امتیازات FIFA 16

..ROC..

کاربر سایت
dxojrs39c4obyi37uqj4.jpg

Guardian = 100
IGN Spain = 90
GameSpot =
90
Multiplayer.it = 90
GamesVillage.it = 90
EGM =
90
Polygon =
90
Attack of the Fanboy = 90
We Got This Covered = 90
Canadian Online Gamers = 89
Hobby Consolas = 89

Game Informer = 88
Meristation = 88
New Game Network = 86
3DJuegos = 85

Gamerscore = 82
NDTV = 80
Eurogamer Italy = 80
Gameblog.fr = 80
Digital Spy = 80
IGN = 78

ThisGenGaming = 70
USgamer = 70

70= Videogamer
66jzc5i2npnf5udc8wvw.jpg

با تشکر از دوستانی که نقدها و نمرات بازی را قرار دادند

آخرین ویرایش:
دوستان نقد ای جی ان و گیم اسپات رو حتما کامل بخونید لطفا ، pes 2016 بهترین فوتبال نسل 8 هه فکت ، حالا انتخاب بین این دو سلیقست دیگه ، یکی با فیفا بیشتر ارتباط برقرار میگنه همونو میخره دیگه ☺
ولی داستان داره تکرار میشه با این تفاوت که فیفا افت نکرده ، این pes هه که پیشرفت کرده بخاطر همین فن های فیفا مقاومت بیشتری به قبول پیشرفت pes نشون میدن
البته تو تاپیک هم کم نیستن کسانی که بدون طرفداری و فن بازی از بازی خاصی نظرشونو میگن ... بعنوان یه طرفدار فوتبال از پیشرفت pes خوشحالم و این نمرات تا اینجا بنظرم عادلانست

نمک من اون عکس رو از صفحه قبلی کپی کردم چه ادیتی؟ خدایی طرفدارای pes چرا اینقدر سعی در دفاع الکی دارن؟ تو تاپیک امتیازهای فیفا هم از pes دفاع میکنن! بازی اگه بازی باشه نیاز به این همه دفاع نداره - - -ویرایش - - - نیاز نیست پست منو به نفع خودت تغییر بدی! گفتم اونایی که میدونم چیزی میفهمن فیفا میزنن! قصد توهین ندارم ولی وقتی اروپا که قطب اصلیه فوتباله همه فیفا بازن (و همینطور آمریکا) و کشورایی مثل ژاپن و ایران و چنتا کشور آسیایی pes باز قشنگ میشه درک کرد چرا فیفا پر طرفدار تره - - -ویرایش - - - تبلیغات x1 خیلی خیلی خیلی بیشتر از ps4 هست! اما کدوم بیشتر میفروشه؟؟؟؟
این آمار و ارقام شما از کجات درمیاری ؟ یعنی الان هر کسی طرفدار PES باشه از فوتبال چیزی سردر نمیاره ؟ پست اولتون خیلی واضح بود در این مورد. یعنی مثلا سینا هیچی حالیش نمیشه چون طرفدار PES هست ؟
برای من یه چیز مهمه! تمام کسایی که تو تاپیک فوتبال به چشم میبینم که از فوتبال سر در میارن فیفا بازن! به نظرت اتفاقیه؟
حالا این مشکلی نداره ، این یکی که توی اروپا همه فیفا میخرن از رو کجا دراوردی ؟ همه ؟ یعنی کلا PES فقط تو ایران و ژاپن و چند تا کشور آسیایی PES باز هستن ؟ خب چه کاریه شرکت دیوانست بازی رو برای جاهای دیگه منتشر کنه ؟ در ضمن PES نسخه مخصوص کشورهای غیر آسیای شرقی هست. یعنی با این حساب PES فقط توی ایران میفروشه چون توی آسیای شرقی با اسم World Soccer: Winning Eleven منتشر میشه. PES توی اروپا خیلی بازی پرطرفدارایه ولی توی این چند سال فیفا ازش جلو زده مخصوصا توی انگلیس ولی هنوز توی یه کشورایی مثل اسپانیا ، ایتالیا فروشش خوبه. البته شما نه این پستت بلکه همه پستات توی این تاپیک به همین شکله
تبلیغات x1 خیلی خیلی خیلی بیشتر از ps4 هست! اما کدوم بیشتر میفروشه؟؟؟؟
بدون شرح
According to numbers from January 2014 through May via research firm iSpot (via WSJ), Sony has spent far more on PS4 TV ads over that period that Microsoft MSFT -2.33% has on Xbox One TV ads. Through the end of May 2014, Sony had spent $59M to Microsoft’s $34.7M. Sony spent the most on networks like FOX, FOX Sports, Comedy Central, ESPN and TNT. Microsoft also spent a lot on the two FOX channels and Comedy Central, but their list is rounded out by AMC and TBS.
اینکه PES خوب بشه به نفع فیفاست. حداقل یه چیزی مثل فیفا 15 رو عرضه نمی کنن که با اختلاف بدترین فیفا چند سال اخیر بود. مجبور میشن بازیشون رو بهتر کنن. همون کاری که کونامی مجبور شده انجامش بده.

