امتیازات FIFA 16

..ROC..

کاربر سایت
dxojrs39c4obyi37uqj4.jpg

Guardian = 100
IGN Spain = 90
GameSpot =
90
Multiplayer.it = 90
GamesVillage.it = 90
EGM =
90
Polygon =
90
Attack of the Fanboy = 90
We Got This Covered = 90
Canadian Online Gamers = 89
Hobby Consolas = 89

Game Informer = 88
Meristation = 88
New Game Network = 86
3DJuegos = 85

Gamerscore = 82
NDTV = 80
Eurogamer Italy = 80
Gameblog.fr = 80
Digital Spy = 80
IGN = 78

ThisGenGaming = 70
USgamer = 70

70= Videogamer
66jzc5i2npnf5udc8wvw.jpg

با تشکر از دوستانی که نقدها و نمرات بازی را قرار دادند

آخرین ویرایش:
خواهشا یا تاپیک تا برداشته شدن Embargo قفل کنید یا تمام پست های مقایسه PES و FIFA پاک کنید یه اخطارم بدید کسی برخلاف موضوع تاپیک پست بزاره بن میشه . واقعا ادم پستارو میخونه سرش درد می گیره !

NDTV : 8

نکات مثبت :

Balanced core gameplay
Smarter defence
Player stats actually make a difference
Trainer mode makes it accessible

نکات منفی :

FUT Draft is unrewarding
Token addition of women's teams
Change of pace may not be for everyone

خوشبختانه بخش دفاعی بازی و اهمیت بازیکنان سرعتی در گیم پلی که یکی از مشکلات اصلی فیفا 15 بود به نظر می رسه در نسخه جدید برطرف شده و بازی به طور کلی متعادل تر شده .

PES تو سبک آرکید خودش پیشرفت داشته اصلاً پیشرفت یعنی PES 2016 ولی این دلیل نمیشه از فیفا بهتر باشه اینم یه فکته! چون شما حال میکنی با PES دلیل نمیشه که هرچی فیفا بازه باید بیان بگن بله بله فرمایش شما متین و درست.
زمان PS2 فرق میکرد همه PES بازی میکردن چون بدون شک بهترین فوتبال اون زمان بود ولی الان چندین ساله میخواد برگرده تازه همون چیزی که زمان PS2 بود، یعنی هرسال منتظر این هستید که بشه همون PES زمان PS2!!! در عوض فیفا هرسال به جز 15 پیشرفت داشته و سال به سال بهتر شده و الان با دمویی که از 16 بازی کردم ( خود بازی فردا باز میشه ) اگه نگم بهترین حداقل یکی از بهترین فوتبال هایی بوده که بازی کردم.
شما میگی PES پیشرفت داشته و عالیه باشه اینم نظر شماست، نظر منم اینه که مضخرف ترین و مسخره ترین گیم پلی رو داره. حالا متاش چه 100 باشه چه 90 چه 80 فرقی نداره.

واقعا درک نمیکنم این فن بازیو یعنی چی تو همه چی فن بازی راه انداختن ملت :|
به عنوان کسی که قبلا pes میزد و تو نسل قبل کلا نا امید شد از بازی رفت سمت فیفا میگم فیفا داره عقب میفته نه از نظر فروش یا لایسنس و شبیه ساز و ... نه از نظر گیم پلی داره درجا میزنه نیاز به یه نمیچه انقلاب داره از اونور pes داره حرکتای بزرگی میزنه

در مورد فروش سری بازیای فیفا بالای صد میلیون فروختن و سری بازیهای pes حدودا 87-88 میلیون که فروش فیفا از فیفا 2010 سیر صعودی پیدا کرد و یجورایی جهش داشت
دقیق نیست حدودی فیفا 2015 13-15 میلیون نسخه فروخته و pes2015 حدود 7-8 میلیون نسخه اختلاف زیاده اما دلیلش افت رقیب بوده رقیبی که الان دوباره داره قدماشو درست برمیداره

ولی فروش بیشتر به معنی بهتر بودن نیست دلایل خاص خودشو داره که از حوصله خارجه اگه فیفا همینجوری شل ادامه بده pes با یه سری تغییرات میتونه وضعیت فروشو برعکس کنه

هربازیو باید جوری که هست قبول کرد ، pes هیچوقت خودشو شبیه ساز فوتبال معرفی نکرده و همیشه چیزی بین شبیه ساز و آرکید بوده و بیشتر به دنبال ارائه یه گیم پلی جذابه پس توقع شبیه ساز داشتن از پایه اشتباهه از اونور فیفا ادعای شبیه ساز بودن داره پس باید اینو ثابت کنه ولی متاسفانه سال قبل فیفا15 پیشرفت خیلی خوبی نداشت حتی تو بعضی فاکتورای گیم پلی پسرفتم بود امسالو نمیدونم تا بازی نکنم نظری نمیدم از اونور pes تغییرات خیلی خوبی تو گیم پلی ایجاد کرده و این ده بیست دستی که خودم بازی کردم واقعا گیم پلی یه سر و گردن بالاتر از pes 2015 هستش

