کاملا موافقم ! بازی به اون مضخرفی 39 گرفت ! 20 هم حقش نبود !Final Fantasy I - 35
Final Fantasy II - 35
Final Fantasy III - 36
Final Fantasy Ⅳ - 36
Final Fantasy V - 34
Final Fantasy VI - 37
Final Fantasy VII - 38
Final Fantasy VIII - 37
Final Fantasy IX - 38
Final Fantasy X - 39
Final Fantasy XI - 38
Final Fantasy XII- 40
Final Fantasy XIII - 39
تا حالا فقط 12 40 شده . امتیاز خوب بوده.اصلا امتیاز فامیتسو رو اصلا قبول ندارم last remnant به اون در پیتی 38 گرفتش که واقعا ارزش 30 هم نداشت بعد لاست ادیسه 34 گرفت یا بلو دراگون 37 که هر دو تاش بی نهایت بهتر بودن از last remnant
بلو دراگون و لاست ادیسه رو بازی کردم و جفتشون واقعا خوب بودن. لاست ادیسه که عالی بود. داستان و موزیکش واقعا شاهکار بود (چهار تا 9 هم گرفت). بلو دراگون هم خیلی خوب بود ولی از لحاظه داستانی به من زیاد نچسبید. last remnant رو هم وقت نکردم بازی کنم ولی میگن شدیدا مشکله فریم ریت داره، که من خیلی رو فریم ریت حساسم. گرافیک برام مهم نیست، حتی حاضرم 2D باشه ولی مشکله فریم ریت نداشته باشه.
اصلا امتیاز فامیتسو رو اصلا قبول ندارم last remnant به اون در پیتی 38 گرفتش که واقعا ارزش 30 هم نداشت بعد لاست ادیسه 34 گرفت یا بلو دراگون 37 که هر دو تاش بی نهایت بهتر بودن از last remnant
Damage که نه فقط توی فاینال، بلکه توی همه JRPGها بصورت عدد نوشته میشه!خب پس Persfect نگرفت. البته منم تو گیم پلی هایی که ازش دیدم حس کردم اون مقدار Damage که وارد میکنی که بصورته عدد نوشته میشه و کلا Battle ها یکم شلوغ و درهم بنظر میومد. البته تا خوده آدم گیم پلی رو تجربه نکنه نمیشه دقیق گفت ولی امیدوارم بقوله معروف Live up to its hype !