یسری از پستای این تاپیک جاش اینجا نیس . تلگرام گروه بسازین جوکارو بذارین اونجا اسم گروهم بذارین "ورود PESیان ممنوع" یا هر اسم احمقانه ی دیگه ای :دی باشین دوره هم !
پست فردین خیلی بیطرفانه شرایط رو توضیح داد و فک میکنم بیشتر از این به این تاپیک سر زدن برای سلامت اعصابمون مضرر باشه !

اون راننده ی اکانتی هم که از جمله " دهنشون بسته شه " استفاده کرده بود امیدوارم سال تحصیلی خوبی پیش رو داشته باشه :*

PES معلومه که باید همچین امتیازهایی دریافت کنه و تعریف و تمجید های پشت سر هم از سایت ها و مجله ها دریافت کنه... بندگان خدا 7-8 ساله دارن هی نسخه هر ساله بازی رو به اجبار نقد میکنن مزخرف تر از سال قبل در میاد ، اشکشون در اومده بود دیگه ، امسال همه اشک شوق ریختن که بابا یه کم کونامی به خودش اومد و یه فوتبال آدمی زادی داد دست مردم برا همین هی KING KING راه انداختن وگرنه این بازی تا نسخه 2020ش هم به گرد فیفا نمیرسه. بعدشم شما ها به نمرات 7 و 8.2 نگاه نکنین هنوز نمره ای از بازی نیومده که
عزیزم میتونی معنی بهترین شبیه ساز فوتبال تاریخ و یا بهترین شبیه ساز فوتبال نسله 8 تا حالا رو بهم توضیح بدی؟چرا نمیخواین قبول کنین که حتما pes چیزی داشته که همه منتقدین باهم تحسینش کردن؟چرا واقعا؟

- - -ویرایش - - -

مقایسه فیفا با pes مثل این ميمونه که فراري رو با ماشین های برقی شهر بازی مقایسه کنید
متا فیفا منفی هم بشه من سراغ چیز دیگه ای نمیرم
شما داری توهین میکنی به شعور fan های pes اقایان ناظرای عزیز چرا این نظرات و نمیبینید؟

- - -ویرایش - - -

یک چیز بگم دهن شما فن pes ها بسته شه

شما اگه طرفدار بودید هرساله چشمتون می بستید میرفتید میخریدید
مثلا همین نسخه 2014 پر از ایراد بود ولی اکثرا نخریدن
ولی فیفا چی؟؟؟
.....
الا اگه متا 70 هم بشه که نمیشه با تمام ایرادات خود میریم میخرمیش
التیمات جدا
لیگ جزیره جدا
جزِییات بی نظیر ..اسپری...گرافیک....گیم پلی زیبا و match day
بازم بگم؟؟
لیگ زنان
بوندسلیگا
فک کنم اگه بگم همه رو یک صفحه ای میشه
..................

همه این چیزایی که گفتی درست ولی چرا در رابطه با گیم پلی چیزی نمیگی؟در مورد چهره ها چطور؟ یا نورپردازی؟انیمیشنها؟وخیلی چیزای دیگه؟ میدونی چرا چون میدونی که توی همه اینها pes بهتره.شما با اون لیگ جزیره و چیزای دیگش خوش باش ماهم با بهترین شبیه ساز فوتبال تاریخ

