکل The Last Remnant مشکل پاپ آپ تکستچر(اسم لاتینش رو بلد نیستم:دی) هست !

گیم پلی ـش هم که افتضاح بود ...
3 نوبت طول میکشه تا لود شه ...

آخرین ویرایش:
این فامیتسو یک چیزیش میشه ها- 2 تا بازی که اصلا کسی فکرش رو نمیکرد ازش نمره کامل گرفتن ولی FF با این همه پیشینه و چندین سال کاری که روش شده- 39
احتمالا یارو مرض داشت-ولی 39 هم بد نیستا!!!نزنید بنده خدارو

اصلا امتیاز فامیتسو رو اصلا قبول ندارم last remnant به اون در پیتی 38 گرفتش که واقعا ارزش 30 هم نداشت بعد لاست ادیسه 34 گرفت یا بلو دراگون 37 که هر دو تاش بی نهایت بهتر بودن از last remnant

البته لاست ادیسه 36 گرفت.
بلو دراگون و لاست ادیسه رو بازی کردم و جفتشون واقعا خوب بودن. لاست ادیسه که عالی بود. داستان و موزیکش واقعا شاهکار بود (چهار تا 9 هم گرفت). بلو دراگون هم خیلی خوب بود ولی از لحاظه داستانی به من زیاد نچسبید. last remnant رو هم وقت نکردم بازی کنم ولی میگن شدیدا مشکله فریم ریت داره، که من خیلی رو فریم ریت حساسم. گرافیک برام مهم نیست، حتی حاضرم 2D باشه ولی مشکله فریم ریت نداشته باشه.
خلاصه اینا همش نظر شخصیه، مهم اینه که گیمر با بازی حال کنه یا نه.

بابا خداییش last remnant اونقدر ها هم بد نبود فقط مشکل افت فریم به همراه screen tearing و pop up texture و لودینگ های طولانی داشت گرافیکشم خوب نبود.به طور کلی مشکلات فنی عدیده ای داشت ولی من با گیم پلیش خیلی حال میکردم.

خب پس Persfect نگرفت. البته منم تو گیم پلی هایی که ازش دیدم حس کردم اون مقدار Damage که وارد میکنی که بصورته عدد نوشته میشه و کلا Battle ها یکم شلوغ و درهم بنظر میومد. البته تا خوده آدم گیم پلی رو تجربه نکنه نمیشه دقیق گفت ولی امیدوارم بقوله معروف Live up to its hype !
Damage که نه فقط توی فاینال، بلکه توی همه JRPG‌ها بصورت عدد نوشته میشه!
در هم بودن هم نمی‌دونم منظورت دقیق چیه. اون Battle‌هایی که تابحال نشون دادن خیلی ساده بوده. در حد Attack، Fire یا Summon.

مهدی به نظر منم یه کم زیادی تخیلی شده...
مهدی احتمالا بخاطر بی احترامی به مقام شیوا بهش یه نمره کم دادن! :cheesygri
لعنتیا به ffx به اون خدایی هم 39 دادن!

آقا اینا تازه یه 40 دادن (Bayonetta). دیگه گفتن خیلی خز میشه دوباره یه 40 دیگه بدیم.:biggrin1:

به قول ماکان یارو مرض داشته 1 نمره همینجوری از طبیعت کم کرده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or