بدون بازی کردن فیفا 16 میگم برتریه فیفا تو لایسنس ، کریر مود ، سیستم ریتینگ بهتر و منطقی ترش ، وجود اکثر تیما و پوشش گسترده تر بازیکناس و گزارشگر و ... ولی گیم پلی حداقل چیزی که من تجربه کردم تو pes2016 خیلی خیلی نزدیک شده به فیفا و حتی تو چند قسمت خیلی بهتر از فیفاس اینم بگم که تا قبل pes2016 اخرین نسخه ای که از این سری بازی کردم نسخه سال 2006 بود و تو این مدت سرگرم فیفا بودم خلاصه اینکه اگه ساکر تو بخش لایسنس و ... این پیشرفتی که تو گیم پلی داشترو سال دیگه تو این قسمتا پیاده کنه موقعیت فیفا خیلی به خطر میفته

شخصا هنوز فیفارو ترجیح میدم نه بخاطر گیم پلی چون زیاد تفاوتی ندارن گیم پلی پس جذابتره و فیفا مخصوصا بخش پاس و واکنش دروازه بانها واقعیتر هرکدوم خوبیای خودشونو دارن تنها دلیلی که وقت بیشتری پای فیفا خواهم گذاشت پکیج کاملتریه که ارائه میده
توصیمم اینکه بجای فن بازی بیهوده چیزیو که ترجیح میدید انتخاب کنید اگه شبیه ساز دوس دارید و یه پکیج بزرگ برید سراغ فیفا اگه یه گیم پلی آرکیدتر که جذابیت بیشتریم داره میخواید با یه گرافیک خوب و بعضی فاکتورای خوب دیگه برید سراغ پس اگرم هردو رو میخواید مثل من جفتشونو بزارید تو برنامه خرید حالشو ببرید :d
دعوا نداره که اصلا مقایسه این دوتا همچینم درست نیست مثل مقایسه فورزا و فورزا هوریزون میمونه یکی شبیه ساز صرف و اونیکی آرکید کمیم تو بخش ماشینا شبیه ساز

من خودم ساکر باز بودم از نسخه 2010 اومدم سمت فیفا تا الان و دیگه ـم به استایل فیفا عادت کردم ولی اینکه امسال ساکر خیلی پیشرفت داشته و شاید بهتر باشه غیر قابل کتمانه.
ولی من نمیتونم فعلا باهاش کنار بیام :دی
یعنی خیلی باید خوب بشه و فیفا خراب کنه تا برم سراغش دقیقا مثل سال 2010.

PES تو سبک آرکید خودش پیشرفت داشته اصلاً پیشرفت یعنی PES 2016 ولی این دلیل نمیشه از فیفا بهتر باشه اینم یه فکته! چون شما حال میکنی با PES دلیل نمیشه که هرچی فیفا بازه باید بیان بگن بله بله فرمایش شما متین و درست.
زمان PS2 فرق میکرد همه PES بازی میکردن چون بدون شک بهترین فوتبال اون زمان بود ولی الان چندین ساله میخواد برگرده تازه همون چیزی که زمان PS2 بود، یعنی هرسال منتظر این هستید که بشه همون PES زمان PS2!!! در عوض فیفا هرسال به جز 15 پیشرفت داشته و سال به سال بهتر شده و الان با دمویی که از 16 بازی کردم ( خود بازی فردا باز میشه ) اگه نگم بهترین حداقل یکی از بهترین فوتبال هایی بوده که بازی کردم.
شما میگی PES پیشرفت داشته و عالیه باشه اینم نظر شماست، نظر منم اینه که مضخرف ترین و مسخره ترین گیم پلی رو داره. حالا متاش چه 100 باشه چه 90 چه 80 فرقی نداره.
فقط ما نگفتیم ، اکثرسایتهای معتبر این حرف زدن ( رجوع شود به تاپیک امتیازات pes16 ) البته اگه هنوز معتبر باشن :d

آخرین ویرایش:
فروش یه بازی حاصل تبلیغات گسترده اون هست (و عملاً ربطی به کیفیت نداره)؛ جای دوری نمی‌رم توی همین مسابقات لیگ برتر انگلیس شما تبلیغات فیفا رو می‌بینی اطراف زمین یا مال PES رو؟ توی مسابقات CL چطور؟ علاوه بر این‌ها که قابل لمس‌تر هستند، EA برای فیفا تبلیغ‌های تلویزیونی زیادی ترتیب داده. مارکتینگ فیفا دست غولی به اسم ماکروسافت هست که باعث می‌شه توی همایشگاه‌هایِ بزرگی مثل E3 یا Gamescom در راس توجهات قرار بگیره. این در حالیِ که شاید برای PES فقط یه غرفه ترتیب داده بشه...
خواهشاً فروش رو با کیفیت قاطی نکنید چون با این اساس دارک سولزی که فروشش به زور به یک میلیون نسخه می‌رسه از کال آو ـی که سالانه بیش از ده میلیون نسخه می‌فروشه ضعیف تر به حساب میاد.