اتفاقا من این نظر رو دارم که بهتر بودن بازی رقیب بسیار هم خوبه. چرا ؟ چون رقابتی که برای بهتر ساخته شدن بازی هر دو شرکت به وجود میاد میتونه تجربه ای ناب رو برای گیمر ها عرضه کنه. وقتی که بگن PES16 خوبه خب به نفع FIFA هم هست ! نسل بعد هم ممکنه FIFA بهتر بشه. این وسط کسایی که ازین سود میبرن گیمر ها هستن. شما دنبال فن بازی هستین یا تجربه ی خوب ؟ خوب بودن PES توی این نسل هیچ ضرری رو به فیفا که نمیرسونه هیچ باعث میشه EA توی بازی آیندش بازی رو بهتر هم بسازه و برعکس :d واقع بین باشین خواهشن :d

من با این بحث ها یک چیز رو فهمیدم .. آدم ها ۲ دسته اند ، اونایی که با pes حال میکنن و اونایی که با fifa حال میکنن ... هر چقدرم fifa شاخ تر بشه بازم کسایی پیدا میشه که با pes حال میکنن و بالعکس :دی حالا فیفا بشه خود فوتبال بازم همینه که هست ...

با بحث کاری ندارم منتهی چیزی که جالبه اینه که همه واسه کوبوندن بازی مقابل کلی فکت از خودشون میدن. والا ما مثلا ندیدیم تو فیفا همه شوتا تمام و کمال بره تو گل! حالا شاید نسخه بازی شما متفاوته:دی

عزیز تبلیغات یکبار دوبار باعث فروش بالا میشه نه اینکه هر سال فیفا میاد این همه نسخه میفروشه به قول معروف یکبار میشه سره مردم رو شیره مالید نه اینکه هر سال.
هر وقت فروش کال آو یا اساسین کم شد، از فیفا هم کم می‌شه! الان فیفا یه چیزی هست که بین عامه‌ی مردم جا افتاده و نسخه ضعیف هم نداشته طی این چند سال (نسخه‌ی 15 آرکید گونه شده بود و خیلی‌ها هم ازش راضی بودن. چیزی نبود که آشغال خطابش کنیم و باعث از بین رفتن اعتماد بشه.). همین منوال رو داشته باشه فروش سالانه‌ش تضمین شده می‌مونه. چون تبلیغات گسترده‌ای هم پشت بازی هست...
کسی که تو انگلیس هست جدا از تبلیغات فیفا اینو میبینه کل لیگ برتر رو لایسنس کردن تمام تیم ها و ورزشگاه ها لایسنس شدن نه اینکه Pes بعد از این همه سال مشکل لایسنس داره و فقط لیگ انگلیس
خب کونامی هم بره همه‌ی لیگ‌ها رو لاینسس کنه و تبلیغاتی به گستردگی فیفا پشت بازیش بزاره نمی‌تونه فروشش رو به فیفا برسونه؟ مطمئناً می‌تونه ولی مشکل اینه کونامی خرجای کم و سود کم رو به خرجای زیاد و در نتیجه سود زیاد ترجیح میده. (همونجوری که جدیداً اعلام کرد که می‌خاد تمام بازی‌های AAA خودش رو متوقف کنه و بزنه تو کار بازی‌های موبایل...)

شما تو کشور X اروپایی هستی میری بازی رو میخری که لیگ کشورت رو لایسنس داره یا نداره ؟
من بازی‌ای رو انتخاب می‌کنم که علاوه بر لیگ کشور خودم (همون فلان کشور اروپایی) لیگ‌های بزرگ جهان مثل انگلیس و آلمان رو به صورت کاملاً لاینسس تا لیگ‌های دسته پایین‌تر داشته باشه.

خیلی طبیعی هست مایکروسافت(و یا سونی) برو دنبال بازی که کیفیت بالاتر و طرفدار های بیشتری داشته باشه برای تبلیغات .
ماکروسافت و سونی دنبال تبلیغ بازی‌ای می‌رن که سود بیشتری نصیبشون بشه! همونجوری که گفتم کونامی هم می‌تونه تبلیغات گسترده رو برای PES انجام بده ولی خب نمی‌ده. در نتیجه فیفا یکه‌تاز می‌شه توی فروش.

