امتیازات FIFA 16

..ROC..

کاربر سایت
dxojrs39c4obyi37uqj4.jpg

Guardian = 100
IGN Spain = 90
GameSpot =
90
Multiplayer.it = 90
GamesVillage.it = 90
EGM =
90
Polygon =
90
Attack of the Fanboy = 90
We Got This Covered = 90
Canadian Online Gamers = 89
Hobby Consolas = 89

Game Informer = 88
Meristation = 88
New Game Network = 86
3DJuegos = 85

Gamerscore = 82
NDTV = 80
Eurogamer Italy = 80
Gameblog.fr = 80
Digital Spy = 80
IGN = 78

ThisGenGaming = 70
USgamer = 70

70= Videogamer
66jzc5i2npnf5udc8wvw.jpg

با تشکر از دوستانی که نقدها و نمرات بازی را قرار دادند

آخرین ویرایش:
عزیزم میتونی معنی بهترین شبیه ساز فوتبال تاریخ و یا بهترین شبیه ساز فوتبال نسله 8 تا حالا رو بهم توضیح بدی؟چرا نمیخواین قبول کنین که حتما pes چیزی داشته که همه منتقدین باهم تحسینش کردن؟چرا واقعا؟

ما نمیگیم PES پیشرفت نداشته نمیگیم PES اصلا بازی نیس و نمیشه طرفش رفت نه ، ولی اینکه میگی حتما یه چیزی داشته که منتقدا ازش تعریف کردن مثل عروسی هست که تازه میره خونه شوهر تا چند مدت غذاش بی مزه ـه یا شور ـه یا بی نمک بعد چند ماه که یادگرفت یهو غذاش خوب میشه و همه ازش تعریف میکنن. PES امسال دقیقا همین وضع رو داره. نسخه 2010 تا همین 2015 فاجعه بود قبل از اینم شاید بوده تا 2006 ولی نه به این بدی ، الان خوب شده خب همه ازش تعریف میکنن و تمجید میکنن که دمتون گرم بلاخره یه چیز درست ساختین. الانم شما ببین میگن The King is back نمیگن پادشاه هر سال داره همون PES2006 رو تکرار میکنه. و اینم بگم که تصور نکنین فیفا مثل COD قراره چون هرسال خوب میفروشه عیب و ایراد ها رو فراموش کنه و فقط یه نسخه جدید بده نه! EA اینجوری PES 2016 رو دید مطمئن باشید شدید تر روی نسخه 17 کار میکنه. در هر حال من خودم به شخصه بعد از نسخه 2009 PES دیگه سمت این بازی نرفتم و همچنان فن فیفا موندم و به پیشرفت هاش در طی این چند سال هم ایمان دارم.

@Romell
دوستانی که اطلاع ندارن که خیلی ها هم ندارن انیمیشن های PES 2016 هم از همین شاخه موتور فیزیک HAVOK در استدیوی مخصوص HAVOK موشن کپچر میشه و وابسته به همین موتور فیزیک هستش

بازی Sniper Ghost Warrior هم از موتور CryEngine 3 استفاده میکرد ، آیا در همون حدی که خود کرایتک تو بازی سازی با این موتور حرفه ای بود تونستن بازی خودشون رو در بیارن؟ جواب خیر ، در مقابل ، بازی SC:Black List هم از موتور Unreal 2.5 استفاده میکرد ولی دیدین که چه گرافیک درست و حسابی و گیم پلی جالبی از توش در آوردن. پس چون موتور گرافیکی و فیزیک یه بازی خوبه دلیل نمیشه سازنده بیاد عالی در بیاره فیزیک رو (که به عینه میشه دید فیزیک برخورد ها توی PES هنوز خیلی جای کار داره) 2K هم داره برای بازی WWE از همین موتور استفاده میکنه ولی فیزیکش از مزخرف هم چند درجه پایین تره

آخرین ویرایش:
تو بخش انیمیشن و حرکت بازیکن ها و تکل بازیکنها فیفا خیلی عالیه و از PES سرتره ولی تو برخوردهای فیزیکی و فیزیک توپ PES بهتره ... کافیه دمو فیفا 16 رو بازی کنید و یک تکل روی پای بازیکن حریف برید و یا وقتی صاحب توپ هستید یک پاس به بازیکنتون که تحت پرس یار حریف هستش بدید و با یک چرخش ناگهانی شاهد حرکت فوقالعاده طبیعی بازیکنتون باشید