عزیز تبلیغات یکبار دوبار باعث فروش بالا میشه نه اینکه هر سال فیفا میاد این همه نسخه میفروشه به قول معروف یکبار میشه سره مردم رو شیره مالید نه اینکه هر سال.کسی که تو انگلیس هست جدا از تبلیغات فیفا اینو میبینه کل لیگ برتر رو لایسنس کردن تمام تیم ها و ورزشگاه ها لایسنس شدن نه اینکه Pes بعد از این همه سال مشکل لایسنس داره و فقط لیگ انگلیس نیست شما تو کشور X اروپایی هستی میری بازی رو میخری که لیگ کشورت رو لایسنس داره یا نداره ؟ و خیلی طبیعی هست مایکروسافت(و یا سونی) برو دنبال بازی که کیفیت بالاتر و طرفدار های بیشتری داشته باشه برای تبلیغات . و بزرگرین تبلیغات فیفا نه روی در و پنچره ی تو خیابون هست نه و کنرانس های E3 و گیمزکام,بزرگترین تبلیغات فیفا کیفیت و گیمپلی کاملی که داره هست به این معنی که منی که وقتی فیفا رو امسال میخرم راضیم ازش و برای سال بعد هم برنامه ریزی میکنم تهیه اش کنم.با امدن دو نمره هم نمیشه متا رو پیش بینی کرد ولی نسخه دمو امسال خیلی عالی بود اون مسائل منفی فیفا 15 رو میشه گف از بین برده بود. حالا صبر میکنم نسخه کامل بیاد بعد اون موقع کامل صحبت میکنیم دربارش

خخخخخخخ.همه تو تاپیک فوتبال سر در میارن؟لول!!! میری عکس رو دستکاری میکنی میذاری تو تاپیک مقایسه که چی بشه؟
نمک من اون عکس رو از صفحه قبلی کپی کردم چه ادیتی؟ خدایی طرفدارای pes چرا اینقدر سعی در دفاع الکی دارن؟ تو تاپیک امتیازهای فیفا هم از pes دفاع میکنن! بازی اگه بازی باشه نیاز به این همه دفاع نداره

- - -ویرایش - - -

دوستمون میگه اونایی که تو تاپیک فوتبالن فیفا بازن.یعنی بقیه از فوتبال چیزی بلد نیستن و pes باز ها چیزی از فوتبال نمیدونن.خیلی حرف خنده داریه.حالا مگه کاربرای تاپیک فوتبال تو لیگ برتر بازی میکنن که اینطوری میگه؟لول!!!!!!
نیاز نیست پست منو به نفع خودت تغییر بدی! گفتم اونایی که میدونم چیزی میفهمن فیفا میزنن! قصد توهین ندارم ولی وقتی اروپا که قطب اصلیه فوتباله همه فیفا بازن (و همینطور آمریکا) و کشورایی مثل ژاپن و ایران و چنتا کشور آسیایی pes باز قشنگ میشه درک کرد چرا فیفا پر طرفدار تره

- - -ویرایش - - -

فروش یه بازی حاصل تبلیغات گسترده اون هست (و عملاً ربطی به کیفیت نداره)
تبلیغات x1 خیلی خیلی خیلی بیشتر از ps4 هست! اما کدوم بیشتر میفروشه؟؟؟؟

اقا من بگم اول فن هیچ بازی نیستم
خیلی هم کم نظر میدم ولی دیدم لازمه
انصافا قبول دارین فیفا خیلی از مشتری هاشو به خاطر جزئیات عالیش جذب کرده؟
من واقعا امسال گیم پلی و فیزیک بازی pes رو ترجیح دادم.
جفت بازی ها دمو رو بازی کردم
تو فیفا واقعا اصلا بازیکن ها روی توپ حس میکنم کنترل ندارن
استپ ها خیلی مبتدیانه انجام میشه و اونجور که باید و شاید توپ استپ نمیشه
وقتی از پایین زمین و یا از بالا به دروازه نزدیک میشین و شوت میزنین هم همش میره تو گل بلا استثنا
نمیدونم دوستان دیگه هم این مشکلات به چشمشون اومده یا نه
مخصوصا این کنترل توپ که خیلی منو اذیت کرد
انصافا ۲۰۱۴ با فیفا خیلی حال کردم ولی الان اونقدر به دلم ننشست
شاید دلیل این امتیازاتم اینه که فیفا همش میخواد جزییات رو نشون بده و از اصل ماجرا عقب مونده

Sent from my iPad using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or