و بزرگرین تبلیغات فیفا نه روی در و پنچره ی تو خیابون هست نه و کنرانس های E3 و گیمزکام,بزرگترین تبلیغات فیفا کیفیت و گیمپلی کاملی که داره هست به این معنی که منی که وقتی فیفا رو امسال میخرم راضیم ازش و برای سال بعد هم برنامه ریزی میکنم تهیه اش کنم.
خب چه چیزی باعث شده شما بری فیفا رو بخری و به کیفیتش پی ببری؟ تبلیغات عزیز من. اگه EA تبلیغ نمی‌کرد امکانش خیلی کم بود که شما بری بازی رو بخری و با اون گیم‌پلی کاملش آشنا بشی! الان PES 2016 گیم‌پلی کامل و بسیار جذابی داره ولی به دلیل اینکه تبلیغات آنچنانی پشتش نیست عمراً فروشش به فیفا نمی‌رسه و شما هم باهاش آشنا نمی‌شی تا هر سال به طور مکرر بری بازی رو بخریُ راضی باشی ازش...

تبلیغات x1 خیلی خیلی خیلی بیشتر از ps4 هست! اما کدوم بیشتر میفروشه؟؟؟؟

بله تبلیغات X1 بیشتر از PS4 هست، اونم خیلی خیلی خیلی بیشتر :)

بنظرم همه هر دو تا رو بگیرن ببین با کدوم حال میکنن تا سال دیگه با همون سر کنن.
من دیشب گرفتم PES رو یه حس عجیبی داره.واقعا از 2011 به ایمور بهترین PES هست .

همون بلایی که نسل قبل سر سری PES در اومد و سازندگان بازی تو خواب خرگوشی فرو رفته بودن این بار داره در این نسل جدید سر فیفا میاد !!!

فیفا در داخل زمین و در بخش گیم پلی و دقیقا در جایی که تمامی زمان بازی و در تک تک ثانیه های بازی ما باهاش سر و کار داریم فیفا در این بخش ها دیگه کم کم داره فرسوده و پیر نشون میده .

انیمیشن ها ، فیزیک و وزن بازیکنان ، فیزیک توپ بازی ، مدلینگ ، برخورد های فیزیکی بازی ، این قسمت ها مهم ترین دلیل برتر بودن یک بازی فوتبال نسبت به اون یکی هستش میخواین قبول کنین میخواین قبول نکنین !

اسپری ؟؟؟!!!! حاشیه ها ؟؟؟؟!!! چقدر مهمه ؟؟ مهمه ولی نه به اندازه اون مواردی که در بالا نام بردم ! اسپری و تکنولوژی خط دورازه و این جور چیزا خوبه ، خیلی هم خوبه ولی موارد اصلی برای نمره دادن یک بازی نیستن از طرف منتقد ها میخواین قبول کنین و میخواین قبول نکنین منتقد و نویسنده نمیاد به خاطر اسپری بازی نمره بازی رو بالا ببره !

اسپری ساختن مهم تره یا ساختن مدلینک بازیکنا ؟؟!! سوالم اینه ؟!!! کدوم مهم تره ؟ کدوم بیشتر کار میبره ؟؟؟!!

موتور فیزیک PES موتور فیزیک HAVOK هستش میدونین این موتور فیزیک چیه ؟؟!!! استدیوی ناتی داگ که خیلی از شما ها به خاطرش خشتک ها میدرید و همش تعریف میکنین از همین موتور فیزیک HAVOK در تمام بازی هاش استفاده میکنه و اصلا نیازی نیست از این موتور فیزیک من تعریف بکنم !

دوستانی که اطلاع ندارن که خیلی ها هم ندارن انیمیشن های PES 2016 هم از همین شاخه موتور فیزیک HAVOK در استدیوی مخصوص HAVOK موشن کپچر میشه و وابسته به همین موتور فیزیک هستش

صحبت میشه خیلی خیلی کرد و حرف تمومی نداره ! همون بلایی که فیفا در نسل قبل سر PES آورد داره همین اتقاق در این نسل برعکس میشه !

موتور گرافیکی و موتور فیزیک PES پتانسیل وحشتناک بالایی داره و دست سازندگان رو برای پیشرفت جهشی وار کاملا باز گذاشته و تیم سازنده فیفا هم فقط همون موتور نسل قبل خودش رو به روز کرده و در بخش فیزیک هیچ کار انقلابی انجام نداده و فیزیک و انیمیشن های بازی کم کم دیگه دارن پیر و فرسوده به نظر میرسن .............

تفاوت به احتمال زیاد در سال بعد باز هم بیشتر بشه و ...............

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or