به نظر برتری PES استایل بهتر بازیکنها ... طراحی فیس بهتر بعضی بازیکن ها .... Player Id ... فیزیک توپ ... فیزیک برخورد بازیکنها و لایسنس باشگاههای اروپا ... که Player Id انصافا یک نمره ممتاز برای PES هستش

از اونطرف برتری فیفا در لایسنس های بسیار زیاد ... تنوع مدهای آنلاین ... انیمیشنهای بیشتر و طبیعی تر ... گزارشگری بهتر ... جزئیات و امکانات بیشتر مثل تنوع بالای خوشحالی بعد از گل ، تکنولوژی خط دروازه ، اسپری و ...

از بابت گیم پلی هم هر کدوم نقطه قوت و ضعف متفاوتی دارن و ما هر سال هیچ کدوم از این دو رو کامل نمیبینیم و بلاخره یک ایرادی داخلشون پیدا میشه

این دعوا های که شما الان انجام میدین ما هفت هشت سال پیش سر 2008 و 2009 انجام میدادیم تاپیک هاش هم هنوز هست بیشتر برامون جنبه نوستالژی داره

در کل وقتی یکی میگه یک ساعت نتونستم بازی کنم واقعا حقیقت رو میگه چون گیمپلیش فرق میکنه و شمای که مثلا چند ساله فیفا بازی کردین و راحت میبرین حالا وقتی PES بازی میکنید به زور مساوی میگیرین و این اصلا واستون خوشایند نیست

من خودم PES باز بودم و هر بار فیفا میگرفتم برام غیر قابل تحمل بود یکبار دیسک فیفا رو شکستم عکسشم تو سایت گذاشتم اینکه بخواین یک هو از یک فوتبال برین اونیکی واقعا مغز فرمان نمیده و یک جورایی شبیه تعویض دین یا فرهنگ هست و مدت زیادی میبره تا عادت کنید

تو بخش انیمیشن و حرکت بازیکن ها و تکل بازیکنها فیفا خیلی عالیه و از PES سرتره
یعنی بخدا هر چقدر با خودم کلنجار میرم این حرفها رو به خودم بقوبولونم نمیتونم بخدا. اولین چیزی که در همون ثانیه های اول و در نگاه اول فرق FIFA و PES مشخص میکنه انمیشین های فوق العاده زیبا وطبیعی PES هستش. چطور میگید FIFA بهتره نمیدونم بخدا. مرغ پخته خندش میگیره اصلا. فیفا بزرگترین ایرادش ناپیوستگی انمیشین ها است. انمیشین ها به هم وصل نمیشن و تیکه تیکه اجرا میشن. مثل این میمونه که یه ربات داره وسط میدون حرکت میکنه. توی کات سین ها و صحنه های نزدیک این ها واقعا عذاب آوره. کافی بود فقط صحنه تعویض بازیکن رو تو فیفا ببینم تا فهمم با چی طرفم.

یعنی بخدا هر چقدر با خودم کلنجار میرم این حرفها رو به خودم بقوبولونم نمیتونم بخدا. اولین چیزی که در همون ثانیه های اول و در نگاه اول فرق FIFA و PES مشخص میکنه انمیشین های فوق العاده زیبا وطبیعی PES هستش. چطور میگید FIFA بهتره نمیدونم بخدا. مرغ پخته خندش میگیره اصلا. فیفا بزرگترین ایرادش ناپیوستگی انمیشین ها است. انمیشین ها به هم وصل نمیشن و تیکه تیکه اجرا میشن. مثل این میمونه که یه ربات داره وسط میدون حرکت میکنه. توی کات سین ها و صحنه های نزدیک این ها واقعا عذاب آوره. کافی بود فقط صحنه تعویض بازیکن رو تو فیفا ببینم تا فهمم با چی طرفم.

