امتیازات FINAL FANTASY VII REMAKE

متای بازی از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    105
  • نظرسنجی بسته شده است .
ظاهرا Pacing بازی رو نپسندیدن و بین لحظات خفن بازی زیادی موارد کش اومده وجود داره
من خودم هایپم شدید ولی شاید واقعا آدم چند سال وایسه همه اپیزود هاش بیاد واقعا به صرفه تر باشه هم اقتصادی و هم اینکه تجربه بهتری میشه پشت سر هم رفتنشون:دی

البته تا اونموقع 5 یا ده سال دیگه میشه، الان حتی فردامون هم معلوم نیست چه برسه چند سال دیگه:دی

من خودم هایپم شدید ولی شاید واقعا آدم چند سال وایسه همه اپیزود هاش بیاد واقعا به صرفه تر باشه هم اقتصادی و هم اینکه تجربه بهتری میشه پشت سر هم رفتنشون:D

البته تا اونموقع 5 یا ده سال دیگه میشه، الان حتی فردامون هم معلوم نیست چه برسه چند سال دیگه:D
حالا ممکنه بازی چهار پارته باشه:دی

حالا ممکنه بازی چهار پارته باشه:D
اگر به اسکویره که دو سال بعد یه نسخه دیگه میده از بازی با یه ساعت اضافه تر اسمشو میذاره ۱.۵
بعد پنچ سال ۲ رو میده بعدش دوباره دو سال بعد ۲.۵ که مثلا یه سکرت اندینگ داره که به قیمت ۶۰ دلار می فروشتش

بعدش نسل ۱۰ میشه یه کالکشن از ۱ و۲ میده اسمشو میذاره ۲.۸ اخرای نسل ۱۰ نسخه سه ش رو میده با یه dlc سی دلاری که هیچی نداره

من خودم هایپم شدید ولی شاید واقعا آدم چند سال وایسه همه اپیزود هاش بیاد واقعا به صرفه تر باشه هم اقتصادی و هم اینکه تجربه بهتری میشه پشت سر هم رفتنشون:D

البته تا اونموقع 5 یا ده سال دیگه میشه، الان حتی فردامون هم معلوم نیست چه برسه چند سال دیگه:D

تا اون موقع غیر از اپیزود آخرش بقیه رو هم میتونید رو PC پایرت کنید (امیدوارم :-")
یه خرجی از گردن تون هم کم میشه

ولی باز به نظرم اسکوئر بهتره "خیلی سریع" در مورد روند عرضه بقیه اپیزودها شفافیت سازی کنه

• Like
Reactions: Arima Kishou
اگر به اسکویره که دو سال بعد یه نسخه دیگه میده از بازی با یه ساعت اضافه تره اسمشو میذاره ۱.۵ بعد پنچ سال ۲ رو میده بعدش دوباره دو سال بعد ۲.۵ بعدش نسل ۱۰ میشه یه کالکشن از ۱ و۲ میده اسمشو میذاره ۲.۸ اخرای نسل ۱۰ نسخه سه ش رو میده
dlc های 30-40دلاری رو هم حساب کن:دی

• Like
Reactions: 33505775
اگر به اسکویره که دو سال بعد یه نسخه دیگه میده از بازی با یه ساعت اضافه تره اسمشو میذاره ۱.۵ بعد پنچ سال ۲ رو میده بعدش دوباره دو سال بعد ۲.۵ بعدش نسل ۱۰ میشه یه کالکشن از ۱ و۲ میده اسمشو میذاره ۲.۸ اخرای نسل ۱۰ نسخه سه ش رو میده
تازه رمان و کلی کوفت و زهرمار دیگه هم مونده:))

ظاهرا آخر بازی یه گند اساسی زدن و داستان رو کلا تغییر دادن!!!
یعنی از این به بعد هر اتفاقی ممکنه پیش بیاد!!!
من نمیفهمم پس چرا اسمشو گذاشتن ریمیک؟ به عنوان نسخه فرعی میدادن بیرون بهتر بود. وقتی قراره ریمیک کنن، دیگه داستان که نباید عوض بشه!!!

• Angry
Reactions: Zack.Fair
این منتقدا هم آدمو سورپرایز میکنن!!! 87؟؟؟ ریلی؟
من رو اصل این که بازی اصلی یه تیکه بوده به چنین چیزی به صورت دیفالت اول دو نمره کم میکنم بعد نمره میدم.
به وسعت باشه همون نسل پنج و شش هم این پروژه و امثالش بزرگ بودن اونموقعم باید چند تیکه میشدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or