دو تا نطر میزاری..تگ ناظم رو اسمته 20 ..30 نفر like رو میزنن فکر کردی دیگه هر چی بگی درسته ؟؟

قصد توهین ندارم ولی شما همون pes رو بازی کن ..کسی زورت نکرده بیای فیفا بازی کنی

فیفا رو اونی که حالیشه چی به چیه بازی میکنه شما هم نکن..الان ما خون گریه کنیم از بازی خوشت نمیاد ؟؟

کسی دیگه اینطوری جبهه میگرفت تو تایبک امتیازات الان بهش اخطار میدادن...این تایبک اصلا چه ربطی داره شما قفل کردین رو مقایسه این دوتا؟؟
این تایبک امتیازه اگه شما نمیدونستی الان در جریان قرار بگیر ... ;)

یه عده از دوستان تو هر دو جبهه خیلی دیگه دارن تعصبی برخورد میکنن... در حال حاضر یه واقعیت وجود داره و اونم اینه که PES امسال پیشرفت کرده و کسی هم نمیتونه منکر این موضوع بشه اما اینکه چقدر این پیشرفت میتونه یک فیفا باز رو مجاب کنه که به PES کوچ کنه جای بحثه! نسل قبل که اوضاع PES خوب نبود و فیفا سال به سال بهتر میشد کسی به زور گیمرها رو وادار به کوچ به فیفا نکرد... هر عقل سلیمی به راحتی درک میکرد که فیفا بازی بهتریه. اینکه با اومدن چند تا نقد یه عده پرونده فیفا رو بستن واقعا بی انصافیه! اگه امسال حتی سالهای بعد هم متای فیفا از PES پایینتر بشه این نمیتونه دلیل ترک فیفا برای طرفداراش باشه... تنها یک چیز میتونه باعث بشه که طرفدارهای فیفا به PES کوچ کنند؛ تداوم PES تو پیشرفت با فرض اینکه مشکلات و کاستی‌های فعلی رو هم رفع کنه... مشابه کاری که فیفا تو نسل قبل کرد و NBA2K سالهاست داره میکنه.
پیشرفت PES مساویه با داشتن دو تا بازی با کیفیت و تقریبا هم سطح (البته سطح فیفا هنوز بالاتره :d الکی دور بر ندارین:>) و این یعنی داشتن حق انتخاب برای گیمرها با هر سلیقه‌ای! قطعا این وسط فیفا هم بیکار نمیشینه (حداقل امیدوارم که نشینه! :() و این تازه شروع رقابته...
پس لطفا بحث مقایسه رو ببرید به تاپیک خودش و اجازه بدیم فیفا بازها بیوتی‌فول بازی کنن و PES بازها هم هرجور دلشون میخواد!

من این حرفها حالیم نیست فیفا بهتره :d چیه آخه PES با اون تور دروازه ضایعش... مثل پنیر پیتزا کش میاد!! >:)
@FaRd!N (فیفا باز سابق؛ خائن فعلی /:):d ) لطفا بیشتر به اینجا سر بزن... شده تاپیک مقایسه!

کسی دیگه اینطوری جبهه میگرفت تو تایبک امتیازات الان بهش اخطار میدادن...این تایبک اصلا چه ربطی داره شما قفل کردین رو مقایسه این دوتا؟؟
این تایبک امتیازه اگه شما نمیدونستی الان در جریان قرار بگیر ... ;)

کاربر گرامی شما لازم نیست به ناظم انجمن وظایفش رو گوشزد کنی، چون در حیطه شما نیست.

--------------------

ادامه بحث رو مقایسه ای رو اینجا ادامه بدید دوستان :
FIFA VS PES - صفحه 41

لطفا پستی در این مورد ( مقایسه ای ) ارسال نشه.

آخرین ویرایش:
البته کسی بگه فیفا درجا زده کمی خنده اوره چه خوب یا بد اضافه کردن فوتبال زنان خودش بخش بزرگ ماجراست واسه تک تک اینها انیمشن متفاوت با مردان لازمه براش طراحی کنی و .............

اون دوستمون دو بار پرسید، منم می‌پرسم، Embargo کی برداشته می‌شه؟ :دی

فریاد های ما به گوششان نمیرسد:d البته بالاخره یکی از دوستان جواب داد تا یکی دو ساعت دیگه میاد...
گیم اسپات که خوب شده ببینم سر فیفا چه میکنه
من بازی سفارش دادم ولی نمره ها مهم نی همین که با دمو حال کردم حله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or